Tankar om säsong 6

Jag har läst så mycket negativt om True Blood på massa sidor, jag kommer inte lägga ut något sånt negativt eftersom True Blood är en grym serie som vi gillar! Därför tycker jag att vi kan ta och skriva lite om vad det var som var så bra med säsong 6, för det är lätt en av mina favorit säsonger och jag ska absolut se om den snart. Så vad var det du gillade bäst med säsong 6?
 
/Kristina

Anna Camp i How I Met Your Mother

True Blood är inte den ända serien som jag kollar på, How I met your mother är en annan serie som jag gillar så det blev en glad överraskning när jag fick reda på att Anna Camp kommer att vara med i nästa säsong av How I met your mother, det är väldigt många från True Blood som är med där faktiskt, Joe är ju en som varit med där mycket och jag ser riktigt fram emot att se henne där!
Hon kommer spela en karaktär som heter Cassie. Cassie är en av de mest attraktiva kvinna som Ted stöter på så det blir väldigt intressant!
 
Källa
/Kristina

 


Fler fasta skådespelare i säsong 7

Jag skrev ju om att Amelia (Willa) skulle bli en series regular och nu har två till tillkommit! Nämligen Karolina Wydra, och Luke Grimes (Violet och James). Därmed också sagt att det blir ändå ett stort True Blood gäng även om så många har dött. Vad tycker ni om detta? Att dessa två blir series regular, jag vet ju att alla inte är så förtjusta i Violet. Men jag tror att det är för att hon kom in så snabbt i serien och hon kom in snabbt nästan för att "förstöra" för Jason, alla har ju tänkt att Jessica och Jason skulle hitta tillbaka till varandra. Dock tror jag hon kommer få en viktigare roll i säsong 7 som kommer göra att vi gillar henne mer!
 
Källa
/Kristina
 

10 avsnitt i säsong 7

Säsong 7 kommer tyvärr också bara bli 10 avsnitt. Jag hörde något rykte om att det var någon ny grej hos HBO att ha 10 avsnitt/säsong. Det är såklart jättetråkigt man vill ju ha så mycket True Blood som man kan men när det bara är 10 avsnitt så vet vi att det blir väldigt actionpackat! Det händer ju någonting hela tiden och det är det de flesta vill ha! 
 
Det är också väldigt dyrt att spela in True Blood så de sparar ju lite ekonomi och kan göra ännu flashigare grejer! Jag tänker lite såhär, vi kan inte påverka de 10 avsnitten, vi kan itne göra dem fler så varför vara negativa på grund av det beslutet? Det är ju mycket bättre att se fördelarna med det eftersom vi alla gillar True Blood så vill vi ju ha en positiv anda runt serien!
 
Brian har också sagt att säsong 7 kommer utspelas på ca 2 veckor alltså 2 veckor i Bon Temps och det sa han att säsongerna brukar utspela sig på vilket jag inte visste! Därför kommer vi inte att få se Sams barn eftersom den inte hinner födas på 6 månader och 2 veckor! Det kommer heller inte vara någon tidshopp som i slutet av säsong 6 så vidare inte säsong 7 är den sista säsongen (HOPPAS INTE) för då kan det hända att det blir en "vad hände sedan" liksom!
 
Källa
/Kristina

uppdateringen

Jag vet att det är lite nere med uppdatering men jag har haft fullt upp hela sommaren med massa så nu när True Blood är över så tänkte jag att jag kan ta det lite lugnt med bloggen några dagar, men på fredag kan ni förvänta er massa nytt, om säsongsavslutningen och allting!
 
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ALEXANDER SKARSGÅRD

Idag fyller världens bästa Alexander Skarskgård 37 år!!!! GRATTIS till honom!
/Kristina


Brians tanke om säsong 7

Det här säger Brian om säsong 7, det är detta han vill sträva efter:
 
Here’s my sincere hope: that we get to see more of everybody we love, because everybody is under the banner of fewer stories,” said Buckner. “The story is ‘for every human a vampire, for every vampire a human,’ and now that there’s a lesser need for separate plot and separate story development for every single character that we have, we’re actually going to get to spend more time with them. That’s my hope, that’s the motivation, and that’s where it’s all coming from.
 
Jag tycker det låter jättebra! Alla har samma story, vi får se alla lite mer eftersom det är typ en storyline. Det finns ingen Big Bad som de måste döda utan det kommer handla om att de måste samarbeta för att klara sig. Vampyrerna som vi gilalr så kommer behöva sammarbeta med de människor/soups som vi gilalr, vad kan gå fel? Jag tror dett blir hur bra som helst!
 
Källa
/Kristina

Slutet av True Blood

Inom en snar framtid kommer Brian Buckner få reda på när True Blood slutar... Inom några veckor kommer han har svaret och det är bra tycker jag. För säg att han får reda på att säsong 7 blir det sista, då kommer han ha möjligheten att kunna avsluta True Blood istället för att att True Blood ska avsluta med någon cliffhanger liksom. Jag hoppas verkligen inte att True Blood slutar efter säsong 7, jag vill så gärna ha fler säsonger... Men alla vet att det kan inte hålla på för alltid. Dock kommer Brian inte berätta för oss om det blir sista säsongen eller inte. Men det är bra att han vet!
 
Och jag tycker så synd om den här mannen, han gör ett sånt otroligt bra jobb. Säsong 6 har kommit med några av de bästa avsnittet som jag har sett tycker jag och ändå får han så mycket skit! Ge han lite andrum! Han ahr sagt att han kommer inte ge tittarna vad de vill ha bara för att de ber om det. Han och hans team gör sin story som de har bestämt. De kommer inte ändra bara för att vi vill det. Bra att de står på sig för de vet vad som är bäst för True Blood.
 
Källa
/Kristina
 

Stephen i Sound of Music


NBC har gått ut med att Stephen Moyer kommer vara med i deras 3 timmar långa musikal Sound of Music. Den kommer såklar vara live och det är den 5 december och Stephen kommer spela huvudrollen! Kul att han känner att han vill fortsätta med musikal tycker jag. Det var ju det han gjorde innan han blev skådespelare så nu efter att han gjorde Chigago så fick han nog lite blodad tand (hahaha) så kul att han fortsätter!

Stephen kommer spela Captain Georg Von Trapp som är en ensamstående pappa som var hjälten i första världskriget. Han har 7 barn och han blir kär i Maria som han har anlitat för att ta hand om hans barn. Carrie Underwood kommer att spela Maria.

 Stephen i Chicago musikalen
Källa
/Kristina

Willa Burrell som "series regular"

Jag vet inte hur jag ska översätta det på ett snyggt sätt, men Willa komemr i alla fall komma att vara en av huvudpersonerna kan man säga i nästa säsong. Hon kommer inte vara en gästskådespelerska utan hon kommer vara en fast skådespelerska kan man säga. 
 
I början så gillade jag inte Willa så mycket, som människa var hon så oskyldig och rätt hela tiden vad vi fick se men när hon blev vamåyr så gjorde hon en markand förändring vilket jag tror vad medvetet av Amelia och det var riktigt skickligt gjort!! Nu gillar jag henne skarpt, jag älskar den scenen när hon är i Vamp Camp ensam och hennes pappa kommer in och vill prata och Willa pratar på och Truman försöker stoppa henne och säger "Willa, Willa, WIlla" och hon säger "WHAT daddy" alltså jag älskar den repliken och hur hon säger det, så nedvärderande och det känns verkilgen att hon vet vilken idiot han är. Riktigt bra av henne!
 
