True Blood confession

Hahaha alltså den här repliken var så rolig. Kommer ni ihåg den? Från säsong 4. Pam är helt förstörd och Bill försöker säga att det går att ordna med lite mer läppstift...
/Kristina

Bild poster säsong 6

Det här är den första postern för säsong 6. Spännande och det verkar fortsätta på storyn med Tru Blood från säsong 6 med flaskorna... Tror vi kommer få möta både döden och the true death upprepande gånger i nästa säsong...
 
/Kristina

Teaser Video

Det släpps klipp från HBO på rullande band. Den här var inga klipp frånsäsong 6 så till och men jag vågade kolla på den. Dock så TROR jag att det var röster och repliker från säsong 6! Och visst låter det som en röst av en viss Bill Compton... Jag håller mina tummar. Klippet heter Bottle Preview och ja... Den ökar spänningen och känslan för säsong 6!
 
KÄLLA
/Kristina

True Blood Season 6: Bottle Preview SPOILERS

I klippet från vi bland annat höra tv/radio nyheterna efter att True Blood fabrikerna förstörts och även Bill. (Billith?) 
 
 
Källa: True Bloods Youtube Channel
 

Mer om Sarah Newlin i säsong 6

Anna Camp och avslöjat lite vad vi kan förvänta oss av henne i säsong 6. Ni alla kommer ihåg i säsong 2 näe hon besökte Jason i badkaret? 

Eonline frågade Anna: Do you remember when Anna Camp‘s character paid a sexy visit to Jason Stackhouse while he was in the tub?

Anna svarade: “Yes, we’re going to see a lot more. Everybody gets really, really naked. But that’s what the show is, and that’s HBO, and I love that kind of stuff.”

 

KÄLLA
/Kristina
 

Joe Manganiello pratar om Säsong 6 av True Blood SPOILERS

Joe Manganiello som spelar Alcide i True Blood pratade med Entertainment Weekly när han var i New York över helgen på Tribeca Film Festival. 

Joe leaked some hints about his character and said that new showrunner Brian Buckner, ‘starts season 6 with a bang.’ Joe goes on to say more about Buckner: “He’s letting loose a lot of the things that he’s wanted to do the past few years and maybe didn’t get around to doing.” Last we saw Alcide, he’d just become the new packmaster. “He’s in charge of this unruly group of werewolves, and it’s not the best job in the world. I’ll just say that,” the actor adds.

 

And, Joe fans will be happy to hear that they got a bit more:

 

Alcide will have more sex, he confirms. “Whether or not there are Hong Kong wires, I don’t want to give any of that away,” he says, laughing. “But we definitely get into some territory that hasn’t been covered yet on True Blood. I thought I’d done it all, seen it all, but they somehow found a way to top last year.” 

Källa

 

True Blood confession

Hahaha så sant! Och det är inte ens slut med dessa snyggingarna. Det kommer fler! Och sedan har jag tänkt på det. Undra hur det är för såna som Anna Paquin som dagligen jobbar med killar som vi dregglar över och är helt kära i. Jag menar, hon är ju till och med gift med en av dem! Jag undrar verkligen hur det skulle vara att veta att så många skulle göra vad som helst för att få träffa hennes man och hennes bästa vänner (och såklart hon också men jag syftar mest på "de snygga killarna i True Blood" nu)
/Kristina

Ännu ett teaser klipp

Det här lilla klippet kommer nog många av er att gilla. Det är ännu en teaser och den här heter "Eric" och jag kollar som sagt inte på dem men att döma av första sekunden av klippet så är han på Fantasia! KUL att Eric är tillbaka på Fangtasia!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Stephen och Annas film

I oktober 2011 så spelades en film in som heter Free Ride. Det är Stephen Moyer som är huvudproducent och Anna är en av huvudkaraktärerna och Brit Morgan, hon som spelar Debbie är även med i filmen! Den filmen har i alla fall blivit upptäckt av Cargo Entertainment som ska släppa den internationellt om jag inte förstod det fel. Kul att det går så bra för dem så Stephens film kommer ut i världen han är grym! 
 
Bild från filmen Free Ride
KÄLLA
/Kristina

Video teaser säsong 6

Här har vi ett till klipp från säsong 6, den här är med Alcide och Rikki men jag vet inte vad den handlar om. Nu närmar det sig verkigen...
 
