Svar på kommentar

YES! I Januari så börjar de att spela in säsong 6! Ser verkligen fram emot ännu mer True Blood gör inte ni?
Saknar dem nu när de har uppehåll, har ni sett om alla säsonger än eller ska ni göra det senare, innan säsong 6 börjar?
/Kristina

Waiting for Godot musikvideo!

Nu är den äntligen här, Janinas musikvideo för Waiting for Godot! Jättebra låt och bra video! Hon är ju så fruktansvärt vacker Janina!
Det funkar tyvärr inte att bädda in videon, och jag hittar den inte på youtube än men här har ni en länk som ni kan kolla på om ni vill se videon vilket jag rekomenderar er att göra!
 
http://bcove.me/lrjkntn1
 

Det är Janina själv som har skapat den här musikvideon och det är hennes vän som är regissören men Janina var den som bestämde hur det skulle vara och hon säger:
"I always say this: Nobody is just one thing. I wanted to play with the duality within myself and watch the two sides deal with the same problem"
 
Videon handlar alltså om två sidor av Janina man kan säga en "tuff" och en "snäll" sida som båda ska hitta kärlek på ungefär samma sätt och Janina struntar i om folk bara ser videon för att hon är snygg, hon ville göra en video med en vacker och stark berättelse, hennes mening med att göra och skapa är inte att visa upp en meningslös och betydelselös video där man ser henne bara gå runt och vara vacker.
 
Janina är talangfull, hon kan inte bara skådespela, skapa, ha en kreativ tanke, sjunga hon kan även steppdansa!
Och hon säger själv att om man anställer henne så får man alltid något extra!
 

 
KÄLLA
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHRIS BAUER

Den 28 oktober fyllde Chris Bauer 46 år! Grattis till våran favorit "sheriff"!!
 
'
KÄLLA
/Kristina

True Blood Halloweenfest

I morgon är det ju Halloween och nu kan du, ha ditt egna True Blood halloween party! HBO har gjort en lista på hur man ska göra den perfekta festen för en Truebie. Det kommer finnas True Blood fester lite här och där dock inga omkring oss i Sverige men om du är någonstans i Amerika så kan du allt hitta en True  Blood fest. Hur gör man nu då? Jo läs här:
Allt du behöver kan du köpa HÄR
KÄLLA
/Kristina
 

Y'all ain't gonna belive this

I säsong 1 avnitt 11(Frenzy) så besöker Sam Merlotte Fangtasia. Och det är en utav de få scener som Sam Trammell får chansen att skådespela mot Kristin Bauer van Straten och Sam berättar att han kom av sig massa gånger bara för att han inte kunde sluta titta på den One Piece som Kristin hade på sig under deras scen. Väldigt roligt tycker jag att det är att Sam inte kan koncentrera sig eller komma ihåg vad han skulle säga för att han blev så fascinerad av hennes kläder!
 
Hade ni kunnat hålla koncentrationen när Pam är i närheten?
/Kristina

Anna's gravida mage i säsong 5

Som de allra flesta vet så var ju Anna gravid under tiden som de spelade in säsong 5 av True Blood, detta påverkade dock inte hennes karaktär. Eftersom Sookie inte skulle vara gravid så fick de gömma Anna's mage under lösa klänningar och andra kläder. Men det finns en scen i säsong 5 där Anna var tvungen att gömma magen ännu lite till med hjälp av en kudde. Kolla filmen så ser du att precis när Anna sätter sig så tar hon en kudde och lägger den över magen så att man inte ser magen alls. Jag tycker att det är så otroligt gulligt att hon gör så och blir bara glad för dem så ta inte detta som något kritikinlägg för det är tvärtom!! Tycker att det är jättevackert att de gör så! Plus, kolla in de otroligt gulliga tofflorna!
 
 
Ni som inte sett säsong 5 kan ändå se klippet, det är inga spoilers!
/Kristina

Sam Trammell och Mattias Andreasson?

Är det bara jag eller finns det en liten likhet mellan våran favorit Sam Trammell och sångaren Mattias Andreasson? Jag såg en bild på en tunnelbana på Mattias och min första tanke var att det likt Sam. har jag rätt eller är jag ut och cyklar?
 
 

Mattias?                                          Sam?
/Kristina
 

Eric som städhjälp?

Har du svårt att hålla ditt rum/hus rent? Varför inte ta och hyra in den fantastiska Eric Northman, han är snabb och effektiv och noggrann och gör ett kanon jobb! Du får ett rent hus på noll tid och det är ögongodis på köpet! Han är även van att städa bort "jobbiga fläckar".
 
 
 
Hade du tagit hjälp av honom att städa? Jag hade inte tvekat!
/Kristina

Veckans fråga

Den här veckans fråga är:
 
Vilken är den jobbigaste cliffhängern du minns ifrån True Blood som är från avsnitt till avsnitt?
 

True Blood's avsnitt slutar väldigt väldigt ofta med cliffhangers, alltså när något jättespännande händer i slutet av avsnittet och så får man inte reda på hur det slutar förens avsnittet efter, så vilken cliffhanger var jobbigast för dig att genomlida en hel vecka innan du fick se hur det slutade? Detta gäller alltså från AVSNITT TILL AVSNITT i en säsong, inte mellan säsongerna.
 
 
/Kristina

Vinn ett samtal med Audrey Fisher!

Kristin Bauer van Straten samlar ju in pengar för hennes projekt Out for Africa och nu kan man lägga ett bud på eBay så får man ett 30 minuter långt samtal med Audrey Fisher som är kläddesignern i True Blood. Man kan fråga allt om hennes tankar kring klädval, var man kan köpa dem, var hon får insperation ja ALLT kan man fråga henne om kläderna. Vill du vinna ett samtal med henne? Klicka då HÄR. Du bestämmer själv hur mycket du vill ge och du pengarna går till att rädda elefanter och noshörningar i Afrika!
 
Det är en BILD ingen film. Audrey Fisher och Kristin Bauer!
KÄLLA
/Kristina

Filmtips med True Blood skådespelare

En film som jag absolut tycker att ni ska se är X-men filmerna. Anna Paquin är med i tre av de fem filmerna. X-men handlar om människor och mutanter och hur de ska leva tillsammans. Mutanter är folk som föds med fler eller färre (kommer inte ihåg) celler, och det gör att de har olika krafter. Vissa kan läsa tankar, skapa is, skapa eld, kontrollera allt som är gjort av stål, skifta skepnad till andra människor.
Anna Paquin som spelar Marie/Rogue har som kraft att om någon rör hennes skinn så tar hon all deras energi och livskraft, om en mutant tar på henne så tar hon deras kraft för en kort stund. Filmerna handlar då om hur mutanterna ska kunna leva med vanliga människor som kan se mutanterna som hot och som tycker att de inte är bra som samhället.

ABSOLUT värd att se, mycket bättre än jag trodde. Jag såg dem först bara för att Anna Paquin var med i filmerna men sedan fortsatte jag se för de var jättebra!

Det finns fem filmer
X-Men (2000)
X-Men 2 (2003)
X-Men: The Last Stand (2006)
X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men: First Class (2011)

Sedan ska det komma en till
The Wolverine (2013)

Detta är ordningen på filmerna DOCK är det inte den kronologiska ordningen utan X-men First Class är egentligen först, det är en tillbaka blick på huvudpersonernas liv och Origins:Wolverine är också en tillbaka blick, så man kan även se dem i denna ordningen:
X-Men: First Class (2011)
X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men (2000)
X-Men 2 (2003)
X-Men: The Last Stand (2006)
 
/Kristina
 

In Bon Temps nothing stays buried forever

Om du inte har sett säsong 5 än LÄS INTE!!!! DET ÄR SPOILERS. 
 
