Vad tycker Alan Ball om True Blood nu?

Detta var ju första avsnittet som Alan Ball inte var executive producer. Utan det var en ny, Brian Buckner. Så frågan är, hur tycker Alan Ball att de skötte sig utan honom?
 
Såhär säger Alan till TVGuide.com
I loved it, I thought it was the perfect mix of scares, action and humor. It really makes me want to see what happens next.”
Alan Ball sa även att han erbjöd sig att vara lite rådgivare om de kände att de behövde hjälp, men har trodde änåd alltid på de nya producenterna. Han visste att de skulle klara det och nu kommer han fortsätta kolla True Blood som vilket fan som helst. Tänk att ha skapat en serie och sedan kolla på den som ett fan!
 
“I offered what advice I had and I said, ‘If you guys need me, feel free to come to me,’” he said. “But basically I just sat back because I left the show because I was pretty burned out. So, I just sat back and lived my life for a while. It was hard at first, but now I like it. I may never work again.”
 
Han har ett bra liv nu i alla fall och jag förstår honom att han lämnade, det är ett stort ansvar och väldigt tungt arbete och det är skönt att någon annan kan ta över!
Ny Cast bild också!
 
Tycker du att True Blood kändes "som vanligt" märkte du någon skillnad på att det inte var Alan Ball som styrde skeppet? 
 
Jag kan säga att jag gjorde inte det, de som skrev avsnittet har varit med ända sedan säsong 1 så de har ju True Blood i blodet liksom, med eller utan Alan. Jag tycker att de gjorde ett asbra jobb!
 
KÄLLA
/Kristina

Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0