Alex i Man of the World magazine

Alex var ju omslagspojke för Man of the Wolrd tidningen och här kommer lite fler snygga bilder som var med i tidningen!
 
Alltså är det här ett skämt eller? Hur är det fysiskt möjligt att vara så otroligt snygg? Jag förstår inte... Man kan ju inte se sig mätt på honom i alla fall!
/Kristina

Disconnect med Alexander Skarsgård

 
En hårt arbetande advokat, sitter bara med sin mobiltelefon, och har inge tid att kommunicera med sin familj. Ett par dras in i en farlig situation när deras hemligheter släpps på nätet. En fd polis kämpar för att uppfostra en olydig son som cyber-mobbar en klasskamrat. En ambitiös journalist ser en karriär-byggande story i en tonåring som visas på en vuxen webbplats. De är främlingar, grannar och kollegor. Deras berättelser kolliderar i denna fängslande dramatiska thriller om vanliga människor som kämpar för att ansluta i dagens trådbundna värld.
 
Disconnect är en ny film som släpptes den 12 april i USA.
 
 
Källa- Youtube
 
 

SPOILER- Ny Vampyr I Säsong 6!

Luke Grimes har lagts till i True Blood Säsong 6 för att spela rollen som James, född cirka 70-talet, som är smart, andliga och känslomässigt djupare än någon annan vampyr vi har mött i de tidigare säsongerna.
Han beskrivs som en korsning mellan Jim Morrison och Gary Clark Jr med mer av en poetisk kant som är kvinnornas dröm. Lukas Grimes kommer att visas halvvägs genom den kommande säsongen.

 
Källa

True Blood första promo säsong 6 *SPOILERS*

Okej jag hade väldigt fel om hur det första promo för True Blood skulle vara. Den är inte alls som filmen jag visade igår utan det är med filmklipp från säsong 6 i den hät filmen! Dock så brukar True Blood inte avslöja så mycket i sina promos utan de mer bygger upp känslan inom en själv att allt är kaos och hur ska detta sluta för att det ska bli mer intressant!
   Jag kan TÄNKA mig att det är många men väldigt korta klipp som är med i filmen just för att man inte ska få se så mycket av säsong 6 så man kan lista ut något. Jag kan tänka mig att det är mer som den här trailern som är till säsong 5! Så såklart, ni som inte har sett säsong 5. Kolla inte på filmen!
 
 
Och nu till den första True Blood säsong 6 teasern... Jag kommer inte att se den. Inte än i alla fall. Men om någon vågar kolla så kan ni väl skriva hur den är utan att spoila! Typ "asgrym" eller "Helt galen" eller något annat positivt såklart ;)
   
Allt jag vet om filmen är att, ni vet killen som lämnar med en stoooooooor cliffhanger?, han ser helvild ut... !!!
KÄLLA
/Kristina

Veckans fråga

Säg att det finns vampyrer och att det är som i True Blood. Med handen på hjärtat och inte bara "Ja det är klart de är ju snygga"
 
Hade du låtit dig bli biten av en vampyr?
 

Tänk liksom på hur ONT det måste göra och läskigt det måste vara, tänk om du har Sookie-blood och vissa vampyrer inte kan kontrollera sig själv utan bara vill ha mer av dig?
 
/Kristina

True Blood teaser

I morgon gott folk så släpps den FÖRSTA True Blood säsong 6 promo:n! Det brukar vara en liten film!
 
526492_10151499267218563_1973750906_n
 
Förra året så var detta den första True Blood promon:
 
Så något liknande det här kan vi nog förvänta oss! Jag minns när jag såg det här klippet. Jag vågade inte kolla först ifall det skulle vara spoilers så jag bad min bror och min kompis att kolla först innan jag vågade. Och jag rös i hela kroppen när jag såg den...
KÄLLA
/Kristina

True Blood stöttar mänskliga rättigheter kampanj

 

Den 26 mars så var det lite som en demonstation för äktenskap med samma kön. Röd var liksom färgen som representerade detta och man kunde se att många bytte deras profilbilder på facebook och twitter till någon med den röda färgen i för att visa att de stöttar sammakön-äktenskap.
 
Den här bilden har Human Right Campaign gjort och spridit över internet för att stötta gayäktenskap, bilden har blivit delad över 18,000 gånger.
 

 

733822_10152714494455354_1341209241_n

True Blood har gjort en egen tolkning på HRCs bild. Och innan så såg jag ju bilden och trodde att det var någon sorts poster för säsong 6 så jag fattade ingenting. Men nu klarnar det ju när jag vet om att de gjrode bilden för att visa att de också stödjer äktenskap med samma kön. Riktigt bra jobbar True Blood!

579077_10151493879793563_2025523853_n

KÄLLA

/Kristina


TRUE BLOOD SÄSONG 6 PREMIÄR

Nu är det spikat vilket datum True Blood kommer börja sändas i USA. Jag trodde att det skulle bli den 9 Juni och jag var helt förkrossad över det för jag är utomlands då men... DET KOMMER BÄRJA SÄNDAS DEN 16 JUNI!!! Jag är jätteglad nu för nu kan jag vara med och se när det har kommit ut och behöver inte vänta en vecka. Gud vad glad jag är! Jag längtar så mycket och det kommer bli så kul. 16 Juni lägg det på minnet!
 