Innan säsong 5 började sändas så kom det ut en "teaser film" och när jag såg den så fick jag rysningar. Har ni sett den? Om inte kolla in den! 
 
När jag såg den så tänkte jag bara på att Russell är begravd men det är en så bra film för att beskriva allt som är begravt i bon temps. Tänk efter, vad är mer begravt där förutom Russell? Jo t.ex:
 • Debbie's kropp
 • Bud Dearborne's verkliga tankar om övernaturliga
 • Tara
 • Bill, vem han egentligen är
 • Eric's "vän" i the authority
 • Att Sam och Alcide dödade Marcus
 • Att Emma är en werewolf
 • Terry's bakgrund 
 • Att Steve Newlin är homosexuell
 • Att Sookie och Jason's föräldrar inte alls dog av floden
 • Tara och Pam's relation
 • Jason's hat för vampyrer just nu
Kommer ni på något mer som inte är begravt föralltid under säsong 5?
/Kristina

Kommentarer och citat

Nu är det fredag och dags igen för en rolig kommentar som någon i True Blood har sagt! Det är från säsong 2 avsnitt 8 (timebomb) och även den här är från kommentarerna från avsnittet och de som pratade var Stephen Moyer, Alexander Skarsgård och John Dahl (regissör) och detta handlade om att Bill i säsong 1 "lurade" Sookie att dricka hans blod när hon blev misshandlad och att Eric också lurade henne i säsong 2 att dricka hans blod när Luke sprängde sig själv i Godrics hus.
 
Alex: I think Eric thought it was okay to trick her to drink his blood because you know, last season Bill did the same thing.
Stephen: I didn't know Eric thinks in seasons
Alex: Well he does, he thinks in seasons. When you are 1000 years old you no longer think in time, you think in seasons.
 
Något sånt sa de. Alltså så tänker Eric enligt Alex i säsonger som att "i första säsongen så träffade jag Sookie och i andra säsongen så fick jag träffa min maker igen på väldigt länge" tyckte den var väldigt kul!
/Kristina

Kristin emot den smala Mimmi Pigg

Som de allra flesta vet så vill Kristin uppnå ett så rättvist samhälle som möjligt mellan människa och djur osv. Det finns en ny sorts Mimmi Pigg som är gjord av Barney’s New York Holiday campaign. De gör olika kampanjer varje år och i år så var det Disneys tur, deras samarbete är mellan Disney och mode devhar skapat en omöjligt smal Mimmi Pigg. Detta har Kristin kritiserat och jag citerar vad hon har sagt:
 
“There is nothing wrong with tall thin women. There is something wrong with changing a beloved children’s character’s body so that it looks good in a dress that almost nobody looks good in — adding to the tremendous pressure on young girls and women to attain Photoshop perfection.”
 
Och sedan:
 
“Girls have enough pressure to be thin, now the beloved Disney mouse of their childhood has to add to the message that the only good body is a tall, size 0 body? Enough already.”
 
Kristin menar att det är inget fel på folk som ser ut som Mimmi, alltså så smal och lång, men att ge små barn det  budskapet och visa att "såhär ska man se ut för att passa i bra klänningarn" är fel tycker hon. Tjejer har nog på press på sig med att se bra ut under tonåren, ska man börja prägla dem redan som små barn?
Det är även fler än Kristin som har reagerat på detta. Hela 130,000 personer har skrivit på att de tycker att Barney's ska lämna Mimmi ifred. Är du en av de som är på Kristin's sida eller tycker du att Barney's gör rätt? Jag håller med Kristin.
 
/Kristina

True Blood tänder på affisch?

Den är bilden ger reklam för en Halloweenfest där jag bor och ser ni var tänderna sitter? Känner ni till någon mer vampyrserie/film där de har tänderna på det stället? Det var det första jag tänkte på när jag såg bilden och blir så glad att de har tagit tänderna på det stället, BRA JOBBAT!!
 
/Kristina

True Blood nominerade!

True Blood är nominerade till ett pris nu lagom till Halloween. Fright Night Award och man har den här prisutdelningen för att öka medvetenheten och kunskapen om blodcancer och det finns såklart olika titlar som man kan vinna och förutom True Blood så är det även andra vampyrfilmer/serier nominerade men här kommen en lista på de från True Blood som är nominerade:
 

Fright Night Favorite Supernatural TV Show (2012)
Supernatural, Teen Wolf, The Walking Dead, True Blood, Vampire Diaries

Fright Night Favorite Female TV or Movie Vampire
Ashley Greene- TwilightDeborah Ann Woll- True Blood, Kate Beckinsale- Underworld, Kristen Stewart- Twilight, Nina Dobrev- Vampire Diaries

Fright Night Favorite Male TV or Movie Vampire
Alexander Skarsgård- True BloodStephen Moyer- True Blood, Ian Sommerhalder- Vampire Diaries, Johnny Depp- Dark Shadows, Robert Pattinson- Twilight,

Fright Night Favorite Movie or TV Werewolf
Joe Manganiello as Alcide- True Blood, Joseph Morgan as Klaus- The Vampire Diaries, Michael Trevino as Tyler Lockwood- The Vampire Diaries, Taylor Lautner as Jacob- Twilight Series


För att gå in och rösta på våra FANTASTISKA skådespelare från True Blood så klickar du HÄR. Du registrerar dig med namn och mailadress bara sedan är det bara att rösta hur många gånger som helst!! Så rösta True Blood till toppen nu!!! Det är de verkligen värda! 

 

KÄLLA
/Kristina

Fler på facebook

Här kommer lite fler snygga personer som finns officiellt på facebook! Gå in och gilla!
 
 
Klicka på bilderna för att komma till deras sidor, du kan även skicka ett meddelande till dem!
/Kristina

Janina Gavankar som sångerska

Ni minns väl att jag nämne Janina's (Luna) nya musikvideo till en av hennes låtar? Jag kom på att jag aldrig visade hennes låtar så därför får ni något att lyssna på nu! Om ni frågar mig så är de kanon bra.
 
Den första: Love Lockdown 
 
 
Hennes senaste: Waiting for Godot
 
/Kristina

Replik ur True Blood

Den här repliken är väldigt kort men den är ändå fantastiskt rolig och det är Tara som säger den i säsong 1 avsnitt 6 (cold ground). Klippet är tyvärr med text men ni får överleva!

Tara Thornton: Just give us som little girl-time. Come on Lafayette!
 
 
 
 
/Kristina

Anna's film får vänta

Anna Paquin skulle vara med i filmen "black wings have my angel" men med tanke på att hon precis har blivit mamma så får filmen läggas på hyllan lite tills hon är redo att skådespela. Att vara mamma är tufft och en skådespelar jobb på det kan inte vara lätt. Anna gör (antar jag) en kanonjobb med barnen och hon ska ta sig den tiden hon behöver tycker jag, men om jag har fått rätt uppfattningar om henne så är hon snart på filmduken igen!
 
Filmen kommer att handla om en polis som får ett fall på bordet, de tär ett beväpnad rån med en "call girl" typ prostituerad som kan hyras över telefon om jag förstått rätt. Och Anna ska då spela den kvinnan. Jag hoppas att de gör filmen för jag skulle se den!
Kolla så vacker hon är, helt fantastiskt!
/Kristina
 
 

Svar på kommentar

Svaret på den här frågan. Man vet aldrig hur länge True Blood kommer hålla på. Det beror allt på tittarsiffror. Därför bestäms det efter att den nyaste säsongen har hållt på i 2-4 veckor, sedan brukar man få ett svar på om det blir ännu en säsong. Jag har suttit spänd under både säsong fyra och säsong fem för att få reda på om det blir ännu en säsong. Alan Ball, han som skapade serien men nu har slutat, han säger att True Blood kan hålla på hur länge som helst men allt beror på tittarsiffror så att de har råd att göra serien. 
 
så helt enkelt. kollakollakollakollakollakollakolla så får vi mer säsonger!
/Kristina

Lite dåligt med nyheter...

