Karta över Merlottes

Sånt här tycker jag är roligt! En karta över hur hela Merlotte byggnaden ser ut! Om jag hade haft sims så skulle jag lätt ha gjort byggnader som ser ut som de i True Blood! Är det någon som har testat det? 
/Kristina

Rolig bild

Jag hittade en rolig bild på en humorsida och och välde att göra om den liten så att den passar True Blood temat mer. True Blood bilden har alltså jag satt dit, innan var det en annan vampyr bild!
 
You just have to love it...
 
/Kristina

Intervju med Kevin Alejandro *SÖSONG 5 SPOILER*

För er som inte har sett säsong 5 så tycker jag inte att ni ska läsa intervjun!

 
Q=Question
 
A=Answere
Och det är egen översättning så be nice.

Q: Dina karaktärer har en tendes att dö i serier
A: Jag vet. Jag hoppas att det inte händer snart med den här killen (i hans nya serie golden boy)för jag har så kul med han. Förhppningsvis så håller andra med mig. Maila in "döda honom inte, döda honom inte" så att jag får vara kvar. man vet liksom aldrig. Jag vet att karaktärer måste lämna ibland.

 

Q: Jesus var en så bra karaktär för dig att spela. Du har aldrig haft svårt att spela gaykaraktärern.
A:
 Jag växte upp väldigt öppen, min familj var öppen. Det är konstigt för att ha växt upp i en liten stad i väst Texas.Icke dömande. De brydde sig liksom aldrig om sånt så det var aldrig något problem för mig, den största utmaningen för mig var min tanke om intimiteten. Det är med en kvinna och enkelt men det är svårt att få den samma känslan när den man kysser har skäggstubb. Hur får jag det att bli så riktigt att publiken tror på det? Det var det svåra i det hela. Eftersom det måste se verkligt ut och inte påhittat. Det är samma sak nu, jag spelar en polis och då vill man övertyga b.la. poliserna som är i publiken att tro på det eftersom de är våra största kritiker. Det är samma sak med Jesus, om han är gay så vill man att gay personer ska tycka att det ser verkligt ut. 

Vet du vad som hjälpte? Den genuina relationen och vänskapen mellan Nelsan och mig. Det är lätt att älska honom. Han är en bra man och han är en pappa och han är så olik Lafayette. Han är så blyg och mystisk och det var lätt att göra det med honom.

Q: Nu när du ahr varit utanför True Blood världen, vad är din syn på serien? Känns den lika galen från en tittares plats?

A: Den andliga delen var verkligen en utmaning. Det var intressant att göra research i den världen och du blir förvånad över hur mycket det finns online om förtrollningar och seanser och sånt som de gör. Det var intressant och utmanande att undersöka de sakerna. 

Projektet i sig var helt fantastiskt och det är det fortfarande. Det var nog en av de mest hjälpande jobb i min karriär. Att göra den rollen ökade verkligen publikens stöd. Fansen är verkligen där för dig för att de älskar dig. Ingen är där för att de vill något ont och jag känner verkligen riktigt lojalitet från fansen genom den serien. Jag skulle lätt gå tillbaka om de frågade mig idag."Hey, would you come back?’ Abso-f***ing-lutely I’ll come back".

Q: Känner du att det fanns mer historia att berätta med Jesus/Lafayette relationen?

A: Jag känner att det kunde ha varit mer men jag tror att jag gick ifrån serien perfekt för jag gick och lämnade alla att vilja ha mer. Det är bra att gå innan publiken är redo att du ska gå så det var väldigt smart att tima det så och jag hade lite med att göra med hur det slutade för dem.

Jag pratade med en av skrivarna och jag visste att jag skulle dö. Så jag sa "vad tror du om iden att den personen som älskar honom mest måste döda honom?" De tyckte att det var en bra ide och skapade det som de skapade. Det är en av de bra sakerna med att dö, att jag blir ihågkommen. 

Q: Vad måste en roll ha för att du ska skriva på den och bli uppspelt av den? Den där extra saken som rollen måste ha, det som får dig att känna "den här måste jag göra." 

A: Den måste vara smart och det måste ha olika lager. Jag måste ha möjlighet att se på den och se vad en annan skådespelare skulle ha gjort med den, och kunna ge den något annorlunda från det. För många roller kan man se hur en skådspelare skulle göra den och jag vill kunna se det för att sedan ändra den till att bli annorlunda från det. Det är det som gör att jag vill ha en roll.

KÄLLA

/Kristina


Anna, Stephen och Ryan på event

Den 24 februari så var både Anna, Stephen och Ryan på samma event. Visst är det roligt när True Blood kollegor går på samma fester och träffas? Jag tycker det är jättekul! här är lite bilder från eventet! Eventet hette 21st Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party.
 

 
/Kristina

Replik ur True Blood

Den här repliken är från första gången man träffar Lafayette och så gott som de andra som jobbar på Merlottes. Och jag bara älskar den här scenen, den är så Lafayette och är verkligen perfekt för att man ska se hur stämningen i baren är! Den är från säsong 1 avsnitt 1 (Strange Love) och jag älskar hur Sookie blir så obekväm i samtalsämnet, inte mer med det nu i säsong 5 i alla fall ;). Jag plockar ut de bästa replikerna från scenen!
 