KÄLLA
/Kristina

Stephen Moyer spelar fotboll

Den 24 mars så spelade Stephen Moyer fotboll för välgörenhet! Stephen spelade i laget "The Hollywood Reporter". Det gick riktigt bra för dem och de kom vidare till final!! Tyvärr så kunde inte Stephen stanna för finalen. Men det är ändå riktigt bra gjort av honom som är en riktigt upptagen kille, att han ändå tar sig tid till att vara med på såna här saker för de gjorde ju det för välgörenhet! 

 /Kristina

 


Avsnitt 6 säsong 6 titel och lite spoiler

Avsnitt 6 i säsong 6 kommer att heta "Don't you feel me" och *liten spoiler* vi kommer få möta en gay killvampyr i det avsnittet wow! Kan inte vänta! Spekulationer kring vilken låt det är som kommer att användas är denna:

 

KÄLLA

/Kristina


Omslag till After Dead

Ni minns att jag snackade om Charlaine Harris allra sista bok som kommer att handla om vad som hände efter allt? Omslagsbilden har kommit ut och man kan även få lite hintar om vad den kommer att handla om! Och jag tycker inte att det är spoilers att skriva ut det för er som SER SERIEN men om man läser böckerna så kanske man ska sluta läsa nu!
Du kommer att få läsa om hur Jasons och Micheles äktenskap fixade sig, vad som hände med Sookie kusinbarn Hunter (som vi har träffat i serien) och även hur Tara och JBs barn växte upp. Det blir nog en riktigt bra bok tror jag och den kommer ut i oktober! Jag kommer lätt läsa den när jag läst alla böckerna innan först!
KÄLLA
/Kristina
 

Veckans fråga

Den här gäller att ni tänker till lite! 
 
Vem saknar ni mest av de som har lämnat serien?
 
/Kristina
 


Intervju med Alexander Skarsgård


Alexander var med i en intervju med tidningen ELLE Magazine. Han pratade lite om True Blood och hur det är att vara naken så mycket i TV. Han berättar även hur han var när han var liten och skulle börja ta hem tjejer till sitt hus och hur det var för honom.

ELLE: Vem var din barndoms förälskelse?
Alexander Skarsgård: Jag såg Tootsie med Jessica Lange när jag var åtta eller nio år. jag kommer ihåg att jag kände någonting i magen. Jag visste inte vad det var men jag ville se den filmen om och om igen.

Jessica Lange

ELLE: Jag läste att du var väldigt osäker som barn. Det är svårt att tro. 
AS:  Jag var väldigt osäker, speciellt när det kom till tjejer. När jag var nio år så fanns det en tjej i min klass som hette Elin som jag var kär i. Jag visste inte hur jag skule visadet för henne. I Sverige när i alla fall jag var barn så skrev barnen lappar där det stod "Vill du bli min flickvän?" och sedan hade man olika rutor med Ja, Nej och Kanske.

ELLE: Så du skrev en sån lapp till henne?
AS: Jag skulle aldrig skriva en lapp till henne! Det skulle kräva mod. Men en dag efter skolan så hittade jag en lapp i min ficka från henne där det stod "Vill du bli min pojkvän?" Jag var så glad att jag inte kunde sova på hela natten. Nästa morgon så började min kompis att skratta och jag förstod att han hade skrivit lappen.Och detförstörde lite mitt självförtroende med tjejer.

ELLE: Du växte upp med din pappas vänner runt omkring dig hela tiden. Jag kan tänka mig att du lärde dig ganska mycket om kvinnor då.
AS:
 Jag växte upp och blev uppfostrad av en massa människor inom filmindustrin. Det var ganska vilt ibland. Olaglig substans flöt omkring. Människor var fulla. Jag var född i det sena 70-talet, det var så mycket kärlek då.

ELLE: Jag föreställer min att typ 30 kvinnor erbjöd sig att ta din oskuld...
AS:
 Nej, nej det var inte alls så. Problemet var när jag var lite äldre, när jag var 12, 13, 14 och började ta hem tjejer efter skolan. Pappa gick alltid omkring naken med ett glas rödvin i handen. 

ELLE: Vänta, va?
AS:
Det var alltid så. Han brydde sig inte om det var människor som han inte kände i huset. Mina vänenr brydde sig inte, de hade sett honom naken miljoner gånger. Men det blev lite obehaglig stämning när man tog med sig en tjej hem och pappa kom fram naken med ett glas rött vin i handen och försökte ge henne en kram. 

 

ELLE: Det kan jag tänka mig. Det är mycket naket på True Blood. Har du alltid varit bekväm med att vara naken?
AS: 
Kulturellt så är det lite annorlunda. Det är en sån himla tabu här med nakna människor. I vissa människors ögon är nakenhet så mycket farligare än våld. Jag förstår aldrig det där. Om ett barn ser en bröstvårta på TV, hur kan det då vara farligare än att se någon slå av huvudet på någon annan med ett baseball trä? 