MEN det betyder inte att vi ligger på latsidan! Just nu så är det inte så jättemycket som vi kan skriva om och därför så kommer jag att idag t.ex. skriva lite annan sorts information. Det kan komma upp tips på filmer där skådespelare ut True Blood är med, så har man något att se medan True Blood har uppehåll men man behöver inte vara ifrån alla de snygga människorna så länge. 
 
Det kommer även lite "y'all ain't gonna belive this" det är ungefär som visste du att fast á la Louisiana ;). Det är alltså sånt som är kopplat till True Blood eller till skådespelarna som man kanske inte visste eller som man inte har tänkt på. Så det kommer bli väldigt mycket kul här som ni kan läsa!!
 


 
/Kristina
 

 

Detta gjorde min dag!

Nu blir lite mer personligt inlägg, idag när jag loggade in på facebook hade jag fått en händelse och det var inte vilken som helst. Vad hade hänt? Jo detta:
Visst han gillade alla som skrev grattis MEN ÄNDÅ. Förstår ni att Michael (STEVE NEWLIN) har läst vad jag ahr skrivit till honom? Det är helt underbart, staaaaaarstrucked!!!!!
/Kristina

Halloweenkostymer

Vilken otroligt bra halloweenkostym! En riktigt äcklig sjuksköterska och jag hade då aldrig velat besöka henne om det inte vore för människan under förklädnaden. Ser ni vem det är?


 
Deborah Ann Woll (Jessica) såklarT!! jag ska vara ärlig, jag såg det faktikt inte förens jag läste namnet...!
/Kristina
 

Andra från True Blood på facebook

Andra personer som är med och spelar i True Blood och som även har en sida på facebook är:
 
Klicka på respektive bild för att komma till deras facebook sida. Jag är ganska säker på att det verkligen är de! Jag är 100% säker på att det är Deborah och Rutina i alla fall och 99.9% att det är Michael! Så klicka på deras bild och gilla deras sida!
/Kristina
 

True Blood frågesport

Sitter du i skolan och har tråkigt? Klicka på bilderna så kommer du till olika True Blood Quiz där du kan se vad du kan om True Blood! Vissa är på engelska och vissa på svenska. Du kan se vilken karaktär du är mest lik, eller vem som skulle varit din pojkvän ;). Eller har du koll på vem av Bill och Eric som har vilka repliker? Riktigt roliga test är det!
 
 
 Då kan ni ta och göra dessa testen så kommer det upp fler en annan dag!
Källa: källorna har ni på bilderna. Klicka bara på bilderna så kommer du till testerna!
/Kristina
 
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDDAGEN MICHAEL MCMILLIAN

Idag fyller Michael Mcmillian (Steve Newlin) 34 år!! All världens grattis till honom!! Jag tycker att han är så otroligt rolig både i True Blood och andra av hans filmer verkar vara en skön typ!
 
/Kristina

Säsong 4 i svensk TV

Svt har sagt att True Blood ska börja visas i början av 2013. Och det är alltså säsong 4 som de kommer visa då och jag tycker det är riktigt tråkigt att Sverige är såpass sega på att visa True Blood. Jag menar True Blood tar ca 3 månader att kolla på om man ser ett avsnitt i veckan och om det börjar i Januari så kommer det vara slut vid Mars och då är det snart dags för säsong 6. Ne de borde i alla fall vara inne på säsong 5 tycker jag vid det här laget.
 
Säsong 3 visades ungefär vid den här tiden förra året men vi får bara vänta på säsong 4 och vara glada för det. glöm inte kolla på TV så att de får tittarsiffror och så kanske de bestämmer sig för att visa True Blood lite snabbare!
 


/Kristina

Video: Intervju med Kristen Bauer

Kristin Bauer Van Straten var på Ring Con i Tyskland i år. I intervjun pratar hon om True Blood men också om hennes roll som en ond fe i serien ''Once Upon a Time''
 
Tyvärr är början på tyska, men själva intervjun är självklart på engelska. 
 
Källa 

Veckans fråga

Den här veckan så kan det bli spoilers för er som inte sett till och med säsong 5, så har du inte sett alla säsonger så läs INTE kommentarerna. Den här frågan vill jag att ni läser och så skriver ni det första som kommer upp i huvudet. Ni ska alltså inte tänka efter utan ta det första som kommer upp i er tanke för det finns inga rätta eller felaktiga svar.
 
Vilken tycker du är den sorligaste scenen i True Blood?
 
Vilken scen högg det riktigt till i hjärtat när du såg och kanske själv började gråta? Jag gråter ofta till True Blood...
 
/Kristina
 

Chris Bauer på scen

Nu är det äntligen dags för Chris Bauer (Andy) att få komma upp på scenen igen och spela i en teater. Han ska vara med i "What Rhymes With America” och han är glad att få vara tillbaka i teatern för senast han var på scen var 2010 och eftersom det är sån skillnad att göra TV/filmer än att göra teater så är det roligt med lite annorlunda jobb!
 
KÄLLA
/Kristina

Sista boken i The Sookie Stackhouse novel

Nu har omslaget till den sista boken i The Sookie Stackhouse novel släppts det är till den trettonde boken och det är väldigt sorligt att hon slutar för man kan ju inte få nog av Sookie! Men anledningen till att Charlaine Harris säger hon är:

 “I felt that I’d told the story I set out to tell. I thought continuing it, which I could have done, would have been a disservice to readers who have stuck with me this long.”
 

Och det är väldigt synd tycker jag men någon gång ska det ju sluta. Vi har dock en underbar säsong att se fram emot! Har ni läst böckerna?
KÄLLA
/Kristina

Kommentar av Stephen Moyer

Jag kollade på ett avsnitt på DVD säsong 4 avsnitt 2 (You smell like dinner) och jag kollade när det va med kommentarer ni vet. Och de som kommenerade avsnittet var Brian Buckner (writer och co-executive producer), Deborah Ann Woll och Stephen Moyer. Det som Stephen säger tycker jag är så kul, så klockren kommentar! De pratade om hur man gjorde så kallad "vampspeed" som alltså är när vampyrerna rör sig sådär fort och hur de gjorde det. Då kom de in på att i detta fallet så var det Eric som gjorde en vampspeed och han fick få hjälp av sin "Double" alltså en annan människa som spelar Eric fast bara under någon sekund medans Alex måste förflytta sig. Och då säger de ungefär såhär: (Jag kommer inte ordagrant ihåg vad de)
 
Deborah: Stephen, you're double look very much like you.
Brian: I have had whole conversations with your double thinking it was you.
Stephen: Anna have had sex with my double.
 

Snygg bild på Stephen och Deborah.
 
 

Sexigaste abs:en i Hollywood

Självklart så tar Joe  Manganiello hem den titeln! Han vann alltså hela den listan! Och det var Instyle.com som gjorde listan. Joe Manganiello vann titeln på grund av rollen han spelade i Magic Mike för jag minns nog inte ens att han hade någon tröja på sig någon gång... Men vi alla vet ju att det är i True Blood som han borde fått det i ;)
 
 
Inte nog med det! Vi hade även en till kille från True Blood som kom trea på samma lista! Kan ni tänka er? Ja det är klart ni kan, vem borde komma överst på dessa lister om inte grabbarna i True Blood?
 
Trea kom Rya Kwanten på grund av rollen som Jason!
/Kristina

Svar på Veckans fråga

Jag tänkte skriva om jag kände till någon av Anna, Stephen, Alex eller Joe innan jag såg dem i True Blood.
Jag hade aldrig sett varken Anna, Stephen eller Joe innan jag såg True Blood så de var alla helt nya ansikten för mig. Dock kände jag såklart till Alexander Skarsgård. Han och hans familj är ju minst sagt kända i Sverige. Jag hade sett honom när han var med i Hundtricket men annars tror jag inte jag sett honom, jag visste mest om Gustaf Skarsgård men hade ändå koll på att Gustaf hade en bror som hette Alexander.
 
