Kommentar av Stephen Moyer

Den här kommentaren tycker jag är otroligt roligt. Stephen Moyer är inte hans riktiga namn, han hette innan Stephen Emery och kommentaren han säger är under ett avsnitt med kommentarer. Det är han, Alex och John Dahl (regissören) och under avsnittet så har de pratar lite om att Stephen innan hette Emery och i slutet så säger de såhär när de ska avsluta och säga sina namn.
 
John: I was John Dahl
Alex: I was Alexander Skarsgard
Stephen: And I was Stephen Moyer, or I was Stephen Emery but now I'm Stephen Moyer.
 
Jag tycker det är en jätterolig kommentar. Han verkar verkligen vara en riktig kul människa som har bra skämt! Såklart är kommentaren roligare att höra men jag har tyvärr inte det klippet men ni får köpa DVD för det är så värt det!
 
/Kristina

Denis O'hare i ny film

Denis O'hare kommer att vara med i en ny film som heter Dallas Buyers Club. Den handlar om en man som heter Ron Woodroof som har en sjukdom och för att bli frisk från den så utforskar han alternativ medecin. Filmen kommer är spelas in i New Orleans och Denis kommer att spela en doctor i filmen och det tror jag att han gör alldeles utmärkt!
 
Den här mannen Woodroof är från Texas och hittar mycket effektiva AIDS medeciner som han smugglar in till staterna som kan hjälpa han och andra som behöver medecin. Filmen kommer att komma ut 2013 och jag är absolut sugen på att se den. 
 
KÄLLA
/Kristina
 

 

 

 

 


Replik ur True Blood

Den här repliken är en SPOILER för er som inte sett säsong 4 så om du inte har sett säsong 4 så kolla inte filmen och läs inte texten. Detta är ganska lång replik men det som jag har strukit under är det jag gillar bäst! Och jag ber om ursäkt för textningen!!!
 
 
Pam: I can feel myself rutting
Eric: I'm sorry, are you afraid? 
Pam: Fuck you, pieces of me are falling of I'm pissed. I'm not gonna die like this we need to get out of here and get the bitch who did this to us.
Eric: No, no king Bill belives we are a danger to are kind
Pam: Let me tell you a little something about king Bill. He's a self loading, powerhunger pompous little dork and you hate his guts! 
Eric: That is treason
Pam: Eric! Snap the fuck out of it, you have no loyalty to Bill Compton you are a viking vampire, and god, and you bow to no one. If someone crosses you, you rip out their liver with one fang.
Eric: No
Pam: I have been with you in over a hundred years. We've traveled the world togehter, killing and fucking and laughin.
Eric: I don't remember that
 
 
 
/Kristina
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JANINA GAVANKAR

Det är verkligen många från True Blood som har sina födelsedagar i November, vi har ju haft födelsedagar flera dagar i rad nu! Idag är i alla fall Janinas tur att fylla 32 år och vi önskar henne allt grattis för det är hon verkligen värd. En sån duktig och talangfull kvinna som hon är! Och så otroligt vacker!
 
 
KÄLLA
/Kristina
 

Angående länkarna

Just det, det funkade inte heller när jag gick in på dem. Men om ni vill se spoilerna så gå in på Trueblood-online.com och scrolla ner lite till spoiler så kommer ni att hitta dem! Och jag glömde repliken idag men den kommer i morgon!
 
Ta den här roliga bilden som plåster på såren!
/Kristina
 

NYA SPOILERS

Nu finns det nya spoilers till True Blood säsong 6. Jag har själv inte läst texten så jag har ingen som helst aning om vad det handlar om (jag höll handen för skärmen så att jag inte skulle se). Men om ni vill läsa om spoilerna så har jag två länkar HÄR och HÄR. Jag tror att den ena i alla fall är någon "casting spoiler". 
Jag älskar verkligen den här bilden. Man ser verkligen hur roligt de har tillsammans och vem smälter inte för Alex blick?
KÄLLA: Trueblood-online.com
/Kristina
 

En så mysig film

Den här filmen är så mysig, man ser lite "behind set" med Alex, Stephen och Anna. De har precis filmat/ska precis filma men har en liten rast. Och Stephen charmar sina fans som han gör helt fantastiskt bra!

 
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN RYAN KWANTEN

Vem förtjänar inte en fantastiskt födelsedag om inte Ryan Kwanten? Han är ju en sådan fantastisk skådespelare och verkar vara en kanonbra person! Jag önskar han all grattis som han kan få! Och idag är hans dag då han fyller 36!
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

Svar på kommentarer

Nu tänkte jag ta och svara på lite kommentarer här! 
Första: Säsong 5 har visats i USA och lite andra ställen. Nu i Januari så kommer de börja visa säsong 4 här i Sverige!
Andra: Ser man på! Jag trodde att man kunde lita på IMDB men icke sa nicke! När jag kollade på True Blood Wiki så står det att hon är 39 precis som du sa! Så det tackar jag för, för att du är så vaken det är jättebra. Det kan jag inte annat än tacka dig för!! Och tack för resposen, jag älskar också den här bloggen, tycker den är jätterolig att skriva på!
Tredje: Kul! Jag tror att vi fick någon länkning av någon eller något för en dag så fick vi plötsligt massa besökare. Om du hittade oss via en länk så kan du väl säga vilken :)!
 
/Kristina

Inspiration till True Blood

Den här kommentaren fick jag in för ett tag sedan och jag var ju genast tvungen att kolla in sidan. Jag hade ingen som helst aning att de myterna kom från Sverige (Antar att du menar vampyrer osv). Riktigt spännande. När jag kollade på sidan så var det även lite "True Blood" känsla över bilderna! 
Jag menar kolla in dessa bilderna visst är det lite True Blood säsong 2 över dem? Klicka på bilderna för att komma till han hemsida/blogg eller klicka helt enkelt bara här. Riktigt värda bilder att se!
/Kristina
 

Kristins födelsedagspresent

Nu kan du ge Kristin en sorts födelsedagspresent. På hennes och hennes mans facebooksida så skriver hon såhär:
Så klicka på bilden eller klicka här så kommer du till sidan som du kan skriva in dig på. Tar knappt 30 sekunder och allt du behöver skriva är ditt namn och email och om du vill kan du skriva en kommentar. Jag har redan gjort det och det var jättelätt. Ge Kristin sin födelsedagspresent det är så lätt, och det räddar liv!
 