 
KÄLLA
/Kristina

Replik ur True Blood

Den här repliken är ur säsong 5 avsnitt 1 (Turn! Turn! Turn!) Jag älskar hur seriös rösten som säger repliken är egentligen men avslutar väldigt kul. Typiskt vampyrbeteende kan jag tycka. Man har sina grejer man ska säga. Men man visar ändå hur tuff och hård man är.
 
 
In the name of the one true Vampire Authority, in whose wisdom and justice all is made manifest by God, do not fucking move!
/Kristina

Ryan Kwanten i New Girl!

Jag satt och kollade på en serie som heter New Girl. Jag går inte in på vad den handlar om, men först så ser jag att ni vet tjejen som spelar Amy i True Blood säsong 1 och det var ju liksom wow fan vad coolt! Sedan så ser jag när huvudpersonen ska ragga upp ett one night stand så kommer plöstsligt ingen mindre än Ryan Kwanten fram till henne. Jag är helt seriös när jag säger att jag tappade andan och fick pausa för att andas och få luft (och skriva detta inlägget). Alltså jag hade ingen aning om att han skulle vara med i den här serien och så dyker han upp! Har det hänt er någon gång?
 
Sedan tänker jag även på det när Ryan och Lizzy (hon som spelar Amy i True Blood) träffas och spelar mot varandra i andra filmer/serier än True Blood. Tänk vad kul det måste vara. De känner ju varandra och det måste vara askul att träffas igen i en annan serie!
 
Kolla, smälter man inte bara??
/Kristina

True Blood confession

Den här bilden är faktiskt väldigt sann. Jag har inte varit inne på True Blood forum eller liknande för jag vill inte läsa om att folk hatar vissa karaktärer och sånt för det finns ingen mening med det liksom. Så jag visste inte att det var många som "hatade" Tara för jag kan verkligen inte se vad som är dåligt med henne. Jag tycker hon är en asgo karaktär! Och hon har alltid haft rätt. Hon har alltid vetat vad hon har tyckt och även om det har varit svårt för henne så har hon varit väldigt stark.
/Kristina

Film från set säsong 6!!!

Det har kommit ut ett filmklipp från set! Det är alltså från när de spelar in säsong 6 och det är med Jason, Nora och Sookie och Jason försöker få Nora att berätta var Warlow är... Man kan också höra att Stephen Moyer regisserar i bakgrunden vilket betyder att detta är från avsnitt 1 i säsong 6 (Don't let me be misunderstood). Wow nu börjar det verkligen bli nära! Jag har inte sett klippet själv men kolla ni som vågar!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Intervju med Denis O'hare

Det här är en intervju gjord av Boy Scout Troop 508 där de fick lov att ställa frågor till Denis. Det är faktiskt väldigt bra frågor om hans favorit scen, vilken sorts karaktär han gillar att spela och hur de tär att vara skådespelare.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Intervju med Joe

Här är en intervju med Joe som Popsugar gör. Han snackar lite om True Blood, Magic Mike, Magum Gold och även hans nya bok om träning! Hon frågar om det finsn något för tjejer i hans bok varpå han säger "jaa, det kommer ju finnas bilder när vi tränar och så..." hahaha så rolig är han!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Aldre woodard i ny serie

Ni vet hon som spelar Lafayettes mamma, Alfre Woodard. Hon är med i en ny serie som heter Copper. Hon kommer att spela en föredetta slav som nyss har kommit till Five Points grannskapet i Manhattad år 1865.

Serien handlar om en Irländsk-Amerikansk detektiv som kommit tillbaka från inbördeskriget och han letar efter sanningen om han saknade och döda dotter.

KÄLLA

/Kristina

 


Veckans fråga

Ni minns att Ryan sa att inte ens favoritkaraktärerna går säkra i säsong 6. Så den här frågan får ni spekulera lite i nu tänkte jag.
 
Vem tror du kommer att dö i säsong 6?
 
Även ni som inte har sett säsong 5 kan gissa!
 
/Kristina

True Blood confession

Det här är jag livrädd för att det ska hända. Jag älskar båda karaktärerna så mycket. Dock är jag ju såklart orolig att någon karaktär överhuvudtagen ska dö som man redan "känner" bra. Usch den tanken är förskräcklig...
KÄLLA
/Kristina

Alexander sjunger sin favorit låt!

