Premiärer!

Nu tänka jag ta och lägga upp några bilder och blir text om de premiärerna som skådespelarna har varit på det senaste. Jag ville inte lägga ut en premiär/inlägg för det kan bli lite långttråkigt för er, men det är ändå intressant att veta vilka premiärer som de går på!
 
Den 11 Januari 2013 så var Alfre Woodard på  the Cinema For Peace Foundation’s 2013 Gala For Humanity på Beverly Hills Hotel. Det var alltså ingen premiär utan en gala. Men jag tänkte inte översätta namnet för det blir väldigt konstigt då. 
Sedan var hon även den 15 Januari 2013 på PBS Portion- Day 2 of the 2013 Winter Television Critics Association Press Tour i Langham Hotel i Kalifornien närmare bestämt Pasadena
Även Joe har gått på premiär till "The last stand" den 14 Januari 2013. Den var i Kalifornien och anledningen till att han gick på den är att han ska vara med i Arnold Schwarzeneggers nya film "The Ten" som kommer 2014. Och Arnold är med i The Last Stand så det var lite kompissupport från Joe's sida för att Arnold har återvänt tillbaka till filmandet.
Och sist men inte minst. I morgon alltså den 20 Januari så kommer Alex nya film The East att ha premiär på The  Sundance Film festival. Alex spelar i filmen en kille som heter Benji. Och det verkar som att han kommer att gå på premiären!
KÄLLA: Alex, Joe, och Alfre
/Kristina

Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0