/Kristina

Joe i Stockholm!

Alltså ser ni eller? Joe Manganiello, Alcide, var i här i Sverige den 21 november. Jag hade INGEN aning om det!! Synd att jag bor på andra sidan landet annars hade jag lätt tältat utanför hans hotellrum. Alltså fattar ni var coolt att han har promenerat i samma land som oss. Tänk att få träffa honom, wow!
 
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KRISTIN BAUER VAN STRATEN

Idag är det också en stor och viktig dag för idag fyller ingen mindre än Kristin 46 år. Hon är en sån fantastisk person jag ÄLSKAR hur hon spelar Pam, det är genialiskt. Pam är nog en (av många) av huvudfavoriterna i True Blood och Kristin som person verkar så himla bra. Hon värnar om djurens bästa vilket jag också gör och hon vill verkligen förändra världen till en rättvisare värld. Jag ser verkligen upp till henne. Grattis på födelsedagen!
 
 
KÄLLA
/Kristina
 

Keep calm

Ni vet "Keep Calm and carry on" det finns ju massa såna olika texter och här hittade jag några roliga om True Blood!
 
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHARLAINE HARRIS

Wow idag är det inte vilken dag som helst. För exakt 61 år sedan så föddes en kvinna som skulle komma att förändra våra liv. Det var hon som skrev True Blood böckerna, eller som de heter, The Sookie Stackhouse Novel. Wow vilken kvinna, vi har så mycekt att tänka henne för, alla de underbara historierna som sedan kunde bli en serie. TUSEN TACK Charlaine Harris!! Och Grattis på födelsedagen!!
 
 
KÄLLA
/Kristina

 

 

Veckans fråga

Ni vet att i de allra flesta vampyrfilmer/serien så finns det även varulvar. Men True Blood gör lite annorlunda där för många gör en egen sorts varulv men True Blood gör ju egentligen inga varulvar utan varulv för dem är när en människa kan shifta till en VARG. En helt vanlig varg inget annat. Så min fråga till er är:
 
Vilket tycker ni är bäst, att man hittar på en egen varulv eller att man gör som i True Blood att människorna blir vargar?
 
 
/Kristina

 
 

Angående spoilers

Nu börjar ju snart inspelningarna av säsong 6 och spoilerserna kommer börja komma på löpande band. Jag personligen vill inte bli spoilad och kommer därför inte lägga upp några spoiler på bloggen. Fanny kanske kommer göra det, det är upp till henne. Men jag vill inte veta. Jag gillar bäst när hela säsongen blir en stor överrskning. Därför kommer jag när inspelningarna börjar hålla mig ifrån True Blood hemsidor och facebooksidor osv. Så mellan Januari-juni så kommer jag endast uppdaterna med olika filmer/intervjuer/roliga bilder/rolig information om skådespelarna/filmtips där True Blood skådisar är med i osv. Jag kommer med andra ord inte uppdatera med nyheter inom True Blood världen. 
/Kristina

Var med i True Blood!

Det är mycket tävlingar på gång nu. Jag har bara med några av dem. I den här tävlingen så ska man lägga ett bud och man vinner ett besök hos True Blood och man får vara med och träffa alla där PLUS att man får en "walk on" roll. Det betyder alltså att man komemr synas i serien. Man får inga repliker eller så men man kommer gå förbi under någon scen. FATTAR NI VAD COOLT?
 
Det är nästan så att man inte kan fatta att något sånt ens kan finnas!
 
Klicka på bilden för att komma till tävlingen. DU HADE KUNNAT STÅ DÄR I JUST DENNA BILDEN (fast i säsong sex då såklart...)
KÄLLA
/Kristina

Vinn ett par boots

Nu kan DU vanlig dödlig människa vinna ett par boots som är gjorda av mannen som gör bootsen till True Blood!! Du får alltså ett par boots som är samma design på som Alex och Deborahs boots! Tänk dig att gå runt i ett par likadana skor som de två! 
 
Detta är för att EJ Scott samlar in pengar till forsking om hans ögonsjukdom. Allt du behöver göra är att buda HÄR och skorna kan bli dina! Detta är dock inte allt! Deborah kan även, om du vill, signera skorna när de är klara eller så kan Deborah signera en bild till dig!
 
KÄLLA
/Kristina

Joe pratar om HIMYM

Här är en video från en intervju med Joe och lite han som spelar Marshall. Joe pratar om hur det är att komma tillbaka till HIMYM och om hur det faktiskt var den serien som han började vara med i och började synas lite. Sedan gjorde True Blood honom jättestor!
 
 
/Kristina

Stephens kommentar

Den här kommentaren tycker jag är så rolig! Det är Stephen som säger den när han svarar på frågan hur det är att vara gift och umgås på jobbet och sedan när man kommer hem. Hur gör de?
 
Stephen: Well when it gets really dull (jag hör inte vad han säger just det ordet så säg gärna till vad det är!) you get like a third person, like Alex and it's just sort of spicing it up a bit. You know and obviously we've tried that stuff at home just to make it a little bit, you know, just how it's going to work out on set.
 
 
 

Han säger det så seriöst också och det är riktigt roligt! 
/Kristina

Ny film för säsong 6 SPOILERS

Jag ska vara ärlig, jag har inte sett filmen för jag vill inte bli spoilad om vad som händer i säsong 6 så jag har helt enkelt ingen aning om filmen är bra eller inte men jag tycker ändå det är rättvist att jag visar den för er!
 
 
/Kristina

Ännu mer tvillingar!