Källa
/Kristina
 

Rolig GIF

Hittade en rolig Gif på 9gag för längesedan och ahr verkligen letat efter den och nu hittade jag den!!
 
Klicka på bilden!
/Kristina
 

Mer bilder

Ja som sagt jag har hittat några söta bilder som har med Alex att göra så njut!

Hittade denna på en humorsida alltid kul när man hittar bilder på våra favoriter där ;). Såhär hade jag också sett ut om jag träffade honom!
/kristina


Roliga bilder på Alex

Idag blir det lite lättsamma och roliga bilder som har ned Alex att göra!

Hahaha ja, tror ni att det är såhär Pam kommer rädda honom ;)
/kristina


Inside the episode Radioactive

Jag har ju inte ens lagt ut den här! Alltid bra att kolla på så att man verkligen förstår allt!
 
 
/Kristina

De 36 bästa stunderna med Eric Northman

Nu ska vi hedra denna underbara vikingen genom att se hans bästa stunder i True Blood. Den här är riktigt rolig och jag tycker att alla ska kolla in den här listan!
 
Klicka bara på bilden så kommer du till listan!
/Kristina
 

Anna och Stephen gifta i 3 år

För exakt 3 år sedan så sa Anna och Stephen det magiska orden "Ja" till varandra. Tänk att de redan har varit gifta i 3 år och tänk att de träffades genom True Blood. Det är så romantiskt och vackert. De är verkligen perfekta för varandra alltså de två tillsammans är helt underbart att se!
 
Därför får ni massa söta bilder på dem nu! :)
Jag älskar dessa bilderna på dem. De är så äkta och man ser verkligen kärleken i deras ögon och hur de älskar att vara tillsammans!
/Kristina
 

Vad tyckte ni?

Vad tyckte ni om sista avsnittet i säsong 6?
 
Jag tror att det hade varit bra att se det avsnittet i alla fall två gånger så att man förstår allt vad som händer för i första anblick kan det vara förvirrande! Men nu vill jag höra vad ni tyckte!
 
/Kristina
 

Spoilers för säsong 7 och hot

Jag vet inte om man kan kalla det spoilers, ni vet ju hur jag alltid undviker spoilers men jag läser ändå vad som kommer hända i säsong 7 nu. Det är när de större och mer detaljerade spoilersarna kommer som jag kollar bort. Så jag vet inte riktigt om man kan kalla det spoilers än faktiskt! Dock så har jag läst mer och Brian har fått hot för säsong 6 avslutningen. Vilket jag tycker är jättesynd för det var ju en cliffhanger som True Blood alltid har och vi har alltid fått vänta tills nästa säsong. Det är så det går till. Men på grund av hoten har Brian fått gå ut med Eric framtid redan nu och inte i säsong 7.
 
Tråkigt på ett sätt att folk inte kan ta en spänningen och invänta säsong 7 och få den där känslan när de får rea på hur det ligger till. Och tråkigt att man inte litar på skrivarna! Men nu är det som det är och det är såklart skönt att veta hur det ligger till! 
 
Tror ni det är någon skillnad på Billfansen och Ericfansen? Jag menar, hur många gånger har vi inte lämnat Bill med cliffhangers som hotar han liv? När han blev kidnappad, när han slogs mot drottningen, när han blev Billith. Alla gånger har man väntat ut nästa säsong men när Eric är i knipa så mordhotar man... Det kanske är för att Eric som karaktär är väldigt brutal och går inte med på vad som helst=hans fans är åt det hållet? Bill försöker respektera de som lever runt omkring honom=han fans respekterar skaparnas val för karaktären ;). Haha ne men lite så är det faktiskt! 
 
/Kristina

Eric Northmans framtid **SPOILERS**

All text under denna bilden är spoilers inför nästa säsong, säsong 7!
 
HAN LEVER HAN LEVER HAN LEVER!!!!! JIPPIEEEEEEE Brian Buckner har sagt att Alex kommer tillbaka i säsong 7 och han kommer vara en "regular castmember!" FATTAR NI?! Lidandet är över, vi vet att vi kommer få se våran kära Viking Vampire igen. Det är ju helt underbart. Och jag har mer spännande grejer om säsong 7 vilket ni får se senare och då kan jag lova att det inte kommer finnas några tvivel om att säsong 7 kommer bli grym! Brian har allt under kontroll och han vet vad han gör!
 
Jag undrade lite dock varför Brian valde att gå ut med en såpass stor cliffhanger. Men jag har lite tankar om det:
 
Det kan vara så att folk blev så hysteriska och typ arga på serien att de "var tvungna" att gå ut med det. Så att manusförfattarna och Brian själv slipper allt hat jag menar, True Blood fans är ungefär lika brutala som serien i sig... Jag menar de hotade ju Charlaine hur mycket som helst för slutet i True Blood böckerna så det skulle inte förvåna mig om Brian också fått sig ett hot eller två...
 
Också för att inte förlora alla Eric fans, de flesta jag hör som är Ericfans säger ju liksom "Om de dödar honom så slutar jag kolla".
 
Källa
/Kristina

Så taggad för säsong 7

När jag vaknade upp i morse så var True Blood det första jag tänkte på. Jag ser så fram emot säsong 7 och jag tror att det kommer bli en så bra säsong! Jag menar, nu är alla samlade på ett ställe Bon Temps och "problemen" kommer dit (de infekterade vampyrerna). Detta gör att det kommer inte bli delade storylines (tror jag) utan Alcide, Sam, Sookie kommer i säsong 7 spendera mycket tid med vampyrerna gissar jag på! Och jag undrar verkligen hur de ska hantera alla galna vampyrer. Om de ska låsa in sig någonstans eller bara slakta liksom. Jag tror att vi inte än ska anta att alla överlever i alla fall...
 
Och till Eric storyn. Säg att han är död, att han inte kommer tillbaka då kommer ju fortfarande saker handla om honom på sätt och vis. Vi måste ju få se hur Pam hanterar det, Willa och alla. Men om jag får säga det själv... Jag tror inte att han är död. 
 
Jag ska vara ärlig och säga att igår var jag lite orolig över att det kommer bli typ som en Zombieapocolyps i säsong 7 men nu är jag inte orolig för det längre för jag litar på att manusförfattarna gör en bra säsong. Jag menar dessa avsnittet i säsong 6 har varit de bästa jag har sett. Varför skulle de då göra en dålig säsong 7? Ne jag tror detta kommer bli kanon!
 
/Kristina
 

Säsongsavslutningen

Okej vänta låt mig bara säga... WTF!!!!!!!!!! JAG VILL INTE ATT DET SKA VARA SLUT!!!! Nu tar det 9 månader innan säsong 7 börjar och än en gång skulle man hinna skaffa barn innan True Blood kommer ut igen, förstår ni hur långt det är och hur sorligt det är?!?!?!
 
Alltså wow vad bra de gjorde Warlow storyn, att äntligen få se "den riktige" Warlow! Så otroligt bra gjort! Och Bill normal igen YESSSS. Men alltså Eric, jag vet inte var jag ska ta vägen. Vad tror ni? Är han död eller kommer vi få se mer av honom? Jag tror inte att han är död faktiskt. Vi såg honom brinna, vi såg honom inte bli en blodpöl och vi har inte sett Pam på länge. Jag tror att hon kommer och räddar honom faktiskt. Det känns som om Eric behöver ett mer avslut än så, tycker inte ni det?
 