 

KÄLLA

/Kristina


Kommentar av Alexander

Det här är en jätterolig video. Tyvärr så är det dåligt ljud men jag skriver den roliga kommentaren! (Sam säger också en rolig men den tar vi nästa vecka). De är på PaleyFest 2011 och de ska besvara frågan "Vad är det konstigaste ett fan har gjord" och Alex säger först:
 
I got a letter from a woman in Ohio. And that was it.

Sedan fortsätter han:
 
She offered to fly me out there and marry her daughter, and she would pay me to do that. It was a lot of money, so I did, of course.
Sedan håller han upp sin högra hand för att visa ringen på att han är gift med tjejen från Ohio, då säger Rutina att det är på vänster handen man har ringen och Alex skrattar och säger:
It's Swedish 

Alltså att vi svenskar har ringarna på höger ;)
 
 
/Kristina

Intervjufilmen med Kristin

Jag glömde ju posta videon igår! Här kommer den! Klicka på bilden för att se den, riktigt sevärd! Hon är en sån underbart vacker människa som gör så mycket bra för världen. Det är även en litet klipp från hennes dokumentär out for Africa!
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

Kristin intervju med "Marie"

Igår var Kristin Bauer van Straten med i talkshowen "Marie" där pratade hon om True Blood, hur hon träffade sin man och dokumentären "out for Africa". Jag tänkte att jag skulle skriva ner hur hon träffade sin man nu.
 
Kristin hade varit singel i 4 år och hon började känna att nu får något hända, jag måste bjuda ut någon kille och träffa. Hon var på din doktors kontor och på en ända lediga stolen så fanns det en CD skiva. Hon frågade om det var ledigt och vems CD skriva det var och en kvinna sa att det var ledigt och så började hon prata om CD:n och sa att den var så himla bra, hon pratade på ett tag om vilket bra band det var så när Kristin kom hem så köpte hon CD:n på iTunes och lyssnade om och om igen. Hon hittade även en video på internet på bandet och på sångaren och hon började fantisera om att hon kan bjuda ut honom.
 
Hon sökte på honom på internet och kom fram till hans MySpace sida och skickade ett mail till honom där hon sa att hon älskar hans skiva och lite så och hon fick inget svar tillbaka. Hon skickade ett till, inget svar. Hon skickade ett sista för hon ville veta om han inte fick mailen eller om han hade fattat att hon var galen. Och då mailade Abri's (sångaren) maneger Abri's telefonnummer till Kristin och hon ringde honom...
 
Han svarade och sa hej och Kristin visste inte vad hon skulle säga så hon sa liksom "Hej... jag heter Kristin Bauer, eeh" Sedan började hon bara snacka, hon pratade om hans musik, om Africanska elefanter (Abri bodde i sydafrica och var bara på besök i USA) tillslut avbröt han henne och sa, vi ska ta en kaffe tillsammans. Och det var så de träffades. 6 månader efter att de tog den kaffen så gifte de sig. 
 
Alltså hur vacker historia är inte det? Den är 100% sann men det är helt sjukt. Vad modigt av henne och tufft! Kristin stalkade en kille som hon sedan gifte sig med ;)
 
KÄLLA
/Kristina
 
 

Svar på veckans fråga *SÄSONG 5 SPOILER*

Nu ska jag svara på vad jag trodde skulle hända med Tara i slutet av säsong 4, och detta är verkligen jättestora spoilers för er som INTE sett säsong 5 så har du inte sett säsong 5 SLUTA LÄS för det är inte roligt att spoila detta! Så seriöst, läs inte mer nu!
 
 
Så nu tar jag för givet att ni som inte sett säsong 5 än har slutat läsa annars så kommer väldigt mycket av erat tittande förstöras! Så let's go.
 
När säsong 4 hade slutat så att jag och pratade med en kompis, vad kommer hända med Tara? Hon har precis blivit skjuten i huvudet och är alldeles blodig. Min kompis sa "Jag tror att hon kan bli vampyr." Men jag nekade det väldigt fort, nej Tara kan INTE bli vampyr. Hon hatar vampyrer och vem skulle göra henne till vampyr? Bill eller Eric för att vara snälla mot Sookie?
 
Jag var övertygad om att Tara skulle dö och vara död, kanske att man fick se henne som spöke någon gång som Jesus men inte mer än så. Så jag tyckte att det var väldigt tråkigt att Tara försvann men det var jag inställd på. Tara är ju en underbar karaktär som jag gillar jättemycket så det skulle vara synd om hon försvann. Men om det är det serien behövde så okej, jag litar ju liksom på Alan Ball. 
 
Jag är så glad att jag hade fel och att min vän hde rätt. Jag trodde verkligen inte att hon skulle bli vampyr och verkligen inte att Pam skulle göra henne till det! Det var helt sjukt, fanns inte i min tanke någonstans! Men så brilliant, det var så bra planerat och det matchade så bra. De två som hatar varandra mest liksom tvingas leva ihop. Riktigt bra! Och när hon hade blivit vampyr då minns jag att jag ville hela tiden bara se massa scener mer henne, det hade liksom inte spelat någon roll om det bara filmade när Tara satt vid bordet eller vad som helst. jag gillar verkligen att se hur nya vampyrer reagerar och lever utan att det behöver hända något. Speciellt när det är en karaktär som man redan känner!
 
