Viktiga scener från The Sun SPOILERS

The amazing Deborah Ann Woll måste jag säga nu alltså...
 
Här är hennes böner för sina vänner och hjälp vad jag grät när jag såg den scenen. Den var så himla rörande. Det var så vackert hur hon bad för alla sina vänenr och sedan när hon bad för Bill också. Jag har hittat klippet när hon ber för dem:
 
 
Och om vi ska snacka om Bill också. Han ser framtiden. Jag får verkligen känslan av att Bill INTE är någon big bad nu. Han är ju liksom på vampyrernas sida och vill rädda vampyrerna. Det känns skönt i så fall om han inte behöver slåss mot Eric och dem. Hans uppgift som han fick av Lillith var ju att rädda DEM, alltså vampyrerna måste det vara? Det var bra mötet men Lillith också för oss, då fick vi lite svar på våra frågor. Och Stephen Moyer brilljerar ju utan tvekan! Jag längtar tills han träffar Sookie igen, nästa avsnitt tror jag. 
 
Jag gillar även att Bill är lite förvirrad och osäker, så att han inte bara blev maktgalen igen. Han söker ju själv svar på frågorna. Och jag hoppas att han kan dra nytta av sina nya krafter så att vi slipper se Tara, Pam, Eric och Jessica och alla andra vampyrer som var i det hemska rummet att brinna...
 
/Kristina

Viktiga scener från The Sun SPOILERS

Sookie träffar Ben. Jag tycker det är bra att hon försökte ta lite avstånd men det förstår man ju att det inte kommer hålla. Jag menar, han är som henne. Det är klart att hon kommer vilja vara med honom eftersom de har liknande liv och det är kanske vad hon behöver nu efter allt med Bill och Eric...
 
Alcide what the fuck?? Jag blir såklart lite sur på honom, men jag förstår honom också. jag försöker alltid se situationen från allas perspektiv. I detta fallet så är Emma en werewolf vilket betyder att hon behöver en flock för att växa upp på bästa sätt PLUS att hennes farmor finns där. Det är ganska självklart att hon borde vara med dem. Men Sam är ju som en terrier, har ni tänkt på var stark han är? Han går ju gärna in i en fight och är inte rädd för att den andre är stor liksom! 
 
Sam lovade ju att ta hand om Emma och Emma vill vara med honom, så vi får se vad som händer. Ska han gå in och slåss med werewolfsen nu igen?
 
Fanstastisk scene. När de filmar tidningen och så ser man att det är Eric, då brast jag ut i skratt alltså! Jag trodde verkligen att han gjorde så bra med guvenören och att de har fixat linser som gör att de inte kan bli glamoured?! Det är ju helt sjukt, fatta vad läskigt ändå... Vampyrerna går verkligen inte säkra längre. Jag tror dock att guvenörens dotter inte är lika mycket på pappas sida. Hon är lite för tvingad till sin position för att gilla den...
 
Och Erics sätt att spela människa, ovärderlig! Alltid sjunken nacke och lite "blyg" och ljus röst hahaha
/Kristina
 
 
 

Viktiga scener från The Sun SPOILERS

Vi fick reda på att detta inte alls var Warlow utan Jason och Sookies gammel gammel osv farfar/morfar. Bra tycker jag för jag gillar den här skådespelaren så om han hade varit Warlow hade det varit jobbigt! Vi fick även veta att han är  stamfadern typ och att Stackhouse familjen var den älska blodslinjen bland feerna. Och jag tänkte inte på det först, men det är klart att de måste vara något sådant, annars skulle inte Warlow ha ett sådant behov efter just Stackhouse familjen!
 
Han lär även Sookie hur hon ska samla hennes ljus och energi i denna lilla bollen som är starkare än solen och dödar vampyren på fläcken. Hur gulligt var det inte när han lärde henne hur hon skulle göra, det var riktigt snyggt gjort tycker jag! Och sedan när han säger "När du har använt detta, så kommer du inte längre vara fe". Whaaaat?!?! Det betyder att när den dagen hon försvarar sig mot Warlow, så kommer all hennes krafter att försvinna, jag vill inte det :(
 
Vi får avsluta med några roliga stunder (som Jason såklart stod för)
Den här älskade jag så mycket! Dels när Jason tog maten. vet inte om ni märkte det men han öste på och det kom massa på bordet osv haha. Tyspiskt Jason!
 
Den här var också gullig, han försöker alltid så mycket <3
/Kristina
 

True Blood reklam på Youtube

Jag skulle oskyldigt kolla på ett klipp (bloopers från how i met your mother) och så hör jag "It feels like the world's spinning out of control" och så Jessicas ansikte på det. Say Whaaat, ska jag för första gången kolla reklamen på Youtube när jag egentligen kan hoppa över den! Jag kollade lite, sedan insåg jag att det är klipp från avsnitt som jag inte sett än så jag vågade inte kolla :( Men jag blev väldigt lycklig av att det var True Blood som var som reklam :D
 
/Kristina
 

Bild om avsnitt 2 säsong 6

Hahaha jag kunde inte låta bli den här bilden alltså, fruktansvärt rolig!
 
/Kristina

Viktiga scener från The Sun

 
 
Den här scenen, den var så vacker. Jag tror att ni är lika glada som jag när vi hörde vad Nora sa.
 
Under riktigt lång tid så har Pam fått mycket skit av Eric och jag tror att ni som jag har tvivlat lite på deras relation. Brydde sig verkligen Eric så mycket om Pam som vi först trodde? När han håller en så viktigt sak som hans syster ifrån henne. Litar han ens lite på henne?
 
Och sedan så får vi det här, brilliant! Jag grät kan jag säga. Så vackert att han inte ville riskera Pams liv, och sedan berättar han massa om Pam för Nora. Jag blir tårögd bara av att tänka på det! Det gjorde skaparna av True Blood väldigt bra, för att lappa ihop deras relation tycker jag. Detta väger liksom upp allt annat som hänt.
 
Sedan att Pam kommer tillbaka med en spydig kommentar visar bara att hon tog åt sig och blev rörd!
/Kristina

Bilder från The Sun

Några HQ bilder från The Sun som jag tyckte ni skulle få gotta er i! Dessa rör även viktiga scener som jag vill ta upp senareså ni kommer nog få se dem igen!
 
Eric Northman alltså, vilken lirare. Kan säga att brast ut i skratt när jag såg honom bakom tidningen.
 
 
 
/Kristina

Inside the episode The Sun

Var du lite förvirrad i det senaste avsnittet? Inte konstigt, det var mycket som hände och det gällde att vara skärpt hela tiden! Kolla det här klippet, Inside the Episode för att få djupare förståelse!
 
Ep. 62 Inside the Episode
KÄLLA
/Kristina
 

Recap av The Sun

En tillbakablick på senaste avsnittet om du var i ett sådant chocktillstånd att du redan har glömt vad som hände!
 
 
Ep. 62 Recap
KÄLLA
/Kristina

Säsong 6 avsnitt 2 The Sun *SÄSONG 6 SPOILERS*

Shit vad mycket som mycket som hände. Helt sjukt ju!! Under tiden man kollade var man bara så inne i att förstå allt att man inte riktigt fattade. Detta avsnittet får jag se minst en gång till innan nästa vecka! Men shit, nu är det allvar alltså! Jag måste bara i förbi farten berömma Deborah Ann Woll, sinnessjukt vad duktig skådespelerska hon är. När hon bad för sina vänner så tårades ögonen riktigt. Jag har inte riktigt uppmärksammat henne som såhär otroligt duktig innan, men hon är verkligen fenomenal.
 
Under veckan kommer det komma upp mina tankar om avsnittet, lite utspritt under veckan tänkte jag!
/Kristina
 

Dax att se andra avsnittet

Wohoo, nu är det äntligen dags för mig att se andra avsnittet "The Sun". Och för er som undrar om jag överdriver med hur glad jag är inför varje avsnitt. Nej det är ingen överdrift, jag är alltid helt hyperglad när jag ska få se ett nytt avsnitt!

På bilden ser Eric helt förvirrad ut, lite som i säsong 4 när han tappade minnet. Jag tror denna bilden är från dagens avsnitt, får se vad det har att visa...
/Kristina


Confession bilder ***SÄSONG 6 SPOILERS***

Just nu kan ni nog räkna med att jag börjar göra iordning för att kolla andra avsnittet av säsong 6 som heter "The Sun". Kan knappt fatta det själv...
 
Jag älskade den delen, det var liksom som att Tara verkligen visade att hon är sig själv även om hon är vmpyr. Hon ska fortfarande behandlas med samma respekt som hon alltid fått av Jason. Här ser ni även hur hon knäpper byxorna efter sexet med Pam!
 
