Varför Alan Ball slutar

Den stora frågan är varför Alan Ball slutar med att vara exklusiv producent för True Blood och hur kommer det att påverka serien? Alan Ball har jobbat med True Blood ända sedan första avsnittet, alltså in 5 år har han jobbat dag ut och dag in utan att knappt hunnit ha ledigt och det tar på en människa. Så anledningen till varför Alan Ball slutat är för att han har jobbat så mycket med detta så länge och nu behöver han lite ledigt, han behöver tid med familjen eftersom True Blood har tagit upp den mesta tiden av hans liv det senaste. 
 
Hur kommer det här påverka? Jag trodde först att de skulle sluta med True Blood när Alan Ball slutar men nej, de fortsätter! Och det kommer inte bli någon större skillnad. Mannen som tar över efter Alan Ball är Mark Hudis och de två är gamla vänner. Mark Hudis har även varit med som co-exklusiv producent i True Blood sedan säsong 4 så han vet ju vad som gäller. Alan Ball säger själv att han litar på Mark och tror det kommer gå bra och sedan ska vi inte glömma att Alan kommer fortfarande vara kvar i crewet, han lämnar inte helt han lämnar bara över ansvaret till någon annan och alla avsnittsförfattare kommer vara kvar så serien kommer att fortsätta så gott som vanligt även utan Alan.
 
Så jag tror att vi kan andas ut även om i alla fall jag kommer sakna Alan Ball för han verkar vara en underbart härlig människa, men som sagt han lämnar inte helt och nu får vi stötta och heja på Mark Hudis för jag tror att han kommer klara ansvaret över True Blood kanon bra!
 
Här är en film där Stephen Moyer pratar lite till Alan Ball på comic con 2012
 
KÄLLA
/Kristina

Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0