En fråga om Ben

Jag läser på vissa ställen att de tror att Ben är elak och har något på lur och man ska inte lita på honom osv... Vad tror ni? Kan man lita på Ben? Vissa säger till och med att ben är Warlow? Vad tror ni? Jag tror bara det är en ny halvfe :o...
 
/Kristina
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror inte att det är Ben som är Warlow, men kanske att han har någon koppling till honom på något sett. Något mer är det i alla fall med honom, hoppas man får reda på det snart.

2013-07-02 @ 23:39:02
Postat av: Hanna

han verkar ju lite misstänksam... Om det inte e så att de försöker lura en att man ska tro det, men han känns inte helt god

2013-07-03 @ 15:44:13
Postat av: Anonym

börjar tro mer och mer att det är ben som är warlow

2013-07-04 @ 16:22:21
Postat av: Linnea

Jag har också haft den tanken typ, antingen att Ben är Warlow eller att han har någon koppling till Warlow (på ett sätt som inte är bra för Sookie). Dock tror jag inte längre att han är Warlow eftersom Warlow är en vampyr och han en fe, så det är ju lite omöjligt haha. Men tror att han kan ha något ihop med Warlow som man kanske får veta sen..

Oftast om det är många som får en sån känsla av en person så brukar det ju vara så att det är något off med honom, det är ju the writers som har gjort så att det ska vara något med honom som man inte kan sätta fingret på..

Jag litar absolut inte på honom, tror man kommer få veta sen att det är något off :P

2013-07-06 @ 20:02:01

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0