Här har jag saker att säga till om. Man kan aldrig aldrig aldrig, berätta hur någon ska känna/reagera på såna här saker. Alla är olika, hennes pappa blev nyligen mördad och hon visste att hennes mamma levde farligt. Men ungen blev kanske helt i chock plus att hon åkte hela vägen därifrån och hem, Vi vet inte om hon grät ögon ur sig på vägen hem.
 
Innan så tänkte jag "okej, Bill kanske måste dö för att han är så elak" jag hade liksom börjat acceptera han "öde" men sedan så går han och blir såhär helt grym. Så nu gillar jag honom -om det ens är mäjligt- MER än innan. Helt sjukt bra är han. Nu kan de ju itne göra något mot honom tycker jag :(.
 
Men något som är så kul och stelt är Jessica och Bills band. Alltså när han skulle säga godnatt och säger "Good night, and don't let the bed bugs bite, your head off" Jag dog lite av skratt när han sa det för det var så stelt och han försökte verkligen lätta på stämningen. Lilla Bill, han försöker och han är så gullig!
 
/Kristina

Confession bilder idag! ***SÄSONG 6 SPOILERS***

Jag har sagt det förr, Anna är en sån otroligt bra skådespelerska. Varje detalj har hon. Varenda liten blick, varenda lite min har hon med. Hela tiden! Jag gillar henne så otroligt mycket!
 
Håller med, det binder ihop storyn så mycket. Istället för att ha en story om att Billith är galen och en om att en galen Warlow är efter Sookie så blir de mer tillsammans. Inte så många storylines att hålla koll på utan det binder ihop hela säsongen!
 
Jag förstår inte allt hat som är mot Nora, jag älskar den karaktären. Hon är så badass! Och jag skulle verkligen inte vilja ha bort henne från serien. Klart att hon måste vara kvar. Och nu när vi har lärt känna henne mer så förstår vi nog bättre hur Eric måste ha känt när Nora var helt fuck up sangunista style och allt...
 
/Kristina

HBO shoppen

HBO shoppen har upgraderats lite nu när säsong 6 började. Här är några saker som man kan köpa men för att hitta fler saker så gå in HÄR. Finns många roliga saker, riktigt synd att vi bor på fel sida atlanten... Solglasögonen hade jag lätt köpt om jag sett dem i affären!
 
/Kristina
 
 

Promo för avsnitt 3 You're no good

Nästa avsnitt heter You're no good och här är en promo för nästa veckas avsnitt. Ååh jag vill veta nu hur allt ska gå fast den jobbiga väntan mellan veckorna är en del av True Blood tycker jag!
 
 
Ep. 63: Preview
 
KÄLLA
/Kristina

Rutina Wesley på omslag

Rutina var på det senaste omslaget av Rolling Out. Här är delar av intervjun som de hade med henne:

“The [comment] I get the most — even from women — is ‘Hey, I just wanna tell you, you’re much prettier in person,’ ” she shares with a laugh.

“I go to Comic-Con and meet people who are just like ‘Omigod, wow!’” she says, still slightly surprised by the fact that fans love her.

“Me and my husband were in New York at this rib place in Harlem and we were eating and one of the cute little busboys walked by and he literally stopped in his tracks and was like, ‘Omigod! Hi!’ He almost ran into stuff, it was hilarious. I love that stuff. It makes me feel good.”

Hon är verkligen fruktansvärt vacker den kvinnan!
KÄLLA
/Kristina
 

Confession bilder idag! ***SÄSONG 6 SPOILERS***

Jag tänkte ta en del confession bilder idag som handlade om förra veckans avsnitt, för jag har inte sett dagens än och det är bra om vi reder ut lite saker inför det andra avsnittet. 
 
Det här är jag så glad för, jag trodde att Bill skulle vara helt borta men jag tror inte att det är problemet i säsong 6 med Bill, problemet är nog det vi såg i slutet av avsnittet... Men Bill är mer förändrad tror jag, jag tror han är med VAMPYR nu, alltså han går hellre till Jessica än Sookie. Han litar inte på andra längre utan han litar bara på sin Prognety. Och att han liksom, jag vill inte skada er. Men jag kommer inte att tveka att göra det om ni attackerar igen. Vilket jag tycker är bra!!
 
Lätt det roligaste alltså. Pam vet verkligen hur man säger sin repliker "I don't know about the world, but 'm about to end your face". "Who the fuck is Mary Poppins and can I please kill her?" Vilken stjärna Pam är alltså. True Blood hade verkligen inte varit det samma utan henne!
/Kristina

Pam och Tara's "sexscen"

I en intervju med Kristin Bauer van Straten så säger hon såhär:
 "Although they got to cuddle on the beach. But I could swear they mentioned that they had had sex, and I was trying to figure out when did that happen? There have been many different revisions and different scripts, and there was a time where there was a version of a script where we did see more of that."
 

Ni som sett första avsnittet av säsong 6, ni kanske inte la märke till det men när Jason vill döda Nora och Tara och Pam kommer tillbaka från stranden så knäpper Tara byxorna. Så de hade sex på stranden bara det att vi fick inte se det utan de ville bara att vi skulle veta att det hade hänt. Så där är svaret på frågan som har varit lite som ett samtalsämne denna veckan eftersom Pam säger till Tara "just because we've fucked once" så undrade många (inte just ni men andra) när det skedde och nu vet ni!
 
/Kristina

Lafayette tar hand om Emma

Dett kan vi också förvänta oss i morgon, Lafayette alltså, vilken stjärna. Han vet precis hur han ska handskas med barn alltså. Så perfekt är han!
 
Ep. 62 Clip - Secret's Out
 KÄLLA
/Kristina

True Bloods marknadsföring iår

Innan har True Blood haft väldigt många posters där de har fått med alla karaktärern när de ska marknadsföra serien, men i år så har True Blood verkligen vänt sig till sociala medier istället för att nå ut till människorna. Här är lite vad de har gjort för att synas:
 

1. #ShowYourFangs - Detta var för fansen, men även några av skådespelarna twittrade och instagrammade såna här bilder. Det gick ut på att man målade två trekanter (fangs) på sitt pekfinger som man sedan höll över munnen för att visa att man stöttade vampyrerna, med bilden som man laddade upp så hashtaggade man även #ShowYourFangs

Screen-Shot-2013-06-16-at-5.11.43-PM

 

2. ‘True Survival’ Game -  HBO har gjort ett spel där man ska hjälpa Pam att speinga ifrån vampyrhatare. Samtidigt som man gör det så ska man hoppa över bilar och akta sig för olika saker. Testa det! Det var faktiskt väldigt roligt! Klicka på bilden för att spela.

True Blood Survival Game

 

3. Bad Things Tumblr - True Blood har även tagit sig till Tumblr. Jag själv kan inte Tumblr men Bad Things Tumblr håller fansen uppdaterade om True Blood och de som har tumblr borde följa!

Screen-Shot-2013-06-16-at-6.40.16-PM

4. Sedan hade de ju även den här grejen LIVE från Fangtasia som visades precis innan avsnittet visades där man fick lite hemligheter från set som de avslöjade lite genom Vine, Instagram och Twitter med hashtaggen #Secretsfromtheset

truebloodvine

KÄLLA

/Kristina


This means war

I morgondagens avsnitt så startar kriget mellan vampyrer och människor verkar det som. Ingen går säker, här är ett klipp från avsnittet som kommer ut i morgon som heter "The Sun"
 
Ep. 62 Clip - This Means War
Innan har jag inte varit så orolig för vampyrerna när det kommer till människor, men människorna har uppgraderat sig. De vet hur de ska slåss tillbaka mot vampyrer och hur man ska döda dem. Det är nog dags att börja oroa sig nu för våra favoriter...
KÄLLA
/Kristina
 

Första mötet med Ben

I morgon kan vi även se fram emot att möta Sookies nya vän Ben. Ska bli intressan tycker jag att träffa honom! Jag hoppas även att få se Steve Newlin, men det är bara för att jag är hemligt kär i honom ;). Egentligen så har han ju inte så mycket att göra än, han kärlek dog så han är väl och gömmer sig nu men snart antar jag att hans förra liv hinner ikapp honom...
 
KÄLLA
/Kristina

True Blood trailer

Nu när vi har sett avsnitt 1 från säsong 6 så har True Blood satt ihop en trailer för följande veckors avsnitt, så i den här trailern så kan vi se vad vi har att vänta oss under dessa 8 veckor!
 