 
Sookie: Onion rings. And if you drop a few of them on the floor ... that's fine with me.

Lafayette: Ooh! Sookie! Chicka-chicka-bow-wow! You look like a porn star with that tan and pink lipstick. You got a date?
Sookie: No! When I wear makeup, I get bigger tips!

Sookie: And I get even bigger tips when I act like I don't have a brain in my head, but ... if I don't ... they're all scared of me.
Lafayette: They ain't scared of you, honey child. They scared of what's between your legs.
Sookie: Lafayette! That's nasty talk! I won't listen to that! 
Arlene: Do you even know what's between a woman's legs, Lafayette?
Lafayette: I know every man, whether straight, gay, or George motherfucking Bush is terrified of the pussy.
Sookie: Lafayette!!!
Dawn: Ooh! What are we talking about?
Lafayette: Pussy.
Arlene: Hey! Listen, not everybody is gay! OK? Not everybody wants to have sex with you.
Lafayette: You would be surprised, Arlene people you know. That's all I'm sayin'.
Dawn: Well, I don't wanna have sex with you.
Arlene: Uh uh ...me neither.
Lafayette: Y'all bitches don't know what you're missin'. I got six gears on these hips.
Dawn: No, baby. You don't know what you're missing.You can watch her walk away ... make you wanna slap it? You wanna slap it?
Lafayette: Everybody knows that. Everybody been there. Ain't that right? John's been there!
Arlene): Take these, baby. Peaches and cream.
Lafayette: I'll give you a little cocoa.
Arlene: Peaches and cream.
Lafayette: Little cocoa. Ain't that right, John?
 
Okej det blev så gott som alla replikerna i scenen... Men ändå, hur roliga är de inte? Och stackars Sookie mitt upp i allt!
/Kristina

*SÄSONG 6 SPOILERS*

Såg en jätteintressant video. Eller jag kollade aldrig på den för det är spoilers men jag upptäckte att den fanns... Det är en film där Alan Ball pratar om True Blood's budget samt Annas graviditet. Dock kommer jag endast länka videon och inte bädda in den eftersom bilden av videon är big big big spoiler för de som inte sett säsong 5!
 
 Klicka på bilden för att komma till klippet
KÄLLA: youtube
/Kristina

Säsong 6 avsnitt 4 titeln

"I'm your man" heter avsnitt fyra. Det är en spännande titel, vem är vems man liksom? Det har såklart varit spekulationer om vilken musik som kommer vara med och Trueblood-online.com tror att det är den här som kommer att spelas under eftertexterna:
 
Det är nog möjligt, det är ju en "true blood" låt det hör man ju!
KÄLLA
/Kristina

Michael gör serier

Michael McMillian (Steve Newlin)
 
gör serietidningar om True Blood. Visste ni det? Det har kommit ut 9 stycken och han håller på men ännu en. Michael målar de inte men han skapat historierna med karaktärerna från True Blood. Visst är det roligt för han känner ju till karaktärerna väldigt bra eftesom han faktiskt har spelat emot dem...
Alcide,Eric och Jason på framsidan. Jag hade så gärna läst dem! 
KÄLLA
/Kristina

Anna och Stephen på fest

Anna och Stephen har det senaste varit på lite fester så jag tänkte lägga ut bilderna från respektive fest! Den 21 februari så var de på Tom Ford’s cocktail event för stöttningen av Project Angel Food. Kolla in Annas hår, alltså wow, jag älskar den sortens frisyr och kolla vad långt hår hon har fått!!
 


 
Dagen efter så var de på ännu en fest! De var på The GREAT British Film Reception. Där träffade de många brittiska kändisar b.la. James Frain, ni vet han som spelade Franklin Mott i säsong 3 i True Blood! De båda hade i alla fall bytt om och såg ut såhär:
 

 

 
Ser ni James? Och ser ni hur gulligt Stephen har gett Anna sin kavaj?! Hur gullig får man vara!! Jag är kär i dem!
/Kristina


 

Rolig video med Janina

Det här är en otroligt rolig intervju med Janina Gavankar. Hon är väldigt rolig att lyssna på och alla borde se den faktiskt! Och visste ni att Janina var den FÖRSTA skådespelaren/skådespelerskan som skaffade Twitter? Hur coolt är inte det?
 
 
Janina Gavankar - HBO's "True Blood" at the 6th... by MingleMediaTVNetwork
 
 
 
Intervjun är på the 6th Annual Toscar Awards det är en prisutdelning som Oscar's pris utdelningen bara det att detta är parodin av den!
KÄLLA
/Kristina

Veckans fråga

Varje år så brukar jag alltid se om alla säsongerna av True Blood och lagom när jag har sett klart sista avsnittet av sista säsongen så börjar den nyaste säsongen några dagar efteråt. Lite för att komma i stämning med alla känslorna kring det senaste som hände men också för att det är en fruktansvärt bra serie som man vill se!
 
Kommer du att se om alla säsonger nu i vår?
 