/Kristina

 
 

Vi Truebies är grymma!

Hejja oss! Vi är sjukt grymma måste jag påstå! Vulture gjorde en lista på vilka som var de mest hängivna fansen till TV serier, band, sångare, tv program, filmer osv. Och vi som gillar True Blood kom på 16 plats!! Det som spelar roll är att vi inte bara kollar på True Blood utan vi gillar även deras facebook, twitter osv och det var vi väldigt duktiga på! Vi är alltså otroligt hängivna fans och fortsätt med det för då kommer serien fortsätta!
 
KÄLLA
/Kristina

Rolig intervju med Alex

Den här intervjun är gjord innan sommaren. Den är uppladdad på youtube den 2 maj 2012 men jag vet inte om det var då intervjuen var. Men den är i alla fall otroligt rolig, speciellt vid 1.10 då börjar Alex att prata engelska med svensk dialekt och han pratar även om hur de brukar köra ut deras mormor/farmor så hon får dricka lite vuxendricka om dagarna. Märk dock att det är på skoj!
 
 
/Kristina

Nelsan som sångare

Det är många i True Blood som också sjunger lite då och då! Nelsan Ellis är med i Malachi’s nyaste singel som heter New World. Det var ett tag sedan den kom ut men bättre sent än aldrig! Nelsan börjar sjunga/rappa vid 2.00 och tyvärr så hittade jag inte låten på youtube men klicka på någon av de två bilderna här under så kommer du till en hemsida och skrolla ner lite så ser du var du kan lyssna på låten. Du ser även lyrics till vad Nelsan sjunger/rappar!
 
 

KÄLLA
/Kristina

Den här bilden på Alex

Jag såg en intervju med Alexander Skarsgård och bilderna som var med i den intervjun var helt fantastiskt. Glad att jag är svensk på grund av honom, jag menar... Kolla in den här bilden!!
 
KÄLLA
/Kristina
 
 

Replik ur True Blood

Den här veckans replik är en ganska lång monolog som man bara måste älska! Speciellt slutet tycker jag. Det är Russell Edgington som dyker upp i TV och presenterar sina åsikter om den bild av vampyrer som AVL vill sprida.
Repliken sägs i säsong 3 avsnitt 9 (everything is broken). Om det är något stavfel eller annat fel i replikerna som jag skriver så säg till för jag lyssnar bara och skriver ner det som de säger så det kan lätt bli fel då! Jag har heller inte med hela talet!
 
Russell: But no, in the end, we are nothing like you. (Alltså att vampyrer är inte alls som människor) We are immortal, because we drink the True Blood, blood that is living, organic and human. And that is the truth the A.V.L (American Vampire League) whises to conseal from you. Because let's face it, eating people is tough sale these days so they put on their friendly faces to pass their beloving V.R.A (The Vampire Right Amendment) but make no mistake, mine, is the truth face of vampires why would we seek equal rights you are not our equals we will eat you, after we eat your children. Now time for the weather, Tiffany?
 
 
/Kristina

Joe på Men's Health

Joe Manganiello visade sina snygga biceps i Men's Health nyss så vill du ha lika snygga biceps som Joe? Då tycker jag att du ska kolla in den tidningen ;)
 

Inte illa va?
KÄLLA
/Kristina

Joe tillbaka i How I met you mother

Ni vet TV serien How I met your mother? Där har Joe Manganiello medverkat under några år. Han har en bikaraktär som heter Brad och är kompis med Marshall. Han har dykit upp lite här och där i säsongerna och nu när den nya säsongen kommer ut så har Joe varit på plats igen! Han säger att det avsnittet som han var med i var väldigt roligt så det ska bli kul att se honom i rutan igen! Dock kommer inte avsnitten ut på TV än så vi får vänta lite till!
 
KÄLLA
/Kristina
 

Tara Buck gifter sig!

 Tara Buck, hon som spelar den hysteriska servitösen på Fangtasia, hon gifte sig med Chris Pierce den 8 oktober! Grattis till dem måste man ju säga!! 

Bild från deras smekmånad i Hawaii
KÄLLA
/Kristina

Janina Gavankar's låt

Janina Gavankar som spelar Luna i True Blood är också lite av en sångerska. Hennes senaste låt heter Waiting for Godot och hon skrev i helgen att det finns en teaser till hennes musicvideo på youtube. Låten är kanonbra tycker jag och det ska bli spännande att se hela hennes music video.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Svar på kommentar

 
Fick den här kommentaren idag... Oj känner jag lite. Ber om ursäkt för att den här bloggen är värdelös och det är klart att du ska säga din åsikt men kanske inte behöver ta i så. Plus att tvillingarna kom för en månad sen, helt korrekt. Men de hade inte gått ut med vilken kön det blev på barnen förrens i helgen och jag var borta i helgen och kunde omöjligt uppdatera om det. 
 
Så förlåt då Nora för att vi suger ( ;) )men jag hoppas att inte många andra delar samma åsikt för det är ju i så fall väldigt tråkigt. Men som sagt, könet hade man inte fått reda på förra månaden. Visste du att det blev det innan jag skrev det? Visste ni andra det? För jag fick inte reda på det för en månad sedan.
/Kristina

Övernaturligt i True Blood

Jag tänker väldigt sällan på att True Blood är en vampyrserie med tanke på att vampyrerna är bara ett av alla övernaturligt väsen. Jag menar, vampyrer är vardag för invånarna i Bon Temps men det finns ju så mycket mer så hur håller man reda på alla olika varelser? Jo man kollar den här bilden som Ilias Sounas har gjort där alla "Supes" är med och det bygger på ordentligt! Många kan tycka att det är förvirrande eller störande att det kommer fler men jag tycker det är roligt och spännande!
 
Det är väldigt liten text men klicka på bilden och zooma in lite så ser du bättre!
KÄLLA
/Kristina

TVILLINGARNA BLEV EN POJKE OCH EN FLICKA

Det verkar som om Anna Paquin och Stephen Moyer fick en pojke och en flicka! Vilken kombination det är ju helt fantastiskt! Det har inte kommit ut några namn än och inget födelsedatum men det kan ta tid tror jag för de är väldigt måna om att hålla familjen utanför kändisskapet vilket jag tycker är väldigt bra! Men det var himla kul att få reda på att det blev en flicka och en pojke!
 
Och sedan, kolla bara vad fort Anna har gått ner i vikt! Hon har nästan levt på grönsaker och frukt och tränat mycket. Duktig!
 

KÄLLA
/Kristina

Jessica Clark om säsong 6

Jessica Clark, hon som spelar Lilith blir intervjuad om säsong 6 och även hur hon fick rollen som Lilith. Jag har inte sett filmen själv eftersom jag inte vill bli spoliad och intervjun kan innehålla SPOILERS om säsong 6. Så du ntittar på egen risk!
 
 
KÄLLA
/Kristina

TIPS om böckerna

Nu när True Blood har uppehåll så kan man passa på att läsa böckerna, the Sookie Stackhouse novel. Jag har läst 1-3 för jag vill inte bli spoilad om vad som händer i de andra böckerna ifall det även händer i serien i kommande säsong. Men de ändrar ändå ganska mycket från böckerna när de gör serien vilket jag tycker är bra så att man inte vet vad som händer bara för att man har läst böckerna.
 