 
/Kristina

Sneak Peak på Pam och Nora

***VARNAR FÖR SÄSONG 6 SPOILERS HELA DAGEN***
 
Är det någon som taggar inför inatt/imorgon eller? Jag har ju jobbat i veckan så det har gått väldigt fort och jag kommer fortsätta jobba vilket är positivt på True Blood tittande-sidan eftersom veckorna bara rusar iväg och det går fort tills jag får ett nytt avsnitt! I morgon kommer jag kolla ganska sent igen för jag slutar sent men det får gå! Och idag blir det väl fullt upp som vanligt när det är dagen innan ;)
 
Här är ett klipp med Pam och Nora, jag tror att det är från morgondagens avsnitt så om ni kollar så vet ni vad ni har att se framemot!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Säsong 6 avsnitt 1 Who are you , really- Egen "utvärdering" *SÄSONG 6 SPOILERS*

Ni som inte har sett avsnittet borde inte kolla nu! Läser ni ändå så kommer ni ångra er!!!
 
Jävlar vad mycket som hände. jag har säkert glömt massa för nu när jag skriver är det sent. Vi fick se Warlow, kan ni tänka er? Vi VET vem han är och vi vet att han är efter Sookie nu. Jag tror inte att det var en tillfällighet att det var just han som plockade upp Jason...
 
Och att Bill är normal gillar jag verkligen även om det tvistade till sig på slutet... Jag tror att de kommer använda hans kropp liksom för att utföra det som de vill göra och det är så synd för om de kommer på ett sätt att döda honom så dör ju den "oskyldiga" Bill liksom.
 
När Sookie satte pinnen i Bill så tappade jag andan. Seriöst. Jag trodde att hon dödade honom, himla tur att han överlevde det i alla fall! Och vi ska inte ens prata om när Sookie bad Eric att gå, hon sa det så vackert "I wanna be that girl in the white dress again" stackars Sookie hon måste verkligen må skitdåligt, och Eric också.
 
Och en sån död, så tidigt?? Det är inget förutom True Blood. Då har vi sagt hejdå till Luna, en karaktär som jag verkligen har gillat. Hon är så tuff och har alltid tagit hand om sig, men det var en sån död som var nödvändig, den behövdes för handligen.
 
Och Andy kan man inget annat än att skratta åt. Han är så roligt! Jag anade att hans barn skulle växa upp fort- dels för att de har fe blod i sig och dels för att det hade inte funkat om Andy hade varit pappa till fyra bebisar hela säsongen- vilket jag gillar. Snart kommer de liksom vara vuxna!
 
Och Jessica alltså, sån underbar karaktär. Jag älskar verkligen hennes och Bills band. Så vackert är det och jag förstår verkligen att hon vill vara med honom även om han är "farlig" för det är hennes maker, de håller ihop mer än någon annan.
 
Eric var way to hård på Pam, stackars liten. Jag tror ni håller med mig och nu menar jag inte att manusskrivarna gjort fel och gjort honom för hård jag menar att Eric Northman var för hård. 
 
Jag satt och smågrät så mycket för det var så fina stunder och sorliga stunder, men hela min familj var i samma rum men hade jag varit ensam så hade jag storbölat. Detta avsnittet kommer jag se många gånger.
 
Och man märkte verkligen att Tara varit med om mycket, Pam verkade nästan "svag" i närheten av Tara med tanke på att Tara sa att Pam skull skita i Eric, och hon sa emot Pam även om hon blev hotad osv. Hon är verkligen inte rädd för något! Och ni missade väl inte första gången på lääänge som Tara visade att hon och Sookie fortfarande var vänner. När Jason drog och hon gick fram till Sook och la handen om henne. Det var så härligt att få se DET igen!
 
 
Vad tyckte ni om det första avsnittet? 
 
Kom ihåg att "jag gillade det inte" är inget svar ;). Detta inlägget var väldigt ihopkastat, jag kommer göra mer ordentliga med bilder emellan texten osv. Men nu är det lördag ochd et är snart dags för ett nytt avsnitt! Jag kommer även skriva om varje karaktär, typ "djupare" tankar om dem och deras storyline!
 
 
 
/Kristina

Anna hos Jimmy Kimmel

Igår kväll så gästade Anna Jimmy Kimmel. Jag tycker att intervjun var väldigt bra och rolig! Jag ska varna er dock att i början av tredje delen så är det ett klipp från säsong 6 som inte har visats på TV än, så var försiktiga!
 
 
 
 
KÄLLA
/Kristina

LIVE från fangtasia

Okej Live är det inte längre, men det var live. 20.45 amerikansk tid i söndags så hade de live från set. Alltså så blev skådespelarna frågade Twitter frågor 15 minuter innan säsong 6 skulle börja och det är inte bara frågor utan även lite hemliga detaljer från set vilket var intressant. De är som alltid väldigt rolig så ni måste verkligen kolla in den här filmen!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Beställa Alexander Skarsgård

När jag flög till Mallorca så får man ju en katalog där man kan beställa olika saker och bland annat parfym. Min kompis beställde en grej och ger mig katalogen och frågar om jag vill ha något. Jag bläddrar igenom och hittar bilden på Alexander och säger "Ja han skulle jag vilja beställa" ;). Blir alltid liks lycklig när jag ser bild på någon av de från True Blood och kan stirra mig blind på dem.
/Kristina

https://cdn1.cdnme.se/1466568/6-3/pic_51c43617e087c320b37a8050.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1466568/6-3/pic_51c43617e087c320b37a8050.jpg" class="image">


Q&A med Stephen Moyer om första avsnittet

Kolla vad jag hittade! Jag visste att de hade en Q&A och att vem som helst kunde ställa frågor men tyvärr så hann jag inte skriva om det eftersom jag såg det igår kväll och jag jobbade hela dagen idag. Men jag tycker det var bra frågor så läs igenom dem för man lär sig alltid något nytt!
 
Klicka på bilden för att se frågorna. Och KUL att de fick så bra tittarsiffror, fortsätt så då blir det kanske ännu en säsong!!
KÄLLA
/Kristina
 

Bästa replikerna från Säsong 6 avsnitt 1

De här har jag kopierat från Trueblood-online.com eftersom de plockar alltid ut de bästa replikerna och då tycker jag det är lika bra att jag tar dem och visar er också! Dock lägger jaqg till några mer som jag kommer ihåg extra.
 
Jag har någon lite "badass" kärlek. Jag gillar verkligen den här nya guvenören, han kan nog var väldigt farlig men av någon anledning så gillar jag honom skarpt!

Guvenör Burrell – I swore an oath to serve and protect the people of this state, people, not vampires.

Guvenör Burrell – When human tax paying citizens can no longer walk on their streets at night without fearing for our lives, then we have to take our streets back.  As of this moment, I am instituting a state wide curfew.  All vampires are to remain indoors or underground after sundown.  I’m enforcing executive order #846, we are closing down all vampire run businesses.

Guvenör Burrell  – I’m asking you, if any of you have a financial and “legal,” I mean legal means to do it, buy a gun.  Buy as many as you can. Stock up on wooden bullets.  This is still America and you have the right to defend yourselves and the people you love.

As Andrew Jackson once said, peace above all things must be desired, blood must sometimes must be shed to obtain it on equitable and lasting terms.

Eric till Pam: Get over it and have my back or get out of my face.

Pam till Eric:  Who the fuck is Mary Poppins and can I please kill her?

Pam till Eric: In over a hundred years, you never thought to mention, hey by the way, I have this super irritating sister, wait ‘til you meet her, you’re really gonna hate her guts? Other than the fact that I’ve shared my entire life with you an all you do is lie to me

Eric till Pam: Get over it and have my back, or get out of my face.

Pam till Tara: I hate the beach, fish piss and sand in your couch.

Tara till Pam: You know Love doesn’t have to be a competition between you and everybody else.

Sookie till Eric: Bill was my first everything, lovin’ him is just in my blood now.

Jason till Nora: I am sick as fuck of you bloodsuckers brain raping me against my will.

Jason till alla: You think I’m afraid of dying? I’ve been dead inside ever since I found out that vampyr killed my parents.

Pam till Jessica och Eric: Honey it’s been good knowing you, Good luck.  I assume this is none of our business?

Alcide’s pappa till Alcide: The only way to be pack master is to inherit the flesh.

Martha till Rikki: The vampire blood blood he drank will wear off; power is a more dangerous drug it’s a way to men’s decency.

Arlene till Andy: Andy Bellefleur, if you think you can sit out here all la de dah, while Terry and I raise your litter of alien babies, you’ve got another think coming.

Arlene till Andy: Well, I’ve got news for you Andy, Life ain’t fair and there ain’t no Santa Clause neither, and when you stick Mr. Happy inside somebody’s who ha without a raincoat on, babies come out.

Andy till Arlene: Hog tits, Arlene.  I haven’t had a chance to read a book or take a God damn poop class; if that even exists; I don’t know how to take care of my own babies; that’s the sad truth.

Lafayette till Sam: Is this about your girlfriend turning into Steve Newlin on TV because that was the sickest shit I’ve ever seen and I watch “dance Moms”.