/Kristina

Replik ur True Blood

Det här är en absolut favorit! Den är från säsong 5 avsnitt 1 (Turn! Turn! Turn!) så ni som inte har sett säsong 5 så finns det STORA **SPOILERS** i den här filmen och i texten!!
 
 
Jag vet inte varför klippet upprepades flera gånger men ni märker när det börjar om!
 
 
 
Jessica: Jason is mine
Steve: I am Steve fucking Newlin, who the fuck are you?
Jessica: Who the fuck I am is an older vampire than you. Who I also am is the progeny of the king of Louisiana. Who happens to be out of town wich pretty much makes me the queen. So I'm gonna give you a choice. You let him go or the true death. There is no between.

Alan Ball vald till 8 bästa "Showrunnern"

Alan Ball som skapade True Blood har även andra serier i sitt bagage t.ex. Six feet under och den nya serien Banshee. Complex.com har en lista på de 25 bästa serieskaparna i TV och True Bloods Alan Ball blev 8 på den listan. Det är riktigt bra! Såhär skriver Complex.com om honom:
 
It’s hard to imagine the subtle Six Feet Under and over-the-top True Blood coming from the same mind, but Alan Ball is behind both shows. Ball’s fascination with death is a common theme in his work; he cites his Buddhism as the root of his interest.

Ball stepped down as showrunner of True Blood last year and recorded this farewell for his fans. His latest, Banshee, is slowly accumulating props, proving that Ball hasn’t fallen off at all.


/Kristina

 


Ryan Kwanten på 3rd Annual Streamy Awards

Ryan Kwanten fick tillsammans med Justine Ezarik hålla i 3rd Annual Streamy Awards som helst enkelt är en prisutdelning till massa olika kategorier inom film och TV serier. Den ägde rum i Hollywood den 17 februari och här kommer några bilder på Ryan och Justine!


Wow jag är avundsjuk på henne...
/Kristina

 

  


True Blood på facebook

Jag satt och kollade lite på facebook när den här reklamen på högersidan dök upp. Man blir så himla glad!
/Kristina

Nominering

True Blood har blivit nominerade för en Saturn Award som “Best Syndicated Cable Series.”  Utdelningen kommer att ske i Juni det här året. Och vi alla får ta och hålla tummarna! De andra nominerade är:
  • AMERICAN HORROR STORY: ASYLUM
  • DEXTER
  • LEVERAGE
  • THE KILLING
  • TRUE BLOOD
  • THE WALKING DEAD
KÄLLA
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JESSICA TUCK

Jag missade helt att det inte bara var Mark Hudis som fylle år den 19 februari. Det gjorde även Jessica Tuck, hon som spelar Nan Flanagan, den stenhårda taleskvinnan för AVL. Hon fyllde nämligen 50 år vilket absolut är något att fira! Hoppas att hon fick en bra dag!
 
 
KÄLLA
/Kristina
 
 

Janina 16 snyggaste tönten på TV

Ni vet hur jag alltid har sagt att Janina är så fruktansvärt snygg och att hon liksom har DET utseendet? Jag är inte ensam om att tycka det. Hon är vald i att vara bland de 20 snyggaste kändis nördarna. Hon är en riktig gamer och pratar mer än gärna om det! Så här skriver de om henne:
 

16. Janina Gavankar

Only a true gamer would freak out over the sight of a Portal 2 advertisement and cite playing Dr. Mario as the best way to unwind. If you’re now wondering where she’s been all your life, you can check her out as Luna on HBO’s True Blood.

 
KÄLLA
/Kristina

 

 


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MARK HUDIS

Mark Hudis är mannen som tar över efter Alan Ball. Så det är han som har hand om serien nu i säsong 6! Dock är det ingenfara, han har Alan Balls största förtroende och han har varit med och skrivit avsnitt i serien så jag är inte orolig alls. Jag tror att det blir precis lika bra som innan! Men i alla fall. Det är hans födelsedag idag och han fyller 45 år! Ska bli spännande att se hans jobb till sommaren!
 
Jag har varit borta de senaste dagarna men i morgon då kompenserar jag inläggen som jag har missat så då blir det full fart! Har massa kul att visa er!

KÄLLA
/Kristina

Den allra sista boken

Jag trodde att Dead Ever After var Charlaine Harris sista bok om Sookie Stackhouse men hon har skrivit ett bokslut nu till hennes böcker. Det är en allra sista tunn bok som heter “After Dead: What Came Next in the World of Sookie Stackhouse.” och med den titeln så kan man ju lite lista ut vad den kommer vara om. Ett slut för Sookie Stackhouse böckerna med andra ord. Boken kommer att komma ut 29 Oktober 2013 och såhär säger Charlaine själv om boken:
 
"I hope a lot of you read this thread today, because I’ve chosen it to make a little announcement. I just saw the cover for “After Dead,” which is the coda to the Sookie books. My publisher decided to publish it before Christmas in a separate volume. It will be a slim book containing what happens AFTER “DEA” to many of the characters I’ve created over the years. And Lisa is drawing a Sookie alphabet for the book. There are several other features under consideration for this volume, which is intended as a stocking stuffer. I’ll post more when I know it."
 

