True Blod spelar in i Pasadena!

Idag klockan 21.00 (Svensk tid) så kommer True Blood att spela in säsong 6 på den här adressen 1365 S. Oakland Ave in Pasadena. De kommer vara på plats 12.00 torsdag (Usa tid) och de kommer filma där tills fredag 1 februari 12.00 (Usa tid). 
 
Under här är en bild på huset. Det är riktigt vackert och påminner lite om Russells hus i säsong 3! 
Jag försökte även leta upp adressen på Google Earth och adressen pekade på det här huset.
 
Jag är inte helt säkert om det är det huset. Men jo, ganska övertygad är jag om att det är det. Ni ser den röda lilla ringen? Först trodde jag att det är "ingången" som vi ser på första bilden men nu när jag kollar lite nogrannare så ser jag ju att taket där är fyrkantigt och på husbilden är taket runt... Så frågan är om inte ingången är där den gula bilen är ser ni? För på översta bilden så det en bild på ungefär samma ställe och det finns ju en väg dit plus att det finns en gräsmatta framför ingången. Hmm det blir spännande!
 
Jag vet såklart inte vad det är för scen de ska spela in om det är med vampyrer eller shapeshifters eller werewolfs utan det får vi helt enkelt se! Men eftersom de har inspelningsplatsen över natten så kan man ju tänka sig att vampyrer är med...
/Kristina

SÄSONG 4 SPOILERS "Couple tävling"

Inte sett säsong 4? ****SPOILERS****
tt
Gå in HÄR och rösta på Sookie och Eric som par. Det är flera olika Tvpar och de tävlar två och två. Sookie och Eric tävlar mot Cam och Mitchell från Modern Family och de leder just nu så gå in och rösta på Eric och Sookie! Klicka på länken och scrolla ner till "Game 1.7" och rösta, de måste ju vinna!!
KÄLLA
/Kristina
 
 
 
 

Replik ur True Blood

Den här älskar jag. Den är från säsong 2 avsnitt 12 (beyond here lies nothin'). Det är mitt under Maryann's "cermoni" och som de ska offra Sam till Guden med horn. Först är det en liten rolig replik från Lafayette.
 
Lafayette: Worship him bitches
 
Men det var inte den som jag syftade på! Utan det är Bills replik.
 
Sookie: Sam, use your gift!
Bill: Sookie, use yours.
 
Gillar hur han liksom tar tag i henne som för att säga "lyssna på mig!!" och sedan säger repliken! 
 

 

 
/Kristina

Fanvideo Sookie och Eric

Jag gillar verkligen fanvideos! Jag har själv funderat på att göra en Bill-Sookie video, jag vet vilka scener jag ska ha med, vilka repliker, musiken och storylinen men jag vet inte vad man ska ha för redigeringsprogram hoppas att det blir av bara! 
 
Men den här är väldigt vacker, bra musik och verkligen känslosam! 
 
 
/Kristina

Vad är det bästa med True Blood?

Det här svaret är lite sent men bättre sent än aldrig! Först och främst, väldigt svår fråga. Men det är ju en väldigt annorlunda serie (på ett bra sätt) och de håller liksom inte tillbaka på någoting, de kör 110%. Sedan så händer det ju alltid något, det är aldrig en lugn stund och något av det bästa är att man kan inte förutse hur det ska sluta för helt plötsligt kommer det en ordentlig vändning (kommer att skriva om en sån snart). Men det är nog vad som gör True Blood så bra, men sedan får man ju inte glömma att "the cast and crew" har ju sånt otroligt band mellan alla, de är ju som en familj vilket gör att deras arbete blir väldigt bra gjort och sedan så handlar det om så många också, inte bara Sookie (vilket såklart också hade varit bra) men allas storylines är väldigt bra och viktiga och det gillar jag!

/Kristina
 
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SAM TRAMMELL

Idag fyller vår favorit shapeshifter 44 år! Tusen grattis till Sam som gör ett utmärkt jobb att spela Sam i True Blood. Han är en fantastisk skådespelare och mycket talangfull!!
 


/Kristina

Photoshoot med Anna och Stephen

Nu kommer det bilder på Anna och Stephen från ett och samma tillfälle. Jag totalälskar dessa bilder. Deras blickar ja allt! Att döma på Stephens polisonger så är det ganska gamla bilder kan vara typ 3-4 år sedan som de är tagna men så otroligt fina. Jag har frågat Anna om lov att ta dessa bilder och det var helt okej!
 
Kolla bara på blicken i deras ögon här på sista bilden. Wow. Jag är riktigt avundsjuk på deras förhållande!
/Kristina

Säsong 6 SPOILERS: Vad ska vi förvänta oss?

Här är några frågor som våran egen Alexander Skarsgård svarade på angående säsong 6 av True Blood.
 

What can you tell us about Season 6 so far?
Alexander Skarsgård: I’ve only gotten the first two scripts, but from what I’ve read, it’s good stuff so far.

 

What should we expect?
AS: There’s a big war coming up — a big war.

 

Will Bill be back?
AS: Bill will be back, yes.

 

In the same form in which we’ve come to know him?
AS: Ah, that I can’t say. I can’t say. But it will be good.

Källa


Säsong 6 Spoilers: Vad ska vi förvänta oss?

 

X-men är tillbaka!!

Jag har goda nyheter, igår kväll när jag kollade facebook så ser jag att Anna Paquin har lagt ut att hon kommer att återvända i X-men!! De är jättebra filmer och Anna spelar en kvinna som har som "mutation" att om någon rör hennes hud så tar hon deras livsenergi men i sista filmen så ändrades lite saker för henne... Det ska bli så spännande att se henne i den här nya filmen "X-men- Days of future past" om jag inte minns fel så var Anna 16 år när hon var med i första X-men filmen... Jag vet inte vilka mer som ska vara med annat än Anna då och Ellen Page (hon som sprang genom väggar) och Iceman (han som gjorde saker till is helst enkelt...
Detta är postern för X-men 2. Den nya X-men kommer ut någon gång 2014
KÄLLA: Anna's facebook
/Kristina
 
 

Svar på frågor om The East

Terese: The East har haft bio premiär, men jag vet ännu inte när den kommer ut! Jag ska hålla koll på det och säger till så fort den kommer ut!
Hanna: The East står som Action, Drama och Mystisk på IMDB men på wikipedia står den som thriller så jaa, det är ju ingen romantisk komedi i alla fall!
KÄLLA
/Kristina

Veckans fråga

Vem hade du helst av allt velat vara i True Blood?
 
