RYAN KWANTEN

Tänkte nu skriva en mer detaljerad lista om var och en från serien True Blood vet att jag har skrivit om Stephen, Anna och Alexander så ska ta dom andra tänkte jag.

Ryan Kwanten


föddes i Sydney, New South Wales i Flandern härkomst från Belgien . Kwanten började sin karriär i tv-serier A Country Practice och Spellbinder. År 1997 började han spela i den australiska såpoperan Home and Away,  där spelade han  strandvakten Vinnie Patterson. Han valde till slut att lämna serien under 2002, strax efter hans karaktär gifte sig och blev pappa. Att flytta till USA,  Kwanten  fick en roll som Jay Robertson i Lori Loughlin-huvudrollerna serien Summerland, som pågick från 2004 till 2005. Han medverkade i filmerna Flicka, med Maria Bello, Alison Lohman och Tim McGraw, och Dead Silence, en skräckfilm där han spelade en ledande roll. Under 2009 kommer han att stjärnan i filmen Don't Fade Away med Mischa Barton och Beau Bridges.


Ryan är nu aktuell i rollen som Jason Stackhouse i True Blood, en HBO TV-serie baserad på Charlaine Harris Southern Vampire Mysteries.  Han blev nominerad till 2009 Scream Award för sin roll som Jason Stackhouse. Kwanten har blivit känd för sina många sexscener

Kwanten gjorde också ett framträdande i Law and Order: SVU avsnittet som sändes den 2 december, 2008, där han skildrar US Marine Corps överfältväbel Dominic Pruitt som (felaktigt) har anklagats för att ha våldtagit och mördat en kollega marin och mörda hennes ofödda barn .






Källan




Kommentarer

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0