Jag hoppas verkligen att jag har rätt... Och Sookie/Alcide? Vad tycker ni? Jag tror inte det kommer hålla, de är för lyckliga. Jag tror sakta men säkert att Sookie och Bill kommer hitta tillbaka till varandra faktiskt... Vad kan vi säga om säsong 7 då? Det var inte så många cliffhangers faktiskt. Det var ju Eric som sagt som jag vägrar tro är död. och OM han är död så tror jag att den döden kommer ha stor betydelse för säsong 7 så för alla er Eric fans, sluta inte kolla för att han är död för jag tvivlar på att hans död var meningslös och ajg tvivlar på att ni BARA kolalde på att han var med!
 
Sedan dessa infekterade/zombie/vampyrerna då... Då kommer ju helt klart slå till mot Bon Temps frågan är vilka som klarar sig från det? Vad tror ni om säsong 7? Kommer det handla om att massa blir infekterade och hur ska man stoppa det där? Gud vad svårt att säga något om säsong 7 men jag ser verkligen fram emot att se vad som händer i storylinen och i alla relationerna!
 
Och jag har sett på många ställen massa "hat" mot säsongsavslutningen vilket jag inte för mitt liv kan förstå, om ni inte är nöjda med slutet så måste ni ju ännu mer vilja se säsong 7 för att se hur det ordnade upp sig/hur allt slutade! Jag ser fram emot säsong 7 jättemycket!!
 
 /Kristina

Mina tankar om Life Matters - Vamp Camp

När Bill kom till Vamp Camp och ser alla döda kroppar och man fattar att Eric gjort det då blev jag riktigt glad, det är så Eric in i märgen alltså! Och sedan när han drar av "doktorns" familjelycka, alltså det händer bara i True Blood och det är ett sånt bevis på att True Blood inte begränsar sig för "känsliga tittare" de gör sin grej helt enkelt och det är helt underbart!
 
Hur snygg är inte Eric med allt det blodet?!?!
 
Sedan var ju Eric/Jason scenen fantastisk hoppas vi får se mer av de två! Och när de kom till psykologen och Eric fick reda på att han legat med Pam alltså, de får verkligen fram relationerna i den här säsongen så otroligt bra! Och när de räddade Ginger haha så perfekt!
 
Sedan kommer vi ju till rädda-vampyrerna-delen och jag tror inte Bill tänkte på att han kunde ge sitt blod eftersom han drack så lite, Eric drack ju nästan hela Warlow och Bill en liten flaska men jag tror han förstod att antingen får han chansa att hans blod funkar för han kommer inte hinna hitta Eric. 
När jag såg alla äta på Bill trodde jag först det var en vision som han haft men när jag förstod att de åt på riktigt så blev jag så ledsen  men på något sätt så "stolt" för han offrade sig själv för alla och motbevisade alla Bill-haters så bra. S
 
edan kom Eric och tog itu med Steve problemet. Jag var inte så upprörd över hans död just då för jag var så orolig för Bill att han skulle dö. Men jag kan förstå Eric för som han sa, varje gång någon han älskar har dött så har det varit pga Steve. He had to go även om jag gillade honom otroligt mycket!
 
 Och sedan när alla lämnar Bill alltså det var så sorligt. Men hela bunten var ju höga så jag tror inte riktigt att de la märke till att han låg kvar om jag ska vara ärlig. Men när man ser honom där ligga helt skadad och bortglömd. Av någon anledning så grät jag inte jag vet inte varför, men jag har varit inställd hela säsongen att Bill skulle dö och om han skulle dö så tänkte jag att han skulle ha ett mycket värdigare slut än att han dör själv så när han "summon" Jessica så tänkte jag, nu dör han. Nu pratar hon med honom om saker och sedan dör han en sorlig död/de kommer och hämtar honom. Och sedan när man ser James och Jessica gå ut därifrån så tänkte jag bara nej nej nej nej. och så ser man Bill komma ut alltså wow det var så perfekt gjort!! 
Men Eric försvann ju och det var riktigt förvånande. Vi får se vart han är påväg
/Kristina
 
 

Min tur nu

Nu är det äntligen min tur att slå mig ner och se det allra sista avsnittet av säsong 6. Det känns som som sista avsnittet av säsong 5 var igår det har gått så fort...

Kommer bli så sorligt när det är slut men nu vill jag verkligen bara se. Och att Fanny skrev till mig förut "GAAAH TB" gör ju inte längtan att se mindre!!! Jag håller i mig och förbereder mig på ett sjuhelvettes avsnitt!
/Kristina


Mina tankar om Life Matters - Begravningen

Vissa tyckte att den var för lång men jag tyckte det var bra att Terry fick ett sånt ordentligt och långt avsked. De ger ju ofta ett värdigt och bra avslut för karaktärerna. De la ju ned tid på Hoyts hejdå också. Det var fint att se allas syn på Terry och även flashbackarna på honom var så kul att se! Se hur han var efter kriget osv. Men tänkte ni inte på en sak, den flashbacken från Terrys första dag på jobbet har inte vi sett den i säsong 1? Alltså att hans första dag var någonstans i början av True Blood? För jag trodde att han hade varit där ett tag när vi började kolla så det var kul att veta!
 
 
Och när Sookie klev fram och berättade vad hon var för att kunna hjälpa och stötta Arlene var så vackert och hennes historia gjorde mig så tårögd. Alltså jag gillar verkligen Sookie. Och jag är så glad att Arlene tillslut ändå blev nöjd med begravningen trots alla vapen osv.
 
Och höjdpunkten var såklart när Big John sjöng. En karaktär vi sett lite och hört lite om äntligen steg fram liksom. Alla älskade Terry på olika sätt och det var vackert att höra allas syn på honom för han gjorde verkligen avtryck i allas hjärtan. En man som förde med sig kärlek var han än befann sig. Vila i Frid Terry Bellefleur <3
 
/Kristina
 

Mina tankar om Life Matters

Jag kommer dela upp detta i två delar, Vamp Camp och begravningen. Men först vill jag säga att jag tyckte detta avsnittet var genialiskt. Så otroligt bra! Huvudkaraktärerna klarade sig allihop men det var ändå med ett dödsfall vilket jag tyckte att det behövdes. Jag älskar Steve Newlin, en av mina favoriter men någon var tvungen att gå för det hade inte varit lika bra med spänning osv om ALLA klarade sig liksom. Och jag tyckte det var så bra gjort att de hoppade mellan Vamp Camp och begravningen dels för att kunna visa hur de båda och olika storylinesen på något sätt höll ihop men också för att det gjorde att begravningen INTE blev långtråkig ochd et gjorde att hela Vamp Camp var asspännande eftersom så fort något hände där så bytte det till begravningen.
 
Snart får ni veta vad jag tyckte om Vamp Camp scenerna!
/Kristina

Sanningen bakom Warlows halsband

Detta är en bild från sista avsnittet och HURRAAAA kommer vi äntligen få veta vad hans halsband betyder? Sånt är så spännande. Jag hoppas verkligen han berättar den historian!!!
/Kristina

Bilder från Life Matters

Här kommer en hel del bilder från förra avsnittet!
 
