Anna Paquin i ny Webbserie

Anna Paquin kommer att vara med i en Webbserie för Youtube kanalen WIGS! Det är en serie på 12 avsnitt och serien är skriven och regisserad av Jon Avnet och den kommer släppas senare i vår. Förra året så var Stephen Moyer med i en Webbserie av samma kanal som hette "Jan" (jag kommer länka den serien) och nu är det Annas tur och hon ska spela mamman i serien så hon kommer allt att få använda sina nya erfarenheter som mamma även i serien!

Serien heter "Susanna" och där kommer även Maggie Grace vara med och spela med Anna. De två spelar två systrar Katie (Anna) och Susanna (Maggie). Katie har precis blivit mamma och hennes yngre syster Susanna är bankrådgivare och inte har ett dugg intersse i att skaffa barn. Men Katie hamnar i akut förlossningsdepression och får ligga på sjukhus och då får Susanna ta hand om både hennes syster och systerns barn samtidigt som hon måste se till att hennes största affärsmöjlighet i hennes liv inte misslyckas. 

 Detta låter som en riktig drama serie, men jag kan itne låta bli att tycka synd om Annas karaktär som är deprimerad! Jag kommer absolut att se den här serien och jag lovar att säga till när den komer ut!

 

Anna i en annan dramatisk serie som vi alla vet vilken den är och älskar den!
KÄLLA
/Kristina

Kommentarer
Postat av: Hanna

Oj, när man ser den här bilden så ser man hur mycket Sookie har förändrats! Först var hon "bara" en typ vanlig tjej från nån håla i södra usa, men nu har hon blivit så mycket mera och hon är mera "tuff" nu än i början :)

2013-04-11 @ 19:24:47

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0