Kul att hon verkligen har ett sista avslut på böckerna. Läser ni böckerna? När Tv-serien har slutat så kommer jag att läsa alla böcker från bok 4 eftersom jag redan läst 1-3!
 
KÄLLA
/Kristina

Nelsan egna film

Nelsan Ellis är inte bara skådespelare. Han har också regisserat "Hoodoo Love" och han har även skrivit en pjäs! Han fick ganska mycket uppmärksamhet för hans pjäs "Ugly" som han skrev när han studerade. Nu på HBOGo så kan man se hans nyaste kortfilm som heter "Page 36" som han har både skrivit och regisserat!

Kortfilmen handlar om en pappa som frivilligt säljer sig själv som slav till en "underground" styrelse för att räda sin sjuka son från döden. När han har skrivit ett kontrakt med dem så förstår han att detta slaveri hotar inte bara hans liv utan även hans familj också

Den här kortfilmen kan man se ända fram till slutet av Mars om du är medlem i HBOGo. Tyvärr så måste man bo i någon av de 50 staterna för att kunna bli medlem :(. Men det är fortfarande en bra nyhet att det går så bra för Nelsan även om vi inte kan se hans arbete!

 
KÄLLA
/Kristina

 


Veckans fråga

Ni vet väl att Stephen Moyer är ifrån England och har då såklart egentligen en brittiskaccent på sin engelska. Det får vi dock bara se i True Blood under en scen i säsong 4 när man ser en flashback. Veckans fråga är då:
 
Vilken accent tycker ni mest om? Stephens brittiska eller hans accent i True Blood?
 

Här har ni två filmer så ni kan lyssna på hans accent!
 
 
 
Brittisk
 
 
Intervju med Bill Compton
 
/Kristina

Alexander Skarsgårds film

Jag lärde mig precis något nytt. Det är tydligen så att en film visas på en festival, och om filmen är tillräkcligt bra så släpp den sedan. Vad jag förstod det som så är det så. Och ni vet Alexander Skarsgårds film What Maisie Knew, den kommer att börja visas i Maj 2013! Den var alltså såpass bra att den får komma ut i världen! Och här är film postern från filmen!
KÄLLA
/Kristina

*SPOILER* Carrie Preston om säsong 6

Här är en intervju med Carrie Preston. Jag har inte läst den själv så den är kopierad rakt av från Trueblood-online.com.
 

You’re still on “True Blood,” too. Do you get recognized for different shows depending on which coast you’re on?

Yes, I do. Although, It’s not coastal per se, but I play this little game with myself when someone comes up and says, “Oh, I love you on the show.” I play a little game and I say, “‘Good Wife’?” And they’ll go, “Yeah, ‘Good Wife.’ What else would I be talking about?” Or I’ll say, “‘True Blood’?” “Totally, ‘True Blood.’ What else?” And then sometimes people will say both, but there’s definitely types there. Sometimes I’m wrong, but a lot of times I’m right. [Laughs.]

What can you tell me about the next season of “True Blood”? Probably nothing, but I have to ask.
I know you do. We have a new showrunner because Alan Ball is not running the show anymore. Mark Hudis, who is one of our writers, is our new showrunner. We also have a couple of new writers, so it’s interesting. It still has the flavor of “True Blood,” as it always will, but it does have something — a little spring in its step in an interesting way, I think. Everybody is finding the new chemistry between all of that and all those players. And of course, with “True Blood,” there’s always still a million new characters that are being introduced. I don’t know how they keep that many balls in the air and continue to juggle, but they do.

KÄLLA
/Kristina

Kommentar av Audrey Fisher

Audrey Fisher är kvinnan som bestämmer vilka kläder skådespelarna ska ha på sig och ni vet ju att när de spelade in säsong 5 så kom frågan upp "Hur kommer man gömma Sookies mage?" För Anna Paquin var ju gravid under den här tiden. Så det var någon som frågde:
 
- Hur ska vi göra med Sookies Merlottes kläder? Hon kommer inte kunna ha dem för då ser man att hon är gravid.
 
Audrey: Det är ingen fara, Sookie ska inte jobba på merlottes så mycket under säsong 5. Hon ska vara ute och rädda världen.
Anna och Audrey
 
Anna gravid på True Blood säsong 5 premiären
KÄLLA: Minns ej var jag läste detta tyvärr...
/Kristina
 
 

Fanvideo True Blood

Jag älskar som sagt såna här videor! Jag vet inte hur det är med er men så är det! Och vissa får verkligen med känslan i det. Och den som har gjort denna har verkligen lyckats!
 
 
KÄLLA
/Kristina

*SPOILER* Kommer Sarah Newlin vara med i säsong 6?

Frågan har ställt som Sarah Newlin kommer komma på besök i säsong 6, men det är tyvärr inte så troligt. Det hade varit väldigt kul om hon gjorde det. Men nej... Jag har inte läst hela texten, för jag var rädd att det fanns något spoiling aktigt i den men såhär står det i alla fall!
 