Jag hoppas Alcide tillbringar lite tid med Sookie så han kommer tillbaka till sitt rädda jag!
Happy vampires!! Men jag undrar vad Bill tänker på...
Ett sorligt farväl av Steve Newlin som jag kommer sakna så mycket
Lafayette är verkligen Fabulous
/Kristina

Kristin gör EW’s Pop Culture Personality Test

Kolla in den här filmen när Kristin gör ett popkulturs personalitets test!
 
Klicka bar apå bilden och scrolla ner lite!
Källa
/Kristina

Vad tror jag kommer hända i säsongsavslutningen?

Okej här kommer min, Kristinas, funderingar om vad som kan hända i nästa avsnitt. 
 
Jag tänker lite såhär, var är Eric påväg? Vem känner han som han möjligtvis vill till nu? Sookie kanske? Anna har sagt att man inte behöver lägga Sookie/Eric relationen på hyllan än. Så min gissning är att Eric är påväg till Sookie efter all den här tiden och jag tror att han kommer försöka hålla henne ifrån Warlow, få henne att inte bli vampyr. Det är min teori (jag har inte läst några som helst spoilers inför nästa avsnitt)
 
Sookie tror jag kommer komma tillbaka till Warlow och jag tror att den stora cliffhangern inför nästa säsong är att Sookie ber Warlow att göra henne till vampyr och sedan PANG slut... 
 
Vampyrligan då. Jessica har jag hört ska konfrontera Andy. Jag tror att han kommer förlora det helt och försöka skada Jess på något sätt så att hon måste självförsvara sig. Här funderar jag lite om det kan leda till ett dödsfall... För jag har ju hört att fler dödsfall kommer ske, kommer Andy vara en av dem? Det känns inte så för han har ju dotter nu så han har ju mycket att elva kvar för och Jessica har precis träffat James så de kommer ju också kunna ha mer story to tell.
 
Sam kommer nog berätta för Nicole och hon kommer ta det bra tror jag. Men något måste ju hända med dem de är lite "för lyckliga" för True Blood om de bara får reda på barnet och sedan happy.
Vad kommer Bill göra... Kommer han ta sig till Eric kanske och konfrontera honom på något sätt? Jag tror det kan bli en Eric/Bill/Warlow scen kanske!! Ser fram emot den i såfall så länge den inte leder till något dödsbesked... 
 
Willa/Tara/Pam kommer hålla ihop och kanske åka tillbaka till fangtasia och öppna upp den igen? Men de måste ju också hamna i trubbel på något sätt... Det är det som är det svåra när detta avsnittet är såpass fristående. Förra avsnitter hade mna kunnat gissa att de skulle avsluta saker på vampcamp men nu kan vad som helst hända.
 
Jason kommer leva farligt med Violet och frågan är vem som ska rädda honom? Jessica eller Tara? Åh kan inte WIlla och Jason få någt ihop?! Jag hade lätt röstat på dem! Jag tror Violet kommer göra något mot Jason och så kommer någon av Jasons Vampkompisar komma och försöka hjälpa honom.
 
Men vad kommer Alcode göra... Jag tror att han kommer bli bra vän med Sam faktiskt, de kanske kan göra något ihop. Eller så kommer hans pack tillbaka för att döda honom eller något... och då kan det vara så att de dödar honom för att det är så man ska göra med en Packmaster som man inte vill ha längre. 
 
Jag är orolig för Lafayette. Vad kommer han ha för story? Jag hoppas att han och Tara träffas snart igen. 
 
Men vad blir det för några som dör? Jag är lite rädd att det kan vara Lafeyette eller Andy och så kan det även vara Eric, det har ju varit såna rykten om det och jag skulle bli sååååå glad om de var falska. För det är så många som dör och jag vill verkligen inte att de ska försvinna .
 
Vad tror ni kommer hända i morgon? Det är bara att gissa på! Hade varit kul om det blev en sorts disskusion där ni skriver vad ni tror så svarar vi osv!
 
 
/Kristina

Rob hintar om fler dödsfall

Jag läste lite snabbt på Trueblood-online.com att Rob hintar om att det kommer ske mer dödsfall i sista avsnittet. Hur är det möjligt, vi har redan förlorat så många! Jag hoppas det inte är Eric ryktena som kommer har gått runt häromkring. Jag hade ju pustat ut med det... Vem tror ni det är mer som dör? Troe ni det är någon huvudhuvudperson? (Bill/Eric/Sam osv) eller tror ni det är någon "mindre" roll som dör? Violet/Nicole? Ja vad tror ni kommer hända?
 
 
/Kristina

Deborah om säsongsavslutningen!

 Deborah spoilar lite om vad som kommer att hända i sista avsnittet, en liten hint. Jessica konfronterar Andy!!!! Spännande spännand...
 
 Källa
/Kristina

Kristin om True Blood

Se Kristin i en intervju när hon pratar om True Blood!
Klicka på bilden för att se filmen! Vackra Vackra Kristin!
 
Källa
/Kristina

Vad händer i nästa avsnitt?

Nästa avsnitt känns det som om vad som helst kan hända. Rob har sagt att det kommer ske fler dödsfall (WHAT?!) och eftersom Vamp camp "tog slut" i näst sists avsnittet så bunkras det upp inför säsong 7, för att få en ordentlig cliffhanger tänker jag mig...
 
Vad tror ni kommer hända i nästa avsnitt? Kommer Sookie bli vampyr? Var är Eric påväg? Vad gör Violet med Jason? Vad kommer Bill göra? Var är alla vampyrerna som kom ut ur the white room påväg? Vad kommer James göra? 
 
Ja vad tror ni kommer att hända i säsongs avslutningen? Jag och Fanny kommer att skriva våra egna teorier på söndag!
 
/Kristina

Därför älskar vi Ginger

Det här är anledningen till att vi alla älskar Ginger, en samling helt enkelt!
 
 
/Kristina

Rob om att spela in sexscener

En intervju med Rob där han bland annat berättar om att spela in sexscener i True Blood! 
Klicka på bilden för att komma till intervjun!
Källa
/Kristina
 

Klipp från nästa avsnitt Radioactive

Nästa avsnitt är alltså det sista. Hur sorligt? Det har gått så satans fort alltså, helt sjukt. Jag minns så nyss att vi fick se vad som hände med blodiga Bill och när Niall fortfarande var omkring, det känns jättelängesedan Niall var med, nästan som om det borde varit förra säsongen! jag ska i alla fall se om säsong 6 efter måndagen, ska någon mer det?
 
Här är två klipp i alla fall!
 
 
No Shrinking Violet
 
 
A pleasant Suprise. Kommer Sookie och Alcide hitta på något ihop nu?
Källa
/Kristina

Michael Mcmillians framtid

Nu när Steve är död så måste ju Michael tyvärr lämna True Blood, men han har fullt upp ändå! Han kommer att forsätta spela in Hot in Cleveland som är en serie och så har han även den här webserien på gång som verkar asrolig! Jag kommer absolut kolla på den! Sedan har han ju även de här True Blood serietidningarna och Steve Newlins Field guide of Vampires!
 
 
Källa
/Kristina

Andra mest sedda program i söndags

I söndags så blev True Blood det andra mest sedda programmet på kvällen. Vann gjorde Breaking Bad som hade säsongpremiär och sånt är alltid slå speciellt med en så känd och omtyckt serie! Så jag tror inte vi behöver oroa oss om att True Blood har blivit opopulärt. Avsnitten är ju bättre än någonsin nu!
 
