Ryan om hur True Blood slutar?

Se den här intervjun med Ryan där han bland annat pratar om True Blood. Han vet inte hur det kommer sluta men shit vilken man är han. Han är så otroligt olik Jason och han har en sån otroligt bra beskrivning på hur Jason är. Jag gillar när han säger att Jason alltid "rushing in to a scene" och det är så sant! Han är brilljant.
 
 
/Kristina
 

Luke Grimes i 50 Shades of Grey!

Det var så sånt himla tal om att Alex skulle vara med i 50 shades of Grey men det blev inte han. Bra tycker jag faktiskt. Kan förklara senare varför. Men någon som ska vara med är Luke Grimes!! Han som spelar James i säsong 6, han ska vara Christian Greys bror. Det ska bli riktigt kul att se honom där faktiskt!!
 
Källa
/Kristina

Kommentar av Stephen

I den här filmen så frågar intervjuaren om Stephen kan säga sitt legendariska "Sookie" men han spicar till det lite. Jag gillar verkligen hur Anna tittar på honom också.
 
 
Hahaha visste ni föresten att vad jag än söker på på youtube så kommer alltid ett förslag sedan på någon True Blood relaterad video. Jag kan söka på söta katter och ni vet till höger om videon så kommer alltid en True Blood video upp, haha Guilty ;)
/Kristina

Stephens nya flm

Stephen är executive producer för en film som heter Free Ride. Filmen är baserad på Shana's liv (det är hon som har skrivit filmen) och om hur hon växte upp med en drogmissbrukare till mamma. Hon ville först ha Stephen i rollen som droghandlaren men hon hade ingen människa som kunde spela mamman varpå Stephen rekomenderade Anna och så blev det! Det är kul när de två jobbar ihop så tycker jag, här är i alla fall några filmer och intervjuer om vad filmen handlar om och så. Väldigt spännande tycker jag och jag kommer absolut se den!
 Intervju med hela gänget
 
Intervju med Stephen Moyer 
 
Öppningskvällen för deras film
 
Källa
/Kristina

Ni som inte sett säsong 5!

För er som inte har sett säsong 5, den går på fredagar 22.15 i SVT2 (Finns även på SVTPlay. De började visst sända säsong 5 direkt efter att de hade sänt säsong 4, snacka om snabba ryck! Dock verkar det som att de gjord så endast för att de ska sluta sända True Blood senare i svensk tv... Men ändå. På fredag kommer avsnitt 4 och som jag sa så sänds även samma avsnitt i SVT24 dagen efter 21.55!
 
 
/Kristina
 

Anna Camp i How I Met Your Mother

Som jag skrev för längesedan så skulle Anna vara med i How I met your mother och hon var med igår! De var avsnitt 6 säsong 9 och avsnittet var inte så jättebra. Anna spelade Cassie, en tjej som var väldgt olycklig och var ett dåligt val av Ted och så mycket mer var det inte. Det var i alla fall kul att se henne spela något annat än den där bossiga bitchen som man ofta ser henne spela, hon gör det ju bra! Men hon kan ju så mycket mer.
 
/Kristina
 

Charlaine Harris nya bok

Författaren till True Blood har skrivit en ny serieroman tillsammans med Christopher Golden. Den kommer släppas i Januari och är den första boken i en serie av tre. Den heter Cementery Girl och även den handlar om övernaturliga ting.
 
Den handlar om en tjej som vaknar upp blodig och skadad på en kyrkogård utan minne av vem hon är, hur hon kom dit och vem som gjort så mot henne. Hon kallas sig själv för Calexa Rose Dunhill och hon gör kyrkogården till sitt hem och undviker kontakt med människor.

Calexa kan även se de döda. Och en natt så ser Calexa en grpp tonåringar som vandaliserar en grav och hon ser även hur de begår ett mord. Offrets ande reser sig ur kroppen och strömmar igenom Calexa och övervälmar Calexa med hennes egna minnen och syner. 

Nu har Calexa ett val, antingen så fortsätter hon att vara gömd och skydda sig själv eller hjälper den anden som ber om hjälp.

Jag tycker den här boken verkar väldigt bra och jag kommer lätt att läsa den!! Nu väntar vi bara till Januari

 
Källa
/Kristina

Säsong 5 på Svt24!!

