Joe Manganiello besöker Ellen Degeneres Show!

 
Joe Manganiello som spelar Alcide i True Blood besökte nyligen Ellen Degeneres! Såklart pratas det True Blood och Alcides topless scenes. Även en av mina favorit skådespelare (Veronica Mars lover) Kristen Bell är med i klippet. Avsnittet sänds på måndag i Usa! Ellen är alltid så skön
 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 
Källa 

Rolig kommentar av Stephen Moyer

Stephen Moyer är en sån humorkille, han har alltid något roligt att säga tyvärr minns jag inte de exakta orden han sa och jag minns inte vilket klipp det var han sa det i men något sådant här svarade han på frågan om hur det känns att se Alex och Anna "ligga" med varandra.
 
"Me and Alex are great friends so it's fine, we help each other, I ask him for tips, what does she like, and stuff like that" 
 
Detta säger han helt seriöst och det är det jag gillar med hand skämt, men måste verkligen förstå dem för att veta om han skojar eller inte!
/Kristina

Joe på Men's Health omslag för Juli numret

Våran kära Joe kommer att pryda omslaget för Men's Health under Juli månad. Och här är bilderna som kommer vara med i numret!
joemenshealth
Alltså hans kropp är inte att leka med! Visste ni att när han jobbade med Arnold Schwarzenegger så gick han upp 9kg! Det gjorde att han nu väger 113kg. Fattar ni vad mycket muskler han har, jag menar har han ju inget fett så det är ju liksom 113 kg muskler. Undra hur det är att vara så stark. Han säger själv att han är 36 mår nu, men han har aldrig varit starkare än nu.
KÄLLA
/Kristina

Lite nya ansikten i säsong 6

Alltså jag fattar inte hur True Blood hittar alla hetingar!! Och det är inte bara "anliga" snygga människor utan de är UNIKT snygga!
 
 
Dessa kommer dyka upp i de senare avsnitten i säsong 6, typ avsnitt 7-10 och så!
KÄLLA
/Kristina
 
 
 

Rolig bild

Hittade en lite rolig bild på facebook. Jag kan verkligen relatera till bilden. Om någon säger att de inte gillar True Blood då blir jag alltid "wtf, vem är du ens?" Mitt intresse sjunker vääääldigt mycket om personen säger att de inte gillar True Blood, hur är det möjlig ens? Men det är likadant tvärtom, om personen gillar True Blood Bffs på direkten ;)
 
Jag har alltid väldigt många vänner på sommaren eftersom det är då True Blood sänds och jag vet inte hur det är med er men jag måste alltid prata med någon om avsnittet som jag har sett, skatta med dem, gråta med dem osv. Detta är i alla fall vänner som jag inte har kontakt med annars, men under sommaren då pratar vi mycket ;) Det är väldigt skönt! Jag menar, alla behöver True Blood terapi!
 
Har ni någon vän som ni pratar True Blood med?
/Kristina

Ny poster för säsong 6

HBO har lagt ut en ny poster för säsong 6 och det uppskattar vi!!
 
True Blood Season 6 - The Battle Begins.
The Battle Begins... åååh jag vill ha True Blood här nuu!!!
KÄLLA
/Kristina

Replik ur True Blood

Jag håller på att kolla om True Blood nu och är på säsong 2, när jag kom över den här repliken som jag kommer visa idag! Väldigt rolig och jag gillar hur Sookie är så skarp och svarar snabbt väldigt kaxigt. Många säger att Sookie blir tuffare i de senare säsongerna men nu när jag kollar om så får jag nästan säga att hon har varit väldigt orädd och tuff ända sedan början. Det är väl mer att hon är mer van vid att farliga saker händer henne senare i säsongerna!
 
Repliken är från säsong 2 avsnitt 3 (Scratches) sedan så måste man ju bara älska Bills min när Sookie har sagt "I prefer cancer" hahaha priceless!
 
 
Eric: Your suprise me, that is a rare quality in a breather
Sookie: You disguess me
Eric: Perhaps I'll grow on you
Sookie: I prefer cancer
/Kristina
 

Säsong 5 släpps på DVD!

Idag är det en stor dag! Idag släpps säsong 5 på DVD i Sverige!! Så alla som inte lever det farliga gangster livet kan ju se på True Blood säsong 5! Lagom till säsong 6! Jag kommer absolut att beställa en DVD, jag har ju sett säsongen men det ska bli kul att se allt extra material och det!
Såhär står det på CDON.com om vad True Blood säsong 5 handlar om:
Sookie försöker hantera att Tara har blivit skjuten och att hon själv har speciella förmågor, medan Bill och Eric blir inkallade till Vampyrmyndigheten. Alcide slåss mot de nya varulvarna J.D. och Martha, Sam försöker hitta den som mördat skiftarna och Jason kämpar med sina känslor för Jessica. Det är laddat för en ondskefull och blodig final av HBO:s fenomen från en annan värld.
 
I kanten på facebook där de visar reklam så stog det även om True Blood ;)
KÄLLA
/Kristina

Billboards på gång!

Nu när det närmar sig säsong 6 så börjar True Blood billboardsen att komma fram i New York. Så synd tycker jag att sånt inte kommer i Sverige :(. True Blood är ju tyvärr inte så stort i Sverige, men men vi har ju ändå möjlighet att se det vilket är bra! Och hade vi haft billboards i Sverige så skulle jag inte kunna sluta kolla på dem, jag hade bara stått och stirrat så det kanske är lika bra ;)
 

KÄLLA
/Kristina

Det blir en riktig bild-dag idag!

Den här bilden är också rolig, jag tror inte jag har lagt upp den förut och om jag har det så ber jag om ursäkt!
Bilden visar hur Sookies relation med Eric och Bill var under säsong 1-4 och ja, den beskriver det väldigt bra ;)
 
Love story - true-blood Fan Art
/Kristina

True Blood confession

True Blood Confessions: Arlene and Pam need to meet
Det här har jag inte tänk på men fatta vad roligt det hade varit!! Arlene hade ju freakat ur som bara den! Men det hade varit väldigt kul om de träffades, det måste ni erkänan!
/Kristina

Bild från säsong 6 set

Varför inte ta och kolla in den här bilden på Alexander under inspelning av säsong 6 tänker jag! Det är alltid spännande att se hur de håller på, men utan att se spoiler tycker jag!

KÄLLA
/Kristina

Dead Ever After - Sista boken i Sookie Stackhouse serien av Charlaine Harris SPOILERS

(Gammalt inlägg jag glömt publicera)
 
 
 
Här är framsidan till den 13 och sista av böckerna Sookie Stackhouse av Charline Harris. 
 
Handling:
Sookie Stackhouse has one last adventure in store.

Life has taken her from a waitress in Merlotte’s Bar, Bon Temps, to part owner; from social outcast to the heart of her community; from a vampire’s girlfriend to the wife of one of the most powerful vampires in the state. She has survived earthquakes, revolutions and attempts on her life. Sookie has endured betrayal, heartbreak and grief . . . and she has emerged a little stronger, and little wiser, every time.

But with life comes new trials . . .

The question is, in the end: who will love, who will live, and who will be dead ever after?

