Bitchy resting Facebook


Denna bilden hittade jag på en humorsida (inte alls True Blood relaterad sida, så väldigt kul att hitta Anna där!) jag har även länkat denna intervjun och kommer länka den i morgon för jag är på mobilen nu. 

I alla fall! Detta är jätteroligt tycker jag, jag har precis samma så det känns skönt att det finns fler som har samma, speciellt Anna! 

Kristin Bauer har också bitchy resting face och det finns en film på youtube där man förklarar vad det är för något där Kristin har skrivit typ "That face have me a job" och syftar då såklart på Pam hahha :)
/Kristina

Hittar ni alla?


Hittar ni alla invånare och ser vilka de är? Gissa på så ska vi se om jag klarar några också! 
/Kristina

Stephen om att sluta True Blood

Här är en intervju om hur Stephen känner inför att sluta True Blood. Jag kan tänka att det på ett sätt är jobbigt att avsluta något så stort och så kärriärslyftande som True Blood och alla som varit involverade har ju varit som en stor familj som nu försvinner. Jag hoppas att de håller kontakten och att de alla träffas lita då och då. men det kan på ett sätt bli spännande att se vad som kommer nu, han kanske börjar skapa mer eget och så. Och alla får nog en del nya projekt som de kan jobba med 
 
klicka på bilden för att komma till intervjun
/Kristina
 

Alex i ny film

 

Steve Newlins Field Guide

Här är en liten titt på den spännande field guiden som Steve Newlin har skrivit!
 
 

True Blood: Field Guide to Vampires

 
hahaha gud vad rolig den är! Den är väl skriven någon gång runt säsong 3/säsong 4 skulle jag tro, Den blåa och den lila texten är det som Eric och Pam har varit inne och klottrat och de har ju fått tag på boken i allafall kring säsong 5/säsong 6 iom att Eric nämner när han var i The Authority.
 
Jag tycker den är väldigt rolig och hade gärna haft den i min hand!
/Kristina
 

Michael i ny film

Michael McMillian är med i en ny film som heter Banshee Chapter. Den kommer i 10 Januari 2014 och handlar om att Michaels karaktär försvinner efter att han har experimenterat med droger som får en att hallucinera och liknande. Sedan vet jag inte riktigt hur jag ska översätta den till bra svenska så här är förklaringen på engelka:
“On the trail of a missing friend (Michael McMillian) who had been experimenting with mind-altering drugs, a young jour The Silence of The Lambs) — finds herself drawn into the dangerous world of top-secret government chemical research and the mystery of a disturbing radio signal of unknown origin. A fast-paced thriller blending fact and fiction, Banshee Chapter is based on real documents, actual test subject testimony, and uncovered secrets about covert programs run by the CIA.“
 En bild från filmen när Michael är i karaktär:
Och de ögonen känner vi igen eller hur... Vi vet i alla fall att det betyder trubbel. Jag vet inte riktigt om jag ska se den här filmen, jag vill gärna det men jag är inte så för skräckfilmer... Men jag kanske ser den just för att Michael är med, kan ju inte riktigt svika honom nu när det går så bra för han!
Källa
/Kristina
 

Hej Alla!

Det har blivit en väldigt lång paus här och jag vet egentligen inte varför annat än att jag har haft en del att göra. Men jag har verkligen saknat att skriva här, så nu börjar jag igen! och vi kan börja med att gratulera Anna Camp idag nu när hon fyller 31 år!
 
Jag tycker hon är en så intresant skådespelerska för hon som person är världens goaste människa och så kan hon ändå spela så att folk typ hatar henne för hennes karaktärer blir så äkta! Räck upp handen alla som gillar Sarah Newlin liksom. Hon är verkligen fantastiskt duktig på det hon gör!
 
 
/Kristina

Ny tid i Bon Temps

När de gick ut med att de ska avsluta True Blood så var det ett fan som tyckte att om skådespelarna vill gå vidare i sina karriärer så kan de väl fortsätta True Blood fast i en annan tid, att de hoppar fram typ 100 år i tiden. Det hade ju varit svårt eftersom man inte vet hur framtiden är osv men det hade varit väldigt spännande ändå.
 
Dock hade man ju ändå velat ha med vampyrerna typ att Bill/Jessica/Pam/Tara/Eric/Willa och alla de eftersom de lever för alltid. Det hade varit väldigt spännande faktiskt, inte för att jag inte gillar de andra men liksom om 100 år, vad har förändrats? Vad har hänt med Merlottes/Bellefleurs? Hur är vampyrerna? Vem blev den nya "Sookie"? Vad skulle hända den personen, vem skulle den bli kär i? Det hade liksom blivit som en helt ny värld! Men jag hade i så fall inte velat att alla försvann. Det hade kunnat vara att t.ex. Bill flyttar till en annan stad så får man se hans liv där osv.
 
Detta kommer ju inte hända men det är kul att leka med tanken och fundera över vad som hade kunnat hända tycker jag. 
 
/Kristina
 

Grattis True Blood 5 år!!

Igår för 5 år sedan var det första gången som True Blood började sändas i USA. Då fick vi möta alla spännande karaktärer och börja se världens bästa serie, tänk att det redan gått 5 år. Det går så fort och det är så bra! Grattis alla!!
 