Förra veckan så zappade jag lite mellan kanalerna och upptäcker till min stora förvåning att True Blood säsong 5 visas på Barnkanalen/Svt24! Det är ju jättekul för den har ju de allra flesta och säsong 5 har ju inte visats i Sverige än liksom! 
 
Det kommer alltså idag klockan 21.55 på Svt24/Barnkanalen, haha det tycker jag är kul att True Blood går på samma kanal som Barnkanalen, det är ju inte direkt något för barn! Men kolla kolla kolla, avsnitt 3 är det idag, alltså det avsnittet där man får se när Pam bli gjord till vampyr!
 
/Kristina
 
 

Replik ur True Blood

En av mina absoluta favoritrepliker från säsong 6 är när Eric är i Vamp camp och Truman är där, kolla in själva:
 
 
Eric: Umm Fuck you.
Eric: Alright Governor, give me something to kill.
 
Och så har vi sedan blicken i Pam och Erics ögon när de ser varandra. Den är så hjärtskärande shit vad jag grät när jag såg det.
/Kristina

Tävling

Ska vi ha en liten tävling? Jag vet inte vad man möjligtvis kan vinna men det är roligtvi alla fall! 
Kan du lista ut vems läppar som tillhör vem av skådespelarna i true blood?

Vi får se hur svårt det är, om det är väldigt svårt så skriver jag ut vilka namn ni har att välja mellan!/Kristina

Alan Ball eller Brian Buckner

Märker ni någon skillnad på hur de har gjort säsong 1-5 och säsong 6? För det är ju två olika människor som har stått med huvudansvaret för True Blood, men frågan är om ni märkte någon skillnad på när de hade serien? Mark Hudis hade ju även serien från episode 1-4 i säsong 6.
 
Så frågan är alltså:
Märker ni någon skillnad när True Blood har bytt "ägare"? Och i så fall vad är den skillnaden?
 
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN STEPHEN MOYER

Idag fyller dne fantastiska Stephen Moyer 44 år, vi önskar han all grattis för det är han värd den brillianta, geniala talangfulla och vackra människa som han är!
 
/Kristina
 

Kommentar av Kristin och Anna

“There’s a lot of joking on the sets because I call Alex, ‘Daddy,’ and Anna [Paquin] said, ‘That’s really creepy because you guys had sex,’ ” says van Straten. “But we’re like, ‘Yeah that was 100 years ago — that was so long ago.’ These relationships are very complex.”
 
hahaha så typiskt Kristin! De är så söta ihop, alla måste ju älska Alex och Kristin ihop. Och jag har hört så många gånger att hon kallar han för Daddy och det är bara så gulligt!
 
/Kristina
 

Alex i Walking With the Wounded’s South Pole Allied Challenge


Okej, Alex har en väldigt stor grej på gång nu och jag vet inte om jag fattat det hela rätt men han kommer i alla fall ha ett team som kommer att tävla emot Prins Harrys (England) team och den som tar sig först till Sydpolen vinner. Detta är inte helt enkelt då de olika teamen har någon form av skada som de har fått. Alla som är med har servat deras land och ett team är ifrån Storbritanen, ett är ifrån USA och ett är ifrån Australien/Kanada stod det men det är ju inte riktigt grannländer...

Man gör det här för att visa världen vilket mod och beslutsamhet som dessa mäniskor har som har försvarat sina länder och blivit skadade för livet av det. Det är ett sätt att påminna oss om hur de stöttat oss och hur vi nu ska stötta dem.

De tre teamen kommer att flyga till Antarktis i November och man räknar med att de kommer vara framme vid Sydpolen den 17 December i år!

 

Vi kan bara hejja allt vi kan på att våran Alex vinner det här och även om han inte gör det så tror jag att han kommer ha en väldigt lärorik och bra tid när han gör detta!

Alexander Skarsgard training for walk to the South Pole

Bild på hur han tränar inför racet!

Källa

/Kristina


Replik ur True Blood

Okej eftersom det var säsong 6 vi såg senaste så är det ju ganska självklart att det är därifrån vi plockar repliker nu!
 