Titta vad jag hittade! En video där Alexander Skarsgård sjunger sin favorit låt! Det är en svensk låt som hans fotbollslag, Hammarby, som han stöttar sjunger innan de spelar! 
 
 
 
Fan vad go Alex är alltså!
KÄLLA
 
/Kristina

Kommentar av Alexander

Ja det är väl inget konstigt med att veckans kommentar är från Alexander denna veckan heller eller ;)? Jag har ingen källa på att detta har sagt tyvärr, man jag TROR att han har sagt detta men det är lite skitsamma för det är en väldigt rolig bild oavsett!
 
Så kul att han liksom undviker att svara vad han egentligen tycker och bara säger att de är söta!
/Kristina

Bilder från set säsong 6

Detta är bilder från säsong 6 fast det är inte under inspelning utan bara träning. Som ni ser är det mitt på dagen så de gick igenom de scenerna som de sedan skulle spela in på kvällen/natten. Dock får ni inte bilder på när de direkt "spelar" för jag vill inte att ni ska bli spoilade...
Stephen Moyer alltså, gillar han RIKTIGT mycket ska jag säga!!
/Kristina
 

Intervju med Kristin på PopSugar

Den här intervjun är väldigt bra, jag tycker ni ska se den. Kristin pratar om hur hon började som skådespelerska, hon pratar om hur det är att spela Pam och bära hennes kläder och säga hennes repliker, hon snackar lite om hur Alex är och även sin egna dokumentär!

 
Hon är ju bara så vacker!!
KÄLLA
/Kristina

Ryan om säsong 6

Jag tänker faktiskt inte "spoilervarna" för den här då den inte avslöjar vad som kommer att hända... Med Ryan Kwanten säger såhär:
"There are more deaths... Some favorite characters may not last"
Whaaaaat jag vill inte, jag tänker aldrig när det är ny säsong att karaktärer dör, det är ju fruktansvärt och när han säger att några "favorit karaktärer" kan försvinna då är ju tårkanalen igång, jag menar. Jag kan tänka på en som ligger lite i farozonen att försvinna och jag vill verkligen inte det jag gillar den sååå otroligt mycket. Ni som sett säsong 5 vet vem jag menar. Men jag får en klump i magen av att tänka på det! 
 
Urmysig bild från säsong 2
KÄLLA
/Kristina

Replik ur True Blood

Jag tror att ni alla är med mig när jag säger att den här repliken är MER än rolig alltså! Det är med Lafayette och han får en beställning på hamburgare med AIDS ;)
 
Den är från säsong 1 avsnitt 5 (Sparks fly out) och ja, ni kan se hela klippet för allt de säger är brillianta repliker men ändå lite extra uppmärksamhet till
Lafayette: Who orded a hamburger with AIDS?
och
Lafayette: Tip your waitress 
och glöm inte
Lafayette: Everything on your god damn table got AIDS
/Kristina

60 dagar till True Blood säsong 6!

Idag är en speciell dag! För idag är det nämligen endast 60 dagar till True Blood säsong 6 har premiär. Jag minns när säsong 5 slutade och jag sa "Det är över nio månader till säsong 6 nu, jag hinner skaffa barn innan jag får se nästa säsong!!" Well, det hinner jag inte längre! Nu är det inte långt kvar och om man har tänkt att se om alla säsongerna (vilket jag ska göra) så är det dax att börja snart för om man ser ett avsnitt varje dag från och med idag så hinner man exakt se alla avsnitt innan säsong 6. För 5 säsonger x 12 avsnitt =60 dagar. Jag tycker dock att det är svårt att se endast ett avsnitt per dag, det spelar ingen roll hur många gånger jag har sett True Blood, jag blir lika fast varje gång!
 
Jag såg även på True Bloods facebook sida där de hade skrivit såhär:
"Just 2 months until the premiere of season 6 on HBO. In faerie time, that's only, like, 12 seconds." 

Så sanrt som det är sagt ;)! Hade vi varit i deras värld så hade vi bara blinkat och sedan hade True Blood varit här! 
KÄLLA
/Kristina

Pitch Perfect vinner pris

Anna Camp, eller som vi känenr hennes bättre som, Sarah Newlin är ju med i en film som heter Pitch Perfect. Jätterolig film föresten och rekomenderar att se! Och den 14 April så van de ett pris för Best Musical Moment. Kul att de van det, de förtjänade de verkligen!
 
