True Bloods marknadsföring iår

Innan har True Blood haft väldigt många posters där de har fått med alla karaktärern när de ska marknadsföra serien, men i år så har True Blood verkligen vänt sig till sociala medier istället för att nå ut till människorna. Här är lite vad de har gjort för att synas:
 

1. #ShowYourFangs - Detta var för fansen, men även några av skådespelarna twittrade och instagrammade såna här bilder. Det gick ut på att man målade två trekanter (fangs) på sitt pekfinger som man sedan höll över munnen för att visa att man stöttade vampyrerna, med bilden som man laddade upp så hashtaggade man även #ShowYourFangs

Screen-Shot-2013-06-16-at-5.11.43-PM

 

2. ‘True Survival’ Game -  HBO har gjort ett spel där man ska hjälpa Pam att speinga ifrån vampyrhatare. Samtidigt som man gör det så ska man hoppa över bilar och akta sig för olika saker. Testa det! Det var faktiskt väldigt roligt! Klicka på bilden för att spela.

True Blood Survival Game

 

3. Bad Things Tumblr - True Blood har även tagit sig till Tumblr. Jag själv kan inte Tumblr men Bad Things Tumblr håller fansen uppdaterade om True Blood och de som har tumblr borde följa!

Screen-Shot-2013-06-16-at-6.40.16-PM

4. Sedan hade de ju även den här grejen LIVE från Fangtasia som visades precis innan avsnittet visades där man fick lite hemligheter från set som de avslöjade lite genom Vine, Instagram och Twitter med hashtaggen #Secretsfromtheset

truebloodvine

KÄLLA

/Kristina


Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0