Lafayette till Emma: Do you want something deep fried and dipped in sugar and fried all over again?

Lafayette till Sam: Wrong place at the wrong time ought to be my middle fuckin’ name.

Bill till gruppen på verandan: I am Bill Compton, though clearly, I am something more. I see that now. I see everything so differently now.  The fear in your eyes, I know I put that there but I promise you, the man who did that to you is gone.

Sookie till gruppen: That’s right, Bill Compton is gone, he died, I felt it.

Governor Burrell till flaskföretaget: Louisiana needs revenue, I need revenue, I need revenue if I want to be elected, that’s what’s in it for me.

Rikki till Alcide: I’m your #1 bitch. Don’t ever forget it.

Tara till Pam: I know what it’s like to be betrayed by the people you trust the most, but sometimes it takes losing some shit to find something new.

Pam till Tara: You have no idea what it’s like to be someone’s partner for 100 years.

Pam till Tara: Oh, honey, this isn’t going to be some epic fucking love story. You can’t replace him and you never will.

Pam till vakter: What are you guys, wait let me guess, “male strippers?”

Sookie till Eric: I’ve had Bill’s blood, if he wants, he’ll find me.

Sookie till Eric: Bill’s not the only one who’s changed.My life, it’s so different from how I thought it would turn out I’m not who I thought I’d turn out to be.

Eric till Sookie: Well, to me you’ll always be that girl in the white dress.

Sookie till Eric: I want to be that girl again, the one in the white dress.  I want my life back which is why I’m rescinding your invitation to my house.

Nora till Eric: I don’t know about Bill’s weakness, I think I may have just found yours.

Eric till Nora: Nora, my darling sister, don’t stir this pot.

Bill till Jessica: I don’t know what I am.  I don’t know why I am which is why I need you more than ever.

Bill till Jessica: I need you to keep me honest, to tell it to me as it is cause surviving a staking is some heady fucking shit. You’re the only one I can trust.

Jason till ? [Rutger Hauer]: My sister’s ex boyfriend might have just turned into some evil vampire monster thing.

Jason till? [Rutger Hauer]: I feel like that little gay boy in that movie that said “I see dead people,” but it’s not like that movie anyway.

Andy till barn: Hello, I'm Sheriff Andy Bellefleur

 

KÄLLA
/Kristina
 

Jessicas blogg

Ni har väl inte glömt att våran Baby vamp Jessica bloggar? Under varje säsong så gör hon blogginlägg och oftast är det videoinlägg vilket jag tycker är så kul!!
Bloggen heter Babyvamp-jessica.com
 
 
Deborah gör verkligen rollen som Jessica så bra, Och manusförfattarna har gjort Jessica så bra. Man ser hur mycket hon älskar Bill och litar på honom och allt. Men man ser också att hon är livrädd och inte vet vad hon ska göra. Hon vet verkligen inte hur dagen i morgon kommer se ut men hon vill ändå tillbringa den med Bill, han är liksom hennes allt nu...
 
KÄLLA
/Kristina

Joe i Men's Health

Joe är ju med i den här månadens nummer av Men's Healt och i det här klippet så berättar han om hur han tränar inför True Blood, varför han gillar "stage work" och att han vill ha lite scener under dagen i nästa (denna) säsongen av True Blood. Och när jag tänker efter, visst är Alcide mest ute på natten och härjar runt?
 
 
KÄLLA
/Kristina

Bytt låsskärmsbild

Efter att jag hittade den gulliga bilden på Alex och Stephen igår så var jag ju tvungen att byta låsskärmsbild. Jag bytte igår kväll och hade helt glömt det nu när jag kollade telefonen så jag fick mig ett riktigt leende på läpparna. Det får jag nog räkna med att få när jag tar upp mobilen för vem kan motstå detta?
/Kristina


Rob Kazinsky om att vara naken

I den här intervju så får vi reda på att den nya karaktären Ben kommer att vara väldigt väldigt naken under sin tid i serien, det har vi ju inget emot! De hade sagt till Rob att han karaktär kommer att var aden som är mest naken i hela serien under en säsong och det ska vi se om han är! Det är ju svårt at slå om vi säger så ;)
 
Rob Kazinsky at True Blood Season 6 premiere
Klicka på bilden för att komma till intervjun
KÄLLA
/Kristina

Vad tycker Alan Ball om True Blood nu?

Detta var ju första avsnittet som Alan Ball inte var executive producer. Utan det var en ny, Brian Buckner. Så frågan är, hur tycker Alan Ball att de skötte sig utan honom?
 
Såhär säger Alan till TVGuide.com
I loved it, I thought it was the perfect mix of scares, action and humor. It really makes me want to see what happens next.”
Alan Ball sa även att han erbjöd sig att vara lite rådgivare om de kände att de behövde hjälp, men har trodde änåd alltid på de nya producenterna. Han visste att de skulle klara det och nu kommer han fortsätta kolla True Blood som vilket fan som helst. Tänk att ha skapat en serie och sedan kolla på den som ett fan!
 
“I offered what advice I had and I said, ‘If you guys need me, feel free to come to me,’” he said. “But basically I just sat back because I left the show because I was pretty burned out. So, I just sat back and lived my life for a while. It was hard at first, but now I like it. I may never work again.”
 
Han har ett bra liv nu i alla fall och jag förstår honom att han lämnade, det är ett stort ansvar och väldigt tungt arbete och det är skönt att någon annan kan ta över!
Ny Cast bild också!
 
Tycker du att True Blood kändes "som vanligt" märkte du någon skillnad på att det inte var Alan Ball som styrde skeppet? 
 
Jag kan säga att jag gjorde inte det, de som skrev avsnittet har varit med ända sedan säsong 1 så de har ju True Blood i blodet liksom, med eller utan Alan. Jag tycker att de gjorde ett asbra jobb!
 
KÄLLA
/Kristina

Gulligaste killarna i stan

Vilket är det sötaste paret True Blood? Eric och Bill såklart! Fast egentligen Alex och Stephen, de har så himla roligt ihop hela tiden, tänk att få umgås med de någon gång!

Men den här bilden dör jag på, hur söt kan man vara!
/Kristina


Still Bill(d) från avsnitt 1

Den här scenen var det så mycket känslor i. Alltså jag kan inte fatta. Jag tycker att det var väldigt bra att Sookie inte var "Onej, jag kan inte göra så mot Bill. Jag älskar honom blah blah" Visst hon gör det, men hon vet också att Bill är förändrad på något sätt och för att rädda sina vänner och kärlekar från den här mannen som hon inte ens vet vem han är längre så stakade hon honom.
 
Jag tappade seriöst andan jag tänkte "Vaa, ska han redan dö?!?!?" Och sedan hur Jessica blev jättearg på Sookie för va hon gjort alltså, det är så bra skådespelare och det är så bra skrivet allting. Så perfekta saker som händer. Det är verkligen helt rätt. Det är verkligen alla för sig nu, hela gruppen splittras. Jessica går till Bill, Jason går själv, Pam få lämna Eric, Sookie ger fan i alla. Det är bara Pam-Tara och Nora-Eric som håller ihop.
 
Jag är också "glad" att det inte går felfritt för Pam och Tara. Man hade kunnat tro att "åh nu kyssdes de, nu är allt löst för dem" men det hade varit så INTE True Blood ;).
 
/Kristina
 

Confession bild SÄSONG 6

 
Kunde inte hållt med mer. Alltså De är nog de absolut roligaste. Gud vad jag skrattade när Andy säger till barnet "Hello, I'm Sheriff Andy Bellefleur". Genialiskt, det är så Andy. Har ingen aning om någonting. Så himla bra skådepspelare är Chris Bauer. 
/Kristina

Stephen om säsong 6

I det här klippet pratar Stephen mer om hans tankar om säsong 6, hur det är att regissera sin fru, hur Bills utveckling från säsong 1-5 har varit och om han tror att Bill någonsin kommer få Sookie tillbaka.
 
 
 
Ni får klicka på bilden för att ta er till klippet och kolla! Alltså Stephen i glasögon, mumss
KÄLLA
/Kristina

The Sun promo

En promo video för nästa avsnitt som heter The Sun. Kolla in det så ser du vad nästa avsnitt kommer att handla om!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Inside the episode

Här är ett klipp när Stephen Moyer pratade om avsnittet, jättenyttigt att kolla på tycker jag! Spännande att veta hur de har tänkt och varför de gjorde vissa saker.
 
 
 
KÄLLA
/Kristina
 

Randoms Thoughts, Who are you, really SPOILERS

Ni vet min favoritsida Trueblood-online.com de gör efter varje avsnitt "random thoughts" och det hade jag också tänkt att göra fast med mina tankar. Dock blir jag ju borta hela dagen idag så jag tänkte att ni kunde få se Trueblood-online.com's random thoughts idag så kommer mina senare i veckan. För bloggen kan ju inte vara tom dagen efter att de flesta sett avsnittet!
 
