Kristin intervju med "Marie"

Igår var Kristin Bauer van Straten med i talkshowen "Marie" där pratade hon om True Blood, hur hon träffade sin man och dokumentären "out for Africa". Jag tänkte att jag skulle skriva ner hur hon träffade sin man nu.
 
Kristin hade varit singel i 4 år och hon började känna att nu får något hända, jag måste bjuda ut någon kille och träffa. Hon var på din doktors kontor och på en ända lediga stolen så fanns det en CD skiva. Hon frågade om det var ledigt och vems CD skriva det var och en kvinna sa att det var ledigt och så började hon prata om CD:n och sa att den var så himla bra, hon pratade på ett tag om vilket bra band det var så när Kristin kom hem så köpte hon CD:n på iTunes och lyssnade om och om igen. Hon hittade även en video på internet på bandet och på sångaren och hon började fantisera om att hon kan bjuda ut honom.
 
Hon sökte på honom på internet och kom fram till hans MySpace sida och skickade ett mail till honom där hon sa att hon älskar hans skiva och lite så och hon fick inget svar tillbaka. Hon skickade ett till, inget svar. Hon skickade ett sista för hon ville veta om han inte fick mailen eller om han hade fattat att hon var galen. Och då mailade Abri's (sångaren) maneger Abri's telefonnummer till Kristin och hon ringde honom...
 
Han svarade och sa hej och Kristin visste inte vad hon skulle säga så hon sa liksom "Hej... jag heter Kristin Bauer, eeh" Sedan började hon bara snacka, hon pratade om hans musik, om Africanska elefanter (Abri bodde i sydafrica och var bara på besök i USA) tillslut avbröt han henne och sa, vi ska ta en kaffe tillsammans. Och det var så de träffades. 6 månader efter att de tog den kaffen så gifte de sig. 
 
Alltså hur vacker historia är inte det? Den är 100% sann men det är helt sjukt. Vad modigt av henne och tufft! Kristin stalkade en kille som hon sedan gifte sig med ;)
 
KÄLLA
/Kristina
 
 

Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0