Och försök att tänka lite utanför "Sookie för hon får vara med Eric, Bill och Alcide" utan tänk utifrån hur personen är, dess personlighet osv. Tänk dig att karaktären du väljer inte har alla de andra människorna och vampyrerna runt omkring sig.Och du behöver givetvis inte välja en tjej bara för att du är tjej och motivera gärna varför du väljer just den personen!
 
/Kristina

Bilder på Stephen på inspelningen


 
Här har vi lite bilder när på folk och Stephen Moyer när han är on set! Att dömma hans kläder så verkar han dock inte spela  Bill i detta ögonblicket men fortfarande så är han på inspelningen. Skönt... Vem vet, den här dagen kanske han mest var regissör eftersom han gör lite både och :)
KÄLLA
/Kristina

SÄSONG 6 SPOILER

Okej jag har inte läst spoilerna men jag såg bilden på en sida på facebook och de brukar alltid skriva spoilers i kommentarfältet när de visar den bilden här under så ni som är lite sugna på att tagga True Blood säsong 6 och vill läsa lite spoilers klicka på bilden under!! Och som sagt, jag har ingen aning om vad det handlar om så jag vet inte om de har postat några spoilers än eller inte!
 
KÄLLA
/Kristina

SVT är inte så sammarbetsvilliga...

Jag skrev en fråga till SVT om när de ska börja sända säsong 4 eftersom det skulle göras i början av 2013... Och jag frågade även varför de var så efter med säsongerna och fick det här svaret.
Jag tycker det är jättetråkigt verkligen. Jag förstod inte riktigt det med sändningsfönster men jaja... Jag vill ju ha mer True Blood i rutan men det verkar som att vi får vänta ännu längre tyvärr... Hoppas ni som inte sett säsong 4 eller 5 kan fixa avsnitten på annat vis *blinkblink*
/Kristina

Bild från set!

Slänger in en bild som jag hittade på facebook bara! Det är på Carrie och Todd på inspelningen till säsong 6, det börjar närma sig!!!
 
KÄLLA
/Kristina

Kommentar av Alexander Skarsgård

Hahaha den här är ju bara så rolig!! Det är så sant faktiskt man ser sig väl aldrig som tillräkligt vuxen för att veta liksom. Jag tycker att han ska jobba med True Blood i alla fall... För alltid...
Alex som liten liten pojk
KÄLLA
/Kristina

The East Trailer

Jag kom på att jag har bara pratat om Alex nya film The East men jag har inte visat trailern! Så här kommer den!
 
I 00.10 så är Alex den långa nästlängst till vänster, ser ni honom under allt hår ;)?
 
Sedan har även Anna Paquin visat en film på sin facebook som hon är med i. Den kom ut 2011 men varför inte visa den ändå tänkte jag? Den heter The Carrier och är en kortfilm (Drama) på 18 minuter. Den handlar om en mamma som går igenom en förlust av hennes vackra son. Hon upptäcker då en hemlighet som komemr att förändra henne, livet runt omkring henne och hon kommer få en helt nu förståelse för sin son. Den verkar spännande!
 
Där är alltså Anna Paquin med men även Chad Murrey
KÄLLA
/Kristina

Stephen spelar fotboll för välgörenhet

Visste ni att i sommar så ska Stephen Moyer spela fotboll i UK3 Lions och det är ett fotbollslag av kändisar som spelar för välgörenhet. Blir spännande att se vad det blir för lag! De kommer spela i Charity Matches och den komemr att hållar i slutet av Juni och kommer att vara Essex football club. Vilka ska dit och hejja på Moyer? ;) Kommer även komma mer information om detta när jag ser!

/Kristina
 
 

 


Vinn Alex's manus

Det här tycker jag är så coolt. Man kan vinna Alexander Skarsgårds manus som han själv suttit och bläddrat i, det är i det manuset som han har lärt sig vad han ska säga för att kunna spela in. Wow. Manuset är från säsong 4 sista avsnittet och det är även signerat av Alex. Pengarna delas sedan och går till "Bajen Aid" som är fotbollslaget som Alex supportar, andra hälften går till hans så nära vänn Kristina Bauer van Straten och hennes Out for Africa Project!

Känner ni igen scenerna som man kan läsa? Jag gör! Klicka HÄR för att vara med och buda på manusen!
/Kristina

En kanon intervju med The Cast

Det här är en jättebra intervju med många från True Blood's cast. Lägg märke till att de sitter utanför Sookies hus också! Intervjuen är med Alan, Anna, Stephen, Alex, Deborah, Sam, Rutina och Ryan. Den är gjord precis innan säsong 3 ska visas så den är ju lite gammal men den är som sagt väldigt bra och rolig. Det tar ca 35 minuter att kolla på. Jag blir helt fast så jag kollar den lätt men annars kan man ju dela upp den. I alla fall här har ni den!

 
 
 
 
 
/Kristina

Replik ur True Blood

Den här repliken är väldigt rolig. Egentligen är det Steve Newlin som säger repliken men det är Jason som gör den rolig genom att bara vara sig själc, Good Old Jason... 
 
Steve: What's going on out there is a war
Jason:*vänder sig om och kollar ut*
Steve: Not right now Jason but in general.
 
 
 
/Kristina
 

Klä dig som Eric!

Nu ska du få se var du kan köpa nästan likadan tröja och halsband som Eric Nortman har på sig under säsong 3.


Den här tröjan är som ni ser lite mörkare än den som används i filmen. Men det är fortfarande samma sorts tröja. Klicka på bilden för att komma till hemsidan där du hittar den!
Jag hittade inte där man kunde se hela hans halsband tyvärr, jag kollade igenom väldigt fort också, men kläddesignern har visat att det är det här halbandet som han har på sig och klicka på den bilden för att komma till den hemsidan. Riktigt snyggt om du frågar mig!
/Kristina
 

25 fakta om Joe

Här kommer 25 saker som man antagligen inte visste om Joe Manganiello! Jag älskar den sista punkten ;)
 
KÄLLA
/Kristina

Nya bilder på Carrie

Två bilder från i torsdags på Carrie Preston när hon gick på “Cat On A Hot Tin Roof”. 