Question: Any chance Steve Newlin’s wife (played by your BFF Anna Camp) will make an appearance on True Blood this season? I kind of want to know what happened to her. —Pink

Ausiello: You and Ms. Camp both. “There’s a lot of unfinished business,” the Mindy Project/Vegas actress maintains, adding that Sarah Newlin “is probably pissed” that her husband is now an out-and-proud gay man and vampire, thus making a mockery of the Fellowship of the Sun. “She wants to come back and make her presence known.” Camp, who at this time is (sadly) not scheduled to appear in the HBO drama’s upcoming Season 6, suspects that “Sarah’s been holding down the fort at the Fellowship. Maybe she has a baby now. I wish Sarah had a baby! She’s very good with children.”

 

KÄLLA
/Kristina

Alla hjärtansdag

Det kan ju ingen ha missat att det är idag? Alla "gulliga" par som går runt och äntligen tror att allt är lugnt mellan de och deras partner. Tror ni Sookie firar alla häjrtansdag? Undra vem hon hade varit med, jag tror att hon inte hade gjort det. Hon hade nog haft fullt upp med att slåss mot vampyrer eller annat bra!
 
Vem hade du velat fira Alla hjärtansdag med i True Blood?

Välj drömkillen! Vem tror du hade uppvaktat bäst av dem?
 
 
 
/Kristina
 

Replik ur True Blood

Här är också en scen med helt underbara repliker i rakt igenom! Jag skriver upp mina favoriter!
 
Eric: Hehe it tickled...
 
Eric: You are really  beautyful
Sookie: Uhm... Thanks
 
Eric: Who the fuck is she?!
Pam: FUCK
Eric: Sorry, sorry that was rude, I'm sorry
 
Pam: Sookie, I'll be the first place they look
Sookie: They who?
Pam: The witches who did this 
Sookie: Witches? Oh great now I have to deal with witches? No, not my problem
Pam: Actually you are living in his house, so it is your problem.
Eric: Öh it's my house?
 
Sookie: Yeah, because Eric tasted me.
Eric: I did?
Sookie: Yeah, against my will so technical you fangraped me
Eric: Oh... Sorry
 
Som sagt, många goa repliker! Och wow, Alex vet verkligen hur man ska stå, jag menar kolla hans hållning, yummi!
 
 
 
/Kristina

Klä dig som Pam!

I säsong 4 avsnitt 3 (If you love me why am I dying) så hade Pam på sig en otroligt snygg och tuff klänning. Nu kan du köpa den! klicka bara på bilden på klänningen så kommer du till sidan!
 
 
KÄLLA
/Kristina

En bild som väcker känslor

Ni som har sett säsong 5 förstår vad den här bilden menar. LÄS INTE UNDER BILDEN om du inte sett säsong 5
Alltså det är så sorligt. Vad hade hänt om hon hade berättat tidigare tror ni? Hade han kommit på andra tankar...? Det får vi troligtvis aldrig få reda på. Åh jag vill så gärna ha säsong 6 och se nu, men ändå inte. För jag vet inte om jag vill veta vad som kommer hända med honom... Fast jo jag vill nog veta...
KÄLLA
/Kristina

True Blood profil

Här är en film som beskriver True Blood och även om vi alla vet precis vad True Blood handlar om så tycker jaga lltid att det är kul att höra hur andra beskriver serien! Det finns med klipp från säsong 5 så lite *SPOILER* då. 
 
 
KÄLLA
/Kristina

Hur är det att spela fairy i True Blood? *SÄSONG 6 SPOILERS*

Det är samma med den här texten. Den är kopierad rakt av, så den är på engelska för jag vågar inte läsa den ;). Men den handlar i alla fall om Mirella, ni vet den fen. Och hon pratar om hur det är att spela fe (tror jag) och så kommer det lite om säsong 6 också!
 

Kristina Anapau originally signed up to HBO’s True Blood in a small role; that of Maurella the fairy. Over the seasons, this role has grown – along with her girth after falling pregnant to Andy Bellefluer (played by Chris Bauer) – into a more substantial role.

Recently Gossip On This got the chance to speak to Kristina Anapau about her True Blood role and what is in store for Maurella in Season 6. While she is very tight-lipped about any new story lines, she did have this to say about the abundance of strong female roles (such as that of Maurella) on True Blood:

Alan Ball is incredible at shaping strong female characters, but does so in a way that people can still relate to them.  It is truly a privilege to embody one of his creations. Mauella is quite multifaceted and exudes so much regality amidst her sensuality.  It’s a pleasure to help bring her to life.

Anapau is also known for her movie roles, having starred in Darren Aronofsky’s Black Swan, a role she got, in part, thanks to her ballet background. Besides that movie, we will be able to see Kristina in the upcoming Sightings and Black Jacks.

You can view the Gossip On This interview in is entirety here.

Do you think Maurella will be back to check up on Andy and their children in Season 6? Let me know in the comments below.

 
/Kristina

Eric målning

Jag kan inte minnas att jag redan har skrivit det här, det kan vara så att jag har det och i så fall så är det inte meningen!
 