 Här är en bild på några av tjejerna som är med i filmen
Anna+Camp+2013+MTV+Movie+Awards+Show+FOK0-iapAhCx
Brittany Snow, Rebel Wilson, Anna Camp, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Kelley Jakle
 
Ni får även en videointervju med Anna Camp från Oktober!
 
KÄLLA
/Kristina

Film om Ben

Ni vet ju att Ben, som är en ny intressant kille för Sookie kommer att vara med i säsong 6. Han är även fairy och här är en liten film om det. Jag har inte sett den själv så jag vet inte riktigt vad den handlar om, jag vill inte bli spoilad. Men kolla gärna!
 
KÄLLA
/Kristina

Confession bild

Hahahahaah den här är ju bara så rolig!
KÄLLA
/Kristina
 

Joe Manganiello pratar om Säsong 6 av True Blood

På hemsidan Spoiler Chat on E, avslöjade Joe Manganiello som spelar Alcide lite om säsong 6 av True Blood. 

 

Eliza asked: We’re less than two months away from the new season of True Blood, so how about some scoop to celebrate?

 

Well, can the possibility of death really be cause for celebration? Oh, all right. Take it away, Joe Manganiello: “We’re in the middle of episode six, moving right along. Right now, we still have the big cast with the big table-reads, but pretty soon everybody’s going to start getting knocked off!

 

As for the latest showrunner swap, Manganiello says, “I think with Brian Buckner replacing Alan Ball there’s maybe some hair being let down, maybe some ‘let’s get wild, let’s get crazy!‘”

 

Källa


Janina besöker fler ställen

Janina var inte bara på HBOs VEEP premiär den 9 April utan hon gick även till The Indian Film Festival of Los Angeles öppnings nattgala för "Gangs of Wasseypur". Här är några bilder från det:
Alltså hon är så fruktansvärt snygg!!!
Här är även en intervju med henne där hon pratar om hennes relation med Bollywood, hennes sedanste låt, det är lite snack om Arrows, och lite om hennes kärleksliv 
 
 
 
 
 KÄLLOR: Bilderna och Filmen
/Kristina
 
 
 

Premiärer och snack med Janina om Luna

Det var ett litet True Blood gäng som var på prmiär för HBOs serie VEEP säsong 2 den 9 April. De som var där var Janina Gavankar, Jim Parrack, Lauren Bowles sam True Blood skrivaren Alexander Woo, fast han hamnade tyvärr inte på bild. Lauren va ritne bara där som True Blood skådespelerska utan även för att stötta sin syster som är stjärnan i VEEP, Julia Louis-Dreyfus! 
 
 
 
Kolla vad söta de är! Älskar bilden på Jim och Janina!
KÄLLA
/Kristina
 
 

Joe och As good as gold

Det har kommit ut en trailer nu för Joes nya korfilm As good as gold! Den ser spännande ut och jag kommer verkligen att se den! Joe är med mycket och det tycker vi ju är heeelt okej! ;)
 
Filmen kommer att ha premiär 18 April så det är väldigt snart!
KÄLLA
/Kristina
 

Veckans fråga

Som sagt, då till frågan:
 
Tycker ni att de skulle ha gjort Lafaytette till vampyr då i säsong 2, eller är det bättre att han är det som han är nu?
/Kristina

Stephens film

Minns ni att jag snackade om att Stephen är med i en ny film som heter Evidence? Om ni inte minns så klicka HÄR. Den har fått ett premiär datum och det är 19 Juli! Som sagt så kommer den tyvärr inte till Sverige då, men man kan ju se den på annat sätt om man vill... Och det är jättekul att det går så bra för True Bloodarna, så att de har mycket att göra och många filmer!
 
KÄLLA
/Kristina

Confession bild

Den här bilden hör ihop med morgondagens fråga!
 
Ni minns väl i säsong 2 när Lafayette hade varit fången i Fangtasias källare och när han kom upp därifrån så blev han skjuten och han bad Eric, Pam och Chow att göra honom till vampyr men istället så bet de honom bara! Jag tror ni kan lista ut vad frågan i morgon blir...
/Kristina
 

Bild på Ryan Kwanten

Jag hittade den här bilden på Ryan Kwanten på hans facebook. Jääääävlar vad snygg han är det är ju helt sjukt!! Jag var bara tvungen att visa den.
KÄLLA
/Kristina
 
 

Säsong 6 avsnitt 7

Nästa avsnitt i säsong 6 har en fruktansvärd titel "The Funeral". Usch vad hemsk titel. Jag hoppas verkligen att de inte har någon begravning i avsnittet. Jag håller på att lära mig titlarna utantill, jag kan säsong 4 och 5 och än så länge 6 utantill (ska lära mig de andra någon annan gång). Så vilka avsnitt har vi nu?
 