 
Alexander Skarsgårds nya film "the east" har ju även haft sin premiär igår och Alex var där på Sundance Film Festival och han såg mer än snygg ut!!
KÄLLA: Alex Carrie
/Kristina

 


 

Lite rolig fakta om Anna Paquin

Jag såg lite rolig fakta om Anna Paquin på hennes facebook fanpage! Den är väldigt bra den sidan för den drivs oftast av hennes onlinemanegers, hennes vänner och även fans. Men då och då (väldigt ofta, några gånger i veckan) så skriver självaste Anna Paquin i gruppen också. Hon lägger verkligen ner tid på sina fans vilket är guld värt för oss! Så jag tycker absolut att ni ska gå med i den gruppen. Klicka på bilden bara här under så kommer du dit.
Frågorna är besvarade av Anna själv men eftersom hon har inaktiverat sin facebook nu framtill Onsdag eller söndag beroende på hennes tidsschema (det skrev hon till mig i en kommentar när jag frågade en sak (happyface, lever-bland-molnen, osv)) så är hennes kommentarer (och alltså svaren) borttagna men jag tror att jag kommer ihåg de flesta.
 
Favorit dricka: Vitamin vatten. Och alkohol så föredrar hon lättöl och vin.
Favorit mat: Vegetarisk Pizza
Hobby/intressen: Jogga och Yoga
Plats i världen hon vill besöka: Malaysia
 
Jag hade ingen aning att att var vegetarian (jag är också det) så jag frågade när hon blev det och hon svarade att det var i hennes tonår! Blev mycket glatt överraskad där för det hade jag ingen aning om! 
(Jag frågade även om det var okej att jag skrev liknande fakta om henne här och det var okej så ingen tror att jag bara suger åt mig all information jag kan. Alltid visa respekt till dem!!)
KÄLLA
/Kristina

Fakebild på Skarsgård

Ni vet den här otroligt vackra bilden på Alexander Skarsgåd? Den är fake. 
 
Han säger även att han inte signerar den bilden, så om du har valt den här bilden när du träffar honom och vill ha autograf. Too bad. Varför ogillar han bilden så mycket, för att den är fake? Jaa, delvis men också för att det är förolämpande att folk tror att han rakar sina armhålor som någon divig fotbollsspelare eller proffissionell simmare ;) Han är härlig den killen!
/Kristina

Janina snyggaste kvinnan 2013?

Nu kan man rösta fram de 100 snyggaste kvinnorna 2013 och Janina är en av dem som man kan rösta på!! Hon är otroligt värd att vinna tycker jag hon har liksom det där speciella vackra utseendet så jag tycker att ni ska gå in på sidan och rösta på henne! Även Lizzy Caplan ni vet Amy som var med i säsong 1 som var tillsammans med Jason är med och kan röstas på! Det är på maxim's listsom man röstar och man får leta sig fram till kvinnorna. (Vill du lättare hitta dem så tryck Ctrl F och skriv in deras namn så markeras de) Jag försökte även lägga till Anna Paquin men det funkade inte...
Klicka på bilden under för att komma till röstningen
/Kristina
 

 

Veckans fråga

Den här frågan kan alla svara på, ingen spoiler eller något, bara sin egna åsikt!
 
Vad är det absolut BÄSTA med True Blood?
 

Mitt svar kommer i veckan!
 
/Kristina

Premiärer!

Nu tänka jag ta och lägga upp några bilder och blir text om de premiärerna som skådespelarna har varit på det senaste. Jag ville inte lägga ut en premiär/inlägg för det kan bli lite långttråkigt för er, men det är ändå intressant att veta vilka premiärer som de går på!
 
Den 11 Januari 2013 så var Alfre Woodard på  the Cinema For Peace Foundation’s 2013 Gala For Humanity på Beverly Hills Hotel. Det var alltså ingen premiär utan en gala. Men jag tänkte inte översätta namnet för det blir väldigt konstigt då. 
Sedan var hon även den 15 Januari 2013 på PBS Portion- Day 2 of the 2013 Winter Television Critics Association Press Tour i Langham Hotel i Kalifornien närmare bestämt Pasadena
Även Joe har gått på premiär till "The last stand" den 14 Januari 2013. Den var i Kalifornien och anledningen till att han gick på den är att han ska vara med i Arnold Schwarzeneggers nya film "The Ten" som kommer 2014. Och Arnold är med i The Last Stand så det var lite kompissupport från Joe's sida för att Arnold har återvänt tillbaka till filmandet.
Och sist men inte minst. I morgon alltså den 20 Januari så kommer Alex nya film The East att ha premiär på The  Sundance Film festival. Alex spelar i filmen en kille som heter Benji. Och det verkar som att han kommer att gå på premiären!
KÄLLA: Alex, Joe, och Alfre
/Kristina

Vill du se ut som Joe?

Joe Manganiello och Arnold Schwarzenegger ska släppa en fitness bok tillsamman! Grymt tufft jag menar Arnold är ju typ urfadern för vältränade killar ;) Och Joe är Joe och grym på att träna uppenbarligen. Så vill du ha en grymt fin kropp, eller vill du att din pojkvän/kompis/pappa ska ha det så rekomenderar jag att köpa den här boken!
 
Hur grym att hade inte varit att få kropparna som dessa killar? Jag hade faktiskt velat ha boken för att se hur de tränar även om jag är tjej!
KÄLLA Bilden är från Arnolds instagram där han heter @Schwarzenegger
/Kristina

Säsong 5 på dvd

Jag fick mail idag om att det nu går att boka säsong 5 på DVD. Dock komemr den tyvärr itne ut förens 29 maj 2013 men det är ändå snart! Jag kan inte vänta tills jag får se alla kommentarspår osv ska bli så kul!
/Kristina

Citat av Alex

Hahaha För er som inte förstod så har Alan Ball även gjort serien Six Feet Under som också är en HBO serie... Det finns även ett youtube klipp när Alex och Denis pratar lite om samma sak, hur de gör för att förbereda sina rollen. Den är vädligt rolig så jag tycker ni ska se hela!
 
 
KÄLLA
/Kristina

True Blood nominerade

True Blood är nominerade i GLAAD Award som "outstanding Drama Series" (Det kan man ju verkligen säga att True Blood är ;)) Om jag har förstått det rätt så handlar det om seriers sätt att visa homosexuella och transor. Och att de gör det på ett rättvist sätt men även hur deras problem påverkar sina deras liv. Och det kan mna ju säga att True Blood har med! Den här GLAAD Award kommer att delas ut på tre olika ställen vid tre olika tillfällen. Först är det i New York den 6 Mars, sedan Los Angeles den 20 April och till sist i San Francisco den 11 Maj. Jag håller tummarna för True Blood och ska jag vara ärlig så känner jag bara till en annan serie som är nominerad och det är Grey's Anatomy, jag har inte sett den men hört om den. Håller tummarna för True Blood. 
Man kan tyvärr inte rösta... Så vi får helt enkelt hålla våra tummar! Jag tycker det är intressant att de valde Tara's poster bild, det är något som är himla bra med serien att bara för att bäckerna heter "the Sookie Stackhouse novel" så betyder det inte att allt handlar om Sookie, nej, alla karaktärer är otroligt viktiga. En rättvis serie helt enkelt!
KÄLLA
/Kristina
 
 

 


Titel till Avsnitt 2 av Säsong 6 SPOILERS

SPOILERS VARNING för dig som inte vill veta något om säsong 6:
 
Nu har titeln på avsnitt 2 av säsong 3 släpps. Avsnittet kommer heta “Here Comes The Sun”.