 
 
 
 
På frågan varför hon avslutar serien svarar Charlaine Harris:
 “I felt that I’d told the story I set out to tell. I thought continuing it, which I could have done, would have been a disservice to readers who have stuck with me this long.”
 

Framsidan i UK: 
 
 
  
 Boken släpptes den 7 maj, 2013.
 
Källa

Ännu en rolig bild!

Eftersom vi avslutade årdagen med ett skratt så tycker jaga tt vi börjar denna dagen med ett också ;) 
 
Cock blocker Compton
Jag har verkligen inte tänk på att Bill kommer och "cock blockar" Sookie men det är ju faktiskt sant, otroligt rolig blid tycker jag. Och jag gillar honom även om han cock blockar ;)
KÄLLA
/Kristina
 

Bild på Alcide ;)

Hittade den här bilden på facebook. På Joe när han kollar hur hans garderob för Alcide ser ut alltså hahahah HELT min humor det här! Var bara tvungen att lägga upp den såhär på kvällen så ni somnar med ett leende :)
KÄLLA
/Kristina

Ny karaktärer! SPOILERS

I säsong 6 av True Blood kommer vi få träffa en hel del nya karaktärer. Det har nyligen släpps bilder på några av dem.
 
 
Rurger Hauer ska spela Niall Brigant
 

[Niall Brigant] a mysterious and sinister figure with deep ties to Sookie and Jason. Formerly reported as Macklyn.

  

 

Rob Kazinsky ska spela Ben, som tydligen är en ny kille för Sookie.

 

[Ben] a highly charismatic faerie who takes a liking to Sookie (and vice-versa) and helps Sookie and Jason delve deeper into the mystery of their parents’ murders.

 

Robs Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurnee Smollett ska spela Nicole Wright.

 

[Nicole Wright] A “do-gooder to the core” Nicole is naive, optimistic, and charming — but her idealism is “ultimately vaguely idiotic and dangerous.”Nicole is a key member of a band of well-meaning liberal advocates. The gang models itself after the civil rights activist Freedom Riders of the 1960s, a group of progressive protesters who rode buses from state to state, challenging racial segregation and Jim Crow travel laws. The Freedom Riders were usually arrested, and fell victim to mob violence, Ku Klux Klan beatings, and cruel and unusual punishment in prison.

Hennes Twitter.

 

 

 

Amelia Rose Blaire ska spela Willa Burrell, dottern till guvenören av Louisiana Truman Burrell.

 

[Willa Burrell], the daughter of Louisiana Governor Truman Burrell (played by Arliss Howard). She has long clashed with her father over vampire rights. Female, Caucasian, 22, a pretty co-ed. While her position is against her fathers plans she is powerless to stop him from his agenda.

Amelias Twitter.

 

 

Arliss Howard so Louisianas guvenör Truman Burrell.

 

[Louisiana’s Governor Truman Burrell], Earlier the same source reported that the name of the Govenor was Creighton Burrell, so it looks like the writers changed his first name. The character is described as a good ol’ boy politician who has a major beef with vampires ever since his wife ran off with one, leaving him as a single father to their only daughter. Politically savvy and perhaps overly ambitious, Truman tends to let his personal

 

Recap av säsong 5

Nu har det även kommit ut en recap av säsong 5. Det är alltså när skådespelarna sitter och pratar om vad som hände i säsong 5! Det är vädligt kul att höra från deras vinkel av vad som har hänt och höra hur de förklarar osv. Den här videon är jättebra för att tagga upp inför säsong 6 om mna inte vill se om hela säsong 5 (eller som jag gör nu, ser om alla säsonger). De som är med i recapen är:
 
Alexander Skarsgård, Anna Paquin, Stephen Moyer, Joe Manganiello, Kristin Bauer van Straten, Chris Bauer, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Rutina Wesley, Nelsan Ellis, Todd Lowe, Carrie Preston, och Deborah Ann Woll.
 
 
Jag menar kolla på dem, hur snygga är de inte? Blir lika förvånad varje gång...
KÄLLA
/Kristina

Ännu en trailer för säsong 6

Det bara rullar in trailers och liknande information om säsong 6 nu! Men det är inte så konstigt med tanke på att om exakt 3 veckor så antar jag att alla vi svenskar sitter och kollar på första avsnittet av säsong 6 vid den här tiden?
 
Ni vet hur jag låter bli att kolla på trailerna och det? jag har tänkt att typ dagen innan säsong 6 börjar så ska jag kolla på alla promos och trailers för jag vet ju att True Blood är väldigt duktiga på att lura en, alltså i en trailer så ser det ut som om något händer så tror man på det men så är det inte alls det som händer osv, så de spoilar ju inte direkt något utan bara taggar upp än och det täntke jag kunde vara kul att se den sista dagen för att liksom vara aspepp och nästan dö av längtan. 
 
Först tänkte jag se klippen EFTER att säsongen har sänds men då blir det ju ingen spänning i trailerna om ni förstår? Jag har förstått att om man kolla riktigt noga på det här klippet så kan man se lite "mystiska" saker...
KÄLLA
/Kristina

Veckans True Blood fråga

Den här tycker jag är lite spännande. Det var längesedan säsong 1 av True Blood gick på TV men jag hade tyck det var kul att veta.
 
Vilken är ditt starkare minne av säsong 1?
 
Det kan vara en scen, en replik, en känsla du hade när du såg säsong 1 eller vad som helst. När man säger True Blood säsong 1, vad är det första du tänker på?
 
/Kristina

Scott Schaeffers kortfilm the Carrier

Vem är Scott tänker ni? Jo det är en regissör från True Blood. Han var under 2011 första assistent regissören (Jag vet inte hur man översätter det) på True blood och han regisserade en film under 2010. De spela in under 4 dagar och sedan så satte ihop den och allt det under 5 månader. Vad är det som är så speciellt med den här filmen då? Jo dels så släpps den på iTunes den 28 Maj vilken är om två dagar. Men det är inte bara Scott som är från True Blood som har medverkat i den här filmen.

 

Anna Paquin, Mariana Klaveno, Carrie Preston and Deborah Ann Woll. Är med som skådespelerskor. Och jag har sagt det förr men säger det igen. Tänk vad kul när skådisar som redan känner varandra från en annan film/tv-serie får jobba tillsammans. Sånt tycker jag verkar jättekul! Men Scott fick mer hjälp av människor från True Blood, redigeringen gjordes av True Bloods Mark Hartzell (som redigerar filmer) och kläderna hjälpte J.R Hawbaker till med (han är kläddesigner på True Blood)

 

Det är verkligen kul när de sammarbetar såhär med varandra och hjälper till med andras verk. Som en riktig familj är de :)

KÄLLA

/Kristina

 

 


True Blood confession bild

True Blood Confessions - true-blood Photo
Kan inte annat än hålla med! Audrey Fisher är ju kvinnan som bestämmer vad de ska ha på sig för kläder osv! Och Tara är otroligt snygg i linnen, ja menar kolla in hennes armar. DET är bra jobbat!
/Kristina

Bild från säsong 6

HBO har lagt ut en ny film från säsong 6, det är en bild där Jessica och Sookie sitter och pratar. Undra vad de pratar om... Fast om vi tänker efter så vet vi någon vem som är på deras läppar...
 
jessica-sookie-trueblood
KÄLLA
/Kristina

19 Reasons Why Pam Would Be The Best Maker Ever

Det verkar som om Buzzfeed har den här grejen och kommer fortsätta med den ett tag till! Vilket jag total älskar! Denna gången är det som ni kan se, 19 anledningar till att Pam är den bästa makern någonsin!! Och jag vet ju att ni gillar Pam så ni blir nog glatt överraskade!
 