TROR NI FÖRSTÅR ATT DET ÄR SPOILERS
 

RIP Luna
I was sad to see Luna die. I thought that she and Sam made a great couple. The first time Luna shifted into another person it almost killed her but a mother will do anything for her child. Her decision proved to be fatal. Poor Emma, first she gets kidnapped by Steve Newlin to be his pet and then she witnessed her mother’s death. She seemed to be in shock as she clung to Sam. My heart went out to her. Sam’s world was turned upside down in an instant. He not only lost the woman he loved but he now has to keep her daughter safe.

6.01ripluna

This means war
The governor has backed the vampires of Louisiana into a corner. He has set a curfew that essentially holds all vampires hostage indoors. Governor Burrell also ordered all businesses run by vampires be shut down. He all but declares war on the Vampires. The Governor then meets with the True Blood company executive in secret. He proposes joining them in a silent partnership. His claim is that he’ll give the company a bottling plant, which is owned by the state, free of charge for the sole purpose of creating non human food for vampires. I don’t believe him for a second.

6.01meanswar

Stranger Danger
Was Jason absent from school that day? Hitchhiking is always a bad idea. What was he thinking? You would think after everything Jason’s been through he’d be a little more cautious. Something happened to Jason after being blasted with a fairy ray. He hasn’t been the same ever since. Maybe that’s why he felt it was okay to spill his guts to the stranger. I knew the old man that picked him up was trouble. I just didn’t expect to be introduced to Warlow, Lilith’s progeny in the first episode. When he reveled himself to Jason I almost jumped out of my seat.

6.01warlow

Back to normal
Sookie seems to have had a revelation after staking Bill to save Eric. I was a little surprised that she would sacrifice Bill. When Sookie said she felt him die she meant it. It seems like she doesn’t consider the man she stabbed to be Bill. Once Eric has escorted Sookie home they have an intimate moment reminiscing about the day they met. He recalls her innocent days when she was just a waitress. Eric signs over the house giving it back to Sookie, his love for her still evident. Sookie’s had her fill of Vampires and drama. She tells Eric of her desire to have her life back and resends his invitation to her home.

6.01erichouse

Bill’s back?
I was a little surprised when we see Bill back at his house. I expected him to spend the season naked and covered in blood. At his home Bill seems to be calmer and more reasonable than he was at the Authority. Dare I say he appeared to be back to his old self? Although he made it clear that if he was attached again he would fight back, Bill didn’t try to harm Sookie when she staked him. Jessica decides to stay with him but I think she isn’t buying into his daddy dearest act. She’s clearly nervous around Bill and seems leery of his confused act. I have a feeling we’re about to see a whole new side of him now that he has been inhabited by the 3 naked blood soaked women.

601bill


Oh my god

Okej jag säger det nu, ni som inte sett avsnitt 1 av säsong 6 ska vara försiktiga för det kommer bara vara sånt snack.
 
Alltså jag har precis kollat. Jag fattar inte, True Blood är så helt jävla bra att jag finner inga ord. Vilket jobb Stephen gjorde med att regissera och shit vad bra avsnittet var. Jag har inga ord nu. Ni får mer utvärdering i morgon jag är helt mållös allt jag kan säga är att jävlar vilken öppning för säsong 6 helt magiskt detta avsnittet hade allt, jag grät, skrattade, var livrädd ja allt! True Blood är verkligen bäst.
 
 
 
Hur mycket älskar inte jag den här karaktären egentligen?
/Kristina

Ett sista inlägg innan jag kollar

Okej. Det ända som är mellan mig och säsong 6 nu är detta inlägget. Så fort jag skrivit så ska jag sätta mig och kolla med mina bröder.

Just nu är jag så exalterad, min kompis sa att det var asbra! Detta har jag väntat på i över 9 månader och nu är det här, jag fattar inte. Det finns så många svar jag vill ha i den här säsongen och efter ikväll så har jag några i alla fall! I morgon är jag tyvärr på Liseberg, jag hade velat blogga hela dagen men oroa er inte det kommer!

Nu kan jag inte hålla mig längre för jag spricker snart mitt älskade älskade True Blood är tillbaka med nya avsnitt och jag ska få se det nu!!! Ha det gött så länge, jag kommer njuta varje sekund ;)
/Kristina


Säsong 6 avsnitt 1 Who are you , really

Här kommer den fulla informationen som avsnitt 1, vem som regisserat/skrivit/var den utspelar sig och handling. Kommer komma en sån här för varje avsnitt! Kan vara bra med tanke på att jag snart ska kolla! Står dock på engelska eftersom jag inte vill läsa handlingen ;)
 
6.01 — “Who Are You Really?”

Writer: Raelle Tucker
Director: Stephen Moyer
Location: L.A.
Start Date: Approx. 1/7/13
Air date: June 16, 2013

Synopsis:
“In the wake of Bill’s (Stephen Moyer) blood-soaked reincarnation, Sookie (Anna Paquin), Eric (Alexander Skarsgård), Jason (Ryan Kwanten), Jessica (Deborah Ann Woll), Tara (Rutina Wesley), Pam (Kristin Bauer van Straten) and Nora (Lucy Griffiths) flee the Authority compound as Sam (Sam Trammell), Luna (Janina Gavankar) and Emma (Chloe Noelle) dodge swarming guards. Now packmaster, Alcide (Joe Manganiello) discovers that the job comes with unsavory side dishes, but other major perks. In Bon Temps, Andy (Chris Bauer) deals with parenting four newborn human-faerie hybrids. Meanwhile, Louisiana Governor Truman Burrell (Arliss Howard) vows open season on vampires. Jessica returns to Compton Place as Jason hitches a ride with an eerie stranger.”
 
 
 

Bonus scenen

Kommer ni ihåg att efter att säsong 5 slutade så la de ut en bonus scene, den hör ju liksom ihop med de båda säsongerna och vi får reda på att Nora känner till Warlow vilket kan bli intressant... 
 
jag gillar även Taras "Bäst att du överlever för vi har en dejt" haha
 
 
/Kristina

Heta frågor blir besvarade

I den här intervjun så blir det många spännande frågor besvarade av skådespelarna om säsong 6, såklart inte allt för stora spoilers men ändå så besvarar de många frågor! Det verkar till och med som om det är fansens frågor som blir besvarade!
 
 
/Kristina

Säsong 5 recap

Har har ni en recap för säsong 5 alla ni som vill fräscha upp minnet lite innan ni sätter er och kollar säsong 6.
 
 
 
hahahahaha Ne förlåt, men den var helt otroligt rolig jag vet inte hur mycket jag skrattade!
 
/Kristina
 

Någon som kollat än??

Finns det någon som har sett det första avsnittet än?? Jag har försökt att inte läsa någonstans om vad som hänt men har inte kunnat hålla mig helt ifrån... Allt jag läst är att premiären var jättebra och att Stephens regisserande var helt fenomenalt vilket man blir glad av att höra, att han gör ett så bra jobb!

Ikväll/morgon så kommer jag skriva utvärdering om avsnittet och vad jag tyckte och så diskuterar vi saker som hände och vad ni tror kommer hända osv, det kommer bli mycket här nu!
/Kristina


HÄR ser du True Blood

Nu länkar jag ett inlägg, läs i kommentarerna där ser ni var mna kan kolla på det första avsnittet av säsong 6!
 
Klicka HÄR för att komma till inlägget
 
Jag vaknade halv 5 inatt, jag vaknar aldrig mitt i natten förutom när ett nytt True Blood avsnitt kommit ut, jag lovar! Varje måndag förra sommaren så vaknade jag vid 4-halv 5. Det är min True Blood klocka som väcker mig ;)
 
Men kan ni fatta eller nu KAN man gå in och kolla på ett nytt avsnitt... Jag vet inte hur jag ska klara mig i 13 timmar med vetskapen att jag kan se det nu... 
 
/Kristina
 

Nya bilder från säsong 6

Dessa bilderna har släppts från första avsnittet i säsong 6 och jag vet att avsnittet redan är ute, men jag har inte sett det och jag vet inte hur många av er som sett det än men det kan ändå vara kul med lite bilder!
 
09
De är så snygga, jag finner verkligen inga ord!!
/Kristina
 

Nu har säsong 6 börjat

Nu, klockan 04.00 svesnk tid så har första avsnittet av säsong 6 visats ojojoj det är så spännande. Jag kan inte vänta tills jag ska se det!!
 
/Kristina
 

The wait is over

/Kristina
 

När ska ni kolla True Blood?