Show Net Time Viewers (000) (Live + SD) Adult 18-49
Breaking Bad AMC 9:00 PM 5915 2.9
True Blood HBOM 9:02 PM 3998 2.2
DUCK DYNASTY SNEAK PEEK AEN 9:56 PM 3357 1.5
BREAK HBOM 9:54 PM 2583 1.4
KEEPING UP KARDASHIANS ENT 9:00 PM 2856 1.4
Breaking Bad MARATHON AMC 7:56 PM 2588 1.2
NASCAR SPRINT CUP L ESPN 1:00 PM 4171 1.2
REAL HSWIVES OF NJ BRVO 8:00 PM 2410 1.1
Family Guy ADSM 11:30 PM 2335 1.1
LOW WINTER SUN AMC 10:04 PM 2507 1.1
DEVIOUS MAIDS LIF 10:01 PM 2663 0.9
MOUNTAIN MEN HIST 9:00 PM 3671 0.9
BOBS BURGERS ADSM 11:00 PM 1858 0.9
BREAKING AMISH: LA TLC 10:00 PM 2030 0.9
Dexter S8 SHO1 9:00 PM 1904 0.9
SUNDAY MOVIE FAM 8:00 PM 2720 0.9
Family Guy ADSM 10:30 PM 1970 0.9
TOTAL DIVAS ENT 10:00 PM 1671 0.9
Sister Wives TLC 9:00 PM 2134 0.8
NEWSROOM, THE HBOM 10:02 PM 1815 0.8
TBS PRIME MOVIE TBSC 8:00 PM 1661 0.8
Drop Dead Diva LIF 9:00 PM 2459 0.8
Breaking Bad MARATHON AMC 6:52 PM 1711
0.8
Källa
/Kristina

Chatta med Kristin

Kristin är en väldigt populär skådespelare bland fansen. Jag antar att det är för att hennes karaktär är grym och hon själv är så omtänksam och vacker person. Så vill du ha möjligheten att skriva en fråga till henne så klicka på bilden. Du har 9 timmar på dig! Jag länkar sedan sidan så att ni kan se svaren!
 
Klicka på bilden för att komma till sidan, sedan klickar du bara på Submit Question
Källa
/Kristina
 
 

Svar på fråga!

Låten i slutet hette faktiskt inte Life Matters, utan det var låten som sjöngs under begravningen som hette Life Matters! Låten i slutet är denna:
 
 
Jag har ingen aning om vad som händer med Eric, men borta för gott kan han inte vara, de måste ha en större förklaring men något har han i kikaren och det är lurigt vad det kan vara. Jag undrar vad han har att gå till liksom... Sookie kanske?
 
Spöket i Sookies badrum var Warlow! Det undrade jag också i början men kom sedan på att de sa ju att Warlow varit instängd i "den andra dimensionen" i 20 år och det är därför hans skägg och hår var så långt! Så det är allt samma person fast som har rakat sig!
/Kristina

Lika som bär?

Tycker inte ni att Joe och E.J Scott (Deborahs pojkvän) är fruktansvärt lika på den här bilden? Jag har trott att det är en bild på Deborah och Joe men aldrig fattat grejen varför eftersom Alcide och Jessica inte har något ihop i serien.
 
/Kristina
 

Sången under begravningen

Var en sång av Chris Pierce, Chris är även gift med Tara Buck eller som vi kanske känner henne bäst som, våran favorit Ginger. Låter heter Life Matters så med andra ord så spelades inte titellåten i slutet av avsnittet som den brukar göra utan den spelades mitt i låten (det har även hänt innan också). Låter var jättebra tycker jag och det är kul när de blandar in skådespelarnas nära och kära i serien också tycker jag! 
 
 
/Kristina

Spotlights på True Blood

Jag bara älskar när man ser True Blood lite överallt. Speciellt för oss i Sverige, det är inte så mycket fokus på True Blood här liksom! Men när man väl ser det så blir man helt varm i hjärtat. Typ när det går reklam för C-more series och True Blood visas kort då blir man så glad! Och när man går in på en sida för att kolla film så ser man i översta raden på nya filmer/serier:
 
/Kristina

En fråga till er

I Life Matters så hoppade de väldigt mycket mellan Vamp Camp och Terrys begravning och jag undrar nu vad ni tyckte om det? Tyckte ni att det var förvirrande, jobbigt, brilliant eller vad tyckte ni?
 
Jag själv tycker att det var genialiskt. Det skapade en sån spänning för just när det ände något speciellt i Vamp Camp så hoppade det över till begravningen. Och begravningen blev inte heller långtråkig på grund av det. Tänk annars om hela begravningen hade varit samtidigt och även om alla talen var vackra så skulle det bli långtråkigt så jag tycker att de gjorde det superbra!!
 
/Kristina

Inside Life Matters

Här är en video som ja, visar lite inside information!
 
 
Källa

Preview för sista avsnittet

Usch tänk att nästa vecka är sista... Det har gått så fort och det är så sorligt! Här är previewn för nästa avsnitt Radioactive!
 
 
/Kristina

Life Matters ***SPOILERS***

Åh åh åh åh åh vilket bra avsnitt det är helt sjuuuuuk!!! Jag vet inte hur jag ska beskriva det! Först det första, INGEN kan väl hata Bill nu? Seriöst, like a hero! Jag trodde så mycket att han skulle dö, jag var helt säker på det. Och när James och jessica kommer ut där och... SEDAN BILL, blev så otroligt glad alltså!! Men var är Eric påväg? Seriöst jag blir jätteorolig för honom... 
 
Terrys begravning var så fin, så fina tal och minnen och alla flashbacks var så vackert att se. Och Jason lät Sarah gå? Vad kommer det få för konsekvenser? Och till sist, Steve Newlin. Lilla killen, jag gillade honom så otroligt mycket, dock var jag så inne i att tro att Bill skulle dö att jag inte riktigt tyckte just Steves död var sorligt, men nu i efterhand när man vet att Bill lever. Jag kommer sakna Steve så mycekt!! 
 
Den här bilden får stå för detta inlägget för jag älskar den så mycket, kolla bara på dem. Så glada och lyckliga. 
/Kristina
 

True blood time!

Nu ska jag se! Avsluta dagen med ett avsnitt, bästa sättet. Jag ser så fram emot att se det, jag ser så fram emot Sam/Alcide storyn också nu!! Och såklart vampyrerna ojojoj... har ni sett? Vad tyckte ni?
/Kristina


Klipp från nästa avsnitt Life Matters

Även ett klipp från Terrys begravning när Sookie träffar Alcide, spännande det var längesedan!
 
'
/Kristina

Klipp från nästa avsnitt Life Matters

JAG SA JU DET
 
Terry is back och han, som spöke då och här träffar han Sam!! Se klippet Meeting Terry!
 
 
Källa: Trueblood-online.com
/Kristina

Mina tankar om Dead Meat

Nu vet jag inte hur länge internet håller därför skriver jag bara kort kort om Dead Meat avsnittet.
 
Det avsnittet var så bra! Vilken hurmor det hade och sån spänning. Det var kul att se Anna Paquin i så mycket action, det var liksom "hennes" avsnitt och hon gjorde det så bra. Tänk vilket beslut hon står inför nu. Ska hon lämna över sig till Warlow och bli hans Vampire Bride? Vad tror ni? Kommer vi få se en Sookie vamp? 
 