 
/Kristina

Replik ur True Blood

Vet att den är lite sen, förlåt! Men den här repliken är ifrån säsong 3 avsnitt 12 (Evil is going on). Det är Eric som står för den roliga repliken när han försöker få Bill och Alcides uppmärksamhet och för att få dem att göra sitt jobb...
 
 
Eric: When you two are finish eye fucking each other, can we go?
/Kristina

Rolig kommentar av Stephen

I filmen som jag är helt kär i med signeringen osv så är de ju hur roliga som helst! Och som jag sa så kommer jag ta många kommentarer ur det klippet. En som jag gillade väldigt mycket var när de pratade om Sookies microwavefingers och the wall of the light. 
 
Kristin: You know I felt that wall once, actually my stunt person felt that wall. 
Stephen: What was it? Annas abs?
 
hahahahaha så otroligt rolig. Anna är ju otroligt vältränad så visst borde hennes magmuskler vara som en vägg! ;)
 
/Kristina

True Blood säsong 6 Promo

Den här Promo videon kom ut igår kväll. Jag TROR att det är guvenören som håller ett tal och tror han inte gillar vampyrer så mycket... Men jag har inte sett så vet inte!
 
 
Det kommer ut massa True Blood grejer från HBO nu så den här helgen kommer bli fullspäckad!
KÄLLA
/Kristina

Stephen Moyer uttalar Tara

WOW WOW WOW Jag är så glad!! Jag såg på Live signeringen förut och aa, jag ska berätta! För flera månader sedan, säkert 10 månader sedan så såg jag ett klipp på youtube. Det var en intervju med Stephen Moyer och han snackade om Tara litegran och i det klippet så uttalade han Tara på ett annorlunda sätt. Istället för att säga "Taera/Tära" så sa han "Tara" Alltså tänk er att man säger "Ta" (som i att ta något) och sedan "ra". Jag har letat efter det klippet sedan dess. Jag har mejlat fansidor som handlar om True Blood och jag har gått igenom hur många youtube sidor som helst. Han sa det på ett så snygg sätt att jag ville till varje pris hitta klippet. Och i signeringsklippet så säger han det. Jag dog lite alltså. Lyssna bara på det från 34:50, där säger han det alltså åh <3
 
Jag tycker det låter assexigt när han säger det herregud alltså! Och jag kan lova att det kommer att komma flera "kommentarer och citat" från den här filmen!
/Kristina 

18 Life Lessons From True Blood That Also Apply To Mortals

Det här måste vara något nytt som Buzz gör, att de listar saker från True Blood med GIFs och nu har det kommit en till. Också väldigt rolig. Jag gillar dessa! Några livslektioner från True Blood är aldrig fel ;)
 
 
Klicka på bilden för att komma till listan!
/Kristina

Stephen och Kristin signer säsong 5 DVD

Det här är en film från Stephen och Kristins signering. Jag vet tyvärr inte vad den handlar om då jag inte har sett det! Mitt ljud på datorn funkar nämligen inte. Men jag LÄNGTAR efter att se den, 48 minuter med Stephen och Kristin liksom. Kan inte bli bättre! Jag skriver mer om den när jag sett den men jag tyckte att det var taskiskt att inte visa er den!
De sitter såklart och pratar osv, det är ju inte det att man kollar på dem när de skriver på DVDer i 48 minuter ;)
 

Video streaming by Ustream KÄLLA
/Kristina

17 Reasons Bill Compton Is The Most Charming Vampire Ever

Jag hittade den här länken som är väldigt rolig. Tyvärr är det GIFs så jag kan inte sätta in dem här, men ja det var en väldigt rolig lista att läsa. Och jag vet att de flesta av er gillar Eric med men, nu är det så att Bill är ungefär bäst så han får allt vara med ändå ;)
 
Klicka på bilden så kommer ni till listan!

/Kristina

True Blood confession bild

True Blood Confessions - true-blood Photo
Någon som det inte skrivs så mycket om är Chris Bauer, därför tänkte jag ta och hylla honom lite! Han är en så otroligt bra skådespelare. Han har, som bilden säger, alltid de bästa ansiktsuttrycken och han gör karaktären Andy så levande. Jag vet inte om någon hade kunnat göra Andy hälften så bra som Chris! Han är otroligt rolig, jag skrattar typ alltid när han säger något, och hans jobb i serien är verkligen guld värt! Vad hade True Blood varit utan Andy liksom?
/Kristina

Inspirationen till The Authority design

I den här filmen så berättar Alan Ball och Suzuki Ingerslev (som är produktions designer, hon ahr varit med sedan början) om hur de fann inspiration till the Authoritys "hus" eller vad man ska kalla det. Spännande är det att se hur de har tänkt och att få veta var allt kommer ifrån. Detta kommer även att vara med på säsong 5 DVD:n som extra material så detta är bara ett kort klipp.
 
Säsong 5 kommer även ut på DVD idag!!! Dock i USA men det är inte långt kvar tills den kommer hit! Det kommer den 29 maj. Det ska bli väldigt kul att få se den! Jag ser fram emot väldigt mycket kommentarspåren, det är väldigt kul tycker jag.
 
 
Bilden är på Susuki, klicka även på bilden för att komma till klippet!
KÄLLA
/Kristina

Behind the scenes The East

Alexander Skarsgårds nya film The East har en liten behind the scene video om hur castingen gick och hur de gjorde! Ju fler klipp jag ser om filmen ju bättre blir den! Jags er verkligen fram emot den och den släpps om bara några dagar!! Sedan tänkte jag även på det när man ser hur de spelar in. Fatta svårt att få in rätt känsla, kunna nå ut med den känslan till tittarna när man har alla kameror runt omkring sig och allt. Jag tycker att det verkar jättesvårt och det gör ju att skådespelare är så duktiga som klarar av det! Väldigt duktig Alexander Skarsgård i den här filmen!
 
Klicka på bilden för att komma till klippet! Jag rekomenderar er att se det!
alexander skarsgard in the east
KÄLLA
/Kristina

Hur de spelar in fightscener *SÄSONG 5 SPOILERS*

Den här filmen ska du INTE se om du inte redan har sett säsong 5! Det är tre personer som är med i filmen och pratar om hur de har gjort scenen, Kristin Bauer van Straten, Deborah Ann Woll och den tredje personen nämner jag inte eftersom det blir spoilers då. Jag gillar att få reda på hur de har gjort scener osv det är kul!
 
