Död i True Blood säsong 6 *SPOILERS*

Det har kommit information om att en "stor död" kommer att ske i säsong 6, inte i slutet av säsong 6 med i den andra halvan. Vilket betyder att döden som komemr att ske, dess konsekvensen kommer vi att få ta del av redan i den här säsongen! Tror de flesta som sett säsong 5 kan ana vem det handlar om... Tyvärr. Dock så är ju detta inte såklart den enda som kommer dö, men det är nog en väldigt viktig död om man kan säga så.
 
 
Så här skrivs det i alla fall och jag översätter inte eftersom jag inte vill läsa själv. Men jag tror ni fattar!
 
Jessalyn P.: Summer time means True Blood time! Spill!
Sookie wants her life back! Everything is spinning out of control! The humans are pissed! The vampires are even more pissed! Basically, True Blood is going all out this year. Just watch the season six trailer and you’ll see what we mean. Plus, that big death that’s happening this season? It might happen a lot sooner than we originally thought. It’s in the second half of the season, but before the finale.
 
KÄLLA
/Kristina

Kommentarer
Postat av: Linda

Har en stor känsla av att det kommer vara Jason. Hoppas inte det då han är en av mina favoritkaraktärer, men han har ju blivit helt vampyr hatande nu och känns som det kommer sätta han i en del trubbel. Men kanske är det Bill också? Han är ju helt wacko nu och det kanske inte går att få honom normal igen. Det stora ryktet är ju Eric men det är verkligen inte sant, mest fanälskade karaktären skulle inte kunna dö.

2013-05-09 @ 11:38:17

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0