En till fråga! Inatt så kommer ju True Blood visas så min fråga till er är, när kommer ni kolla? på morgonen, eftermiddagen, kvällen? Jag ska åka bort vid 18.00 i morgon och kommer hem vid 23.00 så då kommer jag kolla. Jag gillar hellre när man väntat hela dagen och bygger upp ett sånt sug efter True Blood och sedan avslutar man dagen med att kolla och sedan somnar man man alla tankarna i huvudet.
 
Om jag kollar på morgonen då är liksom höjdpunkten klar och hela dagen ska gås igenom. Det känns mycket bättre när man kollar på kvällen tycker jag! Tänk vad härligt nu börjar det snart!!!
 
/Kristina
 

Kristin om Pams jobbiga tid i säsong 6

Pam kommer tydligen inte ha det så lätt i säsong 6 verkar det som, trots att hon fann kärleken förra året!
Klicka på bilden för det funkar inte att bädda in!
 
/Kristina
 
 

Joe och Kristin om säsong 6

Klicka på bilden så kommer du till en sida, scrolla ner så har du filmen där!
eonlinewithkristinjoe
De pratar om säsong 6 såklart och den stora döden som kommer ske och hur svårt det är att säga hejdå till någon som har varit med så otroligt länge. Börjar nästan gråta av att veta av att någon kommer dö. Jag vill inte det :(
 
KÄLLA
/Kristina

Kort klipp med Anna och Stephen

I det här klippet som är väldigt kort så snackar de om säsong 6 och beskriver lite vad som kommer hända. Verkar även som om mna får se ett kort klipp från säsongen.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Kort klipp med Anna och Stephen

I det här klippet som är väldigt kort så snackar de om säsong 6 och beskriver lite vad som kommer hända. Verkar även som om mna får se ett kort klipp från säsongen.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Sista säsongen?

 
Detta vet man tyvärr inte än, i höstas så lät det väldigt lovande att det skulle bli en säsong 7, men sådant kan man såklart aldrig veta. De måste se att de har råd och att de har tillräckligt mycket tittare. Man brukar få reda på det när man har fått se några avsnitt, så om kanske 2-3 veckor så kan vi ha svaret på om det blir en säsong 7.
 
Jag hoppas verkligen det. Alan Ball har sagt att True Blood kan frotsätta hur länge som helst men man måste kunna fortsätta den också, så att det inte blir som i de flesta serier att sista säsongen bara är dålig och utdragen. 
/Kristina

Sam pratar om Sam i säsong 6

Sam berättar i en intervju att det blir action redan från första sekunden vilket vi kan förstå och längta efter! Dessa filmer vågar ju inte jag se för det finns spoilers i dem, men jag tror att det blir ett tufft år för Sam...
 
 
 
Det blir i alla fall ett större krig mellan vampyrer och människor, det kan vi nog förvänta oss.
KÄLLA
/Kristina
 

Om säsong 6 på röda mattan

Under premiären så blev skådespelarna intervjuade om säsong 6 och de säger att temat är blod och död vilket låter helt okej för att vara True Blood ;). Ne men det är klart att man är orolig eftersom vi vet att någon viktig kommer dö detta året :(.
 
Idag så kommer det företsen vara fullt med spoilers från säsong 5 och jag kommer inte varna hela tiden utan ni läser idag på egen risk!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Svar på kommentar

 
Kände att jag ville svara på den här kommentaren, givetvis så vet hon inte vem jag är, hon har ju hur många fans som helst som skriver till henne men du måste medge att det är väldigt coolt att när man skriver till henne så sätter hon sig ner och svarar, och hon svarar fort också. Men att jag tror mig, det gör jag inte. När jar har skrivit och hon har svarat så har jag alltid känt mig som ett litet barn på julafton och blivit hur lycklig som helst. Men det var det som hände, jag frågade henne och hon sa ja, men jag förstår hur du menar Alexandra!
 
Jag skrev den meningen för att jag ville få fram till er att det var okej för henne att det kom ut nu eftersom jag tycker det är viktigt att informationen som släpps om kändisar är på deras villkor. Vi hade kunnat skriva ut namn för länge sedan och lagt ut massa paparazzi bilder men eftersom vi vet att Anna och Stephen inte vill det så gör vi inte det.
 
 
Och när det kommer till att ha fötterna på jorden när det handlar om True Blood så har jag svårt för det kan jag säga ;). Det är svårt att vara på jorden när True Blood ämnet kommer upp och man är värsta fangirlen ni borde veta hur det är, ni älskar ju också serien. Första gången jag skrev och hon svarade så skrev jag till alla mina vänner som vet vad True Blood är att hon hade svarat mig, inte vad hon hade skrivit utan att hon svarat så det är verkligen inte så att jag tror att jag är bättre, men det är tufft, det måste ni medge!
 
Men jag har ändrat meningen nu eftersom jag inte vill ha några sura miner på den stora dagen/natten idag så jag ber om ursäkt att du tolkade det som att jag trodde mig, det är egentligen bara ren glädje!
 
/Kristina
 

Namnen på Anna och Stephens barn

Jag har inte velat skriva ut namnen på barnen innan på grund av respekt för Anna och Stephen för de har sagt att de inte vill att det ska komma ut för tidigt men jag har sett vissa artiklar om namnen och nu har de sagt att det är okej att gå ut med namnenså namnen på deras barn är: 
Ni vet ju att det är en tjej och en kille, tjejen heter Poppy och killen heter Charlie hur vackra namn!

 

/Kristina 

 

 


Livet som kändis

Herregud såg den här filmen på när alla från True Blood kom till premiären och alla ska fotas av jättemånga människor, alla ropar ens namn och ger direktiv. Måste vara jättesvårt att hålla fokuset och lyssna samtidigt som man ska le. Det är inte ett lätt liv som de lever alltså!
 
 
/Kristina

Veckans fråga *SPOILERS SÄSONG 5*

Okej detta handlar om Bill den här frågan,
 
Vad tror du är Bills "krafter" denna säsongen, hur kommer han vara? Samma som innan eller annorlunda?
 

/Kristina
 

Premiär i Tisdags

Den 11 Juni så hade säsong 6 premiär, men inte TV premiär utan det var premiären i Hollywood där skådespelarna får se det första avsnittet av säsong 6 och se hur det blev. Kommer att komma bilder från premiären såklart men här är en video där de pratar lite om säsongen, de avslöjar ju ignet som händer men det är lite lite klipp från säsong 6 så jag vågade inte se hela men av det jag såg så verkar det som om den här säsongen blir väldigt mäktig och hård och brutal, precis som en perfekt säsong av True Blood ska vara!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Vart kan man se True Blood säsong 6?

 
 
 
Detta är en vanlig fråga som måste ha svar innan måndag! Det finns kanaler som sänder säsongen dagen efter avsnittet har sänds i USA men de allra flesta tror jag kollar på de nya säsongerna på ett lite olagligt sätt som vi inte vill skriva ut. Men ingen kan ju stoppa er från att skicka en kommentar i det här inlägget och tipsa om var du och hur du kollar på den säsongen som just kommit ut i USA.
 
Kom därför med tips om var du brukar se avsnittet som just har kommit ut och hjälp människorna i nöd som annars inte får se säsong 6 i tid!
 
Men som svar på när säsong 6 kommer ut i Sverige så är detta väldigt oklart med tanke på att de inte ens visat säsong 4 än, så det kan dröja flera år, skulle tippa på 3-4 år innan säsong 6 kommer ut på SVT 1. Men den kommer ut på C more betydligt tidigare, vet dock inte exakt när!
 
Så kom med tips på var du brukar se True Blood! Även om du har postat kommentarer förr med länkar så posta dem igen!
/Kristina
 
 

Anna Paquin i WIGS

Jag har ju nämt att Anna skulle vara med i en webserie på youtube för WIGS! Serien heter Susanna och den hade premiär den 14 Juni och här har ni trailern!
 
 
/Kristina

Klipp från första avsnittet

Nu har klipp från första avsnittet börjat släppas och i detta så är Eric och Pam med och de försöker med något antagligen nödvändigt men ändå förbjudet enligt mig... Ni måste klicka på bildena för att komma vidare till att se klippen för det funkar inte att dela! Alla klipp är från samma länk, bläddra bara ner för att se de två andra!
 
 
I nästa klipp så är Bill med och ja, se själva vad han gör!
 
I det sista klippet så får Sookie möta någon ny person som kommer finnas i hennes liv...
s6promo3
/Kristina
 
 
 
 

En tidig men perfekt födelsedagspresent

Min mamma hade varit på Ullared och jag bad henne köpa säsong 5 på DVD eftersom jag vill ha extra materialet och allt och i morse sa hon "jag tänkte ge dig en tidig födelsedagspresent som jag vet att du behöver nu" och jag bara visst det går bra, och kolla vad jag fick!!!
Blev helt överlycklig!!
/Kristina


Stephen Moyer om att regissera säsong 6 avsniytt 1

Först vill jag bara säga hej! Jag har varit i Spanien i en vecka vilket inte har märkts eftersom jag har laddat upp med tidsinställda, men jag har varit inne och kollat varje dag men jag har verkligen saknat att blogga! Natten till måndag så kommer första avsnittet ut av säsong 6 och det är Stephen Moyer som har regisserat det. Titeln är Who are you really och jag kan knappt tro att det är sant att det är dags för en ny säsong!!
 