Jag tror inte det, men jag kan säga att det hade varit intressant att se Sookie som vampyr och jag tror att det kommer vara den stora cliffhangern mellan säsong 6-7, att Warlow kanske biter henne osv. Inte läst något om det bara egna gissningar! Eller kommer hon göra sig av med sina fekrafter och döda Warlow så att han inte kan göra henne till Vampyr? Det vill jag inte heller för jag gillar Warlow. Det är SÅ spännande!!!
 
Sedan gillade jag när hon kom till Sam när han precis fått reda på att han är pappa (SAY WHAT) och säger att hon alltid hade trott att de två skulle bli tillsammans, så gulligt men lite taskigt, tur han sa nej! 
 
Sarah storyn är ju bara underbar, kommer skriva ett inlägg om henne, när hon dödade Suzuki alltså hahah! Men vad gör alla våra favorit vampyrer i det där rummet?! Kommer de bli dödade? Nej det kan de inte bli, det är alldeles för många huvudpersoner där men det kan vara något att Eric kommer och räddar dem? 
 
 
Och på tal om han, jag älskar honom. i detta avsnittet avr han mer Eric Northman än någonsin. Det är precis därför jag gillar hans karaktär. Han skiter i planer och alla, ska han rädda de han älskar så gör han det på sitt sätt och vägrar lyda någon annan. Alex brilljerade verkligen i detta avsnittet. Gillade även så mycket när Bill lyfte upp honom alldeles i början med tankekraften.
 
Detta blev alldeles för snabb och kort beskrivning, men mitt internet är så kasst. Men jag ville ändå hinna få upp denna texten!
(Vågar inte försöka publicera bild för så pajjar väl allt)
 
/Kristina 

Internet är sönder

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, det har kommit it massa nytt som jag vill skriva om men mitt internet är helkasst! Håll tummarna på en förbättring snart! /Kristina


Alex i Göteborg!!!

Såg i morse en bild från att Alex var i Göteborg på Way out West!!! (fick även en kommentar om det också) Vad är det som är så speciellt tänker ni, jo jag bor ganska nära göteborg!!! Tyvärr finns det ingen chans för mig att åka dit. Men jag kan nästan känna hans närvaro haha. Det är ju sjukt coolt att en människa kan vara så stor och finnas på så nära håll! Tänk om man sprungit in i honom liksom...
 
/Kristina
 

Vad hade du gjort...

Om du mötte Alexander Skarsgård ute på stan i Stockholm? 
 
Tänkte det hade varit kul att avsluta Alexander-dagen men en fråga om honom. Säg att du är ute och handlar så ser du Alex gå förbi, vad hade du gjort? Vad hade du sagt?
 
/Kristina

Hundtricket bloopers

Jag tror att hundtricket var den första filmen jag såg med Alex i den. Då visste jag såklart inte att det var han osv men det är ändå lite kul! Han ser så liten ut i den här filmen. Detta är som sagt bara bloopers från filmen och bara bloopers med Alex. jag tänkte att det kan vara lite roligt för oss alla att titta på!
  
/Kristina

Alex om han och Kristin's relation

Visst var det längesedan grejer om Alex kom upp här? Jag tror att han är i Sverige nu faktiskt. Jag såg ett kort på han och ett fan som var från Sverige nu i Augusti så han kanske är här i krokarna någonstans! Här är ett klipp från förra comic con där Alex pratar om han och Stephens relation och han och Kristins relation.
 
 
/Kristina

Bilder på Stephen

Stephen var med i ett photoshoot nyss för UK’s Red Magazine för septembertidningen och vad ska man säga. Mums... Och inte för att skryta men jag har Stephen har likadana converse...
 
/Kristina
 

Högst upp på listan

True Blood var ännu en gång högst upp på TV tittarlistan. De delade platsen med Megalodon monster shark då båda hade 2.2 adult 18-49 rating, förra veckan hade de 2.4 men det är fortfarande det mest populära att se på en söndags kväll! Bra jobar True Blood, bara att fortsätta så!
 

Selected Sunday cable ratings: (all Live+Same Day ratings):

Show Net Time Viewers (000) (Live + SD) Adult 18-49 Rating (Live + SD)
True Blood HBOM 9:02 PM 4166 2.2
MEGALODON MONSTER SHARK DISC 9:00 PM 4822 2.2
BREAK HBOM 9:58 PM 3497 1.8
KEEPING UP KARDASHIANS ENT 9:00 PM 2788 1.4
NASCAR SPRINT CUP       L ESPN 1:00 PM 5063 1.3
FALLING SKIES TNT 10:00 PM 3738 1.2
REAL HSWIVES OF NJ BRVO 8:00 PM 2574 1.2
SHARK AFTER DARK LIVE DISC 11:00 PM 2109 1.1
Dexter S8 SHO1 9:00 PM 2208 1.1
AIR JAWS COUNTDOWN SW2013 DISC 8:00 PM 2487 1.0
DEVIOUS MAIDS LIF 10:01 PM 2740 1.0
SPRINT CUP POST RACE    L ESPN 4:40 PM 3513 1.0
BREAK HBOM 8:56 PM 1775 0.9
GREAT WHITE HIGHWAY DISC 7:00 PM 1947 0.8
BOBS BURGERS ADSM 11:00 PM 1833 0.8
Family Guy ADSM 10:30 PM 1884 0.8
Family Guy ADSM 11:30 PM 1866 0.8
MEGALODON MONSTER SHARK DISC 12:00 AM 1614 0.8

Källa
/Kristina

Stephen Moyer i Chicago

Ni vet musikalen som Stephen var med i? Jag hittade en till film från det när han sjunger Razzle Dazzle och om ni kollar vid 3:10, är det inte lite Bill Compton som kommer fram i honom då ;)?
 
Ne på riktigt, shit vad duktig han är alltså!
/Kristina

Annas galnaste scen

Nu vet vi ju alla vilken scen det var som Anna Camp pratade om! Och jag håller med henne, den scenen var helt galen och så bra! Hon behövde till och med åka till sjukhuset i sin Sarah Newlin makeup och kläder när hon spelade in scenen! Ingen stor skada men ändå såpass att ett sjukhus var nödvändigt. Det är kul tycker jag att de gör så mycket stunt som de får själva och inte tar in en double så fort de ska göra något. Alla skådespelare i True Blood säger det att de gör så mycket stunt själva som de får göra.
 
 
Klicka på bilden och bläddra ner lite så kommer du till en intervju (utan bild) med Anna Camp om hennes karaktär och bland annat den här incidenten
Källa
/Kristina

Inside the episode Dead Meat

Det blir en riktig filmdag idag, Vi alla är nog för trötta för att läsa med tanke på allt som vi måste smälta efter senaste avsnittet, ännu en gång, det var verkligen fullspäckat jag har liksom svårt att komma ihåg allt som hände för det var så mycket (vilket såklart är bra, då måste jag ju se om massor ;))
 
Ep. 68 Inside the Episode
Källa
/Kristina

Preview för Life Matters

Nu kommer en till Preview, fast endast för nästa avsnitt Life Matters. kan det ha att göra med Sookies val? Att livet ändå betyder något för henne trots allt?
 