1. Don't let me be misunderstood
2. Here comes the sun
3. Abducted
4. I'm your man
5. Fuck the pain away
6. Don't you feel me
7. The funeral
 
Låter allt som en bra samlig det där! Och nu till låten som ska spelas. Det finns två låtar som heter The funeral och det är dessa:
 
Band of Horses, The funeral:
 
Clipse, The funeral
 
Det är antagligen någon av dessa låtarna. Vilken vill ni helst att det ska vara? Jag vill ha den som är av Band of Horses. Den låten är riktigt bra tycker jag då jag hoppas ju lite på den men om True Blood har vald den med Clipse så är det antagligen ett bättre alternativ för situationen osv, True Blood vet alltid bäst!
KÄLLA
/Kristina

Kommentar av Alexander

Alex nya film Disconenct handlar ju mycket om internet och mobiler och de frågade honom om han smsade mycket varpå han svarar:
“I’m not a good texter…and with these big hands it’s like *se bilden*..it takes me a long time so…" Han säger även "I like to keep it short, and thatäs sometimes a problem because it can come across as you're being rude. I'm not trying to be rude or anything but it just takes me forever"
 
Alltså allt jag kan säga är, This is why we love Alexander Skarsgård!
KÄLLA
/Kristina

Anna Paquin i ny Webbserie

Anna Paquin kommer att vara med i en Webbserie för Youtube kanalen WIGS! Det är en serie på 12 avsnitt och serien är skriven och regisserad av Jon Avnet och den kommer släppas senare i vår. Förra året så var Stephen Moyer med i en Webbserie av samma kanal som hette "Jan" (jag kommer länka den serien) och nu är det Annas tur och hon ska spela mamman i serien så hon kommer allt att få använda sina nya erfarenheter som mamma även i serien!

Serien heter "Susanna" och där kommer även Maggie Grace vara med och spela med Anna. De två spelar två systrar Katie (Anna) och Susanna (Maggie). Katie har precis blivit mamma och hennes yngre syster Susanna är bankrådgivare och inte har ett dugg intersse i att skaffa barn. Men Katie hamnar i akut förlossningsdepression och får ligga på sjukhus och då får Susanna ta hand om både hennes syster och systerns barn samtidigt som hon måste se till att hennes största affärsmöjlighet i hennes liv inte misslyckas. 

 Detta låter som en riktig drama serie, men jag kan itne låta bli att tycka synd om Annas karaktär som är deprimerad! Jag kommer absolut att se den här serien och jag lovar att säga till när den komer ut!

 

Anna i en annan dramatisk serie som vi alla vet vilken den är och älskar den!
KÄLLA
/Kristina

Vem jag trodde att Warlow var

Nu tänkte jag svara på frågan som jag ställde i Söndags om vem jag trodde att Warlow var. Jag trodde i början att Warlow var Bill. Alltså att han kanske kallades för Warlow och det var jag ganska säker på, eftersom just han av alla skulle kolla upp Sookie för Sophie-Ann det hade kanske kunnat ha att göra med att han "hittade" henne som liten tänkte jag.
   Nu är jag väldigt glad att jag hade fel. Nu vet jag ju att Warlow är en ny karaktär som vi inte sett något av innan utan allt vi vet är att Nora vet vem han är och resten får vi se... Ska bli spännande att se vem han är och vad han har tänkt sig samtidigt som detta problemet så har ju Sookie även ett till mycket stort som jag inte ens vill tänka på. 
   Men som sagt, jag trodde Bill var Warlow för tänk vad hemskt om Sookie hade fått veta att det är Bill som hade... Ja ni vet vad. Sorligt. Ibland är jag glad att jag har fel!
/Kristina

Replik ur True Blood

Den här repliken är ifrån säsong 5 och den är fruktansvärt rolig och visar verkligen den sanna sidan av The Typical Bon Tempsaren! För det är såhär jag kan tänka mig att de flesta är i den lilla staden. Om ni inte sett slutet av säsong 4 så SE INTE DENNA. Om ni sett hela säsong 4 men inte säsong 5 så kan ni ändå se denna utana tt bli spoilad!
 
