Saker som sålts för Out for Africa

Eftersom det är väldigt dyrt att göra en dokumentär, ett helt gäng som ska flyga till Africa och filma så behövs pengar så Kristin mejlade sina True Blood kollegor om olika True Blood prylar som de kunde tänka sig att sälja och att pengarna därifrån går direkt till att kunna göra dokumentären och rädda fler elefanter och noshörningar. Självklart så ställde de upp och här är några saker som har sålts/kommer att säljas för Kristin Bauer's dokumentär:
 
Alexanders Skarsgård manuskript, signerat
Första upplagan av True Blood böckerna signerat av Charlaine Harris
Målad bild av Stephen Moyer gjord av Kristin
Manuskript signerade av Kristin
Tävling om att vinna en middag med Kristin och Joe (man fick skänka en liten summa pengar och så lottades två vinnare)
Alan Ball's manuskript, signerat
Ett äkta halsband från The Authority
En BH som Sookie hade i säsong 4 avsnitt 6 (I wish I was the moon) signerad
Nora Gainsborough skor signerade
Sookies Snatch patch
Joe Manganiello's "C*ck sock"
Samt bilder som är signerade
 
Här är Alexander Skarsgård manus som såldes och pengarna gick till att rädda elefanterna. Det finns en lite rolig historia som Kristin berättade. Hon och Alex satt och åt och Alex var påväg att slänga halva sin macka och Kristin hejdade honom och sa "Men den där kan ju jag få jättemycket pengar för om jag säljer den". Hon sa det såklart på skoj men seriöst, vem hade inte velat ha Alexander Skarsgårds smörgås ;)?
 
KÄLLA
/Kristina
 
 
 
 
 

SISTA DAGEN FÖR ATT FÅ DITT NAMN PÅ FÖDSELKORTET!

Har du inte hunnit donera pengar än men ändå vill ha ditt namn på grattiskortet till Stephen och Anna för deras tvillingar så är det absolut sista dagen idag så PASSA PÅ! Jag har försökt säkert 10 gånger men det funkar inte med mitt kort, jättehemskt för jag vill så gärna! Klicka på bilden under för att komma till donationssidan!
 
/Kristina

Veckans True Blood fråga

Ska vi testa om den här kategorin verkar vara något roligt för er! Tanken är då alltså att jag frågar er någonting som har med True Blood att göra, alltså frågor utan svar kan man säga, det finns inget rätt eller fel. Och ni väljer själva om ni vill svara i en kommentar eller bara tänka igenom frågan själv och reflektera över svaret. Det kan vara roligt att  få tänka igenom så lite ibland tycker jag. Så dena här veckans fråga blir:
 
Vilken är din favoritsäsong? 
 
 

Jag själv kan inte välja, jag tycker att alla säsonger är så speciella och absolut bäst!
/Kristina
 
 

Alan Ball har nu slutat

Alan Ball som är skaparen av tv serien True Blood har nu efter säsong 5 tyvärr slutat. I videon tackar han fansen och berättar om de senaste 5 åren han har jobbat med serien!
  
 
Källa: True Bloods Youtube Channel
 

Kristin Bauer's Out for Africa

Kristin Bauer van Straten har ganska nyss spelat in en dokumentär om tjuvjakt på Africas djur. Dokumentären kommer då att handla om hur man jagar och slaktar elefanter och noshörningar för att få tag på deras elfenben. Där var hon med sin man och de filmade folket i Kenya och även hur landet är och då speciellt om Africas vackra majestetiska djur. I den här filmen så berättar Kristin om hur hon kom på det här projektet och hur hon ska göra för att klara av det. Och klippet är 10 minuter men det är så värt att titta på, hon är en sådan fantastiskt människa och jag fick tårar i ögonen flera gånger av att kolla på klippet så ge det tiden för det är ett helt fantastiskt klipp. Hon får själv svårt att prata ibland på grund av att hon är nära att börja gråta och det visar bara hur insatt hon är i vad hon gör och att hon bryr sig.
 
I morgon ska ni få reda på lite mer saker hon sålde för att samla ihop pengar till dokumentären.
KÄLLA
/Kristina

Alexander Skarsgård i 50 shades of grey?

Det finns ju en ganska känd bok som heter 50 Shades of Grey som det ska göras film på och de är intresserade att ha Alexander Skarsgård i rollen som Christian Grey och Alex är såklart också intresserad av det, det finns dock två andra alternativ till den rollen så vi får se om det blir Alex eller någon annan. Vi kommer att säga till vem det blir när det är klart! 
KÄLLA
/Kristina
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANNA CAMP

Igår den 27 september så fyllde Anna Camp (Sarah Newlin) 30 år! Hon spelade Steve Newlins fru i säsong 2. Jag är ledsen att födelsedagarna kommer dagen efter, men jag får oftast reda på det genom twitter och det kollar jag på kvällen. Men bättre sent än aldrig! 
KÄLLA
/Kristina

Alexander Skarsgård årets Stilikon

Svenska tidningen Café har utsett Alexander Skarsgård till Årets Internationella Stilikon 2012! Motiveringen lyder: Med sin distinkta känsla för stil är han ett exotiskt inslag i Hollywood – och en formidabel fanbärare för svenskt mode i världen. Han är Sveriges stolthet!
 
Man får inte nog av honom!
/Kristina

Stephen Moyer och Anna Paquin på facebook

De allra flesta i True Blood har twitter men igår kväll och idag så letade jag upp Stephen Moyer och Anna Paquin-Moyer på facebook! Och det är verkligen dem fast man kan inte skriva privata meddelanden till dem och man kan inte ansöka som vän men man kan gilla! Så klicka på bilderna under så kommer du till respektives sida och gilla dem. På Anna's sida så hittar du också regler för hur du ska bete dig så du inte blir blockad!
 