Tvillingarna bara rullar in för True Blood skådespelarna!! Först fick Sam Trammell tvillingar, Sedan Stephen och Anna och nu är det Marshall Allmans tur att få två små barn! Hans fru är Jamie Anne Allman och hon är också skådespelerska. Hon är känd från filmer som The Killing. Vet inte när de kommer men de är på väg och det är så roligt för dem!
 
 
KÄLLA
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LINDSEY HAUN

Idag fyller Lindsey 28 år!! Det är hon som spelar Sookies kusin Hadley! Grattis Grattis på henne!!
 
 
/Kristina

Joe i HIMYM

Joe Manganiello var med i senaste How I met you mother avsnittet! Han spelar Brad som är Marshalls gamla kompis. Han var väldigt rolig och kolla på magen han fick ha under inspelningarna! Man märkte ganska fort att våran werewolf hunk inte riktigt var och såg ut som han brukar ;) Avsnittet hette The stamp tramp!
 
Detta är ju mer som vi känner igen han ;)
/Kristina

Replik ur True Blood

Det här är en så otroligt rolig replik, jag skrattade riktigt gott när jag hörde den första gången! Scenen är ganska lång men den är rolig så gott som hela vägen igenom så kolla den. Men kolla BARA om du har sett säsong 4!
I början av klippet är det en rolig replik som är såhär:
Bill: Miss Flanagan, we've been expecting you.
Eric: Hi Nan, and gay Stormtroopers
 
Sedan har vi det absolut bästa!
 
Bill: Go ahead, she belongs to neither of us. 
Eric: She smells fantastic, but that's hardly worth dying for
Nan: You're bluffing. I saw the way you both looked at her. Hungry puppy dogs, slobbering over the same juicy bone. You Fucking...
Bill: We are not fucking PUPPY DOGS
 
 
 
/Kristina

Svar på kommentar

 
Jag tror precis som du! Det är det som är så synd att man inte kan hänga emd varandra utan att "vara tillsammans". Jag kan tänka mig att Alicia är ganska ny i Hollywood-världen och att Alex kanske ville "hjälpa" henne lite? Och så det är ju med alla det vet man, är man utomlands och stöter på några svenskar, då börjar man ju snacka med dem men man hade aaaaaaaaldrig snackat med dem om man träffades i sverige!
/Kristina

Vacker film

Såg den här på facebook. Gud vilken vacker film och snyggt gjrot och fin låt, alltså när de började prata i filmen så kunde jag knappt hålla tårarna borta, jag saknar de så :(.
 
 
/Kristina

Alex och Alicia?

Har ni hört om det ryktet? Att Alexander Skarsgård och Alicia Vikander ska tydligen har dejtat sedan 2011? Jag fick reda på det idag, vad är detta! Alicia Vikander var ju b.la. med i Andra Avenyn och kronjuvelerna, där hon spelade mot Bill Skarsgård, Alex lillebror. Jag har ingen aning om detta är sant och står ganska neutral i den frågan. Jag har inte hört något vad Alex har sagt och då låter jag det vara.
 


KÄLLA: Typ alla skvallertidningar
/Kristina

Svar på Veckans fråga Spoiler

Angående förra veckans fråga, om jag trodde att Jessica skulle göra Jason till vampyr.
 
Jag var helt övertygad om att hon skulle göra honom till vampyr! Jag började till och med tänka typ "oh nej ska de göra han till vampyr, hur kommer han vara och hur kommer det då bli" osv jag tvivlade faktiskt lite så jag var helt inställd på att Jason skulle bli vampyr. Plus att när jag innan jag sett avsnittet så klickade jag in mig på Trueblood-online.com och då ser jag rubriken "Jason meets his maker" så jag trodde verkligen på att vi skulle få en ny vampyr.
 
Jag är glad att det var fejk bara, vem vet. Han kanske passar som vampyr sedan men just nu så tror jag inte att det hade passat att han blev vampyr. Skulle han ändå ha varit gammla dumma jason även som vampyr? Vem skulle han vara osv.
 
/Kristina

Janina Gavankar i Arrow

Janina ska vara med i den nya serien Arrow. Hon kommer att spela en karaktär som kommer dyka upp under flera avsnitt. Hon ska spela McKenna Hall som är en polis. Hon kände Oliver Queen (gissar att det är någon huvudkaraktär) förr, när han var en riktig gangster. Deras väger kommer att korsas när en ny drog kommer till staden och de får alltså med varandra att göra. Kul för henne att vara med i en till serie tycler jag! Arrows komemr att sändas i USA kl 20.00 på Onsdagar så om kan ju streama lite efter den tiden om man vill se serien!

 

 
KÄLLA
/Kristina

True Blood är nominerade

True Blood är nominerade i ännu en tävling! Det är People’s Choice Award som har en kategori som är “Favorite Premium Cable TV Show” och det är där True Blood är nominerade. De slåss mot dessa andra program:
Klicka på bilden för att rösta. Rösta många gånger på True Blood!
Bilden tog jag i från trueblood-online.com
KÄLLA
/Kristina

Veckans fråga

Veckans fråga blir:
 
Vilken är din absolut favoritscen som du kommer på nu på rak arm?
 
/Kristina

Respons!

Kommer ni ihåg när jag skrev Grattis på Michael Mcmillians facebook sida? Och han gillade!! Såg detta när jag loggade in idag!
 
Ja jag vet att Sarah Newlin inte finns på riktigt BUT STILL!!! Och igår skrev jag till The Bill Compton appreciation society och fick svar tillbaka!!! Det går bra nu!

/Kristina


Alex som Tarzan!

Lyssna på den här roliga nyheten! Dethar ryktas om att Alexander Skarsgård funderar på att spela huvudrollen i Tarzan! Kan ni tänka er våran favorit Viking Vampire att svinga runt i lianer bland träden? Det hade varit fantastiskt att se! Variety har även berättat att detta rykte är sant och att Alex är toppkandidaten för rollen som Tarzan så det finns en möjlighet att vi ser Alex som Tarzan!

