100 greatest kid stars

VH1 har en tillbaka blick på de 100 bästa barnen och tonåringarna inom TV, musik och film. Och där bland de 100 greatest kid stars så är såklart Anna Paquin som redan som 11 åring vann en Oscar för sin medverkan i filmen The Piano. 
Detta kommer att visas från den 29 november till den 2 december, dock tror jag tyvärr inte att det kommer visas i Sverige, men man kan säkert leta upp programmet någonstans att kolla! Man kommer se på de människorna som är blivit väldigt kända de två senaste decenierna och se vad de gjorde för filmer när de var mindre osv.
 
Det blir även intervjuer, både från nu när de är vuxna men också gamla intervjuer från när de var små barn. Tyvärr kommer det antagligen ingen intervju med Anna, även om det hade varit helt okej för mig om hela programmer bara handlade om henne...
 
 Nu fick ni även massa bilder från Annas barndom, fantastisk skådespelerska redan som ung! Tror ni att hon hade någon aning om att hon senare i livet skulle gifta sig och skaffa barn med typ den snyggaste mannen i världen?
KÄLLA
/Kristina
 

 

 

Kommentarer
Postat av: Ebba

Är det någon kärleks triangel i True blood?
Jag är på 2x3 men är nyfiken!

2012-11-03 @ 18:22:52

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0