10 avsnitt i säsong 7

Säsong 7 kommer tyvärr också bara bli 10 avsnitt. Jag hörde något rykte om att det var någon ny grej hos HBO att ha 10 avsnitt/säsong. Det är såklart jättetråkigt man vill ju ha så mycket True Blood som man kan men när det bara är 10 avsnitt så vet vi att det blir väldigt actionpackat! Det händer ju någonting hela tiden och det är det de flesta vill ha! 
 
Det är också väldigt dyrt att spela in True Blood så de sparar ju lite ekonomi och kan göra ännu flashigare grejer! Jag tänker lite såhär, vi kan inte påverka de 10 avsnitten, vi kan itne göra dem fler så varför vara negativa på grund av det beslutet? Det är ju mycket bättre att se fördelarna med det eftersom vi alla gillar True Blood så vill vi ju ha en positiv anda runt serien!
 
Brian har också sagt att säsong 7 kommer utspelas på ca 2 veckor alltså 2 veckor i Bon Temps och det sa han att säsongerna brukar utspela sig på vilket jag inte visste! Därför kommer vi inte att få se Sams barn eftersom den inte hinner födas på 6 månader och 2 veckor! Det kommer heller inte vara någon tidshopp som i slutet av säsong 6 så vidare inte säsong 7 är den sista säsongen (HOPPAS INTE) för då kan det hända att det blir en "vad hände sedan" liksom!
 
Källa
/Kristina

Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0