Regissören till den här Tarzan filmen är han som har regisserat de senaste 4 Harry Potter filmerna! Så vi snackar ju kvalité här! David Yates’, regissören ser fram emot att Alex skulle spela rollen i filmen, dock har inte Alex fått någon officiel erbjudande att få rollen i filmen. Tanken är att de ska börja spela in filmen i början av nästa år och fram till sommaren. Frågan är om Alex hinner det med tanke på att han ska spela in True Blood samtidigt.... 

Var vill ni helt se honom, som viking vampire eller som Tarzan? Dum fråga, vår blonda viking vill vi ju inte förlora!

 

KÄLLA

/Kristina

 

 


Film comic con

Kolla in den här filmen. Det är från Comic con 2012, en intervju. Hela intervjun är rolig men Joe och Kristin är extra roliga i slutet!
 
 
/Kristina

Y'all ain't gonna belive this

Visste ni att Kristin Bauer van Straten och Carolyn Hennesy kände varandra innan de träffades på True Blood? De jobbade tillsammans i filmen “Romy and Michele's High School Reunion" som gjordes 1997. Tänk vad roligt när de senare fick reda på att de skulle jobba med varandra igen!!
 
KÄLLA
/Kristina

Kommentar av Alexander

Alexander har alltid en liten räv bakom varje röra, han har en väldigt rolig humor. Ni vet lite "seriös" humor då man inte riktigt vet om han skojjar eller inte. Bra humor med andra ord. När han fick frågan om hur det var att jobba med Lady Gaga så svarade han såhär:
 

What was Lady Gaga like when you starred in her music video Paparazzi?

It was her first album and was very odd. She wasn’t the girl that people know today. I mean she was about 17, so I didn’t really know who she was, but in the video I try to push her off a balcony and she comes back to poison me. It sounded like a fun thing to do.


Har du inte sett musikvideon? Eller har du glömt den? Kolla igen!

 

Vad avundsjuk man bli på Lady Gaga alltså...

/Kristina


Ryan på GQ

Det var inte bara Stephen som dök upp på GQ Men of the year festen utan även Ryan Kwanten och han såg riktigt snygg ut!!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Stephen Movember

Ni vet att jag skrev om att Stephen Moyer inte ska raka sig på hela november för att han ska ha en musctasch för att stödja cancervälgörenhet? Här har ni några bilder som bevisar att han faktiskt sparar, han beskriver själv sin musctasch som en larv...
 

Bilderna är från igår kväll när han var på GQ Men of the year festen!
/Kristina

Ben SPOILER

Ni kommer ihåg att True Blood snackade om den nya karaktären Ben? Och att de söker en skådespelare till rollen? Nu är han här! De har bestämt att Rob Kazinsky ska bli den nya killen Ben som på ett eller annat vis kommer ta del av Sookie liv!

 


 
Looking good!

/Kristina


Replik ur True Blood

Ni minns att jag skrev om en replik som Alfre Woodard hade sagt som var jätterolig? Den repliken kommer nu! Du hittar den i säsong 3 avsnitt 8 (Night on the sun) och den består bara av ett ända ord....
 
Ruby-Jean: JESUS

Det finns två roliga saker med repliken.
1. Hon ser helt chokad ut
2. Han heter Jesus, fast hon menar ju herrens son!
 
 
/Kristina

Deborah går ur sin nya film

Deborah skulle den här månaden börja spela in en film som heter "Are we officially dating?" där bland annat Zac Efron är med men tyvärr så har nu Deborah valt att inte vara med eftersom det sprack i planeringen. Hon skulle spela en ex-fru till en av de tre killarna som filmen handlar om. De tre killarna hade kommit överrens om att vara singlar och sedan började de bli kära ändå. Det var en romantisk komedi och jag hoppas ändå att Deborah är med i någon annan film. Jag saknar henne!
 
Så här skrev hon på sin twitter:
“From Deborah “I’m bummed that I actually won’t be able to work with the wonderful cast, crew and production team on AWOD. Unfortunately, scheduling didn’t work in my favor. Hopefully we can ‘Officially Date’ on another project."
 
 
KÄLLA
/Kristina

True Blood drinkar

Är du sugen på något att dricka? Här kommer två recept ut True Bloods kokbok!
 

KÄLLA
/Kristina

 

Y'all ain't gonna belive this

Alla som har sett någon scen med Lafayette vet att han säger "hooker" eller "hook" väldigt ofta. Det är inte något som stod i manus i början utan det är något som Nelsan Ellis har improviserade och sedan tyckte skaparna av True Blood att det var väldigt bra och passade karaktären väldigt bra så nu står det "hooker" eller "hook" i manus. Men i början så var det faktiskt Nelsan själv som bara sa det.
 
Han är i övrigt en person som impoviserar väldigt mycket. De andra skådespelarna säger att de vet aldrig vad han kommer att göra. Även om de har läst scenen så brukar Nelsan skruva till det och han är en av de få (tror jag) som får hitta på så gott som vad som helst med sin karaktär för han vet liksom precis vad Lafayette har tänkt göra eller hur han beter sig. Han är även ganska svår att spela mot, dels för att han improviserar och man vet som sagt aldrig vad han ska hitta på så man kan bli ganska häpen. Men det är också svårt för han är så otroligt duktig så de andra blir så facinerade av hans skådespel att de kommer av sig ibland.
 
Skådespelarna menar alltså inte att det är svårt att spela mot honom som om det är något negativt. De älskar att spela mot honom, och det är svårt på ett positivt sätt liksom!
 

 
/Kristina

Svar på Veckans fråga

Jag missade att svara på förra veckans fråga, vem som borde vara med Sookie.
 
Vissa kallar sig "team Eric" eller "team Bill" osv, det tycker jag faktiskt bara är töntigt. Dels för att True Blood handlar inte om vem Sookie vill vara med. Det är bara en liten del i serien, inte den huvudsakliga handlingen. Sedan så för mig så spelar det ingen roll vem hon bestämmer sig för. Jag kommer inte tänka "onej hur kan hon välja honom?" för det spelar inte så stor roll. 
 