 
 
Klicka på bilden för att komma till klippet, det var något konstigt så den gick inte att bädda in!
KÄLLA
/kristina

Trailer för Anna Paquins Straight A's

 Jag vet att jag postat den här trailern förr men då var det med spansk text vilket vad underligt. Här är i alla fall den riktiga trailern i HD jag tycker filmen verkligar otroligt bra och ska absolut se den. Mycket drama också!
 
 
Jag älskar när Anna säger: "You could've had a career, you could've had a family, you could've had ME! Blir alltid lika förvånad över hur snygg Anna är seriöst!!
/Kristina

Veckans True Blood fråga

Jag fattar inte. Typ alla är jättenegativa när det gäller säsong 6. Jag ser massa som säger "Det kommer säkert vara jättedålig" "det kommer vara ett dåligt slut" "Jag tror att vi kommer att bli besvikna" Var kommer alla de antagandena ifrån? Jag ser framemot säsong 6 JÄTTEMYCKET ända anledningen till att jag inte vill att det redan ska vara dax är att jag är rädd att detta blir sista säsongen och jag vill aldrig att True Blood ska ta slut, men hallå jag tror att säsong 6 kommer bli AWSUME. Jag menar Ni-vet-vem som bara vill döda alla nu typ? Det finns ju så många frågor kring säsong 6. Vem är Warlow? Hur har "han" (ni vet vem) förändrats, Vad är han nu, VEM är han nu? Det finns så mycket jag vill veta, varför vara negativ?
 
Till frågan:
 
Vad är dina förhoppningar på säsong 6? Ser du framemot det eller är du lika negativ som de i USA?
Jag menar, hur kan man bli besviken på detta?
 
/Kristina

True Blood confession bild

Jag är så spänd på de här två, alltså jag längtar så till säsong 6. Hur ska Sarah deala med Steve nu liksom? Åh det ska bli så kul att få se de två tillsammans. ojojoj...
/Kristina

Deleted scene från säsong 1 Avsnitt 1

Jag vet inte om ni redan har sett detta klippet, det är mycket möjligt för det är flera år gammalt men jag tänkte lägga upp det ändå! Det är ungefär samma scen som är med i serien förutom att Claudine är med lite. Se själva!
 
Tänk vad mycket de måste ha i tankarna de som skapar True Blood. Jag menar redan i säsong 1 avsnitt 1 så hade de en skådespelerska som inte skulle komma att vara med i serien förens säsong 3! Man ser ju även att Bill ser henne men frågan är vad tycker ni är bäst? Att man som i serien INTE såg Claudine i skogen eller hade det varit bättre om man faktiskt såg henne?
 
Jag själv tycker att det är bättre utan henne i den här scenen. Det skulle bli alldeles för mycket funderingar på vem hon var osv så de hade fått ta hela fairystoryn tidigare tror jag. Det är klart man undrade hur kedjan kunde dras åt kring hans hals men om man hade sett en random person i skogen också så skulle det nog lbi lite förvirringar tror jag. Då är det bättre att hon berättar i efterhand att hon var där tycker jag!
/Kristina

Kommentar av Anna

 
I den här filmen så snackar de om att det har gjorts en porrfilm om Sookie och Bill och han frågar om hon har sett den:
"You know, actually what's intresting is that Steve and I were so amused by it that we got it for everyone on the cast and crew as a wrapp gift and I think we probebly bought every copy in exictens we actually didn't end up with one. So no, I haven't seen it" 
 
Sedan säger hon:
 
Apparently it's really hardcore it's not like some skinemax fuzzy lighting 
 
Han säger: True Blood is skinemax
Hon: There's a fine line!! 
 
Älskar hur hon säger det haha Anna verkar verkligen vara en sån underbar person!
/Kristina
 

True Blood säsong 6 poster

Det har kommit en ny True Blood poster för säsong 6... Detta ser inte bra ut hörni, bered er på en sommar av tårar skulle jag vilja säga...
 
TB6_Poster_3.indd
Det finns massa grejer att spekulera kring. För det första. Vem är det på bilden? Det ser liksom ut som både Bill och Eric på samma gång nästan eller vad tycker ni? Är det någon annan? Tänderna är väl lite för långa för Eric? Det var ju såna tänder Bill hade i slutet av säsong 5.
 
Sedan texten. "No one lives forever" det tyder ju på att någon vampyr kommer att dö, och då antaglien någon viktig eftersom annars skulle de inte göra en poster av att en "bi-roll-vampyr" skulle dö. Eller ska man tolka det som att TRUE BLOOD inte lever för alltid. Att det är serien som kommer "dö" för även om den innehåller odödliga vampyrer så lever de ändå inte för alltid. usch man blir helt tokig av att tänka påp det.
 
Såklart vill jag ha True Blood här NU, men samtidigt inte. Jag vill inte att det ska ta slut och jag vill inte att karaktärer ska dö :(
KÄLLA
/Kristina

Hot om Charlaine Harris för sista Sookie boken *BOKSPOILERS*

I det här inlägget så kommer jag spoila vad som händer i sista boken så all text som är under bilden är HELT erat ansvar/problem om ni läser eller inte. Ni är ju varnade liksom! Jag ville egentligen inte läsa vad som hände innan jag läste boken själv men jag råkade läsa på en facebooksida så done is done liksom!
 
För det första: Jag tycker att det är hemskt att Charlaine har blivit HOTAD fans har alltså dödshotat henne på grund av slutet och de har "självmordshotat" henne också alltså jag menar, vad är det här?! Som tur är så är hon en klok kvinna och lägger detta bakom sig och fortsätter skriva böcker!
 
För det andra: Jag förstår verkligen inte hur man kan bli så arg på ett bokslut, och ni vet ju ändå hur beroende jag är av True Blood... Men skillnaden är att jag skulle aldrig försöka ändra handlingen. Jag älskar True Blood för hur producenterna och manusförfattarna och regissörerna skapar True Blood. Oavsett vad som händer i True Blood så försöker ju inte jag ändra det, det som händer det händer för DET är True Blood (Jag drar en parallel med serien nu) Jag skulle aldrig få för mig att skriva in till dem och säga "såhär borde serien sluta". 
 
De som skapar True Blood vet ju vad som är bäst för karaktärerna, och speciellt Charlaine vet nog vad som är bäst för karaktärerna. Skaparna ska ju liksom inte favorisera vissa karkatärer/kärlekspar de ska ju liksom se karaktärerna för vilka de är och vad de gör och sedan utifrån de bestämma deras öde. Jag kan verklgen inte förstå hur man kan behandla en annan människa så, mordhota henne liksom... Hon gör ju det som är bäst för karaktären! Hon gör ju itne val för att jävlas med fansen liksom.
Under bilden blir det spoilers om hur boken slutade samt säsong 5 spoilers. LÄS PÅ EGEN RISK
 
Boken slutar alltså med att Sookie gifter sig med Sam och Eric har en annan som heter Freyda. Jag förstår inte vad felet med det slutet är. Eric är lycklig med en annan, Sookie blir tillsammans med Sam som ALLTID har funnits där för henne och har alltid tagit hand om henne och brytt sig om henne. Jag har sagt det flera gånger. Sam är killen man gifter sig med. Han är den optimala. Och om det är det som ska hända Sookie, så självklart hur kan man mordhota någon för att hon inte är med Eric i slutet? Visst det var kanske inte man hoppades men det kanske inte var det bästa för henne.
 