Finns det något som kan motstå den här kärleken? Det var ju en stor del till att man fastnade för serien, den känslan som de fick fram!! Tänk ändå vad mycket True Blood har gett skådespelarna utom ett bra jobb på CV:n. De har gett varandra en familj, bästa vänner några som kommer hålla ihop föralltid tror jag. De har gett kärlek, giftemål och barn. Hade det inte varit för True Blood hade antagligen Anna och Stephen inte träffats. Det är ju så vackert.
 
/Kristina
 

Stoppa avslutningen av True Blood

Grejen är såhär att det spelar ingen rll hur mycket vi fans kämpar för att låta serien fortsätta, True Blood slutar för att serien slutar inte för att den bli inställd. De har fortfarande bra tittarsiffror och allt men de som skriver avsnittet röstade för att avsluta serien eftersom de vill att de skulle kunna avsluta den och att inte typ HBO måste ställa in serien om tittarsiffrorna sjunker osv. 
 
Skådespelarnas kontrakt har även gått ut nu efter 7 år så då är även dags för dem att gå vidare hur ont det än gör!
 
Därför har vi inte så mycket att säga till om eftersom serien fortfarande är på topp men jag känner ändå att man borde skriv på eftersom vi är ju tvättäkta True Blood fans, klart vi inte vill att serien ska sluta!! Så nu tycker jag att vi alla tar och skriver på just för sakens skull även om vi inte kan ändra deras val.
 
 
Klicka här för att skriv på
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHARLIE OCH POPPY

Idag är inte vilken dag som helst, idag fyller Charlie och Poppy 1 år! Det är ju då alltså Anna och Stephens tvillingar. Tänk att det redan gått ett år jag kommer ihåg att jag förra året satt och liksom väntade på att de skulle födas! Och vad bra Anna och Stephen har gjort det tycker jag, de håller barnen utanför kändisskapet så gott de kan men de berättar ändå för sina fans små saker som kön/ålder. 
 
Och eftersom de inte vill att man lägger ut bilder på barnen så respekterar vi självklart det! Men vi vill väl ändå se de båda i lite "förälderanda" så det får bli en bild på när de hälsade på lite pingviner och liknande djur!
 
Grattis Grattis till Charlie och Poppy!
/Kristina
 

Hur jag känner inför slutet för True Blood

Ett citat som var med i Sookie/Eric videon, när jag hör det så tänker jag lite på True Bloods slut. Ni vet när de säger såhär;
 
Sookie: The time we had together was unforgettable... but... It's over
Eric: No wait, it doesn't have to be. Don't do this. I love you.
 
Så känns det lite att True Blood tackar för sig och vi försöker förgäves att stoppa dem, håller ni inte med lite där! 
/Kristina
 

Fanvideor So Cold-Vilken är bäst?

Jag har hittat två olika fanvideor och båda har samma låt (väldigt bra låt) som heter So Cold. Den ena handlar om Sookie-Bill och den andra är om Sookie-Eric. Och nu tänkte jag att vi kunde ha en liten roli röstning om vilken som är bäst enligt er! Och jag vill att ni tänker utanför vilka ni gillar mest tillsammans, så väl inte t.ex. Sookie/Bill bara för att ni gillar de bäst utan vilken video får fram den där känslan allra bäst? Vem har bäst citat, bästa effekterna, bästa scenerna osv. De är gjorda utav två olika människor och båda är väldigt bra!
 Sookie/Bill
 
 
Sookie/Eric
 
/Kristina

Hey Steohen

Jag har ett svagt minne av att jag redan lagt upp den här filmen för läänge sedan men det kan komma upp igen! Det är ett klipp med låten Hey Stephen och så är det massa klipp från olika filmer som han har varit med i, jätteintressant tycker jag! Och vid 1:28, är det bara jag som tycker han är sjuuuukt lik Alex/Eric där?!
 
 
/Kristina

Jon Davis Sexrobot

Avsnitt 3
 
/Kristina

Labor day

I måndags så firade man arbetet med att vara ledig. De kallar det för Labor Day och HBO satte ihop ett klipp från True Blood som har med arbete att göra!
 
 
/Kristina

Jon Davis Sexrobot

Avsnitt 2
 
Såklart ska man ta denna galna webbserie med en nypa salt ;)
/Kristina

Säsong 7 är sista säsongen

NEEEEEEEEEEEEEEJ VAD ÄR DET HÄR, HUR ÄR DET MÖJLIGT?!?!?!?!?! Det kommer vara den absolut sista säsongen av True Blood, fattar ni, sommaren 2014 kommer vara katastrof! Jag vill inte att de ska sluta denna underbara bästa serie som någonsin funnits :(
Känner mig som Sookie på bilden!!
 
Källa
/Kristina

Michael Mcmillian och hans sexrobot

Michael har varit med i en webbserie där han spelar en kille som heter Jon Davis och han har alltid haft en dröm att ha en sexrobot så när man uppfinner det då är han snabb med att köpa en. Hna har även en fru mitt upp i detta. Jag har bara sett första avsnittet och jag tyckte att det kunde vara lite roligt om vi såg ett avsnitt om dagen tillsammans liksom så man inte ser alla samtidigt! 
 
 
/Kristina

Kollar om True Blood

Nu har jag fixat första avsnittet av säsong 6 så nu ska jag se om det! Jag drömde till och med inatt att jag skulle se om säsong 6 så då förstår man lite hur mycket jag vill det! Åh vad roligt det ska bli!
 
/Kristina
 

RSS 2.0