 
Ep. 69 Preview
Källa
/Kristina

Preview för de två kommande avsnitten

Okej den här Previewn ser inte bra ut... jag gillar inte att Bill ligger blodig och skadad alltså... Previewrna brukar dock luras lite, alltså de får det att se ut som om en sak ska hända och sedan så händer något helt annat. Så att det ser ut som om Bill ligger helt livlös kan också betyda något annat. Vem vet, han kanske blev trött... Får vi hoppas...
 
 
Källa
/Kristina

Vilket avsnitt!!!

Oh my heaven! Vilket sjukt bra avsnitt det hände ju HUR mycket som helst?! Och de fångar karaktärerna så himla perfekt. Jag ÄLSKAR att Eric är sådär, skiter i alla, kör sitt race igen det är så han är! Jag älskade scenerna med Bill och Sookie och allt var så himla braaaa!!! 
 
Men jag är så... vad ska jag säga, Sookie vampyr?? Hur, hur kommer det bli? vad tror ni? Bra/Dåligt? Tror ni hon kommer bli vampyr eller kommer något stoppa det? Det hade kunnat vara ganska intressant om hon blev vampyr faktiskt men något vill ändå säga mig att det inte kommer hända... Men vi får se, ååh vad spännande! 
 
Roligaste idag; Andy när Arlene och Holly stormar ut ur rummet och han undrar om det skulle vara mest stelt om han satt kvar eller gick med ut hahaha. Sån humor har de!!
 
Och den här scenen alltså! Loved it, förstår vad Anna Camp menade med galnaste scenen ;)
/Kristina
 
 

Dags för 8 avsnittet nu

Nu är snart nästa avsnitt klar för att kollas på, jag kan inte berätta tillräckligt hur spänd jag är, lite nervös till och med. jag undrar vad som händer i detta avsnittet. Har ni sett det än? Vad tyckte ni i så fall? Jag är rädd att någon mer kommer dö i detta asnittet. Jag har aldrig annars varit orolig för sånt men nu känns det verkligen "på riktigt" och ingen går riktigt säker kan jag tycka. Och det är det som gör True Blood till något så himla bra, att man kan liksom inte förutspå vad som ska hända!
 
Och nu är det bara 3 avsnitt kvar om man räknar med detta. Hur sorligt är inte det? Riktigt tur att det blir en sjua!
 
Blev en vacker bild på Sookie som fick pryda detta inlägget!
/Kristina
 

Anna Camps galnaste scen

Anna Camp säger att det avsnittet som kommer ut inatt kommer att ha en av hennes galnaste scener som hon har gjort i sig. Vad tror ni det kan vara?
 
Källa
/kristina
 

Anna Camps galnaste scen

Anna Camp säger att det avsnittet som kommer ut inatt kommer att ha en av hennes galnaste scener som hon har gjort i sig. Vad tror ni det kan vara?
 
Källa
/kristina
 

Bästa replikerna från In the Evening

Dessa repliker dvar de bästa detta avsnittet!
Och jag brukar ju ta ut de som jag tyckte var bäst med det är så svårt denna veckan. Det var så många och speciellt de som Alex sa, alltså hans repliker var perfekta. Alex brilljerade verkligen förra veckan, helt genialiskt var det! Jag gillar när han sa till Bill
Please give her your blood Han sa det på ett så speciellt sätt och det var bara så bra!

Pam to Willa: Severed arm, not bad but too obvious.

Eric to Bill: I don’t know what you are. All I know is I saw Sookie stake you and you survived, but if you are God, please heal her for me.

Nora to Eric: I’d rather die than have Lillith’s blood.

Bill to Nora: This is her dying wish, we have to honor it.

Sarah to Truman’s head: Truman Burrell, you were a decent man, and your commitment to this cause was whole and it was pure. But, these monsters pray on the pure. Know that your death was not in vane for it will galvanize the forces against this evil we fight . This is part of God’s Plans and GOD IS GOOD!

Sarah to State Senator about Lt. Gov. – I am not letting that Rhino, with his folksy bullshit step one foot near this office.

Sarah to State Senator: Have them move the late great governor’s body away and dispose of it, and I don’t want to know how, but I do hear acid is effective.

Sarah to State Senator: Hep V will spread like wildfire. Just you wait senator, when God’s message is this clear, I am a truly an unstoppable woman.

Sookie to Ben: This is a first, making out with a man in broad daylight.

Ben to Sookie: You just wrote our wedding vows.

Arlene in the graveyard: Maybe now you’ll rest baby.

Arlene to Sookie: I got a glimmer of what it was going to be like; life with him happy and it was the best feeling I ever had.

Sam to Nicole: My friend died, not being there is not an option.

Arlene to Lafayette: You’re a liar and a voodoo queer.

Jason to Jessica: My thoughts ain’t always so clear; but my heart, it ain’t never been so clear.

Jason to Jessica: You don’t have that stockholder syndrome do you?

Jessica to Jason: Jason, you cannot stop bad things from happening to me; we don’t live in that kind of world. All you can do is go on being the sweet, wonderful man that you are.

Alcide’s Dad to Alcide: Problem is, I f**ked up so many times, ain’t nothing I say is gonna mean much to you. That’s my cross to bear.

James to Jessica: Vampires choose to forfeit their souls. I’m not saying I’m a saint, but I made a different choice.

James to Jessica: I feel like a fool; I never really bought the whole immortality thing. I always knew I’d go at some point and now that it’s so soon, there’s just so much I could a done.

Jessica to James: right now, in this moment, all I wanna do is make love to you. I’ve never been with a vampire; I always wondered what all the fuss was about.

Eric to Bill: Do you want to hear me say the words? I believe you, I believe in you; I believe that you are divine.

Bill to Eric: I can see the future, Eric, but there is one vision that has yet to manifest. I saw a white circular room in which Pam, Jessica, Tara and you all meet the sun in that room Eric. That’s why I’m going to get Warlow.

Bill to Eric: You are in the vision Eric. One way or another, you are going to be in that room when the roof opens. If you come with me, maybe we could stop it.

Arlene to Sookie: You know, before it was like someone was scalping my brain away, one slice at a time and plucking out my heart with one of those little crab forks, but now thanks to this, it just feels like someone was crashing my windpipe.

Arlene to Bill: Shit, this shit’s real, ain’t it. You’re walking’ in the daylight.

Lafayette to Sookie: You mind telling me what’s going on with all these f**kin’ vampires walking around in the daytime?

Lafayette: I’m so glad I took my beta blockers, deuces.

Sookie to Bill: So, let me get this right. You’re willing to sacrifice me and/or Warlow, who are real by the way, for the sake of a hypothetical progeny that you saw on some vision?

Sookie to Bill: Pam’s my friend?

Bill to Sookie: It would be foolish of me to let your anger at me get in the way of protecting the ones that you love. Foresake them, and there will be many more days like this in the not too distant future.

Pam to Dr. Finn: Thank God, I was just starting to feel confessional.

Pam to Dr. Finn: As a student of Freud, I’d of thought you had a better grasp on the title of “appetites.”

Pam to Dr. Finn: So, when I say I’m not hungry because I’m horny, you get it.

Pam to Dr. Finn: You’d be surprised what a girl can accomplish in solitary.

Pam to Dr. Finn: For one, I f**k a lot. Secondly, I own a bar, Fangtasia, where humans come to get off. I believe it’s success is due in large part to my astute understanding of human desire. The desire to be devoured or. enveloped by a warm hungry animal, or obliterated one juicy bite at a time.