T.ex. som i säsong 4 och 5 där Bill ändrar sig otroligt mycket och är rent ut sagt elak mot Sookie. Jag har ALLTID älskar Bill och Sookie tillsammans och jag kan nog erkänna att Bill är en av mina absoluta favoriter. Och nu när han bli "skurken" i True Blood så blir ju inte jag arg på det? Tvärtom jag tycker att det är genialiskt men JAG hade aldrig kommit på något sådant eftersom jag hade velat ha de två tillsammans. Man kan liksom inte tänka på vad fansen vill man måste se vilket som är bäst för karaktärerna. Jag avslutar detta långa inlägg med något som Charlaine själv sa om slutet av boken:
 
 2013-05-14 11:27 
"I always planned that Sookie would end up with Sam. I did not plan to write the wedding. I wanted Sookie and Sam to take the time to be sure. Marriage is the beginning of an adventure, I think, though not as life-and-death as many of Sookie's adventures.
Eric had a choice; not a good one, but a choice. I think there was a certain amount of self-deception involved when he imagined he could have Sookie and Freyda both . . . but in the end, he knew that wouldn't work on many levels. He negotiated for Sookie's safety, which was a huge thing to do."
KÄLLA
/Kristina

EXAKT 1 MÅNAD TILL SÄSONG 6

Idag är det en underbar dag, idag är det exakt 1 månad till säsong 6. Jag kan inte fatta det. Det var nyss över 9 månader sedan ju! Jag miss att när säsong 5 slutade så tänkte jag "Jag hinner bli gravid och få barn innan jag får se säsong 6 :(" Men så är det inte nu längre! (Och jag blev aldrig gravid ;)) Jag kan inte fatta att vi snart ska få se vad som händer. Wow!
 
/Kristina

Intervju med Alex om säsong 6

I den här filmintervjun så spoilar Alexander Skarsgård lite om säsong 6 och det är även klipp från trailern. Jag har inte sett den här själv så jag vet inte så mycket om den. Men ni som är modiga får gärna kolla! Jag vet som sagt inte hur intervjun är eller så, eller om det bara är korta klipp med snack med Alex men det märker ni! På bilden på filmen så är det ju inte Alex som ni ser, men kan det inte vara "Ben"...? Alltså Rob.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Replik ut True Blood

Vem älskar inte Pam när hon blir arg och kastar ur sig fula ord? Det här är från säsong 4 avsnitt 12 (And when I die). Och detta borde inte vara någon spoiler för någon!
 
 
Pam: Sookie, I'm so over Sookie and her precious fairy vagina and her unbelivibly stupid name FUCK SOOKIE. I've been with Eric over a hundred years. I've wached him seduce supermodels and princesses and spit out their bones when he is finished. How can someone named SOOKIE take him away from me?
 
Det gör lite ont att se Pam så otroligt ledsen och sårad. Jag tycker riktigt synd om henne, men hur vackerts är det inte att Ginger kramar henne även om hon säger åt henne att inte röra henne. 
/Kristina

Deborah kommer att twittra under premiären!

Den 16 Juni så kommer Deborah Ann Woll att LIVE twittra. Hon kommer att twittra om sakerna som händer i avsnittet och hon kommer även svara på frågor som man kan twittra henne. Ni som inte har twitter får skaffa det innan sösong 6 börjar ;). Jag kommer hålla mig ifrån henne twitter den dagen eftersom avsnittet kommer ut i USA klockan 21.00 vilket ör ca 03.00 i Sverige och jag vill inte läsa hennes tweets innan jag sett avsnittet. Annars hade det varit väldigt kul att kunna följa hennes LIVE-twitter. 
 
Jag kommer nog också börja twittra mer True Blood nu tror jag. Jag har nämligen ett konto som är "vanligt" och ett som är för True Blood liksom! Jag kommer antagligen också twittra massa på det True Blood kontot. Jag heter Trubloods där så om ni vill följa så får ni det. Och jag menar inte att be om massa följare utan det är helt enkelt om man vill läsa tweets om True Blood... Och massa fangirling såklart...
 
Deborah Ann Woll heter på twitter deborah_annwoll så lägg till henne!
KÄLLA
/Kristina
 

True Blood confession bild

Jag tänkte att en confession bild såhär på kvällen hade suttit bra! Jessica ser verkligen hur bra ut som helst i alla frisyrer och man måste ju bara älska hennes färg! Sedan har jag även lite funderingar över Jessica i säsong 6. Jag undrar hur hon blir nu när allt med Bill har hänt. Hon är ju ändå hans progeny så hon har ju alla band med honom och även om hon i säsong 5 trotsade honom lite så är ju ändå han hennes "allt". Frågan är om hon kommer frivilligt gå med honom, eller om hon liksom blir tvingad av honom eller om hon kommer kunna hålla sig undan? Wow säsong 6 kommer bli så bra...
/Kristina 

Alla avsnittet till säsong 6

Nu när vi har fått reda på titlarna så tänkte jag att en lite snabb sammanfattning blir bra. Detta är alltså alla titlarna
 
1. Who are you, Really?
2. The Sun
3. You're no good
4. I'm your man
5. Fuck the pain away
6. Don't you feel me
7. The funeral
8. A change is gonna come
9. Life matters
10. We will all go together when we go
 
Åh vilket underbart gäng alltså!!
/Kristina

De två sista titlarna av säsong 6

Nu har det även kommit titlar till avsnitt 8 och 10. Avsnitt 8 kommer att heta A change is gonna come och sista avsnittet av säsong 6 kommer att heta We will all go together when we go. Blev nästan lite tårögd när jag såg sista avsnittstiteln... Den låter så, jag vet inte, sorlig på något sätt. Så avslutande. Tänk om det är planerat att det kommer att vara sista avsnittet av True Blood för alltid. Tänk om säsong 6 kommer att vara den sista säsongen. usch det vågar jag inte ens tänka på, håll tummarna att det blir en säsong 7, och kolla tills ögonen blöder så att de får tittarsiffror och fortsätter... Det har ju faktiskt varit spekulationer om säsong 7 redan... 
 
Musikförslag i alla fall! Avsnitt 8
 
A change is gonna come
 
We will all go together whem we go
 
KÄLLA
/Kristina
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ALAN BALL

Idag fyller ingen mindre än skaparen av True Blood år. Det är han vi har att tacka för den här serien och han har gjort sina 5 säsonger så otroligt bra så det är helt sjukt. Verkar vara en riktigt go människa! Han fyller 56 år så grattisgrattis till honom!
Som man brukar säga om honom, True Blood-True Genius!
/Kristina

Ny musik för de 3 första avsnittet

Eftersom avsnitten har bytt namn så är det ju även nya musikspekulationer. Det är TrueBlood-online.com som har spekulerat i vilka låtar som ska vara med och det ser ut såhär:
Who are you, Really?
 

De är ganska säkra på att det är Mikky Ekko som sjunger den låten till avsnitt 1. 
 