 
Mannen: Knock knock. Who's there? Me the vampire. Pfffsss. Aaah it burns it burns. I'm gonna leave you alone and go and eat your neighbour.
 
/Kristina

Alex om Anna och Stephen som föräldrar


Alexander Skarsgård pratade nyss med Life & Style angående Anna och Stephen som föräldrar och han pratade endast om hur bra de var som föräldrar jag och är verkligen inte förvånad! Alex sa såhär:

“They’re doing an amazing job. We had a little promo thing in LA for True Blood and [their twins] were just beautiful. They’re bringing them to set everyday!”


Det hade jag ingen aning om att de tar med sig barnen till inspelningen! Wow det är riktigt bra jobbat, tänk vilka föräldrar! Då kan de liksom gå och spela en scen och sedan gå till barnen direkt istället för att knappt träffa dem för att barnen skulle vara hemma medans föräldrarna jobbade!

Jag kommer dock INTE lägga upp bilder på barnen eller någon information om dem eftersom Anna och Stephen vill hålla dem borta från "omvärlden" så gott de går. Respekt om något förtjänar dessa människor!
KÄLLA
/Kristina
 
 

Alex hos Kelly och Michael

Det är väldigt mycket om Alex nu men många av er gillar ju han mycket och han är ju den enda svenska skådespelaren i True Blood och detta är en svensk blogg så det är väl klart att vi inte gömmer undan honom ;). I förrgår var han hon Kelly och Michael Good Day LA. Där pratade han om sin nya film Disconnect men han pratade även lite om True Blood säsong 6!
 
Det är en liten sorlig historia om hur han träffad en tjej i Stockholm två veckor innan han skulle flytta till New York som han blev kär i :(
KÄLLA
/Kristina

Confession bild

Den här bilden hittade jag och jag satte mig ner och funderade lite om jag kunde komma på någon karaktär som jag inte gillade. Men jag kunde inte komma på någon. Även de som har riktigt elaka t.ex. Franklin, Russell, Lorena. Alla de har liksom "förstört" för huvudkaraktärerna men jag kan inte hata dem, jag tycker att de är helt briljanta och jag älskar deras karaktärer...
 
Är det någon i True Blood som ni inte tycker om? Och då menar jag inte "han är tråkig så ta bort han" utan är det någon som ni tycker är riktigt elak så att ni inte gillar den.
/Kristina

Disconnect premiär

Igår hade Disconnect premiär och Alex var där på röda mattan. Han var snygg i sin svarta skjorta och blå-gråa kavaj!
 

 

 
/Kristina

Tre filmer med Joe

Det blir lite mer Joe snack idag! Detta är tre filmer på honom när han pratar om hans nya kortfilm, han pratar lite Magic Mike och även om han vän Arnold Schwarzenegger. 
 
Jag kan av någon anledning inte bädda in filmerna så vi gör såhär
 
Joe om att göra filmen
 
Joe om en mäjlig uppföljare till Magic Mike
 
Joe om Arnold
 

Look at that guy!
KÄLLA
/Kristina
 

Vinn ett besök på True Blood inspelning

Nu kommer dessa underbara tävlingar igen där man kan lägga bud och sedan få komma på besök under en inspelning av säsong 6. Vinsten är värd $5,000 men efter som man budar så betyder det inte att det är vad det kommer kosta!  Wow tänk er att besöka dem, det hade ju varit hur coolt som helst. Man får ta med sig en kompis också!
 
setauction
klicka på bilden för att lägga ett bud.
KÄLLA
/Kristina

Joe i As good as gold


Joe Manganiello är med i en ny kortfilm för Magnum Gold. Den kommer ha premiär under Tribeca Film Festival den 18 April. Filmen är en del av en marknadsföring av en 24-karat guldklänning som Zac Posen har har gjort med inspiration av Magnum Gold. Klänningen kostar 1.5 miljoner dollar.

Detaljer om klänningen och hur den har gjorts kommer att visas på plats på röda mattan där vi även kommer att få se Joe.