Säsong 6

Avsnitt 1 - ''Don't Let me be Misunderstood''
Avsnitt 2 - ''Here Comes The Sun''
Avsnitt 3 - 
Avsnitt 4 -  
Avsnitt 5 - 
Avsnitt 6 - 
Avsnitt 7 - 
Avsnitt 8 - 
Avsnitt 9 - 
Avsnitt 10 - 

TRUE BLOOD Season 6, Episode 02, “Here Comes The Sun”

Writer: Angela Robinson
Director: Dan Attias
Start Date: Approx. 1/15/2013
Location: L.A.
Air date: estimated: tbd

 

Nya karaktärer:

[CONNOR FARLEY] The co-star role of Connor Farley is being sought for True Blood’s Season 6, Episode 2, “Here Comes the Sun.” He’s about 45 and works for the Department of Wildlife. On his way to a meeting with the governor, he finds himself in a problematic situation.

 

[WILLA BURRELL] Female, Caucasian, 22, a pretty co-ed, she is Governor Burrell’s (Arliss Howard) daughter. While her position is against her fathers plans she is powerless to stop him from his agenda…RECURRING  

 

[MUSTARD] Female, Caucasian, 24, a Lena Dunham-ish young woman from L.A., with canary-yellow dyed hair, she’s an Occupy Wall-Street type…RECURRING

 

[JESSIE] Male, Caucasian, 28, a lanky and pompous guy, he’s an Occupy Wall Street-type…RECURRING

 

[BRUCE] 24, a nerdy African American guy from Vermont, he’s an Occupy Wall Street-type…POSSIBLE RECURRING

 

[MAGGIE] Female, Caucasian, 35, a petite, pregnant blonde woman, eyes filled with angry, defiant tears, she believes that her husband ran off, leaving her to raise their baby alone…POSSIBLE RECURRING

 

[VERONICA] In her mid 30s, a sassy prostitute turned “human edible” (a person who allows vampires to feed on her for cash), she makes housecalls…GUEST STAR – ACTRESS NEEDS DANCE / AND OR CONTORTIONIST ABILITIES.

 

[NIALL'S MOTHER] Female, Caucasian, Mid 20s to early 30s. Seen in flashback to 3500 B.C., she is Young Niall’s (Rutger Hauer) protective mother…CO-STAR

 

Källa
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DENIS O'HARE

Idag fyller våran favorit 3000 åriga vampyr 51 år!! Deni's är en briljant skådespelare han är helt fantastiskt tycker jag. Rollen som Russell gjorde han helt perfekt och väldigt trovärdig hoppas han får en fantastisk födelsedag idag!
 
 
  
KÄLLA
/Kristina

Anna cover girl i Zooey Magazine

Det här är en jättegammal film men den poppade upp på min youtube idag. Filmen är från när Anna var cover girl på Zooey Magazine i Maj nummret 2012. Väldigt kul att se backstage tycker jag!
 
 
Här är även några bilder från fotningen
 


 
/Kristina

Replik ur True Blood

Jag älskar den här repliken av Bill. Den är från säsong 4 avsnitt 6 I wish I was the moon. Så ni som inte har sett säsong 4 ska inte kolla på videon eller läsa repliken. Och jag ber verkligen om ursäkt för texten. Förlåt.
 
 
 
Eric: Sookie you don't have to do this, you've done too much for me already.
Bill: Yes you certainly have
Sookie: That's what this is about? You've been running around sticking your fangs and who knows what else into every girl in town but the second I move on you arrest him!?
Bill: Belive it or not my entire exictens does not revolve around what or who is between you legs.
 
Jag blir lika förvånad varje gång hur otroligt bra skådespelare de är. Kolla på alla mina de gör, HUR de säger replikerna ALLT. De är så himla duktiga!
/Kristina
 
 

Klä dig som Salome

Vill du ha en likadan klänning som Salome hade på sig i säsong 5 avsnitt 6 Hopeless så ska du ta och köpa den här! Inte exakt likadan, men så likt du kan komma!
 

KÄLLA
/Kristina
 
 

Intervju, Joe Manganiello

 True Blood’s Alcide, Joe Manganiello var som sagt med i några av Golden Globe's efter fester och intervjuades av Access Hollywood. Joe har tränat extra för att biffa upp sig till Arnold Schwarzenegger's nya film "Ten". I videon nedan kan du se hur han nämner sin nya film (de fösta sekunderna), samt pratar om säsong 6 och vad han förväntar sig :)
 
 
Källa
 
 
 
 
 

Joes åsikter om säsong 6

Wow... wowowowowow I can't wait jag vill ha säsong 6 här nu!!! jag har inte tänkt så mycket på vad den här säsongen kommer att handla om/vad som kommer hända. Jag försöker att inte tänka på det för då blir jag inte lika galen på grund av att jag inte kan se säsong än, plus att jag vill faktiskt inte tänka på hur säsong 5 slutade...
KÄLLA
/Kristina

Efterfester

Det var många från True Blood som var med på Golden Globe After Parties på Warner Brothers Golden Globes After Party var Alex, Joe och Ryan
Men både Alex och Joe var även på HBO Official Golden Globes After Party med Sam, Nelsan, Adina, Chris, Michael och Anna (Camp)./Kristina
 

Twitter

Fick frågan om vi har twitter och Fanny har inte twitter men jag har det men på min så följer jag mest bara de i True Blood och kanske skriver något till dem ibland så min är nog inte så jätterolig att följa... Men jag kan ju skriva alla från True Blood som har Twitter så att ni kan följa dem om ni inte redan gör det!
/Kristina

Joe i två klipp

Här ser man Joe Manganiello i två klipp i det första så är han med i ELLEN, programet alltså. Där spelar han Pictionary kollar in det!
 