Så nej till teamen, det är i Twilight som man håller på med team, och detta är inte twilight. Sedan kan man ju såklart tycka att hon borde välja han eller han, men inte så att man brinner för vem hon ska välja för det spelar ignen roll.
 
Därför ska jag skriva vad jag tycker om alla fyra killarna.
 
Sam: Mannen som egentligen alla i Bon Temps borde gifta sig med. Han är så perfekt. Han är snäll, men ändå tuff och tar risker. Sam hade nog varit riktigt bra för Sookie tror jag!
 
Eric: Eric är så otroligt speciell för henne. Han är så oberäknelig men han vill ändå hennes bästa även om det inte är så tydligt alltid då han sätter sig själv före ibland. (vilket jag gillar)
 
Bill: Måste erkänna att jag har en förkärlek till Bill. Många "fans" är jättearga på honom för att han sviker men jag förstår inte, vad har inte Eric gjort för svek då? Jag gillar Bill. Han är nog väldigt bra för henne även om han är ganska vilsen i sig själv men han och Sookie hade verkligen något speciellt, det kan ingen säga något annat om.
 
Alcide: En sån otroligt härlig kille, jag tror att han och Sookie hade kunnat lyckas riktigt bra i sitt förhållande, han tar verkligen hänsyn till henne och de fungerar bra ihop.
 
Vem ska hon välja? Spelar som sagt inte så stor roll, oavsett så är True Blood bäst!
/Kristina

 

Janina i Belgien

Janina var på F.A.C.T.S i Belgien och svarade på frågor från fans och gac autografer. Karen och Els var två fans som kom och såkalrt lyssnade och de delade med sig lite av det bästa som Janina sa och pratade om!
 
  • If she should play another character, she would choose for Lafayette.
  • Her second day at True Blood was her most bizarre day ever. She filmed that day the scene that she was naked in the grass with Sam, then turned into a horse and run away. It was a very cold day.
  • Playing the skin walking scenes are harder than the one in which she changed into an animal.
  • As Sam had to play the skin walking Luna in season 5, she first presented to Sam how she would play it, Sam had it all recorded and then he played it beautifully.
  • She found Stephen Moyer a good director, she loves directors that talk face-to-face.
  • She finds Alexander a cool and jovial guy. He let her feel immediately comfortable on the first day and went even after a coffee for her.
  • She likes to watch ‘The Walking Dead’ and ‘Game of Thrones’.
 
/Kristina
 

Svar på kommentar

True Blood säsong 6 kommer att börja spelas in i Januari. Men det kommer börja sändas någon gång i Juni 2013, det brukar vara kring 20 Juni som det drar igång men kan också vara kring 10!
 
Så just nu så har de paus.
/Kristina

Annas nya film

 Förra året så spelade Anna in en film, en självständig film. Jag ska vara ärlig. Jag vet inte riktigt vad det är för något, men det är den här filmen i alla fall. Filmer heter "Straight A's" och kommer att släppas 4 december i USA vilket är snart! 
 
Filmen handlar då såklart om Anna eller som hon heter i filmen, Katherine som är gift med William. William har en bror som heter Scott som är kär i Katherine. Triangeldrama med andra ord! 
 
Scott har varit in och ut på rehab under 10 eftersom han knarkar, han är hemsökt av sin döda mamma som ber har återvändra hem igen och vara med sin familj som han svek påp grund av knarket. Där hemma träffar han Katherine som fortfarande vill ha honom, och han vill ha henne. Scott var hennes första kärlek och hon är gift med hans bror. 
 
Det skriker drama kring detta och det är även en komedi. Det är en film som jag absolut kommer att se!
 
KÄLLA
/Kristina

Veckans fråga SPOILER

Veckans fråga kan bara de som sett säsong 5 vara med och svara på. Och för er andra DET KAN VARA SPOILER. Men ni läse på egen risk. 
 
Ni vet i säsong 5 avsnitt 11 (Sunset) så övertygar ju Jessica Bill att hon ska göra Jason till vampyr. Veckans fråga blir:
 
Trodde ni att Jessica skulle göra Jason till vampyr?
 
Om ni inte riktigt kommer ihåg så kommer scenen här:
 
 
 
/Kristina
 

Nya bilder på Anna, Stephen och barnen

Jag såg på Annas facebooksida att hon hade lagt upp nya bilder från när hon och Stephen var ute och gick med tvillingarna! Man ser dock inte tvillingarna men ändå, de är ute med barnvagnen som för övrigt är väldigt coolt designad! Grejen är bara att Anna har ett album som heter "Don't take" och där finns bilderna, och eftersom jag gillar Anna så otroligt mycket så tänker jag självklart inte ta bilderna så klicka på bilderna under så kommer du till hennes facebooksida och kan se de nya bilderna!
 
Jag tycker för övrigt att det är bra att de är så försiktiga med barnen för bara för att de råkar ha kända föräldrar så betyder inte det att alla ska veta vilka de är och hur de ser ut om de själva inte kan välja det. Good parenting!
 
 
/Kristina

Stephen sparar till mustasch

Stephen Moyer har lagt ifrån sig rakhyveln för nu är han en Mo Bro under denna Movember måndad. Rörigt? Jag förstår det så jag tar det igen. Men's Healt har en insamling för att få mer pengar så man kan forska om prostata och testikel cancer. Männen som är med på detta ska alltså raka sig den första november och sedan ska inte odla mustasch under hela november och får inte raka sig. Och samtidigt som de gör detta så får de in pengar.
 
Självklart kan även tjejer vara med på detta men då är de "bara" med och samlar in pengar. De behöver inte odla mustasch ;). Stephen Moyer själv hade skrivit om detta till The Vault och en del av mejlet såg ut såhär:
 
so I seem to have something growing on my face…. a kind of caterpillar crossing my upper lip…
I am thinking of trying to raise some money for testicular cancer via the movember movement…
basically as far as I have got, is not shaving so far in November…..
 

Undra var detta tar oss nu. Stephen Moyer med mustasch, intressant...
 