I filmen (som jag inte har sett) snackar Stephen om att regissera och han drar till med skämt som vanligt ;)
 
 
Jag kan även säga att jag tror att det blir fullt upp på bloggen idag, Eftersom jag varit borta en vecka så är det många nyheter inför premiären som jag har missat och jag är sjuk så jag kommer ta det lugnt med aktiviteterna ändå!
Och hjälp vad snygg Stephen är alltså... Och med de glasögonen, han är farligt snygg!!
Källa
/Kristina

Catch up Säsong 5

HBO har skapat en sida för att förbereda oss för säsong 6. Den heter Catching up with True Blood: The was against humans. Den här sidan kommer att ta upp vad som hände förra sommaren i säsong 5. Sidan är full av bilder och videor som beskriver höjdpunkterna av säsong 5. Kolla in sidan och tagga upp inför säsong 6 nu då!!!   recap.hbo.com/true-blood.
 
Självklart är detta spoilers så var försiktiga. Sidan tyckte jag var bra där det var en snabb förklaring!
 
catchingupwithtrueblood
KÄLLA
/Kristina

Kommentar av Alex

Den här filmen har jag visat förr men inte det han säger. Kolla hela men vid 1:34 typ så kommer det roliga när han säger 
"In Sweden we are much friendlier, this (håller upp en bild på sig själv från ett omslag) would never happen i Sweden"
 
 
hahah så söt han är 
/Kristina

Alexander hos Conan O’Brien

Den 5 Juni så var Alex hos Conan O’Brien och blev intervjuad, han pratade om hur han gillar aggressiva kvinnor, hur han är bekväm med att vara naken och såklart True Blood. 
 
 
KÄLLA
/Kristina

Svar på fråga

Hej! 
Det är tyvärr väldigt svårt att svara på, säsong 6 kommer ut lagligt med swesub när den kommer ut på DVD (nästa vår) eller när den sänds på svensk TV (vilket är långt kvar). Men man kan streama True Blood med svensk text på en sida och jag är inte säker men jag tror att avsnitten kommer ut några dagar efter att de har sänds i USA men är inte säker. Men som sagt, den sidan är inte helt laglig eftersom fildelning är ett brott och allt det där som ni vet.
 
Jag kan dock säga att jag kommer att kolla på True Blood samtidigt som det sänds i USA...
 
/Kristina

Ryan Kwanten i ny film

Ryan ligger inte på lat sidan, han har varit med i en ny spännande film som handlar om ett mord. Mystery road heter den och den kommer komma ut detta året i Australien. Man vet inte om den kommer släppas i andra delar av världen också men vi hoppas på det! Jag fick inte riktigt klart för mig vad för sorts person som Ryan spelade, men det var nog någon bra!
 
 
 
Ryan Kwanten in 2013 film Mystery Road
KÄLLA
/Kristina

Stephen Moyer om säsong 6

I den här artikeln (som är en bild) så pratar Stephen om Bill i säsong 6, utifrån bilden så kan vi se att Lillith kommer och träffar Bill. Oj oj,  det ska bli så kul att äntligen få se!
 
KÄLLA
/Kristina

Replik ur True Blood

 
Den här gillar jag verkligen, Russell var brilliant jag gilalde verkigen honom!
 
Russell: Are you serious? I am almost three thousand years old!
 
/Kristina

Bild från säsong 6

Jag hatar att se Steve ledsen :(. Jag är verkligen helt kär i den karaktären, han är en sådan som bara behöver vara med i scenen så blir det scenen asbra! Jag undrar hur det kommer gå för honom nu, hans kärlek är borta och hans f.d. kärlek kommer till honom nu och vill ha något som även han vill ha...
 
KÄLLA
/Kristina

Confession bild

True Blood Confessions - true-blood Photo
Den ända jag har vetat vem det var innan True Blood är Alexander Skarsgård vlket är ganska självklart eftersom han och hans familj är väldigt kända i Sverige. Men annars har alla varit okända ansiktet för mig och jag kan itne förstå hur det kommer sig, jag menar de är ju sjukt duktiga skådespelare allihop. Det är helt sjukt hur de har kunnat hitta alla talangfulla människor! De har ju liksom har med vissa människor som har haft med lite folk som har haft birollen i andra filmer/serier. 
 
Väldigt bra tycker jag att True Blood tar verkligen duktiga skådespelare före kända. Istället gör True Blood de kända.
/Kristina

Spännande bild från säsong 6

Hittade den här bilden, den är på Sookie och Lafayette i en sjö?? Frågan är bara vad som händer? Vad tror ni?
Jag längtar ihjäl mig på att få veta!! Det bästa är att jag åker utomlands idag och kommer hem två dagar innan True Blood börjar vilket gör att min väntan kommer kännas kortare ;)
KÄLLA
/Kristina

True Blood Säsong 6 Mini Trailer

Inte långt kvar till säsong 6 nu! HBO bjuder därför på en mini trailer och det ser så spännande ut! True Blood kommer sändas varje söndag i Usa.
 
 
Källa: True Bloods Youtube Channel

Rutina om sin karaktär

I den här videon så pratar Rutina om sin karaktär Tara, ni som inte sett säsong 5 ska inte kolla på klippet men ni andra ska ;). Klicka på bilden för att se klippet! 
/Kristina

Fanvideo Pam och Eric

Något som True Blood gör HELT PERFEKT så är det bandet mellan en Maker och en Progeny. Alltså det bandet är så vacker och det är verkligen som de beskriver, det är starkare än något band som finns. Och det sysns verkligen mellan Eric och Pam. Jessica och Bill har jag också skrivit om har ett sådant. Även Eric och Godric har det, ja alla som är maker har ett sånt band i True Blood. Kolla den här filmen, så vacker och man blir verkligen berörd...
 
 
KÄLLA
/Kristina

Behind the scenes säsong 5 avsnitt

I det här klippet så får vi se ett väldigt känslosamt möte mellan Bill och Sookie, det är när Bill ska glamoura henne och då tror jag alla vet vilken scen jag menar. Detta klippet är från Blu-ray och de kommenterar vad som händer och hur de gjorde. väldigt bra är den!
 
 
Älskar 0.47 när Eric glamourar Alcide och sedan börjar de skratta när de är klara hahah
KÄLLA
/Kristina

Veckans fråga

Kommer du att följa True Blood säsong 6 varje måndag i sommar?
 
Enkel fråga men oj så viktig! 
/Kristina

Sista stak list *SPOILER SÄSONG 5*

Den här är kul! Tara är väldigt duktig tycker jag! Jag jag såg någon som skrev "Jag är glad att hon bara försökte ta livet av sig något avsnitt och inte hela säsongen" och det håller jag med om, det var bra ATT hon ville ta livet av sig (för storyns skull) men det var ett bra val att sedan få henne att gå vidare!

/Kristina

Confession bild

Den här hade jag kunnat skriva. Jag ÄLSKAR alla säsongerna och ju mer jag ser på dem ju bättre blir de för man ser mer detaljer hela tiden och jag gillar verkligen alla säsongerna. Alla har sina egna "personligheter" av säsongerna och alla säsongerna har hjälpt till utvecklingen till vad det är idag.
 
Jag förstår verkligen inte hur man kan säga "den säsongen var inte bra" jag menar jag älskar säsongerna/avsnitten så länge True Blood personerna är med i dem så ;). Och jag skulle ALDRIG sluta kolla på True Blood för att något/någon dog, jag har sett många som säger typ "dödar de Pam så slutar jag kolla" Visst kan man ha favoriter, absolut men jag skulle då vilja se vart Pams död leder, varför hon var tvungen att dö och vad som händer efter det. Jag skulle aldrig klara av att sluta kolla ^^
/Kristina

Rolig kommentar av Anna och Stephen

Den här intervjun älskar jag, jag evt inte hur många gånger jag har kollat det om och om igen den är helt underbar! Här svarar Anna på frågan om när de insåg att serien var så stor och Stephen kommer in där och jag en liten humor ... Jaa ;)
 
 Detta händer vid 1:50
Anna: When I push the button on the elevator and it's a picture of my neck. And the elevator buttons are the blooddrips on my neck. 
Stephen: Don't press here cause we'll go up two floors. 
Anna: Budum dish
Stephen: Thank you very much, we're here all week.
 