The Sun
 The Naked and famous
 
Sorry Boys
 
Soap&Skin
 
Maroon 5
 
 
Naked Lunch
 
Det finns några förslag här, ganska många. Men trueblood-online.com tror att det är låten som kommer vara med kommer vara den som är av The Naked and Famous, deras andra gissning, om det inte är "the Sun" av dem så tror det att det är den som är gjord av Maroon 5! Men som sagt. Man vet inte vad True Blood hittar på!
 
Sedan har vi avsnitt 3 då
You're no good
Betty Everett
 
Linda Ronstadt, en annar verison av samma låt som Betty Everetts
 
 
Major Lazer
 
Trueblood-online.com tror att låten av Major Lazer kommer vara den som är med i avsnittet. Men som sagt, de har inga garantier de känner bara till True Blood väldigt bra. Men då är frågan, vilken av låtarna tror NI kommer att vara med i respektive avsnitt?
KÄLLA
/Kristina
 

Alexander Skarsgård pratar om Eric i Säsong 6

Alexander Skarsgård hade nyligen en intervju med Inquisitr om sin nya film, "Vad Maisie Knew" och intervjuaren kunde uppenbarligen inte motstå att fråga ett par frågor om True Blood. 

THE INQUISITR: Do you feel like the True Blood books are following your character’s arc well?
SKARSGARD:
 At this point I think we’ve kind of gone on a different path. It’s based on the world and the characters, and in the beginning we follow book by book. The season would be based on that book, and the third season would be based on the third book, but now it’s taken on a life of its own. I think it has to because otherwise what’s the point of watching the show if you can just read the books? It has to have its own identity.

 

THE INQUISITR: There’s this terrible rumor going around that your character on True Blood is going to get killed off. Is that true?
SKARSGARD: I obviously can’t say [LAUGHS]

Du kan läsa hela intervjun HÄR

Källa

Vad tror ni? Jag tror absolut inte Eric kommer bli dödad i säsong 6!


Fanvideo Bill och Sookie

Ååh nu såg jag en sån där underbar fanvideo med bra låt som verkligen passade storyn. Får gåshud när jag ser den. Riktigt välgjord och bra och passar verkligen till situationen!!
 
/Kristina

3 första avsnitten byter namn

De tre första avsnitten av säsong 6 har bytt namn! Innan hette de ju:

1. Don't let me be misunderstood

2. Here comes the sun

3. Abducted

Men nu har HBO bekräftat att de har bytt till

1. Who are you, really?

2. The sun

3. You're no good
 

Det har hänt flera gånger innan att de väljer att byta namn. Det kan vara för att de tycker att en annan låt passar bättre eller att den nya titeln sammanfattar handlingen bättre. Jag tror i alla fall att det blir kanon, jobbigt för mig bara att lära om mig de nya titlarna ;)

 

HBO_TBSeason6_Schedule-1

KÄLLA

/Kristina

 


Bildbomb från säsong 6 #2

Alltså kolla in Tara!!!! Fruktansvärt snygg alltså!
/Kristina

Kristin stöttar djuren

Kristin Bauer van Straten var på ett event igår kväll för att stötta djurens rättigheter. Jag själv som också är väldigt intresserad av att stötta djur osv tycker ju såklart att det är helt underbart det hon gör och jag har skrivit det till henne (och fått svar;)) Och jag blir så lycklig när kändisar gör något såhär bra med sitt kändisskap, något som kan förändra livet hos djuren!
Hon var på “6th Annual Television Academy Honors” i Beverly Hills och jag är inte säker men hunden som hon håller kan vara hennes egen. Jag vet att hon har tagit med egen hund till såna här event innan!
 
/Kristina


Veckans fråga

Ni vet Lafayettes mamma Ruby Jean. Hon ligger ju på ett mental sjukhus för att hon är "knäpp". I säsong 5 säger hon att vissa saker vet hon bara fast hon vet inte hur. Och med tanke på att Lafayette är ett medium...
 
Tror du att Ruby Jean är mentalt sjuk, eller är hon mer åt medium hållet? Och bara anses som mentalt sjuk för andra människor?
 
/Kristina

Bildbomb från säsong 6 #1

Här kommer massa bilder som är tagna från säsong 6. Inga bilder som spoilar något med det är kul med nya bilder!
 
 
#
/Kristina

Snack inför säsong 6

Den 24 Maj så kommer några av människorna i True Blood sitta ner och prata om säsong 5. Detta gör de för att det ska bli som en "catch up" inför säsong 6. Här har ni "trailern" för kvällen då de ska sitta och prata. Alltså ser ni Anna Paquin eller? Varje gång jag ser henne förvånas jag av hur snygg hon är!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Säsong 4 ska sändas i sommar på svt!

Enligt svts hemsida ska säsong 4 av True Blood börja sändas den 12 juli 2013 på svensk tv!
 
Källa: svt.se
 
(Haha lite roligt att länken är http://www.svt.se/true-blood/fjarde-sasongen-kommer-till-vintern, hoppas att de verkligen kommer sända säsong 4 nu! )
 
 
 

HQ bilder från säsong 6 *SÄSONG 5 SPOILER*

HBO har släppt de första HQ bilderna från True Blood säsong 6. Kolla vad snygga de är!! Alla tre liksom!
Sookie is looking goooooood. Om du inte har sett säsong 5 så sluta läs nu för jag komemr att skriva om mina tankar och funderingar kring en karaktär i säsong 6!
 
Eric och Bill är okej helt okej snygga ;). Men nu kommer mina tankar om Bill i säsong 6.
Ni vet ju hur det slutade i säsong 5, Bill blir "Billith" och är naken och täckt i blod. Jag trodde först att han skulle se ut så hela säsong 6, men nu när jag tänker efter så var ju inte Lillith blodig hela tiden, och Bill kommer ju vara mer "närvarande" än var Lillith var eftersom hon var en gammalvampytgud och Bill dog ju aldrig i den bemärkelsen som Lillith gjorde (hon blev ju dödad av människor) men Bill blev ju med "förvandlad". 
 
Så han kommer ju alltid finnas med de andra (tror jag) och inte bara synas när de är höga på hans blod ;). Och han kommer ju även ha kläder på sig ser vi ju nu! (på både gott och ont ;)). Jag tror att han kommer vara mer som den "onda" i säsong 6 som ser människor som mat och inget annat. Som han var i säsong 5, fast mer och mer makt och krafter. Detta är bara som sagt vad jag TROR och har egentligen ingen aning!
KÄLLA
/Kristina

Charlaine Harris

 
I den här intervjun så pratar Charlaine Harris om sin sista bok som släpptes för tre dagar sedan. Hon pratar om att True Blood har varit något helt nytt för henne att skriva och det har alltid varit spännande. Tänk att alla True Blood historier kommer från denna kvinna. Vi har henne att tacka! Hon berättar även om fansen och om lite galenheter som hände kring slutet på den sista boken.
 