Och vilket bra skådespeleri av Rutina, hon fick liksom ändra hela sig själv, men ändå skulle man se att Tara fanns där och det måste vara så svårt. Men hon gör det med bravur! Nu hoppas jag att ingen har blivit spoilad!!
/Kristina
 

Veckans replik

Den här repliken är från säsong 1 avsnitt 2 (First taste). Det är när Sookie har blivit misshandlad och Bill räddar henne och ger henne sitt blod. Rolig replik tycker jag!
 
Bill: Can I ask you a personal question?
Sookie: Bill, you were just licked blood out of my head. I don't think it gets much more personal than that.
 
 
/kristina

Fantastiskt rolig video

Jag hittade en så rolig video precis. Det är med Anna Paquin och Christopher Meloni som ni träffar i säsong 5 och jag skrattade flera gånger! Jag kommer nog ta en och en annan fredagskommentar ur den här filmen så även om ni inte kollar på den så kommer ni få reda på det roligaste! ;)
 
Ännu en gång säger jag det att Anna är en sån fruktansvärt rolig människa!
/Kristina

Alex på omslag

Jag ber om ursäkt, jag har varit borta och det har varit massa att göra. Som plåster på såren så får ni en bild på Alex, den 1 April så kommer ett nummer ut av Men of the World magazine och Alexander Skarsgård är på omslaget!
 
KÄLLA
/Kristina

Alexander Skarsgård på den röda mattan i SXSW för "The East"

 

Alexander Skarsgård deltog i premiären av "The East" under 2013 SXSW musik, film och interaktiva Festival på Paramount Theatre den 16 mars, i Austin, Texas.

 


 
Klicka HÄR för att se fler bilder. :)
 
 

 


Intervju med Jurnee Smollett-Bell

 
 
 
"Jurnee Smollett-Bell talks about her new part playing Nicole. According to the casting call, Nicole is naive, optimistic, and charming and a key member of a band of well-meaning liberal advocates who models itself after the civil rights activist Freedom Riders of the 1960s, a group of progressive protesters who rode buses from state to state, challenging racial segregation and Jim Crow travel laws. The Freedom Riders were usually arrested, and fell victim to mob violence, Ku Klux Klan beatings, and cruel and unusual punishment in prison."
 
Klicka på länken för att titta på hela intervjun!-->> 'Friday Night Lights' Star On Possible Movie
 
Källa
 

Bilder från set

Det blir helt enkelt massa bilder från inspelningar idag! Hittade den här bilden på Robert Kazinsky som kommer att spela Ben, en ny intressant kille för Sookie. Och även Anna är med på den här bilden så de träffas tidigt i säsongen alltså. Vad glad jag blev när jag såg Anna, jag har inte sett några bilder på henne från säsong 6, och ser ni hennes linne (?) hur snyggt är inte det?!
 
KÄLLA
/Kristina

Bilder på Eric på set säsong 6

Detta är inga spoilers eftersom vi inte kan utifrån bilderna se vad som händer. Men det är alltid kul att se bilder från inspelningen och så tycker jag! Så beskåda den vackra Alexander Skarsgård som Eric Northman!

Sedan är det även två bilder med Alex som är tagna med fans och trots att det var mitt i natten och Alex var jättetrött och antagligen ville hem så ställde han ändå upp och var trevlig mot fansen. Det är inga dåliga människor vi snackar om här!
 
Bilderna är som ni ser från Skarsgårdsfan.com och det är hon själv som har tagit bilderna! 
/Kristina

 
 
 

Replik ur True Blood

Jag hittade en rolig replik i säsong 1 avsnitt 2 (First taste). Det är både Bill och Adele som är roliga och man saknar verkligen säsong 1 när man ser de. Lite efterblivna Jason, snälla Adele, osäkra Sookie och mystiska Bill. Klart jag gillar dem nu med, men detta är ju liksom när man blir introducerad till True Blood och ja, man kan inte annat än älska det. Jag saknar Adele också, både som karaktär och skådespelerska. Hon var en sån  genomsnäll människa det är synd att vissa måste gå.
 
Och måste bara säga, lyssna på Bill accent, så go är han!
 
 
Jason: Look gran, I am the man in this family. 
Adele: No, you are a man in this family but I am the oldest person here and this is my house. You better respect me boy.
Bill: Actually... I am the oldest person here. 
 
Jason: Well, thanks for letting me look like a fool infront of him gran.
Adele: Oh Jason. You don't need any help looking like a fool.
/Kristina
 
 

Mer bilder från säsong 6 *Liten spoiler*

Här ser vi bilder på den nya karaktären Macklyn som är spelad av Rutger Haun och att döma av bilderna så är han inte vampyr och han ser lite galen ut ;) Jag tror att han kommer vara en kanon karaktär och kolla även in Jason Stackhouse som är med honom. Den killen saknar man!
 

KÄLLA
/Kristina

 
 

Anna vinner Oscar

På riktigt, finns det någon sötare än Anna Paquin? Ne jag tror inte det. Jag hittade videon när hon vann sin oscar vid 11 års ålder för bästa kvinnliga biroll. Tänk vad stort att vinna något sådant, tänk att gå upp på den stora scenen och alla kolla på en. Hon är en sån himla vacker människa. Hon är så himla söt när hon först inte säger något utan bara är liksom hur glad som helst och sedan så samlar hon sig och tackar folk. Hon var verkligen värd det priset och jag tror att alla som var nominerade i hennes kategori ville att hon skulle vinna!
 
