Tru Blood drickan återkallas

Hittade denna artikel där Svd skriver om Tru Blood drickan:

På flaskans etikett påstods att drycken innehöll människoblod. Nu återkallas 200 flaskor av drycken Tru:Blood från Hemmakvälls butiker.

True Blood är en populär HBO-serie om vampyrer, i vilken svenske skådespelaren Alexander Skarsgård har en av huvudrollerna.

I serien kan vampyrerna besöka barer och beställa en särskild dryck som ska fungera som blodsubstitut. Drycken gör att vampyrerna kan leva sida vid sida med människor.

Sedan en tid tillbaka kan även seriens fans få tag i de stärkande dropparna. En replika av drycken, som kostar upp till hundra kronor, säljs bland annat i Hemmakvälls butiker. Men efter att en felmärkning av produkten har upptäckts återkallas nu 200 flaskor för ommärkning. Enligt ettiketen uppges drycken nämligen innehålla människoblod av typ 0+.

"Det är självklart inte sant och vi finner det mycket olyckligt att dessa felaktiga etiketter råkat hamna i distribution", säger Johan Karlsson, försäljningsansvarig på den svenska importören JL Branding enligt ett pressmeddelande.

Enligt Johan Karlsson var etiketterna aldrig ämnade att tryckas och än mindre att distribueras till butik.

"Vi beklagar verkligen om någon köpt drycken i tron att den faktiskt innehåller människoblod och sedan blivit besviken. Det är en helt vanlig blodapelsinläsk, fast i riktigt cool förpackning", säger Johan Karlsson.

Källa

Ehh vem skulle tro att man kunde köpa människoblod på flaska? Lite roligt faktsikt...


Kommentarer
Postat av: Theréz || Several passions - one blog

Vem som helst borde väl fatta att det inte är riktigt människoblod xD knäppt att det verkligen måste stå exakt "Detta är blodapelsinläsk". Herregud alltså xD

2011-04-02 @ 18:39:31
URL: http://zereht.se
Postat av: M I K A E L A

haha, nu måste jag kolla på min om det står det!

2011-04-02 @ 20:37:59
URL: http://mikaelabjarve.blogg.se/
Postat av: suss

Men det är ju det som är grejen! Det ska ju stå att det är riktigt människoblod så man får den där riktiga känslan från serien! Håller med Therez, hur kul hade det varit om det stod "detta är bara på låtsas"?! ÅH typiskt Sverige alltså!!!!!!1



Btw någon som vet var i Gbg man kan hitta en flaska? :)

2011-06-28 @ 17:34:15

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0