 
 
I det här klippet så är han med i Neil Puppet Dreams Neil som är Barney i HIMYM. Kolla även in det, väldigt bra!
 
KÄLLA
/Kristina

Evan Rachel Wood gravid!

Det blir bara fler och fler i True Blood familjerna! Nu väntar Evan barn med Jamie Bell som också är skådespelare! Evan spelade ju Queen Sophie-ann som ni säkert minns :)
 
KÄLLA
/Kristina

Vad kan vi förvänta oss av säsong 6? SPOILERS

Mark Hudis, som är en av skrivarna av True Blood berättade lite om säsong 6 av True Blood i tidningen Fall 2012 magazine 
 
SPOILER VARNING
 

Season five ended with our normally human-friendly vampire here Bill Compton drinking the blood of vampire savior Lilith, exploding and reconstituting into something evil.

Certainly he’s not going to be the Bill we know and love,” says Hudis of the character’s evolution next season. ” He’s going to have more bite, no pun intended.”What else can we expect? Following a season that dealt with more global issues (such as national vampire politics), Hudis wants to bring the action back to Bon Temps, the small Louisiana town that is home to the show’s central characters, and focus on telling fewer stories with more characters (True Blood-ophiles might also be interested to know that Sookie and Jason will spend the year searching for Warlow, the vampire that Sookie has been promised to.)

 

Här nedan kan du läsa resten av artikeln (klicka på bilden för större bild)

 
Källa

Bilder från säsong 6

Kolla kolla kolla vad jag har hittat! Bilder från inspelningen på Ryan och Alex! Åååh jag kan knappt vänta!!! Det är dock itne när de håller på att spela in, jag tror inte Eric kommer att ha flippflopp på inspelningen ;)
 
/Kristina

VECKANS FRÅGA SÄSONG 5 SPOILER

Läs absolut inte om du inte redan har sett säsong 5!! Jag lägger in en bild så att du inte ens ska behöva "råka" läsa frågan. och för er som har sett säsong 5, Svara på!
 
 
 
 
 
FRÅGAN: Trodde du att Bill skulle ändra sig (ni vet vad jag menar ni som har sett) i slutet av säsongen? (att allt han gjorde var en del av hans plan typ)
/Kristina

Ny skådespelare till säsong 6 Rutger Hauer! SPOILERS

Den 8 Januari började de spela in avsnitt 1 av säsong 6! Men nu har även skådespelarna till avsnitt 2 avslöjats och en nykomling är skådespelaren Rutger Hauer.
 
SPOILER VARNING!
 
Han kommer spela en fe som heter Niall Brigant. De som har läst böckerna känner säkert till honom. Niall är Sookies och Jasons gammel farfar/morfar och Claude och Claudines morfar/farfar. Han är lång, smal och extremt stilig med långt ljust guldigt hår. Sookie beskriver honom som underbar och gammal.
 
Han berättar för Sookie att hans son, Fintan, och Sookie mormor, Adele, hade två barn tilsammans: Corbett (hennes far) och Linda (Sookies moster och Hadleys mamma). Niall är en fe prins som har mäktiga fiender och vill behålla sin nya relation med sitt barnbarnsbarn hemligt för att skydda henne.
 
 
Källa
 

Michaels tweet

Michael Mcmillian firade ju nyår här i Sverige och han passade på att tweeta om vad han har lärt sig från denna Sverige resan...
 
Hahaha så rolig är han! Och nej jag har ingen aning om vem Anders är, men han är i alla fall Svensk, eller odin...
KÄLLA
/Kristina

Kommentar av Sam

I ett avsnitt (minns inte säsong eller avsnitt) så sitter Ryan och Sam och kommenterar hela avsnittet det som händer (sånt finns på DVD) och när Anna och Sam kramas (Sookie och Sam) så säger Sam.
 
Sam: Everyone should get a hug from Anna.
 
Jag tycker det är väldigt gulligt sagt och jag tror verkligen att han har rätt, en kram av Anna är nog något speciellt hon verkar så himla go och trevlig!
 
Stephen:"Anna, don't you dare touch that shifter" Eller vad tror ni att han säger?
/Kristina

Anna Paquins nya film

Jag pratade ju om att Anna Paquin var med i en ny film som hette Straight A's, ni kanske inte kommer ihåg namnet men om ni ser den här bilden så minns ni kanske:
Nu kan man i alla fall se trailern! Och den ska släppas den här månaden, filmen är inspelad i Lousiana precis som True Blood. Det är spanks text av någon konstig anledning på trailern men det överlever man! En film som jag absolut ska se.
 
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

Alex nya stil?

Här är en bild från Alex nya film The East som kommer att synas den 20 Januari, dock inte i Sverige det datumet...
Det är alltid spännande att se Alex i nya looker, han passar dock i alla!
 
 
En annan bild på Alex bara för att
/Kristina
 

Vinnare av people's choice awards 2013 är...

TRUE BLOOD såklart!!! True Blood vann Favorite Premium Cable TV Show! Så värdiga vinnare! 
KÄLLA
/Kristina

Fullt upp för skådisarna!

Nu är det fullt upp med inspelning av säsong 6! De har under julen fått öva in scenerna och replikerna, Stephen håller sig både framför och BAKOM kameran i avsnitt 1 eftersom han var så duktig i avsnitt 8 att han fick lov att regissera ännu ett avsnitt. Jag längtar så tills säsong 6, synd på endast 10 avsnitt men självklart ska de korta ner det för Annas skull! Alltid deras välmående först. Kolla in de här tweetsen, det är busy för dem men det verkar som om det kommer bli en säsong att verkligen se fram emot (som vanligt)
 
KÄLLA: Bilden tog jag här
/Kristina

Fightscener

Jag vet inte om jag redan har visat den här filmen för er... Jag tror inte att jag har det och om jag har det ber jag om ursäkt. Men den är lite roligt faktiskt! Här ser man skillnaden på fighter i olika filmer/serier. Och då är det ändå en ganska lugn fight mellan Sam och Bill...
 
 
 
 
/Kristina

Replik ur True Blood

Den här scenen. Wow. Den är verkligen magisk. Anna och Stephen är SÅÅÅ bra skådespelare och har sån känsla i allt och även denna scenen (alla i true blood är bra på att skådespela men det är Anna och Stephen som är med i denna scenen) Man blir så berörd av detta så det är helt sjukt. bara kolla och njut.
Jag tar som vanligt och skriver ner de bästa replikerna ur scenen!
 