Charlaine har berättat att fansen vill ju att boken ska sluta på hundratusentals olika sätt, så istället för att sluta böckerna på det sättet som fansen bad om så valde hon att avsluta böckerna på sitt sätt. Vilket är bra!
KÄLLA
/Kristina

Fanvideo med Jason Stackhouse

Kolla in den här fanvideon med Jason Stackhouse. Jag tycker den var bra! Den fick till hans personlighet liksom!
 
 
/kristina

Rolig kommentar av Stephen

Jag ni ser ju vad det står i texten men jag täntke ändå skriva vad han sa. Som ni vet så regisserade Stephen Moyer första avsnittet av säsong 6, detta gjorde han samtidigt som han själv spelade Bill. Och utan att folk ska bli spoilade så kan vi ju säga att Bill lämnade säsong 5 naken. Och eftersom säsong 6 tar upp exakt därifrån säsong 5 slutade så innebär det att Bill är naken även i första avsnittet av säsong 6. 
 
Så Stephen sa alltså "I'm really Method so I did the whole shoot naked".Han menade alltså eftersom han är så "effektiv" så regisserade han även de andra naken eftersom han karaktär Bill var naken under avsnittet hahaha. Stephen är så fruktansvärt rolig alltså!
KÄLLA
/Kristina

Nelsan Ellis i ny film

Det har kommit ut en trailer för en film som heter "The Butler". Den handlar om en man med tuff bakgrund som jobbade sig upp till att bli butler i vita huset. Han var butler för hela 8 presidenter. Nelsan spelar i filmen Martin Luther King och är alltså en av de 8 presidenterna. Filmen verkar bra tycker jag!
 
 
Ni ser Nelsan på 1:18, han har både hår och mustach! Filmen kommer ut i USA den 18 Oktober
KÄLLA
/Kristina

Replik ur True Blood

Igår så fick ni ju ingen replik så jag täntke att ni får den idag isället! Den här är från säsong 5 avsnitt 6 (Hopeless) dock tycker jag inte att det är så mycket spoilers i den så alla kan se den. Här har ni föresten ett av Carries brillianta "moves" som Arlene, ni ser vid 0.10, det är så typiskt Arlene att göra så tycker jag och Carrie spelar det väldigt bra! 
 
Annars så är det roliga med det här klippet att Sookie dels är bakfull och att hon är heltrött på killar och tycker de är idioter allihop. Det tycker jag är väldigt roligt! 
 
Sookie: Not only do I have the worst hangover I ever had.
 
 
 
 
/Kristina

Musiken i True Bloods trailer

Den här trailern som jag la upp i vecka om säsong 6:
 
 
I den så finns det musik som är gjort av Delta Rae och låter heter Bottom of the River. Jag tycker den är bra och det passar verkligen True Blood och jag kan tänka mig att det är en typisk "Säsong 6 låt" här har ni orginalet på den låten!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Ryan Kwanten auktionerar ut en diamant gjort av hans hår

Som många vet så håller många från True Blood på med välgörenhet och liknande och det gör även Ryan. Han kommer att auktionera ut en unik produkt som är en diamant som man har gjort på människohår.

Diamanten ska representera uthållighet. Ryan har samarbetat med SKY och LIVI för att skapa den här blåa diamanten som är gjort utav hans eget hår. Halsbandets värde är över 16,000.00 dollar och kommer som sagt att auktioneras ut för välgörenhet.

Ryan säger såhär: Min vän Anjanette startade SKY och LIVI för att hjälpa kvinnor att klara sig igenom håravfall på grund av kemiskaämnen. Jag vet hur svårt och traumatiskt det är eftersom min mamma hade bröstcancer (men överlevde) och hon tappade sitt hår under behandlingen. Jag tror att det kommer att stärka kvinnorna om de kan göra en diamant från deras hår så jag donerar mitt hår för att skapa en diamant för att hedra min mamma, för att hedra hennes styrka och för att hylla hennes liv. Vi kommer att auktionera ut diamandet genom CharityBuzz för att hjälpa till att samla in pengar och uppmärksamhet till välgörenheten Look Good Feel Better.

 KWANTEN-MOTHER-DIAMOND

KÄLLA

/Kristina

 


Svar på fråga om säsong 4

 
Tänkte svara lite snabbt på den här frågan bara. Jag har mejlat SVT och frågat för det var nästan bestämt att säsong 4 skulle sändas i början av 2013 men uppenbarligen så gjorde den inte det. Och svaret jag fick var såhär:
 
Tycker det är jättetråkigt att de inte sänder True Blood. Även om True Blood inte är så stort i Sverige så finns det ändå många människor som gillar serien och vill se den. Men man får helt enkelt se den på annat sätt... 
/Kristina

True Blood confession *LÄS INTE OM DU INTE SETT SÄSONG 5*

 
Jag älskar den scenen och Carrie gör verkligen Arlene så otroligt bra. Det tror jag vi alla kan hålla med om. Arlene är en väldigt rolig karaktär som jag många gånger har skrattat högt åt. Inte just för att hon säger roliga saker utan olika chester som hon gör som är helt brillianta. Bra jobbat Carrie!
/Kristina

Död i True Blood säsong 6 *SPOILERS*

Det har kommit information om att en "stor död" kommer att ske i säsong 6, inte i slutet av säsong 6 med i den andra halvan. Vilket betyder att döden som komemr att ske, dess konsekvensen kommer vi att få ta del av redan i den här säsongen! Tror de flesta som sett säsong 5 kan ana vem det handlar om... Tyvärr. Dock så är ju detta inte såklart den enda som kommer dö, men det är nog en väldigt viktig död om man kan säga så.
 
 
Så här skrivs det i alla fall och jag översätter inte eftersom jag inte vill läsa själv. Men jag tror ni fattar!
 
Jessalyn P.: Summer time means True Blood time! Spill!
Sookie wants her life back! Everything is spinning out of control! The humans are pissed! The vampires are even more pissed! Basically, True Blood is going all out this year. Just watch the season six trailer and you’ll see what we mean. Plus, that big death that’s happening this season? It might happen a lot sooner than we originally thought. It’s in the second half of the season, but before the finale.
 
KÄLLA
/Kristina

Nathan Barr gör musik i ny film

Nathan Barr som är mannen som skapar musiken i True Blood, t.ex. den speciella musiken som man ghör när Bill är med i en scen i säsong 1 eller som man hör när Russell kommer. Eller Sookies och Bill musik som spelas när de är tillsammans. All den musiken har Nathan gjort och nu har han även gjort huvudlåten till The Big Wedding. Han gjorde det tillsammans med Lisbeth Scott, hon som sjunger Take me Home i True Blood:
 
 Låten som de två har gjort till filmen heter Wonderful Life och sjungs av Mark Campbell men Lisbeth kommer även släppa en egen verision av den senare i år.

Filmen handlar om ett skilt par som måste träffas på deras sons bröllop där mamman till sonen måste stå ut emd att träffa sin ex-man samt hans nya flickvän. Det är ganska många kända ansiktet i filmen (dock ingen från True Blood) men jag tänkte att det hade varit kul att veta var Nathan håller på med nu!