Det finns 13 böcker dock finns inte alla på svenska vilket jag tycker är bra för jag rekomenderar STARKT att läsa dem på engelska. Jag läste första boken på svenska och det var ett stort misstag. Det fanns ingen känsla alls och karaktärerna sa saker som de aldrig skulle sagt vanligt vis. Det var vid något tillfälle som Bill sa något ganska sorligt till Sookie varpå Sookie sa "Javisst". Sookie kan inte säga "Javisst" det är inte hon. Jag gaddälskare? Där gick gränsen. Läs böckerna på engelska de är mycket bättre!
/Kristina

Veckans True Blood fråga

Innan du såg True Blood, kände du då till vem Anna Paquin, Stephen Moyer, Alexander Skarsgård eller Joe Manganiello var? Och i så fall, var hade du sett dem?
 

 
Jag tänkte att det kanske hade varit lite kul om jag också svarade på veckans fråga vareje gång, dels kanske roligt för er och veta vad jag tycker men också roligt för mig! Så mitt svar kommer någongång nästa vecka!
/Kristina
 
 
 
 

Kristin i reklamfilm

Kristin Bauer van Straten är med i en reklam film som handlar om att man ska ha rätt att veta vad som är i ens egna mat. Man ska få veta om den är GMO (genetiskt modifierad organism) alltså mer eller mindra konstgjort med hjälp av kemikalier om jag inte har helt fel? De uppmuntrar att rösta ja för PROP 37, att man ska få veta vad som är i ens mat.
 
Det är flera personer med i reklamfilmen och de säger saker som om "Du har inte rätt att veta vad som är i din mat, varför skulle du få veta det?" osv. Så de är ironiska om det är rätt ord! Jag tycker att Kristin är jättebra som mär med på sådant här. Hon står verkligen för bra saker!
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

True Blood's kokbok

Visste ni att det finns en True Blood kokbok? Där finns det recept på mat och dryck som passar i Bon Temps! Jag är riktigt sugen på den boken alltså, tänk att laga en måltid som Lafayette kanske har lagat på Merlotte´s bar & grill!
 
Klicka på bilden så kommer du till hemsidanb där du kan beställa kokboken!
/Kristina
 

Anna Paquins facebook

Jag länkade ju Anna Paquins och Stephen Moyers facebook sidor för ett tag sedan men sedan tog de bort dem. Men Stephen öppnade sin igen dock så gjorde Anna en ny så om du gillade Stephen innan så gillar du fortfarande hans sida men om du vill ha Annas så klicka på bilden så kommer du till hennes facebook sida!
 
/Kristina

Stephens kommentar

Nu testar jag den där nya kategorin som alltså kommer att komma på fredagar där jag skriver citat eller kommentarer som skådespelarna har sagt. Den här tycker jag är ganska rolig och det var Stephen Moyer som svarade på en fråga av en journalist.

Fråga: You get up at four?

Svar:You do when you are doing six o’clock call times and you have to go and run on the beach for an hour, yeah. So it’s really nice not to have to do it. But when they come around, I’m eating a lot of fruit at the moment, which, anybody who sees me having breakfast will know when a sex scene is coming. [laughter] Because I am a bacon and eggs boy, and so if you’ve seen me this morning with my fruit, you’d be going ah, that means he’s about two days away from getting his shirt off. [laughter]

Ser man Stephen med ett äpple i handen då kan man pusta ut, då vet man att man snart få se lite naket i True Blood ;)

/Kristina

Alexander Skarsgård om True Blood

I den här intervjun så pratar Alexander Skarsgård om hur det är när True Blood har uppehåll vilket han gillar att vara ifrån då. Han tycker att det är skönt att kunna lägga True Blood "åt sidan" lite och hålla på med annat och sedan när de ska börja igen så är allt fokus på True Blood och all spänning får han direkt. Han tycker alltså INTE att True Blood är tråkigt att jobba med, han älskar det. Men han tycker det är bättre att författarna till avsnitten jobbar med sitt helt nu och skådespelarna får inte reda på något förens när det är klart.
 
Han säger också att om han skulle få spela en annan karaktär på True Blood så skulle han vilja göra Pam, få bära hennes kläder och smink. Tror ni att han hade passat som Pam? ;)
 
 
KÄLLA
/Kristina

E.J. Scott och hans sjukdom

Deborah Ann Woll´s pojkvän E.J. Scott lider av en ögonsjukdom som gör att han är påväg att bli helt blind. Det är en sjukdom som man vet väldigt lite om men det är ändå 1 på 50,000 som har den. E.J. Scott ligger inte på latsidan och tycker synd om sig själv bara för at than är drabbad. Han gör olika välgörenheter som skäner pengarna till forskning på hur man kan bota den här ögonsjukdommen som heter Choroideremia. Det han gör nu är at than springer 12 maraton i 12 olika stater under 2012, han är ingen springare men han gör det ändå och han gör det med förbundna ögon. Dels för att han måste skydda ögonen från solen annars blir han blind fortare men också för principens skull. På varje maraton han springer så får han ca. 12,000 dollar.
DU kan vara med och hjälpa honom genom att donera pengar (Klicka på bilden så kommer du dit) eller bara dela han twitter/facebook!
Facebook:https://www.facebook.com/ejscottpage
Twitter:http://twitter.com/#!/ejscott
 
 
 
I filmen så pratar han om sin sjukdom och om maratonen som han springer.
KÄLLA

Ryan Kwantens nya film

Ryan Kwanten har precis filmat sin nya film där han har huvudrollen. Filmen heter The right kind of wrong och jag kommer i alla fall se den! När de höll på att spela in så var det tjejer utanför där Ryan sov och de försökte hålla honom vaken och det framgick inte i texten vad de gjorde/sa men det verkade som om det var beundrarinnor!
 
Filmen är en romantisk komedi och Ryan spelar som sagt huvudkaraktären Leo. Den handlar om Leo som är en misslyckan författare som blir mest känd för sina fel och brister på en blogg som heter "why you suck" som drivs av hans ex-fru. Inte nog med det så möter han tillslut sin drömtjej samma dag som hon ska gifta sig...
 

Lite bilder från filmen!
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDDAGEN STEPHEN MOYER

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller den FANTASTISKE Stephen Moyer 43 år!! Han är en av mina favorit skådespelare jag tycker att han är helt fantastisk! Kolla in dessa bilderna på honom!
 

Klicka på bilden över dne här texten 
För att komma till hans Facebook sida och
SÄG GRATTIS!!!
KÄLLA
/Kristina
 
 

Replik ur True Blood

Den här repliken måste man älska, det är när Sookie och Bill sitter och pratar inne på Merlotte's och folk runt omkring dem sitter och tittar. Scenen är ifrån säsong 1 avsnitt 1 (Strange love).
 
Bill: Do you realize that every person in this establishment is staring at us right now?
Sookie: Oh they're just staring at me because my brother is in some kind of trouble with the police. But Bill did you know Maudette Pickens?
Bill: I did not. They are staring at us because I am a vampire. And you... are mortal.
 
Älskar hur han säger "And you.. are mortal". Jag har tagit med ganska mycket mer än bara repliken så man får se hela scenen.
 
 
 
 
/Kristina

Mer info om säsong 6 av True Blood SPOILERS

Som vanligt kommer den nya säsongen av True Blood (säsong 6) troligen att sändas nästa sommar, sommaren 2013. De brukar vanligtvis spela in True Blood runt november - januari men detta kan bli lite annorlunda i år då Anna Paquin och Stephen Moyer nyss fått barn. Alan Ball (skaparen av True Blood) slutade ju tyvärr efter säsong 5, men han avslöjade lite om säsong 6 innan han slutade. Som till exempel att det bara kommer vara 10 avsnitt  istället för de vanliga 12 delvis på grund av Annas mamma ledighet.
 
 
 
Här är några fler frågor han svarade på angående säsong 6 i en intervju med Tv Guide: 
 
First, what the heck is Bill or "Bilith" as some call him? An evil god? A demon?