Men kolla in den här målningen av Eric Northman som Kristin Bauer van Straten har målat! Den kan nu bli DIN. Klicka på bilden för att lägga ett bud.
 
Visst är den lik orginalet? Det är såklart den här bilden hon har målat av, från säsong 5!
 
/Kristina

SÄSONG 5 **SPOILERS**

Detta är väldigt sent men jag har helt glömt att göra det här inlägget. Dock är det taget ifrån Inside True Blood och jag har bara översatt det men den här är faktiskt riktigt rolig. Det handlar om nyårslöften som man ska uppnå år 2013 och de har kopplat ihop nyårs löftena med säsong 5. Så som sagt, ni som inte sett säsong 5 KOLLA INTE PÅ DETTA INLÄGGET MER.

Nyårslöfte 1
 
- Släpp sitt förflutna
 
Nyårslöfte 2
-Ta upp kontakten med gamla släktingar
Nyårslöfte 3
-Adoptera ett djur
 

Nyårslöfte 4
- Sluta vara kaxig
Nyårslöfte 5
- Utför något snällt och oväntat
Nyårslöfte 6
- Kom i kontakt med din inre andlighet
 
 
Nyårslöfte 7
- Släpp din gamla svartsjuka
Nyårslöfte 8
- Ta fram barnet i dig
Nyårslöfte 9
- Experimentera med ditt utseende
 
Nyårslöfte 10
- Börja gymma 
Och en bonus från en äldre säsong
 
Nyårslöfte 11
- Sluta röka
/Kristina
 
 
 
 

 

SÄSONG 5 **SPOILERS**

Detta är väldigt sent men jag har helt glömt att göra det här inlägget. Dock är det taget ifrån Inside True Blood och jag har bara översatt det men den här är faktiskt riktigt rolig. Det handlar om nyårslöften som man ska uppnå år 2013 och de har kopplat ihop nyårs löftena med säsong 5. Så som sagt, ni som inte sett säsong 5 KOLLA INTE PÅ DETTA INLÄGGET MER.

Nyårslöfte 1
 
- Släpp sitt förflutna
 
Nyårslöfte 2
-Ta upp kontakten med gamla släktingar
Nyårslöfte 3
-Adoptera ett djur
 

Nyårslöfte 4
- Sluta vara kaxig
Nyårslöfte 5
- Utför något snällt och oväntat
Nyårslöfte 6
- Kom i kontakt med din inre andlighet
 
 
Nyårslöfte 7
- Släpp din gamla svartsjuka
Nyårslöfte 8
- Ta fram barnet i dig
Nyårslöfte 9
- Experimentera med ditt utseende
 
Nyårslöfte 10
- Börja gymma 
Och en bonus från en äldre säsong
 
Nyårslöfte 11
- Sluta röka
/Kristina
 
 
 
 

 

Kristin om SÄSONG 6 **SPOILERS**

Detta är spoilers för säsong 6. Jag har själv inte läst texten. Allt jag vet är att Kristin har sagt detta men jag vet som sagt inte vad hon har sagt osv. Men jag lägger först in en bild på henne och lägger texten under så att ni som INTE vill se har lättare att missa texten!
 
Things are a little complex, so we continue with the complexities in her relationships. Her relationship with Eric became strained during the season and they’re in a quite a jam.  And she has this new progeny [Tara] and they’re both gay. I don’t know where that’s going to go, but Rutina [Wesley] and I are extremely curious! I don’t know what they’re going to do with it.
KÄLLA
/Kristina
 

Veckans fråga

Jag tänkte kolla av läget med er hur långt ni har kommit i True Blood tittandet. För jag tar lite förgivet att alla har sett säsong 3 eftersom den har gått på svensk TV, med andra ord så borde alla veta vad Sookie är (om ni inte är nya tittare såklart) så jag behöver inte skriva *Spoiler* när jag nämner vad hon är för något t.ex. Sedan tar jag inte förgivet att ni har sett säsong 4 och 5 eftersom de bara har sänt i USA så när jag skriver om saker som händer i de säsongerna så skriver jag alltid *spoiler* innan. 
 
Detta är helt enkelt för att underlätta för er, så inte ni blir spoilade om ni inte vill. Så om alla svarar att de har sett säsong 4 så kommer jag börja skriva ut mer saker som händer i den säsongen och utan spoilervarning. För då kan vi även diskutera lite sånt som har hänt i den säsongen. Så berätta hur långt du sett! 
 
Hur många säsonger har du sett av True Blood?
 
/Kristina

Klä dig som Eric!

I säsong 5 avsnitt 2 (The Authority always wins) så har Eric på sig en t-shirt som är väldigt snygg. Och en liknande T-shirt kan man hitta här. Den är inte percis likadan men tillräkligt lik!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Joe i The Talking Dead

Den 17 Februari så kommer Joe Manganiello vara med i en show som heter the talking dead. Det är Chris Hardwick som håller i talkshowen och där pratar de om avsnitt från The walking dead med sina gäster som är kändisfans, castmedlemmar och anant folk som har varit med och spelat in serien. Jag antar då att Joe är ett fan av the Walking dead. Vi får se vad han säger om det den 17 Februari alltså!
 