Bill: Sookie. I can not, and I will not lose you. For all the ways I have dismade, aggrieved or failed you. I swear I will atone. But I'm not sorry, I refuse to apologize for what you have awakened in me. You, you are my miracle Sookie. For the first time in a 140 years I felt something I thought had been lost in me forever. I love you. And for that I should never feel sorry. 
Sookie: God damn you Bill Compton, I love you.
 
 
 
/Kristina

Information om säsong 6 avsnitt 2 “Here comes the sun”

Ni hörde rätt, avsnitt två kommer att heta Here Comes The Sun, läskigt... Det är aldrig bra att ett avsnitt heter så... Men det har i alla fall gjorts spekulationer på slutlåten även denna gång och Beatles låt Here comes the sun är en god kandidat! Lyssna på, jag gillar den!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Säsong 6 guide är öppen!

Där kan du få snabb och ny information om säsong 6, så för dig som gillar att bli spoilad så borde du kolla in den sidan! Jag vet inte vad den handlar om eftersom jag inte vill veta i förväg men kolla in den om du vill!
 
Klicka på bilden för att komma dit! Och för er som inte vet vilken sida det är så är det Trueblood-online.com som har guiden, de är fruktansvärt duktiga tjejer! Ville bara ge dem lite creed ;)
/Kristina

Vacker fanvideo

Något jag gillar är fan videor från True Blood och jag har hittar väldigt många genom den här facebook sidan! Mycket bra och de använder bra låtar till också och jag älskar när de lägger in replikerna och rösterna i filmerna. Den här filmen är väldigt fin tycker jag!
 
 
/Kristina
 

Klä dig som de i True Blood!

Audrey Fisher är klädesdesignern i True Blood och hon har svarat på frågor om var man kan hitta vissa klädesplagg. Kläderna är från säsong 5 och om det är uppskattat så tänkte jag kanske börja med något sådant här en gång i veckan!
 
 
 
 
Noras läderjacka som hon har på sig i säsong 5 avsnitt 12 Save Yourself har Audrey hittat en liknande modell på Allsaints.com klicka på bilden bredvid Nora för att komma till hemsidan. De är ju inte exakt likadana men de är liknande, det är ju svårt att få likadana med tanke på att de kläderna som Audrey valde ut är sånt som var "inne" förra våren men hon plockar ut så lika hon kan!
 
Den här tröjan som Sookie har i säsong 5 avsnitt 6 Hopeless hittade Audrey på HM med andra ord så borde även vi i Sverige kunna köpa den! Den är från förra våren men HM brukar ha med liknande tröjor under våren så antagligen kommer den med i vårens kollektion 2013! Så håll utkik!
 
/Kristina

Fan art på Alex

Här är en bild som en person har målat på Alex, jag vet tyvärr inte vem människan är men den postades på facebook. Kolla hur vackert de har fångat hela hans utstrålning och leende. Har ni försökt måla av någon av de i True Blood någon gång? Jag har i alla fall inte gjort det för måla är inte min stora grej om vi säger så. Men om jag hade kunnat hade jag lätt målat dem!
 
 
Och kolla in den här filmen när man "målar" honom med salt!!
 
 
/Kristina

Svar på frågor!

Julia: Säsong 6 kommer börja sändas i USA söndagen den 9 Juni! När den kommer sändas i Sverige vet man inte... Troligtvis 2030 med tanke på att vi ligger så efter i sändningarna. Verkligen riktigt synd!!
 
Hanna: Jag visste faktiskt inte det! Jag visste att My, deras mamma, har varit läkare men jag kollade upp och japp! Även Sam är läkare!
/Kristina

Veckans fråga

Tänkte att vi börjar med detta igen! Om du fick välja att vara vilken "soup/super natural creature" som du vill vilken hade du varit då? Under finns en bild med alla som finns med tänk på er som inte sett säsong 5 det kan vara spoilers i bilden. Men skriv gärna varför du väljer just den också!
 
Till höger har du alla soups!
/Kristina

Alex och Michael i Sverige!

Visste ni om att Alex och Michael gjorde ett besök i Luleå för några dagar sedan? Efter säsong 2 så blev de två bra vänner och nu följde han med Alex till Sverige. Fatta tufft! Hade han varit närmre där jag bor hade jag inte tvekat att åka och säga hej!
 
 
Vilka sköna snubbar!
/Kristina

Porträtt av Alexander Skarsgård

Wow, wow, wow kolla in den här bilden som Kristin Bauer van Straten har målat! Hon målade ju nyss Bill och nu målade hon en bild på Eric som hon också kommer att aktionera ut. Hon är inte lite duktig den kvinnan!!
 
KÄLLA
/Kristina

Janina lägger kommentaren!

Jag la upp den här videon en annan gång när Anna sa en rolig grej i den men när jag kollade filmen en gång till så märkte jag att Janina glänste ordentligt på slutet med en rolig kommentar!
 
Reporten: So this show is also famous for all the nudity in it.
Janina: I don't know what you're talking about, bodydoubles and CCI (ingen aning om vad hon säger...) mom, that's what it is, it's not really me.
 
Så go är hon! Kolla filmen HÄR på 03. 25 och kolla även på den snygga bilden på henne :)
/Kristina

Joe utsedd till "påhittade pojkvännen för detta året"

Jag såg själv att det blev ett väldigt konstigt namn på svenska... På engelska är kategorin ”Fictional boyfriend of the year” och den vann såklart våran favorit Joe!! OK som hade omröstningen frågade på internet inom TV, musik och film om vem som borde vinna ”Fictional boyfriend of the year” (de hade även andra kategorier också). Och Joe vann! Det är ju jättekul, man har även röstat för att han ska få vara med i deras lista “Hottest Men of the Year”

Jag förstår varför han vann om vi säger så...

KÄLLA

/Kristina

 


Musik från säsong 6 avsnitt 1

Avsnittet heter "Don't let me be misunderstood" och vi som känner True Blood bra vi vet ju att avsnittsnamnet alltid är en låt som är med i avsnittet, oftast i slutet. Och låten som misstänks kommer att användas är den här:
 
 
Detta är orginalet och det finns en verison av den här låten men om jag skriver var den kommer ifrån så kan det bli spoilers för er som itne sett säsong 5... Så för er som har sett säsong 5 och vill lyssna påp den andra verisonen klicka här. Ni fattar nog vad jag menar med spoilers då.
 
Men det är som sagt inte spikat det är bara funderingar! 
 