Ball: We don't know! Honestly, we didn't know what Lilith was. Just because the fundamentalists called her "God," that doesn't mean she was. On our show, there's room for all kinds of supernatural creatures. We do know that Bill had some kind of major transformation into a deeper supernatural being. The question for me is has he lost his humanity entirely or will it just have to fight harder to come out. That's certainly something that the writers are talking about for next year.

 

Is Bill still planning to use humans as a food source?
Ball: That will be his story in Season 6. Is he going to come up with his own master plan? What kind of battle will the humans wage against him?

 

Re Warlow, the unseen vampire who killed Sookie and Jason's parents and "owns" Sookie, Jason's off to kill him so will we meet him soon?
Ball: We will definitely see Warlow. Whether or not we have met him already, I will remain mum. There will also be some other characters maybe who we know and love who are pursuing a less than generous agenda.

 

Is Sam's love, fellow shape shifter Luna, dead after shifting into vampire Steve Newlin's body?
Ball: I can't tell you that! But Newlin isn't dead. We love him.

 

How did Eric manage to kill the much older and strong Russell Edgington?
Ball: Russell was so crazed with fairy blood lust that he wasn't paying attention. That's how Eric could stake him.

 

Was it always going to be Eric who killed Russell?
Ball: There was a moment at some point when we were pitching that somebody else would kill Russell, but it just really felt that it should belong to Eric, because Russell killed his mortal family.

 

Is Andy Bellefleur really going to raise four little half-fairy babies next season?
Ball: It's definitely going to complicate things for him. But they may go to live with the fairies where it's safer for them. Also, who knows how quickly they age!

 

Will Anna be back full time right away after the birth of her twins in November?
Ball: She is. We're moving production to January to accommodate her. And there will only be 10 shows next season partly because of Anna and partly because of the economics.

 

Do you have a series ending in mind yet?
Ball: We talked about one in the writers' room this season. We definitely have some ideas.

 

Even if you're not running the show, will you come back for the series finale?
Ball: I will. I just needed to take some time off just to recharge my batteries.

 

Any last thoughts for your fans?
Ball: It's still True Blood. People tend to say, "Alan writes everything," but it's always been a big collaboration. I am personally very excited to see where the show's going to go and I hope fans feel the same way.

Källa 

Ser verkligen fram emot säsong 6!

 


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Idag tar vi och Gratulerar Lucy Griffiths på hennes 26 års dag! Hon är från England och hon spelar Nora Gainesborough i True Blood. Fruktansvärt bra skådespelerska och otroligt snygg om du frågar mig!
 
KÄLLA
/Kristina

Varför jag började kolla True Blood

Jag ska vara helt ärlig med er när jag skriver den här texten. Jag gillade Twilight när det var igång och mitt första minne av True Blood var när mina bröder satt och kollade på youtube på flashbacken när Eric görs till vampyr av Godric och de sa "Kristina kom och kolla, det är as tufft" varpå jag går dit kolla i någon sekund och säger "Gud vad ni är töntiga" och går därifrån. 
 
Tiden gick och som sagt, jag ska vara ärlig mot er, jag hörde runt om att True Blood skulle innehålla sååååååå mycket sexscener varpå jag tänkte "Ja okej, men såååååååå mycket sexscener kan det väl inte vara?" Jag satte mig framför TV klockan tio på kvällen och bröjade kolla. Det allra första avsnittet av True Blood jag såg var (har jag för mig) ett avsnitt i säsong två ni vet när Maryann har haft fest i Sooki's hus och sedan tagit med sig alla ut i skogen då de också första gången tog Sam för att offra honom. Det var alltså avsnittet som de hade sexorgien mitt ute i skogen säkert 20-30 eller mer personer.
 
Vad fel jag hade, True Blood hade verkligen mycket sexscener! Sedan såg jag väl något mer avsnitt och jag tyckte att de hade sina fangs på så konstigt ställe, inte alls som i Twilight. Och de var så himla bleka och var så röda under ögonen. Ne usch tänkte jag.
 
Sedan ändå så sa min bror sommaren 2010 "Kristina jag kollar på True Blood ska du vara med och se?" Varpå jag sa "Ja" såklart eftersom det är alltid kul att titta på film med sin bror och då var jag helt fast. Det var säsong tre och jag tror det var typ avsnitt 6 eller något. Och efter att vi såg det så var jag tvungen att kolla alla avsnittet. Först såg jag säsong 3 avsnitt 1-6 tror jag och sedan började jag kolla säsong 1 och 2. jag kunde se 8 avsnitt om dagen. Så på hösten var jag klar med True Blood och jag insåg ju då vad töntigt Twilight var.
 
Sedan på våran 2011 så ville jag kolla en serie men visste inte vilken, jag ville inte kolla om True Blood för jag orkade inte bli så besatt som jag visste att jag var på hösten men sedan kunde jag inte hålla mig så jag kollade om alla tre säsongera och när jag var klar så ville jag bara ha mer och mer och mer så jag började söka på nätet om säsong fyra och då kommer det upp att säsong fyra skulle börja typ 2 veckor från och med den dagen som jag hade sett om. Då blev jag riktigt lycklig och sedan dess har jag följt True Blood både avsnitten men också på  internet liksom. Och i sista scenen på säsong 5 så grät jag jättemycket och mina bröder som också kollar sa "Oj, du gillar verkligen True Blood va?" och jag svarade med att gråta ännu mer, så man märker ju skillnaden mellan hur jag såg True Blood första gången och nu ;).
/Kristina

Chloe Noelle samlar in pengar till barn

Ni vet Chloe Noelle, Emma, Lunas dotter. Hon stödjer UNICEF och hjälper till att samla in pengar för det årliga Trick-Or-Treat. UNICEF har det för barn att kunna hjälpa till att samla in pengar åt andra barn som verkligen behöver de pengarna. Chloe har en online sida där man kan donera pengar som går direkt för att hjälpa barn i nöd, hennes mål att att nå 150 dollar, hoppas hon klarar det!
 
Jag tycker att det är bra av henne att vara med på sånt här, hon blir verkligen en förebild för andra barn hur man ska vara, att hon är så mån om att andra ska må bra. Hon har även ställt upp i antimobbnings program och jag menar, tjejen är 10 år, hatten av för henne!


 
Klicka på bilden för att komma till hennes online sida!
KÄLLA
/Kristina

Den charmiga Ben i säsong 6

True Blood skrivarna letar för fullt efter fler skådespelare och en av dem som de letar efter nu är en till karaktären Ben. Ben är otroligt charmig och väldigt snygg och väldigt populär bland kvinnorna och han är runt 25-30 år. Vem är nu detta kan man ju undra. Blir spännande att få se vad den karaktären har i kikaren!
 
Bild från säsong 4
KÄLLA
/Kristina

Annas bisexualitet-Svar

Den här kommentaren kände jag att jag var tvungen att ta i ett inlägg. Jag ber om ursäkt för detta missförstånd, SJÄLVKLART kan Anna vara gift och bisexuell jag gissar att du "E" syftar på den här meningen som jag skrev: "Hon kan ju inte vara bisexuell på riktigt om hon gifter sig med en man? Eller hur?" och det jag menade var att så tänker ANDRA, meningen efteråt är: "Det är ju det bisexualitet handlar om, att man blir attraherad av de båda könen." Alltså kan man lika gärna gifta sig med en man som kvinna. 
 
Så jag tycker absolut att Anna kan vara bisexuell och gift med en man, det är ANDRA som inte tycker det! Jag är så gott som alltid på "skådespelarnas" sida men det är bra att ni är uppmärksamma och tar upp såna här saker om det är något som är konstigt eller att ni inte förstår!

