Var med i Anna och Stephens nya film

Det finns en film"grupp", eller jag vet inte vad jag ska kalla det, film company säger vi, som heter CASM där dessa personer ingår: Cerise Hallam Larkin, Anna PaquinStephen Moyer och Mark Larkin. De ska nu göra en ny kortfilm som heter The Civilianaire Boys’ Club och den kommer att handla om ett rån som går fel med tre fördärvade brottslingar. Det är en komedi som de kommer spela in i Los Angeles och det är Mark Larkin som har skrivit manus och som regisserar. 
 
Målet med detta projektet är att få denna kortfilm till filmfestivaler runt om i världen för att sedan kunna göra orginalverisonen av filmen där den har sin fulla längd. 
 
Men det är ju dyrt med film så nu har producenterna till filmen startat en insamling på sidan Indiegogo. Där kan du bidra med en peng för att stötta detta projektet. Är det allt tänker ni? Såklart inte! Gör du detta så kan du vinna t.ex. du får vara med som producent, besöka där de spelar in filmen och träffa de som gör filmen, vara med i filmen, träffa Anna Paquin och Stephen Moyer eller så kan du få så att din röstmeddelande röst är Anna Paquins!
 
Klicka på någon av bilderna så kommer du till sidan där du kan ge pengar!
 
Insamlingen slutar den 14 november och producenterna vill försöka nå 20.000 dollar. Sprid gärna detta ordet för hur bra är det inte med självständig filmproducering? Jag måste bara fråga er alla, även om ni inte är med och deltar. Säg att ni hade varit det och vunnit, vilket av altervativen som är i kursiv text hade ni valt om ni van? 
 
KÄLLA
/Kristina

 

 

 

 


Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0