INTERVJUV MED ANNA

Anna Paquin var nio år gammal när hon först blev känd för sin roll som Flora i pianot, och 11 när hon stod leende  på pallen för att ta emot sin Oscar för det. I True Blood har Channel 4: s nya HBO hit,  Anna Paquin,  som nu 27, förvandlats till den telepatisk barflicka Sookie Stackhouse. Hon springer runt i små shorts och har blekt blont hår och en massa ångande sex med en vampyr vid namn Bill.

Men det har varit en enorm framgång i USA,  Anna  Paquin  vann nu 2009 Golden Globe för bästa skådespelerska i
ett tv-drama. Det är nu HBO: s tredje mest populära serien, efter att The Sopranos och Sex and the City.  i augusti förlovade sig Anna  i verkliga livet med hennes vampyr älskare, den engelska skådespelaren Stephen Moyer. Han är 40, hon 27 och de delar sin tid mellan sitt hus i Hampstead och hennes i Los Angeles.

Att spela Sookie har Anna  förvandlat  sig själv, blekning hennes bruna hår och idrottsliga en spray tan och en rad av sexiga outfits. Det passar henne, fast, med hennes starka kinder och mun, och brist på fåfänga, håller hon inte med  Hon skrevs blond i böckerna. Det finns en hel serie, Anna  säger, med hänvisning till kult romaner av Charlaine Harris. Och hon ska ha blå ögon, men kontaktlinser skulle vara en mardröm. Hon var tänkt att vara brun bränd  så de spray-tannade  mig, gav mig en riktigt snygg  behå, små  kläder, och iväg vi gå! Den blonda känns normal nu. Och spray tan  älskar  jag har alltid varit den blekaste bleka tjejerna på jorden. "


Hon växte upp i Wellington, den yngste av tre. Hennes föräldrar, Brian och Maria, var lärare, till ekologiska livsmedel och vegetarianer före sin tid. De skiljde sig när Paquin var 12, hennes bror, Andrew, som nu  gör filmer och är med och driver sitt produktionsbolag, Paquin Films. Hennes syster, Katya, är chef för den gröna riksdagsgruppen rådgivande grupp och flickvän för medledare i Nya Zeeland miljöpartiet. Hon har kämpat med hjärncancer under flera år.



Anna berättar också att hon inte har något emot att Stephen har två barn sen tidigare Billy 9 år och Lilac  7 år





Källan





Kommentarer
Postat av: jasmin

hon är mycket snyggare som blond!

2009-11-03 @ 21:31:31
URL: http://jasmiiins.blogg.se/

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0