Pam to Dr. Finn: So you want inside….my head? How deep do you want to go?

Sarah to Guards and Jason: Throw his ass in female gen pop 1. Have fun with your sluts.

Tara to the vampires in Gen Pop 1: Back off Bitches

Violet to Gen Pop 1: Ladies, please, he’s mine.

Rikki to Alcide: Of course, I’d be a lot happier if you weren’t lying through your mother f**king teeth right now.

Eric to Godric: Godric whatever magic you possess, could you use it now please. I beg of you Godric, could you give her one more chance, like you did before.

Nora to Eric (Flashback scene): My death shall be my own.

Eric to Nora: He called you stubborn but he has that confused with courage it would seem.

Nora to Eric: You have a look of destiny about you.

Eric to Nora: Let me take you to my father, he will heal you. You will live fully and forever, I promise.

Nora to Eric: And, so we end as we begin.

Källa

/Kristina


Klipp från nästa avsnitt Dead Meat

Detta klippet heter Return to Gen Pop och det  verkar ju som om Jessica och James håller ihop i alla fall. Kan detta vara ett nytt kärlekstriangel i serien, Jessica, James och Jason?
 
 
Källa
/Kristina

Klipp från nästa avsnitt Dead Meat

Det har kommit ut ett klipp som heter Staking her Claim och vad kan jag säga, jag längtar ihjäl mig tills nästa avsnitt, det är så sjukt bra!
 
 
Källa
/Kristina

Mina tankar om In the Evening

The three J's
 
Jessica, James och Jason
 
Jag tror vi kommer få en fight mellan dessa. Men min första tanke var What the fuck Jessica. Men sedan slog det mig att mitt i allt det här, all rädsla och självförakt så såg hon en trygghet som var James, och det är klart jag gillade dem ihop men det gjorde lite ont i hjärtat att veta hur mycket Jason har kämpat för henne och så är det vad han får tillbaka, att hon inte vill ha hans hjälp. Jag antar att hon inte tycker att hon borde vara med människor utan hon borde vara med "sin sort" typ.
 
Och Jason har ju inte varit en ängel heller. Han har ju det senaste varit väldigt elak mot Jessica för att hon är vampyr så inte konstigt att alla de känslorna hon har spricker när hon inser att han hatar henne för vad hon är och sedan dödar hon oskyldiga flickor. Och Jason låg ju med Sarah i den stund som Jessica behövde honom som mest så ja... Man kan inte riktigt skylla någon tycker jag...
 
Utom Sarah, när hon avslöjade Jason och kastade in han till Vampyrerna med öppet sår och blodet som forsar så kände jag lite hat emot henne... Frågan är hur Tara ska kunna skydda honom, hon är ju så liten. Men det är vackert att se hur Jason alltid har skyddat Tara för hennes mamma och nu får Tara skydda honom.
 
/Kristina

Mina tankar om Int he Evening

De senaste avsnittet så har handlingen bara kastat sig framåt därför kunde ett avsnitt som detta behövas nu, handlingen fördes vidare framåt men inte i samma rasande fart utan nu var fokuset mer på relationerna i serien (vilket jag älskar) vi kunde t.ex. se när alla träffades hos Arlene och Andy, den scenen var jättemysig tycker jag eftersom alla våra gamla goa karaktärer möttes upp, var sig själva och hanterade situationen tillsammans. Men en till relation som kom tillbaka var samarbetet mellan Bill och Eric. Jag blev så glad när Eric gick hem till Bill med Nora, det bevisar hans kärlek till sin syster, han har ingen aning hur Bill skulle reagera och han valde att svälja sin stolthet i ett sista försök att rädda sin syster.
 
Det var väldigt kul att se dem tillsammans och det var kul att se att de faktiskt fortfarande valde att samarbeta vilket vi kommer få se mer i nästa avsnitt antar jag. Men när Nora låg på dödsbädden, det var så sorligt. Att se Eric så ledsen och sårbar och så förstörd. Man förstod verkligen hur nära de två var. Och det var väldigt kul att se flashbacken på hur de träffades!
 
Som jag sa så bara mina tårar sprutade när jag såg slutet och sedan Eric ledsna min mot Bill och han liksom förstod. Eric har ju hela tiden tänk att hjälpa Willa, Pam, Jessica och Tara men nu kom de ju överens om att de kommer hjälpas åt att få ut sina vänner, han och Bill. Det är väldigt bra känner jag, frågan är om de kommer kunna hålla det teamworket? Undra om Warlow kommer vara med och hjälpa till eller om bara hans blod kommer hjälpa, antagligen borde väl Sookie också komma med? Eller vad tror ni, Hur tror ni att våra favoriter kommer att komma ut ur Vamp Camp?
 
Och jag blev så glad av att Sookie äntligen vågade att lita på Bill och försöka hjälpa, bra där!
/Kristina

Intervju från Comic Con

Den här intervjun är så rolig, de har så roligt ihop så det är helt galet! Intervjun är med TV Guide Magazin och jag gillar så i slutet när de ska presentera sig och Kristin säger I'm Sam Trammell, hon gjorde så förra året också fast sa då Alexander Skarsgård. Så roliga är de och jag är totalkär i Michael och Anna (Steve och Sarah) de är så goa ihop!
 
 
 
Källa
/Kristina

Kristin tårögd angående säsong 6

I den här intervjun så pratar Kristin om True Blood och ryktet om att Eric kommer att dö och när det kommer upp blir hon väldigt känslosam.
 
 
Klicka på bilden för att komma till intervjun. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag tror inte att Eric dör, jag tror att någon mer kommer dö, faktiskt. Jag tror inte det räcker med Terry och Nora och jag är väldigt orolig för att Bill ligger risigt till... Men jag är inte så oroligt för Eric, och Kristin blir ju liksom väldigt känslosam av att prata om sådant även om det inte skulle hända så ja... Vi får helt enkelt se vad som händer.
Källa
/Kristina

Avsnittstitel är bytt

Avsnitt 10 har bytt titel en till gång. Först var det We will all go together when we go sedan blev det Save the Population och nu heter den Radioactive. Det är spekulationer om att låten som är med i slutet kommer vara den från Imagine Dragons för texten passar True Blood väldigt bra men man vet ju inte. Finns även en låt som heter Radioactive med the Firm också och den går såhär:
 
Låten från Imagine Dragons går såhär, och det är även med klipp från säsong 6 av True Blood i denna videon för det blir roligare att kolla då :)
 
Jag vet inte varför de ändrar så mycket i namnen, det spelar ju ingen roll för oss tittare liksom men de letar väl efter att hitta den perfekta titeln och låten som ska passa bäst och det visar ju bara att de inte nöjer sig med något mindre än det bästa!
Källa
/Kristina

Intervju med deborah

Deborah är en sån vacker människa alltså! Jag gillar verkligen henne jättemycket och här är hon i en intervju om True Blood och lite skönhetshemlisar!
 
 
Källa
/Kristina

The Buzz: Comic Con

The Buzz har satt ihop några klipp från Comic Con och True Blood, kolla in den! Jag älskar när Deborah bläddrar i katalogen med karaktärerna och kommer till Bill Compton och säger "My daddy". Stephen och Deborah verkar ha en sån himla gullig relation (Kompisrelation såklart!!)
 
 
Källa
/kristina

RSS 2.0