 
/Kristina

Y'all ain't gonna belive this

Att Stephen och Anna är ett gulligt par det är ju inget nytt, men här är en liten historia som Stephen berättade i en talk show.
 
Både Stephen och Anna älskar boxning och så var det en match som Anna verkligen ville se med den brittiska boxaren Amia Khan i Las Vegas men hon hade förhinder så hon kunde inte åka. Så Stephen flög till Las Vegas och kollade matchen. Sedan fick han även Amias boxningshandskar med autograf på som han sedan gav till Anna. Hur söt är han inte?
 
 
På 1.30 berättar han om boxningshändelsen men jag tycker ni ska kolla hela! Jag älskar att se när Stephen blir intervjuad. Det är något speciellt med honom, en riktigt go kille!
/Kristina

Hjälp Kristina Anapau att vinna


Kristina Anapau, hon som spelar Maurella i True Blood försöker att vinna en tävling med fyra andra kändisar där Kristina försöker vinna $10,000 till sin välgörenhet Stand up to cancer. Hennes mamma dog nyss i cancer så Kristina vill verkligen vinna denna tävlingen för att kunna hjälpa andra. Du kan hjälpa henne att vinna genom att twittra åt henne eller gå in HÄR och rösta. Det är enkelt, bara klicka i hennes namn och ditt namn + email och acceptera villkoren. Här är även en video med henne där hon berättar hur du kan hjälpa henne och varför hon vill vinna:
 
KÄLLA
/Kristina

 


Joe Manganiello


Lite nya bilder på Joe är aldrig fel, igår så var han på John Varvatos 10th annual stuart house benefit. Och ja, se och njut.
 

Snygga kläder!
KÄLLA
/Kristina
 

Nominerad i tävling!

True Blood säsong 4 är med i flera nomineringar hos Home Media Magazine. De har hårda konkurenter så var med och rösta på True Blood i alla de kategorier som de är nominerade till så att de vinner för det är de värda såklart! Röstningen slutar den 14 april så vi har många dagar på oss att rösta och vinnaren kommer att sägas den 29 april. Rösterna från oss, folket kommer att slås ihop med domarnas röster för att få fram en vinnare.

Nomineringarna är som en lång lista och det kan vara jobbigt att läsa alla bidragen, så klicka på CTRL+F och skriv True Blood i den lilla rutan som dyker upp så markeras alla True Blood med gult och det blir lättare att hitta!

Detta är de 5 kategorierna som True Blood säsong 4 är nominerade till:

 • Best Current TV Show on Disc
 • Best TV on Blu-ray
 • Best Extras/Bonus Materials
 • Best Horror
 • Best Fantasy

Gå in HÄR och rösta, eller klicka på bilden under!

Bilden är på Tara från säsong 4, looking goood!
KÄLLA
/Kristina

Ny showrunner för True Blood

I går morse när jag vaknade och kollade läget på facebook så möter jag rubriken "Mark Hudis replaces as showrunner" fick en klump i magen. Ni vet att Alan Ball hoppade av att vara huvudledaren för True Blood efter säsong 5, och Mark Hudis som varit med och skrivit avsnitt tog snabbt över och nu halvvägs in i inspelningen av säsong 6 så hoppar Mark av också. Men jag blev väldigt lugn sedan när jag läste vem som tog över, Brian Buckner. Han har varit med och skrivit avsnitt ända sedan säsong 1, jag har hört han vara med i kommentarspår med Alex och Stephen så jag "vet" liksom vem han är och jag är inte orolig alls längre! Brian kommer liksom Mark göra ett kanon bra jobb med de resisterande avsnitten som kommer att spelas in!
 
Mark hoppade av för han skulle ha all sin fokus på utvecklingen the premium cable network som han skrev på ett två års kontrakt med förra våren. Mark sa väldigt vackra saker om Alan Ball:
 
“It’s impossible to fill Alan Ball’s shoes. That’s not false modesty, that’s the truth. The guy’s created two massive hit shows for HBO and has on Oscar. Really, this plane is in the air, and I just want to land it safely.”
 

Marks plan med säsong 6 var att ta tillbaka dem till Louisiana och Bon Temps igen eftersom de var borta mycket i säsong 5. Brian har förutom True Blood varit med och jobbat med The Class, Friends och spin-off Joey
 
 

KÄLLA

/Kristina


Ny vampyr i True Blood SPOILER VARNING

SPOILER VARNING texten avslojer mycket av vad som kommer hända under säsong 6.

Det kommer en ny återkommande vampyr i True Blood som heter Wes! Han kommer dyka upp första gången i avsnitt 6 av säsong 6. Han blev vampyr på 1970-talet när han var runt 20 år. Vart han kommer ifrån vet vi inte men han beskrivs som sexig, smart, medkännande, skyddande och han spelar gitarr. Han kommer att vara inblandade i ett triangeldrama med Jason och en annan vampyr (hmmm ... låter som det kan vara Jessica, fast vad den ''andra vampyren'' heter vet vi inte än). Wes blir en stark återkommande roll i säsong 6 och en regelbunden säsong 7 - så vi vet att han "överlever" säsong 6 - och även lite nakenhet kommer.

