Waiting for Godot musikvideo!

Nu är den äntligen här, Janinas musikvideo för Waiting for Godot! Jättebra låt och bra video! Hon är ju så fruktansvärt vacker Janina!
Det funkar tyvärr inte att bädda in videon, och jag hittar den inte på youtube än men här har ni en länk som ni kan kolla på om ni vill se videon vilket jag rekomenderar er att göra!
 
http://bcove.me/lrjkntn1
 

Det är Janina själv som har skapat den här musikvideon och det är hennes vän som är regissören men Janina var den som bestämde hur det skulle vara och hon säger:
"I always say this: Nobody is just one thing. I wanted to play with the duality within myself and watch the two sides deal with the same problem"
 
Videon handlar alltså om två sidor av Janina man kan säga en "tuff" och en "snäll" sida som båda ska hitta kärlek på ungefär samma sätt och Janina struntar i om folk bara ser videon för att hon är snygg, hon ville göra en video med en vacker och stark berättelse, hennes mening med att göra och skapa är inte att visa upp en meningslös och betydelselös video där man ser henne bara gå runt och vara vacker.
 
Janina är talangfull, hon kan inte bara skådespela, skapa, ha en kreativ tanke, sjunga hon kan även steppdansa!
Och hon säger själv att om man anställer henne så får man alltid något extra!
 

 
KÄLLA
/Kristina

Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0