 
KÄLLA
/Kristina
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JIM PARRACK

Idag så fyller den briljante Jim Parrack 32 år! Grattis Grattis, hoppas att han har en kanon bra dag och att allt med han nya film går bra och sånt! Snälle goa Hoyt...
 
KÄLLA
/Krisina
 

Kommentar av Alexander Skarsgård

Den här är väldigt rolig, ni får läsa de från bilden. Jag gillar verkligen hur han undviker frågan och bara "ne de är söta"! 
 
Kommentaren är inte från detta tillfället men kommentaren är sagd utav Alexander Skarsgård! 
KÄLLA: minns inte var jag hittade den... antingen HÄR eller HÄR
/Kristina

Bilder från inspelningen *halv spoiler*

Jag hade rätt om bilden på Stephen Moyer när har regisserade, det var utan för det där fins huset ni vet! Detta är alltså bilder från säsong 6, det är egentligen inga spoilers man ser ju liksom bara plakatet. Men jag kisade ändå när jag sparade bilderna... 
 
 
/Kristina
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DEBORAH ANN WOLL

Idag fyller ingen mindre än Deborah 28 år! Hon är verkligen helt fantastisk på det hon gör, tänk vilken tur att skaparna av True Blood valde att ha med Jessica (hon finns ju inte i böckerna). För annars är det inte säkert att vi hade fått träffa denna kvinnan!
 
 

 
Lägger även in den här vackra videon som ni har sett förut när Deborah sjunger!
 
KÄLLA
/Kristina

Jim Parracks nya film!

Jim Är med i en ny film som heter Riddance och den handlar om två människor som gömmer sig för världen i en stuga i skogen. En av dem har en hemlighet som kommer påverka dem innan natten är slut... Riktigt spännande låter den och trots att det är en dramatisk, psykologisk thriller så måste jag nästan se den, jag gilalr inte läskiga filmen men jag tar den för Jim ;)

 

KÄLLA

/Kristina


Replik ur True Blood

Det här klippet är asgrymt, det är goa repliker rakt igenom så jag kommer skriva upp de bästa som jag gillar!
 
Arlene: Eggs, Tara y'all seen Sam?
Tara: He ain't here. he blew of the holiday with the little miss employee of the moth.
Arlene: Thank you Jesus and santa claus and hare krishna
 
Arlene: Excuse me, it says ladies on that door.
Lafayette: So what are you skank holes doing in here?
Tara: Watch yourself, bitch
Lafayette:  I am and I is gorgeous
 
You gotta love Lafayette and his grammar!
/Kristina

Ny titel på avsnitt 3

Nu har de ändrat titeln på avsnitt 3 i säsong 6 (here comes the sun)! De ändrar ju ibland avsnittsnamnen, förra året var det väldigt mycket ändringar på avsnitt 11 (i säsong 5) först skulle den heta Finally, sedan the song of the dead fairy och till slut blev det sunset! Så det är mycket möjligt att de kommer ändra igen, nu lät det som om jag var negativ till ändringarna på titlarna men det är jag ju såklart inte! Det är ju bra att de ändrar om de inte är nöjda med första valet så att det blir en bättre titel som passar avsnittet bättre! 
 
I alla fall så heter avsnittet "Abducted" vilket betyder ungefär kidnappad, vet inte om jag vågar se det avsnittet, såna titlar slutar aldrig bra. Det har i alla fall varit nya spekulationer på vilket musik det ska vara med i avsnittet och den här låten (som är otroligt bra tycker jag) heter Abducted så vi får se om den dyker upp till sommaren!
 
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

Stephen Moyer regisserar

Kolla in bilden! Är det inte Stephen som sitter och regisserar första avsnittet från säsong 6? Om man kollar på fönstrena så ser det lite ut som om de skulle kunna sitta på det där fina huset som jag skrev om som de skulle filma vid för några dagar sedan, tycker ni inte? Vilket jobb Stephen gör alltså. Helt underbart!
 
KÄLLA
/Kristina

Eric, is that you?

Jag såg på en rolig sida en bild som genast förde mina tankar till True Blood och Eric Northman. Tyvärr kan jag inte bädda in bilden då den är rörlig men kolla in den HÄR LÄNKEN
 
Men visst påminner det om när Eric hoppar ut ur Lafayettes bil ;)?
 
 
Jag har ingen aning om varför klippet visas två gånger i samma klipp...
/Kristina

CK film med Alex

Ni minns att Alex var med i en reklamfilm för Calvin Kleins parfym? Nu finns det en till film ute med Alex och Suvi. Riktigt spännande och Alex är mer än het i klippet ;)
 
 
KÄLLA:youtube
/Kristina

Titel till Avsnitt 3 av Säsong 6 SPOILERS

SPOILERS VARNING för dig som inte vill veta något om säsong 6:
 
Nu har titeln på avsnitt 3 av säsong 6 släpps. Avsnittet kommer heta “Rock Hard Times”.