Vi måste vänta på HBO officiellt bekräfta att det kommer att bli en säsong 7, men detta visar att det eventuellt blir en till säsong efter säsong 6.

 
Källa 

Veckans fråga

Om du fick en hel dag med någon skådespelare från True Blood, vad skulle ni göra då? Och vem skulle du välja?
 
Ni behöver inte skriva dagen till punkt och pricka men typ "äta på resturang och bara prata" "Går på Zoo" osv. 
 
/Kristiná

Fråga om design

Grejen är såhär, att både jag och Fanny gillar den designen som är nu för den är liksom snygg och bra men den har varit med länge så det hade varit väldigt kul med ett byte. Tyvärr så är ingen av oss speciellt duktig på designer så vi får se vad det blir av med det. 
/Kristina

Stephen Moyers film Evidence

Den här sommaren så kommer Stephen Moyers nya film Evidence. Den kvinnliga huvudrollen är spelad av Radha Mitchell. Tyvärr så kommer den inte till Sverige men det är ändå bra för Stephen att han är med i filmer!

Filmen handlar om två detektiver (Moyer och Mitchell) de ska ta reda på vad som hände under ett brutalt massmord genom att använda flera olika inspelningsmaskiner som man har hittat på brottsplatsen. Så här säger Billy Bromiley om filmen. Han är chef på Image som kommer att släppa filmen;

“Evidence is a unique, gripping and gritty thriller unlike others since it constructs the story from the perspectives of the victims,” 

KÄLLA

/Kristina


Phoenix Comic Con


Rutina Wesley kommer tillsammans med Kristin Bauer van Straten att vara i Phoenix på Comic Con. Detta är dock inte den där "stora" comic con utan den är i juli och då är alla huvudskådespelare från True Blood med den är också i San Diego om jag inte är ute och cyklar! Men Rutina och Kristin kommer att vara där för att representera True Blood. Comic Con kommer att vara den 23-26 Maj!
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

Kommentar av Stephen Moyer och Anna Paquin

Här är en film med Anna och Stephen på den där Brittiska festen, filmen är rolig och speciellt när de frågan Anna hur det är att spela Brittiska skådespelare "Obviously it's hideous, special this one"
 
 
Stephen säger även "She lives the  Brittish industy so much that she married me just to get in to it". Haha asså det paret är helt underbara ju! De säger själva att de är bästa vänner och det är så det ska vara! 
KÄLLA
/Kristina
 

Titel till Avsnitt 5 säsong 6

Den här titeln är ovärderlig. Jag total älskar den för den är så True Blood!! "Fuck the pain away" är titeln till avsnitt 5 så förbered er för en awsume avsnitt där! ;)
Jag gick in och sökte på titeln på youtube och då hittade jag en låt av Peaches och vi får se om det är den som dyker upp i säsong 6!
 
KÄLLA
/Kristina

Replik ur True Blood

 
Repliken kommer idag istället för igår! Den här scenen är ifrån säsong 4 avsnitt 9 (Let's get out of here) så ni som INTE sett säsong 4, kolla inte filmen för då blir det spoiling för er. Detta är även en av Joe Manganiellos favorit repliker.
 
 
Och än en gong så spelas klippet upp två gånger, jag begriper inte!!
 
Bill: Werewolf I'm gonna need you to shut the fuck up! 
Alcide: Isn't there anything else we can do?
Bill: We can pray.
Alcide: Werewolf and a vampire, who's gonna listen?
Bill: That I do not know.

The Compton family

Jag hittade den här filmen på facebook, och haha den var väldigt rolig! Det handlar då såklart om The Compton family som inkluderar Bill och Sookie som lever lyckliga tills de får sitt "ouppfostrade barn" Jessica som Bill försöker få att bete sig som en mainstreaming vampire. Den var riktigt underhållande och rolig att se på! 
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

Den riktiga trailern på What Maisie Knew

Jag hittade den riktiga trailern på What Maisie Knew, jag ber om ursäkt! Slänger in den här lite snabbt för den är mycket bättre!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Tecknad True Blood bild

Hittade en rolig bild, kan ni se alla som är med? 
/Kristina
 

Creed till skådespelarna

Något som jag vill ta upp är hur genuint snälla skådespelarna i True Blood är, alla nya som kommer med i serien säger alltid att de blir välkomnade in i en familj. Men det är inte bara under serien de är omtänksamma, utan de är alltid väldigt snälla mot sina fans. Jag har personligen skrivit till båda Anna Paquin och Kristin Bauer van Straten OCH FÅTT SVAR. Det är en helt sjuk känsla att veta att de som spelar Sookie och Pam har läst mina ord till dem och till Kristin så skrev jag väldigt mycket och ganska "djupt", berättade lite om mina drömmar om framtiden och även berömde henne för att hon som person verkar vara så underbar och för att hon är duktig skådespelerska.
Jag ville inte att det jag skrev skulle synas, men det är helt sjukt att de verkligen tar sin tid så till fans. Anna t.ex. har 3 olika facebook sidor där hon delar med sig av MYCKET bara för fansens skull. Och även om hon har stalkers efter sig och försöker vara så försiktigt som möjligt så vill hon ändå att fansen ska få ta lite del i hennes liv. Och jag kan inte räkna på fingrarna hur många gånger som jag har skrivit till Anna, men VARJE gång har hon svarat. Om jag har frågat något (om jag får lägga upp vissa saker på bloggen), om jag har skrivit och berömt henne så har hon alltid svarat med ett tack för att visa att hon läst och tagit åt sig! 
 