(bild tagen från The Vault)
KÄLLA
/Kristina
 
 

Kommentar av Rutina Wesley SPOILER

För alla er som INTE SETT SÄSONG 5 LÄS INTE MER!!!!!!!!! Detta är världens spoiler så ni kan inte ana, så på riktigt klicka bort detta inlägget för ni FÅR INTE LÄSA om ni inte sett säsong 5!!!!!
 
Och till er som sett säsong 5, här kommer veckans kommentar! Ni vet ju vad som händer med Tara i början av säsong 5. När Rutina fick veta vad hennes karaktär skulle vara med om så var (gissar jag) första saken hon sa till Alan "Whaat?" och den det hon sa efter det var:
 
"Do I get to dress like Kristin?" 
 
Det var liksom det Rutina såg fram emot, att få klä sig som Pam. Söt hon är! Här är en video när hon säger det, den är textad på något konstigt språk men hon pratar om hur henne sklädsel är.
 
 
/Kristina

Kristin och Michelle

Alltså den här videon är så otroligt rolig. Det är på True Blood säsong 5 premiären och Kristin Bauer van Straten och Michelle Forbes skriver autografer när de plötsligt står väldigt nära varandra och de hade ingen aning om att de var där samtidigt. Så de blir så otroligt glada och slutar att skriva autografer för att kunna krama varandra och sånt. Jag tycker den här är så rolig, så otroligt söta de är!
 
 
Ska tilläggas att de är typ asbra vänner, de båda håller på med djurens rättigheter osv och är väldigt lika på så sätt!
/Kristina

Anna och Stephen kommentar

Anna och Stephen träffades under audition till sina respektive roller. Redan där så pratade de och hade trevligt ihop. Sedan fick de ju båda rollerna vilket gjorde att de umgicks massor och när säsong 1 var färdiginspelat så åkte de tillbaka till sina respektive hem och så småning om så började de sakna varandra. De skypeade med varandra och tillslut så hälsade de på varandra. De ville hålla detta hemligt så mycket som möjligt men tillslut så släppte de bomben. Jag TROR att det var under säsong 2/strax efter (rätta mig om jag har fel!) sedan under 2010 så gifte de sig och i våras, 2012 så avslöjade de att de väntade barn.
 
Efter att säsong 5 hållt på ett tag så får man senare reda på att det är tvillingar!! De föddes någon gång i mitten på september och det blev en pojke och en flicka. Så otroligt kul för dem! 
 
Jag tycker att de sköter sitt förhållande otroligt proffisionellt. Jag märker då ingen skillnad på Sookie och Bills relation från säsongerna annat än den förändingen som sker i manuset. Det tycker jag är väldigt bra gjort av dem!
/Kristina

Manus från säsong 5

SPOILER FÖR DIG SOM INTE SETT SÄSONG 5!!!!
 
Något som jag tycker är kul är at tläsa manus. Ni vet första scenen med Jason i säsong 5, han får ju besök. Här har ni manuset till det så som det står, så skulle det vara. Hur tycker ni att de skötte sig till förhållande till manus?
 
Klicka på bilden för att se manuset till hela scenen.
KÄLLA
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ALFRE WOODARD

Idag fyller ingen mindre än den fantastiske Aldre Woodars hela 60 år!! All gratulation till henne som gör ett helt fantastiskt jobb som Ruby Jean Reynolds på True Blood!! Hon spelar henne helt underbart och jag älskar henne! Det finns en scen som jag kommer lägga upp nästa onsdag med henne som alltid får mig att skratta!
 

KÄLLA
/Kristina
 
 

Röstningen i USA

Va tänker ni? Varför ska det tas upp? Såklart för att många av våra favoritskådespelare bor där! 
Visst har Michael spelat en sån typ! (Steve Newlin). Men det fanns en stor stor skillnad. Steve Newlin är fantastisk, och snygg och visst hade han inte riktigt alla indianer i båten men han var ändå helt udnerbar!!
 
Jag vet i alla fall vem jag skulle ha röstat på om jag kunde det!
/Kristina

Kristin på Drag Queen Bingo

Ni kommer ihåg Kristin Bauer van Stratens dokumentär "Out for Africa"?. Hon har ju haft insamlingar för att kunna ha råd med dokumentären och ska nu, idag, vara värd på bingo kvällen. Det kommer att kosta 20 dollar att komma in och jag antar att det är de pengarna som går till dokumentären för att rädda elefanter och noshörningar i Afrika.
 
Hon kommer även ha med sällskap. Inga mindre än Michelle Forbes och Caroline Harris (båda från True Blood) kommer att vara med henne! Ni vet The Authority member från säsong 5 och the Maenad från säsong 2!
 
 
/Kristina

Replik ur True Blood

Man måste ju bara älska Pam eller hur? Varenda ord som hon säger är genialiskt och man får många bra repliker med henne. Den här repliken är från säsong 1 avsnitt 9 (Plasir D'Amour) då Pam säger till Sookie:
 
Pam: There's vampire in your cleavage
 
 
/Kristina 

Stephen i publiken

Jag måste bara visa det här klippet, jag satt och kollade lite på Neil Patrick Harris, ni vet Barney i How I met your mother. Och när han reser sig och ska hämta sitt pris, vem sitter inte där då i publiken om inte Stephen Moyer? Jag blev helt till mig när jag såg honom där, så oväntat... Och så snygg...
 
 
/Kristina

Var med i Anna och Stephens nya film

Det finns en film"grupp", eller jag vet inte vad jag ska kalla det, film company säger vi, som heter CASM där dessa personer ingår: Cerise Hallam Larkin, Anna PaquinStephen Moyer och Mark Larkin. De ska nu göra en ny kortfilm som heter The Civilianaire Boys’ Club och den kommer att handla om ett rån som går fel med tre fördärvade brottslingar. Det är en komedi som de kommer spela in i Los Angeles och det är Mark Larkin som har skrivit manus och som regisserar. 
 
Målet med detta projektet är att få denna kortfilm till filmfestivaler runt om i världen för att sedan kunna göra orginalverisonen av filmen där den har sin fulla längd. 
 
