Alex i Walking With the Wounded’s South Pole Allied Challenge


Okej, Alex har en väldigt stor grej på gång nu och jag vet inte om jag fattat det hela rätt men han kommer i alla fall ha ett team som kommer att tävla emot Prins Harrys (England) team och den som tar sig först till Sydpolen vinner. Detta är inte helt enkelt då de olika teamen har någon form av skada som de har fått. Alla som är med har servat deras land och ett team är ifrån Storbritanen, ett är ifrån USA och ett är ifrån Australien/Kanada stod det men det är ju inte riktigt grannländer...

Man gör det här för att visa världen vilket mod och beslutsamhet som dessa mäniskor har som har försvarat sina länder och blivit skadade för livet av det. Det är ett sätt att påminna oss om hur de stöttat oss och hur vi nu ska stötta dem.

De tre teamen kommer att flyga till Antarktis i November och man räknar med att de kommer vara framme vid Sydpolen den 17 December i år!

 

Vi kan bara hejja allt vi kan på att våran Alex vinner det här och även om han inte gör det så tror jag att han kommer ha en väldigt lärorik och bra tid när han gör detta!

Alexander Skarsgard training for walk to the South Pole

Bild på hur han tränar inför racet!

Källa

/Kristina


Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0