Nyss skrev hon såhär i sin facebook grupp:
"I see my fans as friends, if you ever have a problem tell me and I will help you as much as I can"
Och det är sant, det har varit vissa som skrivit saker som de vill ha tips om och Anna har svarat och sagt vad hon tycker att man ska göra åt saken. Alltså jag tycker att det är så fint av dem att göra så! Att verkligen ta tills sig alla de människor som verkligen gillar dem. De hade lika gärna kunnat hålla avstånd p.g.a stalkers men ändå så vill de och försöker verkligen ha kontakt med fans. Det är riktigt starkt gjort!
 
Jag vet att detta blev ett lite annorlunda inlägg men jag tycker att detta verkligen borde komma fram hur bra människor de är! Och det är otroligt viktigt att vi respekterar deras privatliv!
 

 
 
/Kristina

What Maise knew

Jag tror inte jag har skrivit om vad den här filmen handlar om. Det är Alex som är med i den och den handlar om två föräldrar som har ett barn ihop som heter Maise. Föräldrarna skiljs och pappan träffar fort en ny tjej som redan är vän med familjen. Efter ett tag så träffar mamman en ny kille (Alex) och Alex och Maise kommer väldigt bra överens och så ska båda föräldrarna reda iväg med jobb och då får Alex och Maises pappas nya tjej ta hand om Maise. Och det är uppenbart att det är något som Maise vet men jag vet inte vad. Här är trailern och den verkar sjukt bra! Mamman till Maise är hon som är huvudpersonen i "när lammen tystnar".
 
/Kristina

True Blood säsong 7

Jag gick in på facebook och såg det här:
Och det här är den riktiga Anna! Det finns en chans att det blir en säsong 7!! Det hade ju varit helt fantastiskt. Jag hoppas verkligen det! Men som sagt,det är inte spikat att det blir en säsong 7, det brukar man få reda på i juni men skådespelarna brukar inte säga "det kanske blir en säsong 7" om det är superosäkert så håll tummarna!
KÄLLA: Annas facebook
/Kristina

Eric Northmans jacka

I säsong 4 avsnitt 2 (You smell like dinner) så hade Eric en fruktansvärt snygg läderjacka som jag lätt hade velat ha! Och jag är ingen läderjackmänniska men den var riktigt snygg. Och jag har sett en liknande inte helt likadan och inte lika snygg men det är en bra bit på vägen! Klicka på bilden för att komma till hemsidan.
 
Armani Jeans jacket
Och här är jackan som Eric hade på sig:
/Kristina

 

True Blood böckerna

Det var önskemål att skriva om de böckerna som True Blood är baserad på! De är ju skriva av Charlaine Harris och heter The Southern Vampire Mysteries men också känt som The Sookie Stackhouse Novels. Detta är böckerna i ordning och vilket år som de släpptes men också vilket år de översattes till svenska.
 
 1. Dead Until Dark, 2001 (på svenska, Död tills mörkret faller, maj 2010)
 2. Living Dead In Dallas, 2001 (på svenska, Levande död i Dallas, maj 2010)
 3. Club Dead, 2003 (på svenska, Klubb Död, maj 2010)
 4. Dead To The World, 2004 (på svenska, Död i andras ögon, augusti 2010)
 5. Dead As A Doornail, 2005 (på svenska, Hur död som helst, augusti 2010)
 6. Definitely Dead, 2006 (på svenska, Stendöd, 2012)
 7. All Togheter Dead, 2007 (på svenska, Allt igenom död, 2012)
 8. From Dead To Worse, 2008 (på svenska, Från död till värre, 2012)
 9. Dead And Gone, 2009 (på svenska, Död och försvunnen, 2012)
 10. A Touch Of Dead (en samling med noveller om Sookie Stackhouse), 2009
 11. Dead In The Family (maj 2010) (på svenska, Död i familjen, 2012)
 12. Dead reckoning (maj 2011)
 13. Deadlocked (maj 2012)
 14. Dead ever after (7 Maj 2013)
 15. After death: What happens next in the Sookie Stackhouse world (Oktober 2013)
Alla böckerna kan du köpa på CDON.com (klicka bara på namnet) och böckerna kostar omkring 100kr. Jag har bara läst 3 böcker än och jag rekomenderar starkt att läsa dem på engelska! Översättningen till svenska var riktigt dålig och boken förlorade hela True Blood känslan för att karaktärerna sa saker som de aldrig skulle ha sagt. Så läs dem på engelska!
/Kristina
 
 

Fanvideo säsong 5 *SPOILER*

Den här videon är väldigt vacker och jag gillar att lyssna på den eftersom människan som har gjrot den har valt att ha med väldigt mycket repliker så man får en liten "säsong 5 flashback" därför tycker jag att ni som har sett säsong 5 ska se den här videon, eller bara lyssna det får ni välja själva! Men den är väldigt fin.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Veckans fråga

Okej den här frågan är det egentligen ingen spoiler så länge man inte spoilar i kommentarerna och jag tar för givet att ni vet vad som hände eftersom alla har sagt att de sett i alla fall säsong 4. Alla vet ju att något allvarligt händer Tara i slutet av säsong 4 och de som har sett säsong 5 vet ju vad som hände för uppenbarligen så får man ju reda på sånt i säsongen efter! Så min fråga är:
 
Vad tror/ trodde du Taras framtid skulle se ut i säsong 5?
 