Men det är ju dyrt med film så nu har producenterna till filmen startat en insamling på sidan Indiegogo. Där kan du bidra med en peng för att stötta detta projektet. Är det allt tänker ni? Såklart inte! Gör du detta så kan du vinna t.ex. du får vara med som producent, besöka där de spelar in filmen och träffa de som gör filmen, vara med i filmen, träffa Anna Paquin och Stephen Moyer eller så kan du få så att din röstmeddelande röst är Anna Paquins!
 
Klicka på någon av bilderna så kommer du till sidan där du kan ge pengar!
 
Insamlingen slutar den 14 november och producenterna vill försöka nå 20.000 dollar. Sprid gärna detta ordet för hur bra är det inte med självständig filmproducering? Jag måste bara fråga er alla, även om ni inte är med och deltar. Säg att ni hade varit det och vunnit, vilket av altervativen som är i kursiv text hade ni valt om ni van? 
 
KÄLLA
/Kristina

 

 

 

 


Sam Trammell i ny film!


Sam Trammell har nu gått med på att vara med i en thriller som heter Deadweight! Det är en kanadensisk film och Sam kommer att spela en man i den prestigefyllda advokatbyrån och så mycket mer vet jag inte om filmen och jag kollar helst inte på thrillers men den här måste jag ju se! De kommer spela in filmen i Sudbury i Ontario, så vill du träffa Sam? Ta dig en sväng dit! ;)

KÄLLA

/Kristina


E.J. Scott

Jag vet att E.J. Scott inte är med i True Blood och jag kanske inte borde skriva så mycket om honom. Men eftersom han är tillsammans med Deborah och hon har tillsammans med han en välgörenhet så skriver jag om han ändå.
 
Ni minns att han springer 12 olika maraton i 12 olika stater under 2012 med en ögonbindel? Han har ju en ögonsjukdom som gör att han tappar synen och välgörenheten gick ut på att samla in pengar till forskningen om denna sjuksom eftersom den inte är så känd.
 
Han skulle såklart springa ett maraton i New York men stormen Sandy har gjort att maratonet är inställt. Men itne för E.J Scott. Han springer ändå med ögonbindel snacka om vilken man, vilken insperation man får av honom. Så otroligt stark och han tror verkligen på sin sak. All creed till honom!!
 
KÄLLA
/Kristina
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ROBERT PATRICK

Idag fyller Robert Patrick 54 år!! Jag förstår att ni kanske är lite förvirrade om vem den här mannen är, han syntes inte jättemycket i True Blood och han kom i säsong 5. Men det är i alla fall Alcides pappa vi snackar om. Det är han som väljer flock över människan, den mest sanna vargen. Han har rollen som handen i handsken tycker jag!
 
 
/Kristina

 

True Blood i X Factor

Jag vet att detta är ett väldigt sent inlägg men för någon vecka sedan så sjöng Benny i X Factor Bad Things, låten som spelas i början till True Blood. Och även om jag inte följer X Factor så berättade en vän det till mig och nu när jag skulle in och lyssna på hur det lät så ser jag att det står såhär:
 
 
"Benny Hult - True Blood-introlåten Bad things" Tycker det är jättekul att det står True Blood introlåten för Jace Everett är väl ändå lite känd? Hoppas i alla fall att fler svenskar börjat kolla True Blood efter detta!
KÄLLA
/Kristina

Den bästa Halloween dräkten?

Det var en hel del som klädde ut sig till någon i True Blood och här har ni några av dem!
Lilith                                                                        Lafayette
*rädd för att spoila men ni ser nog vem det är om jag      Lilith
säger säsong 4*
/Kristina
 

Svar på kommentar

Ja det får man väl ändå påstå, i säsong 1 så är det ju mellan Bill, Sam och Sookie men sedan börjar det mer i slutet av säsong 3 och sedan fortsätter det. Men jag vill påpeka att i True Blood så är det inte fokus på triangeldramat. Det är inte så att det handlar om vem Sookie ska välja som det oftast gör i andra filmer/serier. Triangeldramat är bara något utöver handlingen kan man säga.
/Kristina

Veckans fråga

Den här frågan kan vara lite känslig för många, och ajg ska förklara min syn på det i veckan men till frågan:
 
Vem tycker du att Sookie ska vara med av dessa snygga killar?
 
Alcide                                                                         Bill
Eric                                                              Sam
Ha gärna med en motivation varför också, och tänk inte bara på utseendet (även om det är svårt), vem skulle vara riktigt BRA för Sookie?
/Kristina
 

Svar på Veckans fråga

Alla ni som inte sett till säsong fyra LÄS INTE DÅ BLIR DET SPOILERS!!!!!
 
Det här är en så svår fråga tycker jag! Men jag TROR att den värsta cliffhangern som är från avsnitt till avsnitt är i säsong 4 avsnitt 7 (Cold grey light of dawn) när hon går ut i ljuset och man vet inte om han kommer hinna rädda henne eller inte och allt man hör är ett skott... Så även om ni som läste trots att ni inte borde ni vet ändå inte vem jag snackar om ;)
 
Sedan tyckte jag att hela säsong 5 var ett rent helvette med cliffhangers, man kunde ju knappt sova på veckorna bara för att man undrade hur nästa avsnitt skulle vara! Jag menade inte att säsong 5 var ett helvette, vad jag menade var att det var såna stora och viktiga och spännande cliffhangers under hela säsongen så man var hela tiden nyfiken på vad som skulle hända! Med andra ord på var säsongen ASBRA!!!!!
Men den cliffhanger jag skrev om är den som jag genast började tänka på!
 
/Kristina
 

100 greatest kid stars

VH1 har en tillbaka blick på de 100 bästa barnen och tonåringarna inom TV, musik och film. Och där bland de 100 greatest kid stars så är såklart Anna Paquin som redan som 11 åring vann en Oscar för sin medverkan i filmen The Piano. 
Detta kommer att visas från den 29 november till den 2 december, dock tror jag tyvärr inte att det kommer visas i Sverige, men man kan säkert leta upp programmet någonstans att kolla! Man kommer se på de människorna som är blivit väldigt kända de två senaste decenierna och se vad de gjorde för filmer när de var mindre osv.
 