Det här klippet är fullt med guldrepliker och jag skriver ut de allra bästa! Sedan måste ni bara se i slutet när Sookie zappar ut Bill ut Fairyland och Bill liksom glider sådär i gruset, det är ruggigt snyggt alltså!!
 
 
Sookie: I know we did Bill, but Eric took our deal and fucked it in the ass. You're the God of all vampires, deal with your vampire.
 
Sookie: Seriously I'm gnawing at my own arm and you're gonna drop fang on me?

Bill: You see that, he's looking better already, should we go Warlow? 
(Älskar hur han säger Warlow där)
Bill: I couldn't give a shit of what king of shape he's in.
 
/Kristina
 

Musik i True Blood

Jag tänkte börja med en låt som inte har spelats i serien faktiskt men den är ändå True Blood relaterad eftersom den spelades i Trailern till True Blood säsong 6! Låten heter Bottom of the River och är av Delta Rae, jag gillar den låten, den är mystisk på något sätt, den framhäver verkligen det där bestämda i True Blood också eftersom låten är så "rak och bestämd och tydlig" så gör det att den passar till True Bloods trailer! 
 
Trailern:
 
Musikvideon: 
 
/Kristina

Ordning och reda igen

Vad tycker ni om att börja strukturera upp är lite igen? Mest för min skull för jag är så ur rutin med bloggningen även om jag tycker det är skitkul! Så jag tänkte att vi börjar med Kategorier igen så jag har bestämda ämnen på bestämda dagar! Vad tycker ni om det? 
 
Måndag: Confession Bild
Tisdag: Musik ur True Blood
Onsdag: Replik ur True Blood
Torsdag:
Fredag: Citat och kommentarer
Lördag: Kul fakta om True Blood/Y'all ain't gonna belive this
Söndag: Veckans fråga
 
Hur ser detta ut tycker ni? Är det någon annan sort kategori som ni vill ha med? Självklart kommer det komma inlägg utöver dessa, detta är bara "grundinlägg"!
 
/Kristina
 

Sam på omslagsbild

I oktober numret för Esquire Magazine så var Sam Trammell omslagspojke! I numret så svarade han på frågor om sin roll i True Blood sam hur man lyckas i Hollywood! Det är intressant det där vad det är som gör att man blir så känd. Vissa människor kan jag tycka som är väldigt kända sådespelare kan inte alls spela olika sorters karaktärer. De får hela tiden samma typ av karaktär och kan liksom inte spela annat. Sedan finns de det som man inte riktigt kan sätta fingret på hur personen är eftersom den spelar så många olika karaktärer (Te.x Johnny Depp). Anna Paquin är väl den jag sett mest filmer med av de i True Blood och hon kan verkligen spela många roller! Alex tycker jag är synd för han får oftast spela lite oskyldiga och blyga människor, speciellt i svenska filmer. Det är tur att han är med i True Blood där han är allt utom blyg och oskyldig!
 
/Kristina
 

Bild på Bill


Den här minen har jag inget minne av att jag sett Bill göra! Det känns som en så INTE Bill min tycker ni inte det?
/Kristina

Anna Bitchy resting face

Här har ni intervjun där Anna pratar om Bitchy resting face! Det börjar vid 2.00 ungefär!
 
 
/Kristina
 

Intervju med Alexander

Det här är nog en av de bästa intervjuerna som jag har sett den är så rolig! Ni måste verkligen se hela! Min favorit är såklart när en kvinna i publiken ropar "I Love You" och han svarar "I don't know you that well but I guess I could love you to" och efteråt så är han ändå så otroligt artig och säger "Thank you" till henne för även om alla vet att han skojar så vill ha ändå visa för den människan att han är tacksam för hennes stöd och så!
 
 
/Kristina

Kristin vill stoppa GMO


Kristin var med i Real Time With Bill Mahers: Backstage Pass with Jeremy Seifert. Jeremy har ett projekt för att stoppa Genmodifierad mat och i denna videon så berättar Kristin om hur hon skrev ett Fanbrev till honom för att fråga om hur hon kunde hjälpa han och hans projekt.
 
Det är så kul kan ni tänka er, Kristin skriver fanbrev till folk och vi skriver fanbrev till henne. Man tänker inte på att redan kända personer som man fangirlar om har sina idoler som de fangirlar och så!
 
 
 
Källa
/Kristina

RSS 2.0