Filmen heter "As good as gold" och Joe spelar en guldtjuv som fallar för en vacker men farlig Correa. Det är Correa som bär klänningen på 24-karat i filmen. Kan bli spännande, kommer han kunna motstå tjusningen i att stjäla klänningen för att han har blivit kär?

Ett litet bakom kulisserna klipp!
 

  

dock är det inget ljud på filmen för mig... Så ni får en till film där Joe pratar och förklarar om hans karaktär! Klicka på bilden för att se filmen!

joefilm

KÄLLA
/Kristina

 

 

 

 

 


The Story of Luke

Jag berättade för länge sedan att Kristin Bauer van Straten skulle vara med i en film som heter The story of Luke och nu har den haft premiär! I fredags närmare bestämt och han som skrev och regisserade den sa att True Blood fansen borde se den för Kristin "Rocked it!" Jag är absolut sugen på att se den, man kan hyra eller köpa den på iTunes. Klicka här.
 
 Bild från filmen
 
Filmen handlar om Luke som är 25 år och autistisk, han bor hos sina far eller mor-föräldrar och när hans mormor/farmor dör så vänds hela hans värld upp och ner och han börjar leta efter ett jobb, ett eget liv och en flickvän. Kristin spelar i den här filmen Luke's moster/faster.
KÄLLA
/Kristina

Eric eller Alex?

Den här bilden är så sann haha. Den är tagen ur ett filmklipp och ja här har man verkligen svart på vitt skillnaden mellan Eric Northman och Alexander Skarsgård ;)
/Kristina

Veckans fråga

Den här frågan är för alla er som sett säsong 5 och som är bekanta med Warlow. 
 
Vem trodde du att Warlow var från början?
 

Tänkte du direkt att han är någon ny karaktär eller tänkte du som jag, att han är en bekant med Sookie? Jag säger i veckan vem jag trodde att Warlow var!
 
/Kristina

Bill och Jessica

Man kan inte annat än att älska de två karaktärerna ihop. De hade en så dålig start men det var faktiskt Sookie som fick de två att komma närmre varandra eller hur? Och det är verkligen pappa-dotter relation de har. Stephen och Deborah har berättat att när de får scener och läser ur manus så blir det alltid ett "aaaaw" från dem båda. De tvä älskar Bill-Jesssica scenerna!
KÄLLA
/Kristina

Detta får vi väl ändå erkänna ;)?

 
Jag vet att bilden är väldigt sen men jag hittade den precis! Hahah visst får vi hålla med? Tur att vi har Alex som gör Sverige till ett land som folk känner igen ;)
KÄLLA
/Kristina

En "ny" karaktär i säsong 6

På sidan som jag hittade den här informationen så hade de INTE skrivit ut att det var spoiler så jag gör inte heller det! Men jag blev så glad när jag såg detta och när man tänker efter så är det ganska självklart. (Ni som inte har sett sista avsnitter av säsong 4 kanske ska blunda nu) I säsong 6 så kommer Sarah Newlin tillbaka. Hon som var med i säsong 2 och var gift med Steve Newlin. Wow wow wow, snacka om DRAMAN som kommer uppstå när hon upptäcker att Steve är en homosexuell vampyr. Tänk vad kul jag längtar mer än någonsin!
 
Jag vet att när säsong 5 var igång så hade de frågan Anna Camp om hennes karaktär skulle komma tillbaka och hon svarade att det vet man aldrig, men Sarah har mycket "unfinished business". Och nu är det spikat att hon kommer och besöker i säsong 6. Kanske även händer lite mellan henne och Jason också?
KÄLLA
/Kristina

Nu efter påsk

Hahaha riktigt rolig bild! Jag minns tyvärr inte var jag hittade den. Men jag hade lätt firat Eric! För er som inte förstår så firar man ju Påsk eftersom det var då Jesus korsfästes och återuppstod från de döda!
/Kristina

Bild på Alex i Disconnect

 
Alexander Skarsgård i Disconnect. Looking good! Tror inte vi blir besvikna på den här filmen! ;)
KÄLLA
/Kristina

Svar om säsong 5

Säsong 5 har inte kommit ut än på DVD! Men den kommer ut 29 maj och man kan redan nu boka den på CDON.com! Längtar så tills den kommer ut. Ska bli så kul att se kommentarspåren för det tycker jag är intressant haha!
 