Och här kommer en bild ifrån slutet av säsong 4. Som sagt. Jag tar nu för givet att alla vet vad som hände med henne och om ni inte visste så ber jag om ursäkt! Jag kommer ävena att svara på denna frågan nästa vecka.
 
/Kristina
 
 
 

Todd Lowe om säsong 6

Här är en intervju med Todd Lowe, det är inga spoilers så alla kan se den för han avslöjar inget. Det han säger är att det kommer komma nya karaktärer, och det kommer att vara med gamla och han säger även att tittarna kommer att bli överraskade. Det är True Blood väldigt bra på, att överraska förman kan liksom aldrig förutse vad som ska hända för då tar de plöstligt en hel annan vändning. Spännande... Intervjun gjordes på Teen Oscar Awards och han svarar även på frågan var han skulle ha sin Oscar om han vann någon.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Bild från säsong 6 *SPOILER*

Jag har hittat en bild som är tagen från när de spelar in säsong 6! Och om ni INTE har sett säsong 5 så tycker jag inte att ni ska se på bilden och ni ska verkligen inte läsa under bilden för där kommer jag att skriva vilka som är med på den!
 
Pam, Tara, Eric och Nora. Jag är glad att se att vi får se mer utan Nora!
KÄLLA
/Kristina

Mer om Disconnect

Jag kom precis över den första trailern för Disconnect! Och i trailern så ser man att Alex är mannen i det paret vars information har läckt ut på internet och det verkar som om det bli ganska farliga situationer för dem... Det är även en till svensk skådespelare med, ni vet han som är med i Män som hatar kvinnor osv! Undra om de två står och snackar på svenska med varandra så att ingen annan fattar ;)
 
KÄLLA
/Kristina

Alexander jobbar på!

Alexander Skarsgård har hållt på att spela in en ny film som heter "Disconnect" den handlar om en hårt jobbande advokat som är väldigt fast vid sin telefon så mycket att han har svårt att hinna med sin familj. Ett par blir indragna i en farlig situation när deras hemligheter sprider sig på internet. En f.d polis som är änka försöker för hela sitt liv att uppfostra sin son som mobbad klasskamrater på internet. En ambitiös journalist ser en chans till att brilljera med en story om en tonåring som finns på en "endast vuxna" hemsida. Dessa familjer är främlingar, grannar och kollegor och deras historier krockar när de försöker, i denna dramatiska triller, ansluta sig till dagen onlinebaserade värld. Jag vet dock tyvärr inte än vem av dessa som Alex spelar. Men det är absolut någon som jag tänker se! Den kommer ut den 12 April 2013 och här är några bilder från filmen.


 

KÄLLA

/Kristina


Joes egna bok

Igår så bestämdes det att Joe Manganiello kommer att göra en fitness bok som släpps tidigt nästa åt. Den kommer att vara en guidebok till läsarna för att få den "perfekta kroppen" och den kommer också höja livskvalitén om man följer det som står. Boken kommer att heta: Joe Manganiello’s Evolution: The Cutting-Edge Guide to Breaking Down Mental Walls and Building the Body You’ve Always Wanted och den kommer att inenhålla Joe's hemligheter, upplevelser och undersökningar om dieter och träning. Låter spännande va? Boken kommer även inenhålla bilder och Joe's egna step-by-step träning, även vikter och hans proteindiet. Här är en liten text från Joe:

“I wasn’t born this way,” Manganiello said of his physique in a statement announcing the book. “I was the kid in high school who couldn’t do one dip, one pull up … I was also the kid who never gave up. Through years of blood, sweat, and tears, I cut through all of the myths surrounding every aspect of fitness and training.”

Är ni sugna på boken?
KÄLLA

/Kristina


Kommentar av Joe Manganiello

När Joe var med på The talking dead så kom en tweet fråga upp som ni som har sett the big bang theory kanske känner igen och den frågan sa såhär:
 

“If a vampire bit a zombie would it become a zombie or would the zombie become a vampire?”

Och Joe's svar blev såhär:

 

“Zombie stays zombie…well in Season 1 of True Blood there was a big thing about this Hepatitis D that the vampires were catching. So I would like to think that they would catch some form of disease from the still blood inside them. I think they [the vampires] would get an upset stomach.”

Och vad har vi lärt oss? Vampyrer, låt bli att bita en zombie för din mage kan bli lite orolig under några dagar ;)

KÄLLA

/Kristina

 


RSS 2.0