KÄLLA
/Kristina

Ryan Kwanten förlovad

På julafton så friade Ryan Kwanten till sin flickvän som sa ja!! Jag är så glad för hans skull han är verkligen värd allt så grym som han är! Dock lite synd för oss för nu har vi verkligen ingen chans på honom ;). 
 
 
 
/Kristina

Alexander i Sverige

Den här kommentaren kom in för några dagar sedan. Alltså fattar ni vad coolt det hade varit att se honom? Frågan är vad man hade sagt liksom, man vill ju säga hur duktig han är men man vill ju inte fangirla för mycket för man vill ju inte att han ska tycka att man är vrickad... Jag hade blivit helt ställd om jag såg någon från True Blood men jag hade ABSOLUT gått fram till dem. Hur hade du gjort tror du? Hade du bara blivit fastfrusen? Vad hade du sagt?
 
Han var också på Arlanda flygplats dagen INNAN Fanny var där, alltså Fanny som också bloggar här, tänk om hon hade kommit hem en dag tidigare och stött på honom där, hjälp jag klarar knappt av att tänka på det...
 
/Kristina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Replik ur True Blood

Eftersom det är onsdag idag så är det dax för repliker! Jag vet inte hur det är med er men jag tycker att det är en jätterolig kategori för man blir påmind om härliga saker som de har sagt! Den här repliken är från säsong 5 (som förövrigt har några riktiga guldkorn till repliker) det är ingen fara om ni inte har sett säsongen för det är ingen spoiler som förstör tittandet på något sätt, den är bara otroligt rolig! Repliken är ur säsong 5 avsnitt 2 (The Authority Always Wins) och den är mellan Jason och Andy
 
Andy: Stackhouse, I had sex.
Jason: Heey welcome to the club!
Andy: Itäs not the first time ass much 
 
 
 
 
 
/Kristina
 

Svaren på frågestunden

1: Vad tycker du det är det bästa med true blood? 

Kristinas svar: Det bästa med True Blood... Det är nog att det händer alltid något nytt och fokuset ligger inte på varken kärleken eller på huvudpersonen Sookie. I t.ex. säsong fem så är det ganska lite fokus på henne medans andra karaktärers historier lyfts fram. Och sedan så har de otroligt roligt tillsammans!

Fannys svar: Jag håller med Kristina! Älskar också att alla karaktärer har så starka personligheter och att det även är lite humor i serien.

2: Vem är din favorit skådespelare? 

Kristinas svar: Det som jag har sökt på mest när det gäller intervjuer och sånt så är det Stephen Moyer. Han verkar vara en otroligt härlig människa. Sedan har jag ju skrivit med Anna Paquin... Vilket hon måste ha creed för att hon verklien tar sig tid sina fans. Men vem är inte hemligt förälskad i Sam, Ryan, Deborah, Joe, Nelsan, Rutina, Alex, Dennis och resten av gänget? Jag kan nog inte svara på den frågan...

 

3: Hur många säsonger kommer det att bli ? :) 


Svar: Vi vet ännu inte hur många säsonger det kommer bli av True Blood, men säsong 6 ska i alla fall börjas spela in snart. Alan Ball har sagt att det går så bra för serien att det kan bli hur många som helst, Det finns 13 böcker. Det är allt vi vet. Så vi får hoppas att det blir många fler! :).

 

När kommer SVT börja visa säsong fyra?


Svar: Det står på deras hemsida att säsong 4 ska sändas i början av 2013!

 

Vem är din favorit karaktär i serien? 


Fannys svar: Åh jag tycker denna fråga är jätte svår! Men antagligen Eric, Sookie, Jessica och Jason.

Kristinas svar: Detta är verkligen svår fråga. jag gillar verkligen ALLA och jag försvarar alltid en karaktär om den har tagit "fel" beslut. Men jag blir alltid lite extra sur när någon kritiserar Bill...

 

Vilken serie kommer efter true blood? Ni måste svara och inte skriva true blood är number one eller något fjantigt ;). 

Fannys svar: Haha, jag älskar Veronica Mars!

Kristinas svar: How I met your mother och The big bang theory. 

Favoritskådisar bland tjejerna och killarna?

Kristinas svar: Svaret hittar du där uppe!

 

Vad finns det för olika raser i seren? Tex vampyrer, varulvar och liknade :) Har nyligen börjat följa serien och skulle gärna vilja veta vad det finns för några hihihi :)


Fannys svar: Jag har en jätte bra bild för de! Men varning för SPOILERS längre ner om du inte sett alla säsonger.

(Klicka bilden för större)

 

När sänds True Blood på Tv? (kanal,Tid,Serie,Dag) 
 

Svar: True Blood brukar sändas på kanal 1 på onsdagar kl 22.

Hur ofta är Alexander i Sverige? 

Han är ganska sällan i Sverige eftersom allt hans jobb är i USA men han var här i Sverige för några dagar sedan!

Finns det böcker? 

Svar: Ja, serien är baserad på böcker skrivna av Charlaine Harris. Mer info om böckerna hittar du i katergoin ''Böckerna'' 


Vet du när Alexander kommer till Sverige? 

Svar: Han var nyss här, för några dagar sedan bara!


Vem tycker du är snyggast i hela True Blood? 

Kristinas svar: Oj, fruktansvärt svårt hela bundet faktiskt, tjej som kille. De är otroligt snygga allihop!

Fannys svar: Haha håller med Kristina, de har hittat fantastiska skådespelare som verkligen passar in i rollerna och är snygga allihop. 


När Började du titta på True Blood? 

Kristinas svar: Jag började kolla sommaren 2010, vill du läsa mer om hur jag började kolla på True Blood så läs detta inlägget.

Fannys svar: När säsong 2 sändes i USA :)


När kommer Säsong 5 ut på DVD? 

Svar: Den finns i USA men om man vill ha den Svenska så får man vänta lite, det har inte ens kommit ett release datum men jag har fixat så att när den kommer ut så får jag ett mail så ni får reda på det!


Följer du andra serier? isf Vilka? 

Fannys svar: Jag är en serie nörd! Jag följer hur många serier som helst.

Kristinas svar: Jag följer bara serier som inte är "fortsättning följer" serier. Allltså som jag nämnde  How I met your mother och The big bang theory som man typ inte behöver se i ordning för man fattar ändå. Missar du ett avsnitt av True Blood är du helt lost. 

Har du nå bra serie tips? 

True Blood ;)


Hur många syskon har Alexander? Vad heter de? 

Svar: Alex har 5 yngre helsyskon och 2 halvsyskon. Hans helsyskon är Gustaf, Sam, Bill, Eija, och Valter. Halvsyskonen heter Ossian och Kolbjörn, de två har samma pappa som Alex.