Rutina i två nya filmer

Rutina Wesley kommer att vara med i två nya filmer nu och hon kommer vara, om jag förstår det rätt, en stor roll i båda filmerna. Filmerna heter Last Weekend som är en dramafilm. Hon kommer även att vara med i en thriller som heter Angry little Gods. Hon kommer att spela in dem båda nu innan True Blood inspelningen drar igång. Ska bli spännande att se de filmerna!
 
KÄLLA
/Kristina

Michael Raymond-James i ONCE UPON A TIME

 

Michael Raymond-James (Renee) dök upp i  TV serien Once upon a time. Han var först med i första avsnittet av säsong två och mer har nog inte visats än tror jag. Han karaktär är en mystisk man som man inte vet så mycket om än. 
Han är ju inte direkt ful om jag uttrycker mig så. Hunk of the day passar honom!
KÄLLA
/Kristina
 

Veckans True Blood fråga

Den här veckan's fråga tänkte jag att om ni vill så svarar ni i en kommentar och så svarar jag på samma fråga under nästkommande vecka, sedan hade det ju även varit roligt om Fanny också svarar på frågan!
 
Hur kom det sig att du började kolla på True Blood?
 
 
Jag kommer skriva min True Blood historia nästa vecka!
/Kristina
 

Fler kända ansikten i Rom

Det var inte bara Kristin som var i Italien för premiären för True Bloo säsong 5. Utan även Alexander Skargård och Valentina Cervi var där på Rom Fiction Fest den 3 Oktober.

KÄLLA
/Kristina

Anna Camp i the mindy project

Anna Camp (Sarah Newlin) är med i en ny seire som heter The mindy project. Det är en rolig doktorserie, såna uppskattar jag alltid. I en intervju så frågar reporten vad Anna skulle göra om hon inte var med i The mindy project. Och det här blir hennes svar:
 
I’d want to bring back Sarah Newlin and see what’s going on with her on True Blood.  I want to know what she’s doing right now because I think that she’s royally pissed off! I’ve seen what Steve Newlin (Michael McMillian) has been up to and I want to come back and reprimand him and make my presence known (laughs). The way he tied up Jason (Ryan Kwanten), I would probably have to tie him up somehow and then do some dominating!
 
Det hade allt varit grejer eller vad säger ni!
KÄLLA
/Kristina

Kristins ögonbrynslyft

Kan ni lyfta erat ena ögonbryn som Pam kan? Det kan inte jag men jag tycker att Kristin gör det fantastiskt bra, jag älskar när Pam har sitt stoneface och bara lyfter ena ögonbrynet. Kristin har dock inte alltid kunnat det. hon fick öva, öva och öva. En journalist frågade henne om ögonbrynslyftet och så här såg svaret ut :

Was your single eyebrow lift inspired by Spock from Star Trek?

“[laughs out loud] That is awesome because I love Spock from Star Trek and it probably was a subconscious ode to him. I am a total Trekkie. Years ago I was on a show and another actress on the show could raise her eyebrow and I’d always wanted to be able to do that and she told me to practice in front of the mirror. And I did, it took me a year to be able to do it, in the beginning both eyebrows would go up. I’d been looking for a character and a place to use it, refusing Botox because I knew that one day I would be actually able to use the eyebrow lift. Pam was finally the perfect character for it.”

KÄLLA

I ett år fick hon öva, ja det är bara att böra ;)

Jag fick en idé igår. Den mesta uppdateringen just nu är ju "Hon är där" "Det här är dennes nya film" vilket kanske inte är så jätteroligt? Så jag tänkte mig en ny kategori som är Kommentarer från The Cast. Det kan vara allt ifrån intervju svar (Som den här) som jag tycker är roliga/intressanta. Eller som Alexander Skarsgårds citat. Eller roliga kommentarer som de säger på True Blood när de kommenterar ett avsnitt? Vi kan testa på det och se om ni gillar det!

 


Annas bisexualitet-svar


Ny skådespelare i True Blood

Det har tillkommit en ny skådespelare till True Blood säsong 6. Det ska tydligen var aen ganska "viktig" roll så den här mannen kommer vi nog se mycket av!
 
Rutger Hauer kommer att spela Macklyn så lägg honom på minnet!
 
KÄLLA
/Kristina

Anna Paquin om hennes äktenskap

Anna Paquin är med på omslaget i UK's tidning RED för november numret och hon blev också intervjuad angående hennes äktenskap och det faktum att hon är bisexuell.
 
Jag vet inte vad ni gillar bäst, att jag kopierar texten så får ni läsa det på engelska eller att jag sammanfattar det och skriver det på svenska? Jag skriver på svenska idag så får ni säga till vilket ni gillar bäst!
 
Anna gick ut med för två år sedan att hon var bisexuell. Det var ungefär samma tid som hon och Stephen gifte sig. och folk runt omkring ifrågasatte hennes läggning. Hon kan ju inte vara bisexuell på riktigt om hon gifter sig med en man? Eller hur? Det är ju det bisexualitet handlar om, att man blir attraherad av de båda könen.
 
Anna berättar också att hon förstod att hon var bisexuell i tonåren och det var inte någon "shit nu blev jag bisexuell" hon förstod bara att det är en del av henne. 
 
Många anser att det är svårt för Stephen och Anna att ha ett äktenskap för de jobbar och är med varandra hela tiden. När de jobbat med True Blood så är de ju ständigt med varandra med Anna däremot tycker annorluna. Stephen och Anna är bästa vänner och det blir något helt annat då. De vill umgås hela tiden eftersom de har så kul tillsammans. Och det är min uppfattning också av dem två. Att de är riktiga vänner inte bara ett kärlekspar utan absolut bästa vänner och det är så det ska vara tycker Anna, att man är med den människan man gillar mest, sin bästa vän för annars skulle det inte gå säger Anna, och jag håller med henne så mycket i det.
 
Hon berättar också att Stephen är en typisk Engelsk man, han är artig och trevlig. Han är den som Anna vill spendera all sin tid med. Hon berättar även att hon älskar sitt jobb och att hon är så tacksam för att hon får hjälp med hennes tvillingar så hon snart kan börja jobba igen för det är så det är när man är känd skådespelerska, man måste snabbt komma tillbaka till jobbet igen.
Jag kan inte låta bli att undra, har hon redan hunnit gå ner så mycket i vikt och blivit så smal? I så fall.. All Cred till dig Anna!
 
Jag hade nog tyckt det var bäst om jag la upp texten på engelska, men säg gärna eran åsikt om det så fixar jag!
KÄLLA
/Kristina
 
 
 

Kristin i Rom

Kristin Bauer van Straten är i Rom för att vara med på en True Blood visning tror jag närmare bestämt. Men det är inte det som är det tuffa utan det är att Shadaliza som äger Allstephenmoyer.com, the Vault och trueblood-online.com. Hemsidor som jag besöker dagligen. Hon fick som i Italien och fick gå med Kristin och hennes man runt om i Rom och titta på olika saker. Hur tufft!? Tänk att få träffa härliga Kristin hon verkar så himla jordnära och härlig!
 
Kristin passade såklart även på att gå till ett katthem där de räddar katter. Just nu tar de hand om 4200 katter och det ligger i det tempel som Julius Ceasar blev dödad! Så om du är i Rom, gå dit och ta med dig en katt hem.
KÄLLA + läste på hennes twitter
/Kristina

Joe gör Live Magic Mike

Är det någon av er som har sett Magic Mike? Den handlar om några manliga strippare som gör shower där de tar upp kvinnor på scenen och dansar runt dem. En sexinspererad dans kan man säga. Men de gör i stor sett shower där de densar och strippar och självklart är Joe Manganiello med i den här filmen! Det som är så spännande är att tre av de killar som är med i Magic Mike ska nu göra en LIVE show i New Orleans på Bourbon street bar. Så de dansar och strippar för en riktig publik! Och de har lovat att inte hålla tillbaka någonting ;). Så vill du se Joe strippa? Åk till New Orleans den 6-7 oktober!