KÄLLA: De sidorna som är genom bilderna
/Kristina
 

Kristin Bauers nya film

True Blood skådespelarna ligger inte på latsidan om man säger så när det gäller filmproduktion. Bara för att True Blood har uppehåll nu fram tills de börjar spela in igen i Januari så har inte skådespelarna uppehåll. Den 29 September så har Kristin Bauer van Straten (Pam Swynford de Beaufort) nyaste film premiär och den heter "The story of Luke" Luke är 25 år och autistisk, han bor hos sina far eller mor-föräldrar och när hans mormor/farmor dör så vänds hela hans värld upp och ner och han börjar leta efter ett jobb, ett eget liv och en flickvän. Kristin spelar i den här filmen Luke's moster/faster. Verkar vara en spännande film som jag absolut kommer att kolla in!
 
KÄLLA

/Kristina

Joe Manganiello Sexigaste mannen på TV

Tidningen People gjorde en undersöking om vem fansen tyckte var den sexigaste mannen på TV och vinnaren blev (såklart) Joe Manganiello (Alcide Herveaux)! En riktigt värdig vinnare om du frågar mig, jag menar, kolla in den här mannen!
 


/Kristina

Denis O'hare blir snart småbarnspappa!

Denis O'hare (Russell Edgington) och hans man Hugo Redwood är väldigt nära att adoptera en bebis! Det berättade han till EOnline på Emmygalan 2012. De adobterar deras fosterson som de har haft sedan han var 2 veckor gammal, idag är han 17 månader.
 
/Kristina

Repliker ur True Blood

Jag kommer lägga till en ny kategori, Repliker ur True Blood och det innebär at tjag kommer lägga upp olika repliker ur serien's alla 5 säsonger. Jag kommer dock försöka att inte spoila så gott jag kan. Detta kommer komma upp en gång i veckan, alltså varje onsdag, kanske oftare det beror lite på. Jag kommer också försöka lägga upp en video i den scenen som repliken sägs i så att man får lite insikt i vilket sammanhang som repliken sägs.
 
Veckans replik är en som Arlene Fowler säger till Tara Thornton i säsong 3 avsnitt 1 (Bad blood). För övrigt så tycker jag att de spottar ur sig väldigt bra repliker men den här är enastående enligt mig!
 
Arlene: “I’m sorry you fell in love with a serial killer, all right, but honestly, who here hasn’t?"
 
'
Jag vet att kvalitén inte är kanon, men det får man leva med!
/Kristina

Emmygalan

Den 23 september så var det den årliga Emmygalan och den ända skådespelaren från True Blood som var där var Denis O'hare (Russell Edgington) men sedan så hade HBO en fest kan man säga på Pacific Design Center och där hittade man både Alexander Skarsgård, Janina Gavankar och Michelle Forbes som alla var så vackra så. Jag måste ge lite extra creeds till Janina, hennes klänning var ju helt fantastiske och hon bär upp den så vackert!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Brit Morgan (Debbie Pelt)! Hon fyllde igår den 24 september hela 25 år! Och det är absolut värt att firas även om vi inte alla gånger tycker att Debbie gör helt rätt beslut så kan vi ju inte dömma Brit för det eller hur ;).
 

 
 
/Kristina
 

Stephen's nya film

Stephen Moyer (Bill Compton) har medverkat i en ny film som heter The Barrens där Stephen spelar huvudrollen. Hans familj åker ut på camping och de stöter på mystiska händelser som gör att Stephen's karaktär inte riktigt vet hur han ska hantera situationen. Den kommer ut i USA den 28 september och kommer ut på DVD i USA den 9 Oktober. Snart kommer den nog till Sverige också eftersom vi alla är stora fans av Stephen Moyer här!
 
KÄLLA
 
/Kristina

Nelsan som regissör

Nelsan Ellis (Lafayette Reynolds) var med i "You and me this morning" där han bland annat pratade om en pjäs som heter Hoodoo Love där det är Nelsan själv som regisserar pjäsen.
 
 
KÄLLA
 
/Kristina

Gratulationskort till Anna och Stephen

Stephen Moyer och Anna Paquin stöttar ju välgörengeten Facing the World. Och om man donerar pengar till den välgörenheten inom en vecka (30 september 2012) så kommer ditt namn skrivas på ett gratulationskort som sedan skickas till Anna Paquin och Stephen Moyer för att deras tvillingar är födda och mår bra!
(Klicka på bilden så kommer du till donationssidan)

KÄLLA
 
/Kristina

Ny bloggare

Halloj!
 
Det är så att jag har fått förfrågan att blogga här på truebloods.se vilket jag självklart sa ja till! Det finns väl inte så jättemycket att säga mer än att jag heter Kristina och älskar true blood. Mer behövs inte. Så det är bara att köra igång nu!
 
 
 

Kristen Bauers - Grand Inspiration

I videon pratar Kristen Bauer van Stareten om hennes familj och vart hennes inspiration kommer från.
 
 
Källa 

Anna Paquin och Stephen Moyer har blivit tvillingföräldrar!

Det är nu bekräftat att Anna och Stephen har fått tvilligar! Barnen är födda några veckor tidigt men är annars friska. 
 
Grattis säger vi till dem och önskar all lycka i framtiden!
 
 

Källa

RSS 2.0