Har Alexander flickvän?

Svar: Inte just nu vad man vet! 

Vilka har han dejtat? 
Svar: Han har ju varit tillsammans med Kate Bosworth som också är skådespelerska. Sedan har han säkert haft fler som han har dejtat men inget jag vill gräva i!

Är du team Eric eller team Bill? 

Kristinas svar: Jag är lite emot det där att välja någon av dem. Jag gillar alla karaktärer oavsett vad de ställer till med... 

Fannys svar: Eric!

Eller är det någon annan du tycker Sookie passar ihop med?

Kristinas svar: Så egentligen så spelar det inte så stor roll för mig vem hon är med eftersom det inte är DET serien handlar om, vem hon ska välja. Jag vill att hon ska vara lycklig bara!

1. Vilken säsong tycker ni är bäst? 

Kristinas svar: Jag gillar alla säsongerna på olika sätt typ, men jag måste nästan säga just nu säsong 5 för det hände så mycket och det var K.A.O.S inte att handlingen var kaos och osammanhängande men det som hände var kaos för karaktärerna!

4. Har ni läst någon bok/alla böcker? 

Kristinas svar: Jag har läst till bok 3. Första läste jag på Svenska, GÖR ALDRIG DET otroligt dåligt översatt så det var väldigt dåligt. Jag ska snart läsa bok 4 men jag vill inte på något sätt bli spoilad av böckerna så därför är jag så efter med dem.

Fannys svar: Jag har läst alla böcker! På engelska :)


5. Har ni någon aning om vem Warlow kan vara? 

Svar: Jag har ingen aning. Min första tanke (innan man fick höra namnet) var att det var Bill som gjorde det... Men så ligger det ju inte till! Jag tror att Warlow är en ny karaktär som vi kommer få träffa i säsong 6! Och ni som undrar vem Warlow är? Kolla säsong 5!


6. Gillade ni bäst den "vanliga" Eric eller när han var under en "spell"?

Kristinas svar: Jag gillar nog Eric mest när han är "vanlig". Den tuffa hårda kalla vampyren liksom. Men jag tycker att det var viktigt att han var med om den "spellen" för nu är han också väldigt bra, stentuff, men det finns ändå något under det!

 

Kul att det blev så många frågor! Gott Nytt år nu då önskar Truebloods.se!


Angående designen

Det var ju prat om att ha en ny design och både jag och Fanny är också sugna på det, den vi har nu är jättefin, men det är ju kul med något nytt! Men vi känner tyvärr ingen som kan göra gratis designer till oss. Om ni vet någon eller så så säg gärna till för det hade som sagt varit kul med något nytt men vi fortsätter kolla runt!
 
 
/Kristina
 

Intervju med Chris Bauer

Vi börjar året med en intervju med Chris Bauer!
 
 

Chris Bauer är mest känd för sin roll i True Blood som  Andy Bellefleur. Men innan han syntes i True Blood kunde man stöta på honom i många roller i "Atlantic Theater Company" där han och hans fru är medlemmar.  

Nedanstående frågor är om True Blood

 

När du bestämmde dig för att vara med i True Blood, hade du någon aning om att det skulle bli så stort och att Andy skulle bli en favorit?
Nej, jag hade ingen aning om att varken serien eller Andy skulle bli så populär. Precis som alla andra så hade jag bara audition materialet att utgå ifrån och det var min fru som sa att jag måste ta den här rollen, den här serien kommer bli stor! (hon är kostym designer). Jag skojjar ofta om att jag alltid gör som hon säger men det är sant, hon har nästan alltid rätt. Och det är väldigtr tufft att vi är påväg till säsong 6 nu och att se tillbaka på hur en karaktär som började "off one-note" men nu som säsong slutade så har Andy nu ___________ (tänker inte skriva vad han har för jag vill inte spoila, men ni som sett säsong 5 vet ju hur det slutade för Andy och han lär få det kämpigt!)

Vad är det galnaste som de har bett dig göra?
Från mitt synvinkel, jag är 46 år, det galnaste som de har bett mig göra är att ta av mig mina kläder. Speciellt med vissa av de som jag jobbar med, man vill nästan peta på dem för att se som de verkligen inte är datagjorda, för de är praktexemplar på hur en snygg kropp ser ut. Så det var inte galet. Jag dubblade mig träning och hoppade över kolhydraterna. 

Finns det en gräns för vad du inte skulle göra framför kameran?
Jag är den sortens skådespelare som skulle vad som helst. (Han menar inte att han är desperat för jobb, utan mer att han går in för sin roll och gör det som ska hända karaktären och låter inte han själv stå ivägen för vad som ska hända karaktären). I alla fall, jag klarar inte av att göra något som hadlar om tvång med barn. Det fanns en scen i True Blood när jag var beroende av "V" när jag var (jag vet inte hur jag ska översätta detta) "shack in the cop car"när jag skrek och sprang runt. Och det fanns en 5 årig kille på plats (han var inte del av inspelningen bara var där med någon annan) han visste inte vad som hände så han började gråta och blev upprörd. Jag gick fram till honom och sa att "allt var påhittat och uppgjort, ochd et kommer bli en väldigt rolig dag, kolla på mig nästa gång ska jag skriva ännu högre!" Vi fick faktiskt en lite kul kontakt men jag kan inte göra något som skadar barn, de är för värdefulla mina barn kollar inte ens på True Blood.

Tror du att det blir en skillnad att ha många teater veteraner i True Blood?
Förutom att de är väldigt duktida skådespelare så blir det en arbetsplats med vädligt mycker respekt. Det är väldigt proffisionellt, inga divor är tillåtna, ar förberedd, häng upp dina kläder som du använt under dagen i slutet för alla är vana vid teater världen.

Vad kommer hända 2013?

Jag kommer åka tillbaka till LA för att börja spela in säsong 6 av True Blood och jag kommer spela i "Bay Street Theatre" i Sag Harbor. Så kanske kan vi sätta ihop något åt mig som jag kan göra. Men slutresultatet är att göra What Rhymes with America och jag är väldigt spänd på vad dem impulsen att skapa tar mig. (Han är med och gör pjäsen som jag tror att det är)

 

Jag tänkte för att bara kopiera intervjun på engelska men så tänkte jag ändå att jag ska översätta den så det är ju inte jättebra översättning så det ber jag om ursäkt för, men vill ni ha orginal intervjuerna eller översättningen? 

KÄLLA

/Kristina

 

RSS 2.0