Det blir även intervjuer, både från nu när de är vuxna men också gamla intervjuer från när de var små barn. Tyvärr kommer det antagligen ingen intervju med Anna, även om det hade varit helt okej för mig om hela programmer bara handlade om henne...
 
 Nu fick ni även massa bilder från Annas barndom, fantastisk skådespelerska redan som ung! Tror ni att hon hade någon aning om att hon senare i livet skulle gifta sig och skaffa barn med typ den snyggaste mannen i världen?
KÄLLA
/Kristina
 

 

 

En lunch med Kristin och Mariana

Nu kan du vinna en lunch med Kristin Bauen van Straten och Mariana Klaveno! Lunchen är i Los Angeles och du får ta med en vän och lunchen varar i 2 timmar! Tänk er, du har 2 timmar på dig att prata om VAD DU VILL med Kristin  och Mariana, helt fantastiskt! Allt du behöver göra är att lägga ett bud! 
 
 
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.
KÄLLA
/Kristina
 
 

Kommentarer och citat

Den här kommentaren kommer jag tyvärr inte ihåg när jag hörde/läste och jag minns inte om det var Anna eller Stephen som sa den. Jag har för mig att båda har nämnt det. Men ni vet ju att varken Anna eller Stephen är speciellt rädda för att visa lite hud i sina filmer och under t.ex.. säsong 4 i True Blood så träffades de inte så ofta eftersom när den ena jobbade på True Blood så gjorde den andra något annat osv. Så istället för att säga:
 
Have a nice day!
 
Så sa Anna och Stephen till varandra innan de lämnade för jobb:
 
Have nice sex!
 

De verkar vara så otroligt härliga personer som alltid har så kul tillsammans. 
/Kristina

 
 

Joe i sin nya film

Känner ni igen honom? Joe Manganiello spelar in en ny film som heter Ten och han har ett helt annorluna utseende i den här filmen än vad jag har sett honom innan. Det är ju bra med förändringar! Filmen handlar om DEA agenter och bland annat Arnold Schwarzenegger är med i den.
 
KÄLLA
/Kristina

Doberah vann i Fright Night Awards!!

Kommer ni ihåg att jag skrev om att True Blood och skådespelare från True Blood var nominerade till The Fright Night Awards? Den hölls för att få mer kunskap och medvetande om blodcancer. I alla all
 
DEBORAH ANN WOLL vann Favorite female Tv or Movie vampire!! Såklart att hon är våran favorit tjejvampyr! Hejja henne som gör ett fantastiskt jobb som Jessica!!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Svar på kommentar

Jag förstår att du blir lite förvirrad av den scenen! För det ser så verkligt ut och sedan helt plötsligt slutar den. Men det är alltså en dröm. Nu när Sookie har druckit av Bills blod så attraheras hon av honom och det leder ofta till sexdrömmar plus att hon gillar honom utöver blodet också! 
 
Första gången de har sex är i avsnitt 6 i säsong 1 och då är de väldigt ingående och detaljerade. Jag tycker för övrigt att den scenen är kanon, så vacker är den och det är inte bara en sexscen utan det finns känsla utöver den!:
/Kristina

Svar på kommentar

Japp! Varje säsong är 12 avsnitt, men varje avsnitt är ju ca 1 timme! Kul föresten att du har börjat kolla precis, jag är avundsjuk på dig som har såååååå mycket bra avsnitt framför dig! Dock så kommer nästa säsong (säsong 6) endast vara 10 avsnitt eftersom Anna Paquin, hon som spelar Sookie precis har fått barn och hon ska ha tid till dem också. Men säsong 1-5 är 12 avsnitt!
/Kristina

Evan Rachel Wood har gift sig!

Evan Rachel Wood (Queen Sophie Anne) har varit förlovad med Jamie Bell sedan Januari och nu är det bekräftat att de är gifta. De hade en liten cermoni den 30 Oktober i Califonien. De träffades när de spelade in Green Day's låt Wake me up when september ends år 2005 och började dejta men sedan gick skillda vägar och träffades igen förra året. Nu önskar vi dem all lycka till och hoppas att de får fantastiska år framför sig! 
 
KÄLLA
/Kristina

 
 

Replik ur True Blood

Jag ber om ursäkt! Jag missade HELT att det var replik dax igår så därför får ni den idag istället.
I säsong 3 avsnitt 12 (Evil is going on) så är det en scen när Sookie är arg på Bill för att han lurade henne och jag gillar verkligen hur de säger dessa repliker och vad de gör undertiden de säger det. Kolla in det! Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men känslan i den här scenen är fantastiskt tycker jag!

Sookie: You fucking betrayed me, again.
Bill:
 I only pretended to betrey you so that I could save you, again!


 
/Kristina

Vinn ett besök hos True Blood!

Nu kan du som dödlig människa vinna ett besök!! Du kan donera pengar och för det så kan du vinna och få komma och hälsa på där de gör True Blood!! Du får se när de spelar in och kommer träffa skådespelarna för står ni eller??
 
Flygresan dit och hotell ingår! Och det här kommer at thända i Januari 2013, alltså snart är det så skynda på! Du får även ta med dig en kompis, jag vet vem jag hade valt ;)
 
Om man inte vinner då? Vad går pengarna till? Pengarna går till konstskola, var tolvte person som betalar ger en student en termin på en konstutbildning, och det är något värt att stötta! Det här är en skola som heter P.S. ARTS som inte har så stora möjligheter, och det är alltså till den skolan pengarna går för att kunna få in mer studenter där och fler människor får uppfylla sina drömmar. Det räcker med 100 kronor, att du kan få besöka när de spelar in True Blood och du stöttar även konsten. Hur bra är inte det? 
 
 
Klicka på bilden ovan för att medverka!
/Kristina

RSS 2.0