Scott Schaeffers kortfilm the Carrier

Vem är Scott tänker ni? Jo det är en regissör från True Blood. Han var under 2011 första assistent regissören (Jag vet inte hur man översätter det) på True blood och han regisserade en film under 2010. De spela in under 4 dagar och sedan så satte ihop den och allt det under 5 månader. Vad är det som är så speciellt med den här filmen då? Jo dels så släpps den på iTunes den 28 Maj vilken är om två dagar. Men det är inte bara Scott som är från True Blood som har medverkat i den här filmen.

 

Anna Paquin, Mariana Klaveno, Carrie Preston and Deborah Ann Woll. Är med som skådespelerskor. Och jag har sagt det förr men säger det igen. Tänk vad kul när skådisar som redan känner varandra från en annan film/tv-serie får jobba tillsammans. Sånt tycker jag verkar jättekul! Men Scott fick mer hjälp av människor från True Blood, redigeringen gjordes av True Bloods Mark Hartzell (som redigerar filmer) och kläderna hjälpte J.R Hawbaker till med (han är kläddesigner på True Blood)

 

Det är verkligen kul när de sammarbetar såhär med varandra och hjälper till med andras verk. Som en riktig familj är de :)

KÄLLA

/Kristina

 

 


Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0