Alltså de två tillsammans är så klockrena! Jag älskar dem det är självklart att de ska vara gifta!!
/Kristina

Erics stake list

Den här stämmer faktiskt väldigt bra, vi får hoppas att vi alltid får ha en Eric med oss som kan rädda. Frågan är om man överlever när man är så mycket hjälte...
/Kristina

Cast i säsong 6

I säsong 6 avsnitt 4 (I'm your man) så kommer det komma en som heter F.W, och han spelas av den här killen:
 
Känner ni igen honom? Jag tror att ni gör det för det är nämligen en av de som är med i den allra första scenen av True Blood. Det är han som står i affären på macken och lurar det unga paret att han är en vampyr. 
 
Jag undrar vem han kommer spela, om det kommer vara så att han spelar en ny karaktär elller om det kanske är en flashback till bilden över här? Eller kommer de komma in på den macken? Många frågor utan svar, men snart vet vi...
KÄLLA
/Kristina

Stake list Nora

Även Nora har fått en stake list, jag hoppas verkligen att vi får se henne mycket i säsong 6! Jag gillade verkligen henne och jag gillar hur hon ändrade sig för hennes och Erics band som de har ihop.
/Kristina

Replik ur True Blood

Den här är från säsong 5, men jag kallar det inte spoiler eftersom det är en flashback på när Eric gjorde Pam. Alla vet ju redan att han har skapat henne. Detta är ett långt klipp (har ingen egen dator så jag kan inte klippa ner klippen) och det finns många bra repliker i den men jag tänker mest på repliken i slutet som är väldigt vacker. 
 
 
repliken kommer vid 8:50 typ
Eric: Pamela (älskar att han använder hela namnet) what have you done?
Pam: Let me walk the world with you Mr Northman, or watch me die.
 
Vissa säger att Pam är elak som tvingar Eric att göra henne till vampyr. Vad dessa människor verkar ha glömt är att vampyrer inte värdesätter människor som vi gör, de går inte runt och har speciellt mycket skuldkänslor. Han hade lätt kunnat låta henne dö utan att bry sig, men han såg något i henne som han gillade, Han hade antagligen gjort henne till vampyr förr eller senare. Allt hon gjorde var bara att få honom att bestämma sig.
Men alla vet hur hård Eric är, han hade lätt kunnat lämna henne för att blöda till döds. Han sliter med nöje ut andras hjärtan så att...
 
Det är även kul att se att Bill och Eric möts första gången och man ser verkligen på Bill att han är en ny liten vampyr. Så söt och arg!
/Kristina

Stakelist SPOILER

Den här stake listen ska ni som INTE sett säsong 5 läsa, frö den är om Pam.
 
/Kristina

Confession bild

Detta kan jag dock förstå, det är LÄTTARE men vapen och man behöver inte komma så nära inpå den man dödar. I slutet av säsong 5 så dödade de ju hur många vampyrer som helst och de kunde inte veta hur gamla de vampyrerna var så hade de gått in i närkamp så hade det funnits en chans att de hade fått slåss (vilket de inte hade tid med) eller att den andre vampyren till och med hade kunnat döda typ Eric (nte troligt eftersom han är så gammal men ni fattar) 
 
Så jag kan absolut se varför vapen är bättre, det blir ju enklare att skjuta från distans än att gå upp till någon och slåss.
/Kristina

Joe Magnaniello på Ellen

Igår var Joe på Ellen, och hon brukar ha väldigt kul med sina gäster, kolla in när Joe bjuder på sig själv och går som en pingvin. Det är härligt med folk som inte är blyg och som vågar visa upp sig. Det är ju inte allt för vanligt här i Sverige ;)
 
Klicka på bilden under
bilden är inte från igår!
KÄLLA
/Kristina
 

True Blood Stake list

 True Blood stake list är någon lite "ny" grej som de gör. De tar en karaktär och så bockar de av vad den har gjort och vad som står på tur (vet inte om man kan kalla det spoiler) men det är väldigt kul i alla fall! Därför ska ni få en stake list bild om dagen några få dagar framöver!
 
Vi börjar med Jessica som är en favorit här! Man kan nästan säga att det är en to do lista.
 
/Kristina

Anna Paquin på omslag

Här kommer tre bilder på Anna Paquin när hon är på några omslag! Det kommer komma fler bilder från varje fotning snart!
Hon är verkligen kanon snygg på alla bilderna men jag älskar den första, när hon har händerna i fickorna, kavajen och bara bh det är så snyggt! OCH HÅRET det ser ut som om det är lite "kaos" men på ett otroligt snyggt sätt. Den kvinnan är vacker alltså!
KÄLLA
/Kristina
 
 

BIG SPOILERS för säsong 6

Bara de allra modigaste får se denna filmen. Det är ett långt klipp såg jag och MASSA spoilers och STORA spoilers för säsong 6. Jag vågar verkligen inte se jag börjar bli lite deprimerad nu när jag börjar ana vad som kommer hända våra favoriter... Och då har jag ändå inte sett någon trailer. I morgon kommer jag skriva lite om de stora spoilerna som har med säsong 6 att göra, mina tankar om dem osv. Och om vad som kommer hända.
 
 
Kolla vad blodiga alla är, undra hur det känns ;)
KÄLLA
/Kristina

Fanmade bild till säsong 6 igen

Det finns en facebook sida som heter I-love-true-blood fan art och de har nu en tävling om vem som gör bäst True Blood säsong 6 poster så detta är alltså inte RIKTIGA posters för True Bloo utan vem som helst kan göra en sån här. Och den här fångade mig väldigt mycket med tanke på texten "It's time to bite back" 
Det känns verkligen som säsong 6, i säsong 5 så blev det kaos med vampyrerna. Men nu är det "Time to bite back"!!
 
KÄLLA
/Kristina

Veckans True Blood fråga

Ni vet i Tisdags på confession bilden om att Arlene och Pam borde träffas? Det gav mig en liten tanke om en fråga till er!
 
Om ni fick välja 2 karaktärer som INTE har träffats så där jättemycket i serien innan, vilka två skulle ni vilja se "in action" tillsammans då?
 
Det är en liten lurig fråga men jag tror att ni har några speciella som ni hade velat skulle träffas. 
 
True Blood Confessions: Arlene and Pam need to meet
/kristina

Fanmade bild till säsong 6

Den här bilden spoilar ingenting, men ni som inte sett slutet av säsong 5, borde inte läsa vidare. Alltså när jag ser den här bilden så blir jag så taggar för säsong 6. Det ska bli så spännande jag vill se mer av HAN PÅ BILDEN jag vill veta mer mer mer!!! Ser ni Bills blick? Den är... Alltså är den någon som vet hur man ska använda ansiktet för att visa känslor så är det Stephen Moyer han är GENIALISK!!
KÄLLA
/Kristina

Anna Paquin på facebook

Jag har för mig att jag har visat detta innan men nu tänkte jag skriva det ändå! Och läsa detta innan ni lägger till Anna tycker jag!
 
Anna har haft mycket problem med folk som har skrivit elaka saker till henne, folk som gjort fakekonton och folk som har svikit och bedragit henne visa facebook och sociala medier. Trots detta så har hon hittills alltid valt att gå tillbaka för hennes fans.
 
Hon har velat att man inte ska dela hennes sida osv för hon vill ha koll på vilka som är där. MEN nu har hon sagt att det är okej att bjuda in vem man vill UTAN hennes tillstånd och jag tänkte att jag skulle informera er om sidan för Anna var inne på våran blogg en gång och kollade och hon såg att det var en blogg som där vi inte förudmjukar dem utan det är en "bra blogg" så det borde vara okej att jag visar detta!
 
DOCK är det viktigt att ni respekterar reglerna som sidorna har, ta inga bilder eller liknande. Jag tycker de är jättebra, det är alltid något nytt på hennes sidor och det är mycket prat om True Blood. Hon besöker sidorna OFTA minst 1 gång om dagen skulle jag vilja säga och det är den riktiga Anna Paquin så det är ingen bluff. Man kan även personligen skriva till henne på facebook och hon svarar alltid så gott hon kan!
 
HÄR är Annas sida
 
HÄR är hennes fangrupp (väldigt bra)
 
Hon har även ett konto som mna kan bli vän med, men vill inte länka det utan om ni kollar lite på facebook så hittar ni det!
 
 
Kom ihåg, var treviga emot henne tänk på att hon gör detta för OSS!
/Kristina

True Blood confession bild

Den här bilden är så himla sann och det tänker inte alla på jämt men det här ska man komma ihåg tycker jag, vampyrer gör inte alltid saker av en anledning, de bara gör det... De behöver inte ha en plan bakom varje sak de ska göra, de handlar impulsivt och pang på. Det är så vampyrer funkar!
 
True Blood Confessions - true-blood Photo
/Kristina

RSS 2.0