FAKTA OM SKÅDISARNA

Tänkte nu berätta lite om övriga skådespelarna i serien


så börjar med


Godric- Allan Hyde

Godric är en vampyr han är över 2000 år gammal  han har blivit trött på att vara odödlig är skillnad från dom flesta vamyrerna så han njuter inte längre av all blod och våldet. Eric Northman är väldigt lojal mot honom, pga Godric förvanlade Eric för 1000 år sedan


Allan är Född i Danmark, talar  engelska, tyska och franska, och har haft roller i TV-shower och i teater.


True-Blood


Jason Stackhouse-Ryan Kwanten


Jason är den äldre av syskonen stackhouse, Han arbetar med vägbesättningen på dagarna och på nätterna och kvällarna är han en tjejtjusare.
På grund av sin charm, snygga  utseende, och kärlek till kvinnor, är Jason  ofta i centrum för skvaller i Bon Temps.

Ryan Kwanten spelar Jason Stackhouse i  True Blood-serien. Han är från Australien och de flesta av sin skådespelarkarriär har varit i tv-serier. Ryan blev välkänt  när han spelade sexig badvakt, Vinnie Patterson, i den australiska såp operan Home and away. Hans mest anmärkningsvärda filmer är  roller som Howard McLaughlin i Flicka och Jamie Ashen i Dead Silence. Kolla in andra filmer med Ryan Kwanten.



True-Blood



Sam Merlotte- Sam Tramell


Är ägaren till  en bar och grill vid namnet  Merlotte där jobbar även Sookie Stackhouse.  Sam har ett romantiskt intresse  för Sookie, men de fortsätter att bara vara goda vänner. Han har en mörk hemlighet. Sam Merlotte är en Shapeshifter och kan ändra form efter behag. Hans favorit form är av en collie, men kan ändra i nästan alla djur. Ungefär som varulvar, anser Sam påverkar en fullmåne och behovet av att förändra.

Sam Trammell   är mest känd för sina prestationer på scenen och blev nominerad till en Tony Award som bästa skådespelare för Ah, Wilderness! Sam har haft många gästframträdanden i TV visar såsom Cold Case, Dexter, ben och Numb3rs. En ny roll i en film av Tim O'Brien i Aliens vs Predator - Requiem.


True-Blood



Tara Thorton- Rutina Wesley

Är en bartender på Merlottés Har ett häftigt temprament hon har varit bästa vänner med Sookie Stackhouse sedan barndomen. Tara har en alkoholist till  mamma, Lettie Mae, hennes kusin är Lafayette Reynolds, och hon har haft en flört med sin chef, Sam Merlotte och ett livslångt förälskad i Jason Stackhouse.

Rutina Wesley spelar starkl  Viljestark Tara Thornton på True Blood-serien. En examen från Juilliard School Drama Division hennes skådespelarkarriär är bara början. Rutina har medverkat i ett avsnitt av Numb3rs TV-serier och spelade Raya Green i How She Move.



True-Blood


Sookie Stackhouse- Anna Paquin

Spelar en servetriss på Merlottes hon har en speciell gåva hon är en telepat. Kan läsa andras tankar Hon dejtar Vampyren Bill Compton, hon bor i Bon Temps och är uppfostrad av sin mormor för att hennes föräldrar dog i en översvämmning
Detta viljestarka flicka har en bror, Jason, och hennes bästa vän är Tara Thornton.

Anna  vann en Oscar för filmen  pianot  och har medverkat i flera filmer. En kanadensiska som växte upp i Nya Zeeland, hon är vegetarian, och enligt ryktet så dejtar hon sin motspelare i True Blood, Stephen Moyer. Några av hennes mer minnesvärda roller är Flora McGrath i pianot och Rogue i X-Men filmer. Kolla in andra filmer huvudrollen Anna Paquin.



True-Blood


Bill Compton- Stephen Moyer

Bill föddes omkring 1835  blev förvandlad till en vampyr 1865 efter inbördeskriget. Hans fullständiga namn är William Thomas Compton. Han har nyligen återvänt till Bon Temps och bor i  familjens hem. Bill är romantiskt involverade med Sookie Stackhouse och har en rival till Sookie känslor, Sam Merlotte.

Stephen
föddes i England och började sin karriär som skådespelare på scenen. Stephen har haft huvudroll i flera brittiska tv-program, spelade Sam i The Starter Wife, och har många gästspel bakom sig. huvudroller Stephen Moyer omfatta spelar Andrew i Restraint, Mick Benson i Undiscovered, och Prouix i Quills. Kolla in andra filmer med Stephen Moyer ..

True-Blood


Eric Northman- Alexander Skarsgård

är en mycket gammal och mäktig vampyr, som äger baren Fangtasia, ett populärt tillhåll för vampyrer och fans av vampyrer. Han är också vampyr sheriff Område 5. Område 5 omfattar Bon Temps som är där Sookie Stackhouse och Bill Compton bor.


Alexander är från Sverige och är både skådespelare och regissör. Alexander har varit mycket populär i Sverige som på scen, TV och stor skådespelare. Angående  hans roll som den vackre Eric Northman , utsågs han den sexigaste mannen i Sverige fem gånger.




True-Blood


Arlene Fowler-Carrie Preston
är en vän till Sookie Stackhouse. Hon har två barn, och är på jakt efter sin fjärde man. När hon inte med sina barn eller söker efter en man,  så hon arbetar på Merlotte's, den lokala baren och grill.


Carrie Preston föddes i Macon, Georgia och tog examen från den prestigefyllda skolan för scenkonst, Julliard. Hon är gift med skådespelaren Michael Emerson som spelar Ben Linus i Lost. Hon har också huvudrollen i ganska populära tv-serier som Desperate Housewives och Sex And The City.

True-Blood



Blev ett långt inlägg men hoppas de är intressant för er ändå.

Vem är eran favorit i serien?

Jag älskar Bill och Sookie ja



Kommentarer
Postat av: linn

Anna Paquin och Stephen Moyer är ju förlovade med varandra ^^

2009-11-10 @ 10:29:03
URL: http://linnorlin.blogg.se/

- Om du tar text eller bilder från oss så ange oss som källa, tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0