/Kristina

Kommentar av Anna och Alex

I säsong 1 av snitt 6 (Cold ground) när Sookie och Bill låg med varandra första gången så var det lite frågor kring om det var Anna kropp eller om det var hennes Body Double som gjorde naken scenera. Det bar såklart Anna och ingen av de andra har Body Doubles till nakenscener, alla använder sina egna kroppar! Och nu en kommentar från Anna inom det här ämnet:
 
"I’ve never really been one of those girls who’s scared of showing a bit of flesh"
 
Och Alex har också kommenterat hur det är att vara naken i en TV seire och han svarar något liknande:
 
"Well, I was born naked so it wasn't a big deal.
 
 
KÄLLA
/Kristina

Intervju med Alex om Disconnect

Jag vet att många av er är nyfikna på Alex nya film Disconnect. I den är intervjun så pratar han om hur hans karaktär är beroende av internet och han berättar hur han ser på internet osv. Kolla in den!
 
 
KÄLLA
/Kristina

Replik ur True Blood

Den här repliken är helt underbar. Scenen är med Andy och Jason från säsong 3 avsnitt 1 (Bad Blood). Jason har precis skjutit Eggs och han vill vara en ny person men han får strikta order att det får han inte.
 
 
 
Andy: Consciense off, dick on and everything is gonna be alright
 
Andy har verkligen sina guldrepliker! Och Ryan, wow vilken bra skådespelare han är det är helt fruktansvärt!
/Kristina

HBO teaser trailer

Det här är en video med klipp från kommande serier som HBO har. Det finns med andra ord med klipp från säsong 6 som vi inte har sett än! Därför tycker jag att alla modiga ska se på videon, men bara om du sett säsong 5 såklart! 
 
KÄLLA
/Kristina

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHRISTOPHER MELONI

Idag fyller Christpher 52 år! Han är med i säsong 5 och spelar Roman och med vilken bravur han gör det! Grattis till honom!
 

KÄLLA
/Kristina

Vad händer när True Blood är slut?

Ja då kommer antagligen vi allihopa att ligga i fosterställning och gråta ögonen ur oss. Jag menar, True Blood är ju så fruktansvärt bra och jag har inte ens ord för hur mycket jag gillar serien!!
 
KÄLLA
/Kristina

Roliga bilder-dag

Det är inte så mycket nyheter kring skådespelarna än, vi har sett en Teaser på säsong 6 och många är kanske upprörda och ledsna ;)? Då tar vi lite roliga bilder idag tycker jag!
 
Klockren bild! Dock så ska vi inte vara sura på de som bestämde att det blir 10 avsnitt för vi vet ju varför ochd et är av en bra anledning!
KÄLLA
/Kristina

Nya sorts bilder

De här bilderna gillar jag riktigt mycket! Det är bilder tagna ur serien och med en bildtext från fans, bildtexterna kan handla om lite vad som helst. Vad man tror kommer hända, någon åsikt man har, någon speciell känsla man hade vid en speciell scen. Ja ni fattar! Jag själv tycker de är as bra och jag kommer lägga upp två bilder i veckan. En på tisdagar och en på lördagar!
 
Och denna bilden säger allt som jag tänker. Det är inte triangeldramat som serien handlar om, det är bara en bagatell i hela storyn. Det handlar inte om vem hon väljer!!
/Kristina

Easter Eggs

Jag låter bilden säga det mesta själv... Påskägg á la True Blood, eller Easter Eggs för att man skämtet ska bli fullständigt ;)
 
Bilden är tagen från The Bill Compton Appreciation Society
/Kristina

Rolig bild med Lafayette

Jag satt helt oskyldigt och bläddrade igenom en sån där rolig sida men massa roliga bilder om alla möjligt. Och när jag i all min hast scrollar så ser jag något (jag scrollade väldigt fort så jag fick scrolla upp igen) och när jag kolalr igen på bilden så ja, självklart var det Lafayette på bilden! Därför får ni se den nu :)
 
KÄLLA
/Kristina

True Blood säsong 6 repliker *SPOILERS*

Den här bilden hittade jag på facebook. Jag tror att det är typ replikerna från första scenen i säsong 6. Ni som sett säsong 5 kan nog ana var den scenen tar plats... Jag har inte läst var som står på det. Men för varje bild jag ser som har med True Blood att göra så blir jag mer och mer otålig!!
 

/Kristina
 

RSS 2.0