Säsong 6

Avsnitt 1 - ''Don't Let me be Misunderstood''
Avsnitt 2 - ''Here Comes The Sun''
Avsnitt 3 -  “Rock Hard Times”
Avsnitt 4 -  
Avsnitt 5 - 
Avsnitt 6 - 
Avsnitt 7 - 
Avsnitt 8 - 
Avsnitt 9 - 
Avsnitt 10 - 

TRUE BLOOD Season 6, Episode 03, “Rock Hard Times”

Writer: Mark Hudis
Director: Howard Deutch
Start Date: Approx. 2/6/2013
Location: L.A.
Air date: estimated: tbd

 

Nya karaktärer:

 

[BEVERLY HUTT] a guest star part, 50-year-old woman who was a friend of Sookie/Jason’s parents and answers their questions about them.

 

[YOUNG BEVERLY HUTT], 30 year old, (seen in a flashback),

 

[4 MISCHIEVOUS/SILLY FAERY GIRLS] (who are younger versions of 4 faeries as seen in a flashback),

 

[30 TO 50 YEAR OLD HOSPITAL NURSE] who attempts to calm a patient,

 

[8 YEAR OLD SOOKIE] (also seen in a flashback)

 

[2 CADDO PARISH SHERIFF DEPUTIES] who visit Sam at his home.

Källa


Er favorit karaktär och min

Nu har ni svarat på vem ni gillade bäst, eller ja, vem ni helst hade varit. De ni helst hade velat vara är:

Jag tycker att ni har gjort bra val ;) Jag håller absolut er med alla dessa, mina starka kandidater är nog Sookie, Tara och Russell också... Jag menar, de är båda otroligt coola!
/Kristina
 
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN RUTINA WESLEY

Jag har varit borta i helgen och kunde därför inte skriva detta då... Men den 1 Februari så fyllde ingen mindre än Rutina Wesley 34 år!! Grattis till henne och hon borde få många tack för sitt geniala arbete i True Blood!
 

KÄLLA
/Kristina

Svar om säsong 5

 
I den 5 säsongen så finns det 12 avsnitt, precis som i alla andra säsonger UTOM säsong 6 som endast kommer att ha 10 avsnitt om du undrar varför det endast blir 10 avsnitt så läs DETTA INLÄGGET
/Kristina

Veckans fråga

Jag har ju märkt att många av er gillar Eric Northman gaaaaaaaaanska mycket, så nu till veckans fråga.
 
Vad är det som du gillar bäst med Eric? Vad gör han till den där speciella tycker du?
 
 
/Kristina

Klä dig som Lafayette

Äntligen ett plagg från Lafayette eller hur ;)? Den tröjan som han har på sig är från säsong 5 avsnitt 3 (whatever I am you made me). Och det är faktiskt en historia bakom den här tröjan, storyn bakom tröjan är såhär att det är Taras favoritfärg först och främst och hjärtat på tröjan representerar hans brustna hjärta för henne. (:o vad är det som har hänt med Tara egentligen?) Vad har INTE hänt med Tara hon är ju alltid med om hemska saker så det är ju inget konstigt. 
 
Tröjan är från Wildfox där de har lite som "tema" med det stora hjärtat, jag hittade ingen tröja som var precis likadan men liknande!
Klicka på bilden för att kunna köpa tröjan!
KÄLLA
/Kristina
 

True Blood Cast and Crew på Twitter!

Nu kommer jag att skriva en lista på de som har Twitter. Listan är såpass uppdaterad att även de från säsong 5 är med och på slutet har jag en liten överraskning... Och jag ska tillägga att listan är tagen från Trueblood-online.com
Och vet ni vem mer som har twitter? Jo nämligen Anna Paquin!! Hon har inte en öppen twitter dock men hon har accepterat mig och eftersom hon har skrivit den på hennes facebook fanpage så antar jag att det är okej att jag länkar den, jag har ju fått länka till hennes andra sidor och här finns det ju inga "haters" utan bara folk som gillar True Blood på riktigt! Så följ Anna Paquin och skriv något snällt till henne!
KÄLLA 
/Kristina

True Blood säsong 6 avsnitt 3 (inte spoilers)

Vi har fått reda på titeln till avsnitt 3 av säsong 6. Titeln är Rock Hard Times och låter som man tror är med i slutet är denna:
 
 
Jag tycker att den är bra! Passar till True Blood liksom. Undra vad som händer i tredje avsnittet jag vet i alla fall att när avsnitt 3 har sänts så borde vi ha fått reda på om det blir en sjunde säsong eller inte.... Men om vi ska göra en liten sammanfattning så ser avsnitten ut såhär:
 
Don't let me be misunderstood
Here comes the sun
Rock hard times
 

Som sagt, man är ju inte helt hundra på att det är dessa låtarna som kommer att spelas, det är endast spekulationer!
 
KÄLLA
/Kristina
 
 

Kommentar av Anna Paquin

Jag satt och läste en intervju med Anna Paquin, shit vad rolig hon är alltså!
 

Q. How good of a waitress are you and what do you think of Sookie’s abilities?

Anna: Terrible, I’m never there. I’m always off having sex with a really cute guy. Rubbish waitress. Terrible waitress.

 


 
/Kristina
 

RSS 2.0