KÄLLA

/Kristina


Ryan Kwanten pratar lite om säsong 6

Här är ett videoklipp när Ryan snackar lite smått om säsong 6! Det är mycket snack om säsong 6 nu såklart och snart så kan ni förbereda er på att det kommer bli hejdlöst med spoiler från säsong 5 men det varnar jag lite mer om längre fram!
 
Jag tror inte att han avslöjar så mycket, men det är fortfarande Ryan... Som pratar om True Blood... kan ju inte vara annat än bra ;)
 
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

True Blood trailer för säsong 6

Nu ahr True Bloods trailer för säsong 6 kommit ut, jag kan inte säga annat än se den! Nu är det inte långt kvar alltså!!

 
/Kristina

Veckans fråga

Om du fick välja mellan alla vampyrerna som varit med i True Blood.
 
Vem skulle du vilja ha som maker?
 

Motivera gärna varför också!
 
/Kristina

True Blood confession

 
Det här håller jag så med om. Tara och Lafayette har en sån himla go relation. Hur de pratar med varandra och gör anrr av andra människor. Man märker att de båda har haft det svårt i uppväxten och att de har fått ta hand om varandra.
/Kristina

Alexander film om söta vampyrer i Twilight!

Ni vet bilden jag la upp:
Jag hittade filmen där han säger det! Och det är en liksom paparazzi film. Så förlåt förlåt Fanny! Men jag var inte ens säker på att han hade sagt såhär men nu vet jag! Och ni!
 
/kristina

Kommentar av Alexander

Den här hittade jag för längesedan och jag tycker att det var väldigt gulligt sagt!
 
/Kristina

Film från säsong 6

Jag vet inte om ni har sett dessa klippen från säsong 6 eftersom jag inte har sett de som jag har visat själv ens... Men den här filmen har en fruktansvärd titel så ni ser den helt på egen risk! Om det är sant så vet jag inte vad jag gör... Det hade inte funkat.
 
 
/kristina
 

Musik Volym 4 True Blod

Den 28 Maj så kommer nästa True Blood soundtrack att släppas! Det är musik från säsong 5 och 6 som kommer vara med på den skivan. Det är Gary Calamar, han som plockar ut de låtar som han vill ha med i serien, som har valt låtarna till skivan. 

Som ni ser så är det inte en volym per säsong utan de blandar lite! Men de låtar som kommer att vara med på den här skivan är:

 

282394_10151551803063563_363412575_n

1) “Don’t Let Me Be Misunderstood” – Eric Burdon with Jenny Lewis –  Titel för Säsong 6, avsnitt 1
2) “Let’s Boot and Rally” – Iggy Pop with Bethany Cosentino – avsnitt 5.05
3) “What Makes a Good Man?” – the Heavy – avsnitt 5.11
4) “Smokestack Lightnin’” – Howlin’ Wolf – avsnitt 5.08
5) “Pocket Change” – Alabama Shakes - avsnitt 5.04
6) “Authority Song” – Bosco Delrey – avsnitt 5.02
7) “Turn Turn Turn” – My Morning Jacket – avsnitt 5.01
8) “Your Face Can Tell the Future” – the Flaming Lips
9)  ”The Sun” – the Naked and Famous
10) “Undertow” – Warpaint - avsnitt 5.05
11) “I Wanna Be Your Man” – Mobley
12) “(She’s a) Wanderer” – Deap Vally
13) “Whatever I Am, You Made Me” – Koko Taylor – avsnitt5.03
14) “We’ll Meet Again” – Los Lobos – avsnitt 5.02

KÄLLA

/Kristina

 


Svar på förra veckans fråga *SÄSONG 5 SPOILER*

Okej. Det här inlägget blir det massa spoiler i! Ni som inte sett säsong 5 *STAY AWAY*. Ni som sett säsong 5 är det lugnt. Detta är ju bara vad JAG tror inte inte något annat. 
 
Det här har jag också hört. Dock så tror jag inte att det är sant, faktiskt. Jag tror att Eric har för mycket att ge serien. Men det är HBO och man vet aldrig vad som kommer hända. Jag HOPPAS inte att det kommer hända. Jag har tagit lite avstånd i hela Eric-hysterin eftersom alla hatar Bill, så har jag liksom alltid varit på Bills sida. Men när tanken slog mig att Eric skulle dö, det funkar ju bara inte. Jag ÄLSKAR hans karaktär, genialisk är den och jag vill verkligen inte att han ska försvinna. Och jag TROR inte det. Det vore konstikt om HBO lät något sånt läcka ut... Dock så har jag hela min tillit till HBO, och de som skapar True Blood. Om de anser att Eric borde gå, då har de antagligen rätt...
 
Men vem tror jag kommer dö?

Och ni som inte sett säsong 5 och ändå läser, damn you. Jag tror att det är Bill som kommer lämna. Jag är nästan säker på det och inställd på att det kommer hända. Jag vet inte annars hur det ska lösa sig med honom. The true death är nog den ända utvägen... Tyvärr. Jag gillar verkligen hans karaktär så mycket. Han har gjort så mycekt för serien och framför allt Stephen. Jag skulle nog kanske sakna Stephen mer än Bill i serien haha...
 
Andra möjliga som kan dö i säsong 6 kan jag tänka är Luna. Jag vet inte varför, känns som om hon kan vara ute på hal is... Men sedan tänkte jag på det att om Sam, Lafayette, Alcide, Pam, Tara, Jessica, Jason. Någon av de kan ju inte dö? Det känns liksom omöjligt!! 
 
Grejen är att de som skriver True Blood de tänker ju på vilka karaktärer som inte har mer att ge. Som när Hoyt lämnade, det var ju för att karaktären Hoyt inte  längre kommer ha någon story. Och de ville inte döda honom för de ville kunna ta tillbaka honom om det skulle vilja (har jag för mig?) tror även de lät honom flytta och inte dö för de ville inte döda honom, man kan inte bara döda Hoyt sådär liksom. Så vem är nästa som inte har mer story att berätta? Tänk om Sam inte har mer, det har ju varit väldigt mycket om honom, han har alltid haft fullt upp...
 
Usch man vill inte tänka på det. Jag skulle hoppas att ingen dog men samtidigt tror jag det är bra, för serien. Det händer massa oväntade saker och vissa dör helt enkelt...
 
/Kristina

Replik ur True Blood *SÄSONG 5 SPOILERS*

Den här repliken är från säsong 5 avsnitt 12 så ni som inte har sett säsong 5 ännu SKA INTE SE den här då den innehåller stora spoilers.
 
 
 
Eric: Oh sweetie dont be a fool.
Jason: If I want to be a fool then I will be a fool! That is my God given right as an American!


/Kristina

Titel till avsnitt 9

Titeln till avsnitt 9 har kommit ut. Dock har de inget avsnittsnamn till 8:an än vilket är konstigt! Men de jobbar väl fortfarande på det. Det här avsnittet heter "Life Matters" och låten som till hör finns inte på Youtube men här är den:
 
 
 
 
SpoilerTV säger såhär om avsnittet:
"True Blood episode 6.09 will be called “Life Matters” and a few co-star roles are being cast, including a crazy vampire, a sickly vampire, and a male vampire who is the sickly vampire’s progeny."
 

KÄLLA
/Kristina

RSS 2.0