De tre längst åt vänster ska göra showen!
/Kristina

Sexigaste männen

Glamour UK har släppt en lista på de sexigaste männen! De hade en omröstning och fyra av våra True Blood killar kom hem!
 
På plats 14 var Alexander Skarsgård
På plats 15 var Joe Manganiello
På plats 35 var Stephen Moyer
På plats 97 var Christopher Meloni
 
Jag måste erkänna, jag är förvånad att inte Ryan Kwanten (Jason) var med, är inte ni? I allafall så var det ju ändå ett gott gäng med på den här listan, även om jag själv kanske hade toppat dem allihop som nummer 1 ;)
/Kristina

Replik ur True Blood

Nu är det onsdag igen och det är dags för en ny "Repliker ur True Blood". Den här repliken är från säsong 2 avsnitt 11 (Frenzy). Den här repliken måste man bara älska, det är Sam Merlotte som är på fangtasia och han har med sig Arlene's barn och såhär går det när Eric och Pam träffar små barn:

Coby: Can we see your fangs?
Eric: Don't you like vampires little girl?
Sam: ERIC!
Lisa: Our stepdaddy hated vampires, but we don't
Coby: He went on a vacation with Jesus
Pam: You make me so happy I Never had any of you
Eric: No come on Pam they are funny. They are like humans but miniture, teacup humans
Pam: Jag avskyr dem. De är korkade.
Eric: Men delikata.
 
Lite svenska där också, det gillar vi!
/Kristina

Citat av Alexander Skarsgård

Jag hittade lite citat från en sida som Alexander Skarsgård hade sagt och kommer ta upp ett här och säkert fler i framtiden.Citatet var på engelska men om man översätter det så blir det ungefär såhär:
(Det handlar om att man blir igenkänd)
I Sverige så viskar folk och pekar på dig. men här (i USA) så börjar de prata med dig och ger dig cred för vad du gör. Efter Generation Kill (En TV serie han gjorde) så kom det mänga som började diskutera krig eftersom det var det Generation Kill handlade om. 
 

Och när jag tänkte efter så var det verkligen så vi gör i Sverige, vi viskar och pekar när vi känner igen någon. Vi borde precis som i USA gå fram till personen och säga vad vi tycker om dem och deras jobb. För om någon pekar och viskar om en så tror man ju alltid att det är något negativt. Jag kommer inte viska och peka om jag ser någon som jag tycker är duktig på något. Jag kommer gå fram och säga det. Och det tycker jag att ni också ska göra för man vill ju att dessa duktiga människor ska få veta det!
/Kristina
 

Stephen Moyer på stranden

Stephen Moyer sågs på stranden i Venice den 28 september, han var där med sin dotter Lilac och han mamma som var på besök. Var hon kanske där för att hälsa på hanns nyfödda tvillingar? Här kommer i alla fall några bilder som blev tagna på honom. Kolla på honom så snygg!
 
/Kristina
  
 
 

Deborah Ann Woll sjunger

Hade ni någon aning om att Deborah Ann Woll (Jessica Hamby) kunde sjunga och hon kan sjunga riktigt bra också! Här får ni en video. Hon har en vacker röst ingen tillgjord eller så utan naturligt vacker! Hon sjunger George Gershwin "They all laughed"
 
 
KÄLLA: Videon
/Kristina

Kristin's Spökhistoria

I den här filmen så berättar Kristina Bauer om hennes pappa som dog av cancer. Hon berättar händelser om hur hon helst plötsligt stod med ett nytt hus och hon berättar om hur hon ser sin döda pappa gå omkring i huset. Hon berättar så att man verkligen förstår och man får se som en film också för att man ska förstå ännu mer. Jag blir i alla fall väldigt tagen av henne när hon pratar.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Lindsay Pulsipher i Law & Order SVU

Ni vet Lindsay Pulsipher (Crystal Norris) som är med i True Blood? Hon ska spela rollen som Kim Rollins i serien Law & Order: Special Victims Unit. Hon spelar lillasyster till Kelli Giddish och hon kommer allt ställa till problem för sin storasyster. Den här serien handlar om kriminalpoliser som löser sexrelaterade brott och i serien har ingen mindre än Christopher Meloni (Roman i säsong 5) varit med. Han har totalt varit med i 272 avsnitt och jag vet inte om de två kommer jobba tillsammans i nästa säsong men det är ju alltid kul när två skådespelare från True Blood får jobba tillsammans med en annan film eller serie!
 
KÄLLA
/Kristina

Varför Alan Ball slutar

Den stora frågan är varför Alan Ball slutar med att vara exklusiv producent för True Blood och hur kommer det att påverka serien? Alan Ball har jobbat med True Blood ända sedan första avsnittet, alltså in 5 år har han jobbat dag ut och dag in utan att knappt hunnit ha ledigt och det tar på en människa. Så anledningen till varför Alan Ball slutat är för att han har jobbat så mycket med detta så länge och nu behöver han lite ledigt, han behöver tid med familjen eftersom True Blood har tagit upp den mesta tiden av hans liv det senaste. 
 
Hur kommer det här påverka? Jag trodde först att de skulle sluta med True Blood när Alan Ball slutar men nej, de fortsätter! Och det kommer inte bli någon större skillnad. Mannen som tar över efter Alan Ball är Mark Hudis och de två är gamla vänner. Mark Hudis har även varit med som co-exklusiv producent i True Blood sedan säsong 4 så han vet ju vad som gäller. Alan Ball säger själv att han litar på Mark och tror det kommer gå bra och sedan ska vi inte glömma att Alan kommer fortfarande vara kvar i crewet, han lämnar inte helt han lämnar bara över ansvaret till någon annan och alla avsnittsförfattare kommer vara kvar så serien kommer att fortsätta så gott som vanligt även utan Alan.
 
Så jag tror att vi kan andas ut även om i alla fall jag kommer sakna Alan Ball för han verkar vara en underbart härlig människa, men som sagt han lämnar inte helt och nu får vi stötta och heja på Mark Hudis för jag tror att han kommer klara ansvaret över True Blood kanon bra!
 
Här är en film där Stephen Moyer pratar lite till Alan Ball på comic con 2012
 
KÄLLA
/Kristina

Alexander Skarsgård i Calvin Klein reklam

Alexander Skarsgård var med i en reklamfilm, för parfym ser det ut att vara, för Calvin Klein. Och även om jag inte är så insatt i sånt så förstår jag att det är en känt märke och de bästa märkena måste ju ha de bästa männen också!
 
 
KÄLLA: videon över
/Kristina

10 avsnitt i säsong 6

 
När jag möttes av den här rubriken så var min första tanken "Helvette då" men när jag sansade mig och läste den fetstilta texten så insåg jag hur bra gjort det är av True Blood crewet att korta ner säsongen till bara 10 avsnitt. De gör det främst för att Anna Paquin ska kunna ha dit att umgås med och ta hand om sina två små tvillingar. Det är såklart för Stephen också men i första hand för Anna. Sedan är det väldigt dyrt med den här serien, ni kan tänka er allt fakeblod som ska till t.ex. alla effekter och ja det kostar en del. 
 
Men främst är det för Anna's skull som de drar ner serien till 10 avsnitt och när de skrev det så fick True Blood (om möjligt) ännu mer respekt av mig. jag tycker att det är så vackert att man gör så för även om det är en framgångsrik serie så är ändå skådespelarnas (och vännernas) välbefinnande viktigast och Anna ska ha sin mammatid med sina barn.
 
Jag vet inte hur det blir med säsong 7, inte ens säkert att det blir en till säsong. Det vet man inte än. Men OM det blir så vet jag inte om det blir 10 avsnitt eller 12, det återstår att se. Men forsätt kolla så att vi får fler säsonger!
 
/Kristina

RSS 2.0